Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2017 Mesaje: 25
| DianaM wrote:Trebuie sa reusesti. Daca nici un bebe nu ne poate motiva sa renuntam la obiceiurile "proaste" atunci ce altceva ar putea? Asa este in cazul meu cel putin. Eu fumam un pachet pe zi...Mi-a fost destul de greu dar am reusit pana la urma si sunt tare mandra de mine din acest punct de vedere felicitari......chiar ai motive sa fii mandra de tine. ...sper sa spun si eu acelas lucru despre mine peste nu foarte multi timp! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Siminutza wrote: buna fumez cam in jur de 6-10 tigari pe zi.....depinde de cat sunt de ocupata,dar cam asta ar fii media.....ma gandeam sa incerc intai sa le inlocuiesc cu unele foarte slabe si sa le reduc undeva la 3-4 pe zi si apoi sa renunt de tot la ele.....dar mi'ai dat o idee buna cu cea electronica.o sa o incerc si eu!multumesc!sincer nici eu nu prea sunt de acord cu fumatul in sarcina dar acum inainte de sarcina nu m'am ambitionat suficient sa le las pentru ca ma calmeaza cand ma apuca nervii si stresul.....sau poate este pshic si doar cred eu ca ma calmeaza . Oricum ar fii o sa renunt treptat dar cat de curand la ele.
Este psihic totul. Eu sunt fumoatoare. Fumez undeva la 5 tigari pe zi. Mi-am facut un obicei si de cativa ani, nu mai fumez la munca deloc. Doar seara, la un paharel de vin. Cand am aflat ca sunt gravida, le-am lasat de tot...mi-a fost foarte simplu...cam 5 sapt. In ziua cand am aflat ca am pierdut sarcina, m-am apucat iar, pentru ca aveam impresia ca ma calmez. Dar este o prostie. Acum mai fumez...3-4 tigari pe zi, si cu siguranta le voi lasa...sper pt totdeauna M-ar interesa mai mult sa le lase sotul, fumeaza cam un pachet pe zi, si medicul i-a spus sa le injumatateasca. Dar nu sunt sanse |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| lixandra_alexandra wrote:Este psihic totul. Eu sunt fumoatoare. Fumez undeva la 5 tigari pe zi. Mi-am facut un obicei si de cativa ani, nu mai fumez la munca deloc. Doar seara, la un paharel de vin. Cand am aflat ca sunt gravida, le-am lasat de tot...mi-a fost foarte simplu...cam 5 sapt. In ziua cand am aflat ca am pierdut sarcina, m-am apucat iar, pentru ca aveam impresia ca ma calmez. Dar este o prostie. Acum mai fumez...3-4 tigari pe zi, si cu siguranta le voi lasa...sper pt totdeauna M-ar interesa mai mult sa le lase sotul, fumeaza cam un pachet pe zi, si medicul i-a spus sa le injumatateasca. Dar nu sunt sanse
Te-am prins . Ce faci, cum esti? |
|
| Rubynne wrote:
daca anticonceptionalele au fost date fara analize hormonale - DA- ele pot deregla! Eu am patit-o, avand ovare micropolichistice pe atunci, acum am deja SOP...deci...e nasol. Nu mai amana vizita la medic!
anticonceptionalele mi le'a recomandat in baza unor analize de sange unde fsh a fost 3.02 si Lh a fost 11.44. Hormonii astia i'a semnat ea pe analizele ca nu ar fii iesit in parametrii normali...........acum sper din suflet sa imi fi recomandat cum trebuie anticonceptionalele. Oricum bine te'am gasit si iti multumesc pentru raspuns |
|
| lixandra_alexandra wrote:Este psihic totul. Eu sunt fumoatoare. Fumez undeva la 5 tigari pe zi. Mi-am facut un obicei si de cativa ani, nu mai fumez la munca deloc. Doar seara, la un paharel de vin. Cand am aflat ca sunt gravida, le-am lasat de tot...mi-a fost foarte simplu...cam 5 sapt. In ziua cand am aflat ca am pierdut sarcina, m-am apucat iar, pentru ca aveam impresia ca ma calmez. Dar este o prostie. Acum mai fumez...3-4 tigari pe zi, si cu siguranta le voi lasa...sper pt totdeauna M-ar interesa mai mult sa le lase sotul, fumeaza cam un pachet pe zi, si medicul i-a spus sa le injumatateasca. Dar nu sunt sanse daca reusesti sa iti faci sotul sa le mai rareasca da'mi si mie reteta in mare parte si eu tot cam din cauza lui nu am renuntat pana acum pentru ca il vedeam pe el ca fumeaza si fumam si eu,chiar daca mai putin.dar acum o sa ma ambitionez si o sa le las...... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Siminutza wrote: anticonceptionalele mi le'a recomandat in baza unor analize de sange unde fsh a fost 3.02 si Lh a fost 11.44. Hormonii astia i'a semnat ea pe analizele ca nu ar fii iesit in parametrii normali...........acum sper din suflet sa imi fi recomandat cum trebuie anticonceptionalele. Oricum bine te'am gasit si iti multumesc pentru raspuns
si acum dupa tratamentul cu anticonceptionale ai mai refacut analizele sa vezi daca s-au reglat nivelele sau nu? |
|
| DianaM wrote:Te-am prins . Ce faci, cum esti?
Ce sa fac, numar zilele De maine sau poimaine, incep cu testele de ovulatie, desi incerc sa nu pierd perioada In rest, sunt ok si astept minunea |
|
| Siminutza wrote: daca reusesti sa iti faci sotul sa le mai rareasca da'mi si mie reteta in mare parte si eu tot cam din cauza lui nu am renuntat pana acum pentru ca il vedeam pe el ca fumeaza si fumam si eu,chiar daca mai putin.dar acum o sa ma ambitionez si o sa le las......
Nu reusesc...am discutat de multe ori...a avut cateva tentative, dar nu tine decat juma' de zi. Daca i-a spus si dr. si nimic...nu stiu ce l-ar putea face sa se lase |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Siminutza wrote: anticonceptionalele mi le'a recomandat in baza unor analize de sange unde fsh a fost 3.02 si Lh a fost 11.44. Hormonii astia i'a semnat ea pe analizele ca nu ar fii iesit in parametrii normali...........acum sper din suflet sa imi fi recomandat cum trebuie anticonceptionalele. Oricum bine te'am gasit si iti multumesc pentru raspuns Cu placere ...bun, OK ca ti-a facut analize inainte... mai este si varianta in care cu toate ca sunt bune si se potrivesc pt a regla ce ai tu dereglat, poate nu au fost cele mai potrivite dintre cele bune (bai la ora asta nu-s prea coerenta ), nu ai luat mult timp dar e f posibil sa fi influentat ceva pe acolo sau cum zice Meme sa-ti fi revenit la menstra de dinainte de a le lua, daca ea era neregulata. Incearca sa gasesti un medic cu care poti comunica mai bine si mai mult. Din ce oras esti?
|
|
| meme wrote:
si acum dupa tratamentul cu anticonceptionale ai mai refacut analizele sa vezi daca s-au reglat nivelele sau nu?
nu.....acum nu le'am mai refacut....probabil ca o sa ma puna sa le repet acum cand ajung la doctor dar am o perioada foarte aglomerata cu munca si nunta si incerc sa ma impart dar o sa incerc sa ajung cat de repede. .. ..am sperat ca poate se leaga ceva de la sine si am zis sa incerc dar vad ca a fost o idee neinspirata...... |
|
| Siminutza wrote: nu.....acum nu le'am mai refacut....probabil ca o sa ma puna sa le repet acum cand ajung la doctor dar am o perioada foarte aglomerata cu munca si nunta si incerc sa ma impart dar o sa incerc sa ajung cat de repede. .. ..am sperat ca poate se leaga ceva de la sine si am zis sa incerc dar vad ca a fost o idee neinspirata......
stai linsitita, ca toate speram in fiecare luna, orice ar fi, asta e normal... insa cand gasesti niste timp sa dai o fuguta la dr, sa fii sigura...daca nu esti multumita de dr actual, cauta pe altcineva ! |
|
| Rubynne wrote:Cu placere ...bun, OK ca ti-a facut analize inainte... mai este si varianta in care cu toate ca sunt bune si se potrivesc pt a regla ce ai tu dereglat, poate nu au fost cele mai potrivite dintre cele bune (bai la ora asta nu-s prea coerenta ), nu ai luat mult timp dar e f posibil sa fi influentat ceva pe acolo sau cum zice Meme sa-ti fi revenit la menstra de dinainte de a le lua, daca ea era neregulata. Incearca sa gasesti un medic cu care poti comunica mai bine si mai mult. Din ce oras esti? din bucuresti.am doctora la spitalul sf pantelimon si acum as incerca sa ma orientez spre doctorul tarig de la spitalul judetean ilfov dar am inteles ca este foarte aglomerat si timpul de asteptare este foarte mare la el......dar o sa incerc sa obtin o programare la el seara cand este de garda...... |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Siminutza wrote: din bucuresti.am a la spitalul sf pantelimon si acum as incerca sa ma orientez spre ul tarig de la spitalul judetean ilfov dar am inteles ca este foarte aglomerat si timpul de asteptare este foarte mare la el......dar o sa incerc sa obtin o programare la el seara cand este de garda......
Bun asa..am auzit de bine de el. Incearca atunci cand gasesti timp sa mergi sa faceti un plan de bataie. Dar incearca sa lasi si stresul deoparte ca dauneaza mult! Daca nunta e aproape du-te la el ca sa-ti dea tratament sa ti se regleze ciclul si pt bebe mergi mai bine dupa nunta pt investigatii amanuntite. Stiu cat de stresanta e perioada nuntii si oricum nu prea iti sta gandul la perioada fertila etc. |
|
| Rubynne wrote:
Bun asa..am auzit de bine de el. Incearca atunci cand gasesti timp sa mergi sa faceti un plan de bataie. Dar incearca sa lasi si stresul deoparte ca dauneaza mult! Daca nunta e aproape du-te la el ca sa-ti dea tratament sa ti se regleze ciclul si pt bebe mergi mai bine dupa nunta pt investigatii amanuntite. Stiu cat de stresanta e perioada nuntii si oricum nu prea iti sta gandul la perioada fertila etc.
este un sfat foarte bun si cred ca asa o sa fac....o sa fac tot posibilul saptamana viitoare sa ajung la domnul doctor sa vad si el ce parere si ce idei are!!!o sa va anunt dupa ce reusesc sa ajung la el .multumesc mult ca sunteti deschise la discutii calde si rabdatoare!este un forum pe care il urmarsc de ceva timp si chiar ma bucur ca mi'am facut curaj sa intru in discutii cu voi! |
|
| Siminutza wrote: este un sfat foarte bun si cred ca asa o sa fac....o sa fac tot posibilul saptamana viitoare sa ajung la domnul doctor sa vad si el ce parere si ce idei are!!!o sa va anunt dupa ce reusesc sa ajung la el .multumesc mult ca sunteti deschise la discutii calde si rabdatoare!este un forum pe care il urmarsc de ceva timp si chiar ma bucur ca mi'am facut curaj sa intru in discutii cu voi!
mult succes, draguta! da, forumul e un grup super de sprijin |
|
|