Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Monday, April 3, 2017 10:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
LAURA0202 wrote:
Intrebare pt toate fetele/ femeile de aici. Ovulatia, cam cum va dati voi seama ca se apropie, fara sa aveti teste, la simptome ma refer...
Mul?umesc
Gossip
campfire

Off, Laura...pai de când esti tu pe forum nu ai tot vazut când atâtea fete descriau semnele ovulatiei? Pe scurt: sunt asemanatoare celor premenstruale , doar ca apar la vreo doua saptamâni dupa menstruatie. (Dureri în abdomenul inferior, rareori o usoara sângerare, secretie ca albusul de ou, libido crescut)
Anca_27
Scris: Monday, April 3, 2017 10:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
SorinaB wrote:

Nico bine ar fi sa fie pozitiv.Eu inca nu stiu daca e cazul sa ma bucur. Maine merg la beta. Unde l-ai facut? la Bioclinica oare in cat timp se dau rezultatele?

Si la bioclinica se dau in aceeasi zi, dar eu te sfatuiesc sa mergi la synevo. E diferenta de 7 lei. Pt doua beta, se simte la buzunar sic
Simonel
Scris: Monday, April 3, 2017 11:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2017
Cheek Kiss
Buna as mai avea 2 zile ...Dar am facut ieri injectia pt ca asa de facdupa tratament iar dupa 36 i sa ai contact...injectia este 150 lei si closty parca 30 de lei ..................sper sa fie cu noroc luna asta......
Mult noroc Simonel. Cat mai ai pana la ovulatie? Adica pana cand faci injectia de spargere... Chiar, cam cat costa tratamentul de stimulare si injectia de spargere? [/quote]
Simonel
Scris: Monday, April 3, 2017 11:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Cheek Kiss buna meme nu stiu de ce ...am si uitat sa întreb de ce ...Dar sper ca luna asta sa fie cu noroc sa nu mai fie nevoie de intrebare de ce...

meme wrote:

nici mie nu mi se sparg foliculii...tu stii din ce cauza?
LAURA0202
Scris: Monday, April 3, 2017 11:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
[quote=maria2013]
Off, Laura...pai de când esti tu pe forum nu ai tot vazut când atâtea fete descriau semnele ovulatiei? Pe scurt: sunt asemanatoare celor premenstruale , doar ca apar la vreo doua saptamâni dupa menstruatie. (Dureri în abdomenul inferior, rareori o usoara sângerare, secretie ca albusul de ou, libido crescut)[/quote

Fetele de aici sunt mai noi si vroiam sa stiu daca au si altceva pe langa acestea care si eu le stiam -doua cum spui si tu......ras
meme
Scris: Tuesday, April 4, 2017 12:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Ellis wrote:

Multumesc AmiBuddy1

hai ellis, ca o sa fie bine, macar vezi ce spune doctorul pupici
Dana_
Scris: Tuesday, April 4, 2017 12:29 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:
[quote=maria2013]
Off, Laura...pai de când esti tu pe forum nu ai tot vazut când atâtea fete descriau semnele ovulatiei? Pe scurt: sunt asemanatoare celor premenstruale , doar ca apar la vreo doua saptamâni dupa menstruatie. (Dureri în abdomenul inferior, rareori o usoara sângerare, secretie ca albusul de ou, libido crescut)[/quote

Fetele de aici sunt mai noi si vroiam sa stiu daca au si altceva pe langa acestea care si eu le stiam -doua cum spui si tu......ras

Luna aceasta am inceput cu testele de ovulatie din z12 , cam pe atunci am observat o modificare a mucusului , mai transparent decat inainte . Apoi in z15 am avut a doua liniuta dar mai slabuta iar mucusul a fost mai abundent ( ca albusul de ou) iar in z16 la maxim ras , z17 a inceput cu crampe abdominale si am fost balonata o vreme . Acu sunt in z18 si n-am nimic

Vorbind despre testele acestea de ovulatie , am tot citit pe forumuri din strainatate , fetele testeaza de 2 chiar 3 ori pe zi pt ca nu toate au norocul sa vada cele doua liniute la fel de intense . Intentionez sa fac si eu la fel
Poti sa-ti masori temperatura , dar asta trebuie dimineata exact cand te-ai trezit . Cred ca e o metoda buna

Sunt intradevar semne de ovulatie dar garantia o avem doar daca mergem la eco .
LAURA0202
Scris: Tuesday, April 4, 2017 1:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Dana_ wrote:

Luna aceasta am inceput cu testele de ovulatie din z12 , cam pe atunci am observat o modificare a mucusului , mai transparent decat inainte . Apoi in z15 am avut a doua liniuta dar mai slabuta iar mucusul a fost mai abundent ( ca albusul de ou) iar in z16 la maxim ras , z17 a inceput cu crampe abdominale si am fost balonata o vreme . Acu sunt in z18 si n-am nimic

Vorbind despre testele acestea de ovulatie , am tot citit pe forumuri din strainatate , fetele testeaza de 2 chiar 3 ori pe zi pt ca nu toate au norocul sa vada cele doua liniute la fel de intense . Intentionez sa fac si eu la fel
Poti sa-ti masori temperatura , dar asta trebuie dimineata exact cand te-ai trezit . Cred ca e o metoda buna

Sunt intradevar semne de ovulatie dar garantia o avem doar daca mergem la eco .

Mersi draguto Cheek Kiss
Cam astea, ce au zis fetele în general ii ok. Si faza cu temperatura iar ii ok, numai ca ar trebui sa fie luata la aceeasi ora. ras
Si eu, deocamdata nu i ca ma trezesc in fiecare zi laaceeasi ora, cum am zis ieri sau alaltaieri -nu mai re?in exact.
Am fost de dimineata sa fa testul ala pt lactate, parca Andreea avea surioara ei cu intolerante alimentare -daca am re?inut bine :-)) si totul cica a fost ok dar raspunsul il voi avea mai încolo, adica 2 variante : daca i fac cuiva imputernicirea sa mi ia rezultatul..... te 6 zile lucratoare, daca nu. .... cica prin posta dureaza 20-22 de zile ,adica 3 saptamâni. Oi vedea u cum voi face ,ca sa fie bine si macarvsa pot sa stau linistita -la faza cu testul NuStiu
Ca în rest....am o gramada de lucruri de facut, nu i ruba de sanatate chiar deloc si chiar ma bucur .va urez o noapte cât mai frumoasa si Dana, Cheek Kiss
De la mine pt tine
Si multa bafta Clap
DianaM
Scris: Tuesday, April 4, 2017 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
SorinaB, ce vesti ne aduci? topai majoreta hearts
andrada1983
Scris: Tuesday, April 4, 2017 8:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Neata!
Sorina asteptam rezultatul la beta sau un test cu 2 liniute hearts

Eu cred ca declar azi sau maine z1,m-a luat un rau de ieri alcool ....azi ma duc la birou mai tarziu...am anuntat ca intarzii...nu imi e prea bine....

Fetele care mai sunteti la testat?Facem galerie majoreta
DianaM
Scris: Tuesday, April 4, 2017 8:57 AM
Nivel

andrada1983 wrote:
Neata!
Sorina asteptam rezultatul la beta sau un test cu 2 liniute hearts

Eu cred ca declar azi sau maine z1,m-a luat un rau de ieri alcool ....azi ma duc la birou mai tarziu...am anuntat ca intarzii...nu imi e prea bine....

Fetele care mai sunteti la testat?Facem galerie majoreta

Cheek Kiss Nu e cam devreme pentru z1? Poate e altceva...majoreta Hilar
SorinaB
Scris: Tuesday, April 4, 2017 9:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2016
DianaM wrote:
SorinaB, ce vesti ne aduci? topai majoreta hearts

Am facut azi dimineata alt test si a iesit Negativ. :( N-am mai fost la Beta ca n-am reusit sa ma trezesc , am dormit asa de rau. Toata noaptea am visat teste :).
Eu la 8 trebuie sa fiu la lucru si trebuia sa merg inainte.

Testul este tot Narcis . :) n-am gasit viola si nici alt test sensibil. S-au terminat in tot Aradul Lol Mai am acasa 1 sure check dar ma gandeam ca nu are rost sa il fac.
Acum astept ziua de joi sa vad daca imi vine.
DianaM
Scris: Tuesday, April 4, 2017 9:05 AM
Nivel

SorinaB wrote:

Am facut azi dimineata alt test si a iesit Negativ. :( N-am mai fost la Beta ca n-am reusit sa ma trezesc , am dormit asa de rau. Toata noaptea am visat teste :).

Testul este tot Narcis . :) n-am gasit viola si nici alt test sensibil. S-au terminat in tot Aradul Lol Mai am acasa 1 sure check dar ma gandeam ca nu are rost sa il fac.

Eu zic sa nu iti pierzi speranta, sanse suntpupici . Ce simptome ai? Cheek Kiss
Dana_
Scris: Tuesday, April 4, 2017 9:11 AM
Nivel

DianaM wrote:

Cheek Kiss Nu e cam devreme pentru z1? Poate e altceva...majoreta Hilar

Bine zici , mi se pare cam devreme
Dana_
Scris: Tuesday, April 4, 2017 9:18 AM
Nivel

SorinaB wrote:

Hai ca poate joi e cu noroc , cate zile dpo ai?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.