Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Tuesday, March 28, 2017 11:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Aura_Plum wrote:

Si eu, te rog! hearts

Facem chef de casa noua? hainoroc

hainoroc
Avem si motive. Poate iepura?ul de pasti mai aduce cadouri pe aici , cine stie. Cheek Kiss
Aura_Plum
Scris: Tuesday, March 28, 2017 11:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Buna seara iubirici! hearts

Hai ca am intrat si eu sa fac o prezenta asa mai de Doamne ajuta ca tare zgarcita am fost in ultimul timp. Blushing

E o primavara in toata regula in clubuletul nostru, mi-e drag de voi de nu mai pot! computerlove

Laurici ciufulici, eu pe tine o sa te tot felicit inca vreo 3 zile si 3 nopti cel putin! O s-avem un nepoteeeel! yes Vezi ca n-am uitat de sarbatoare, da? hainoroc
Treaba cu mama care nu e de acord o inteleg pana in adancul sufletului, crede-ma. Mama mea a opus mereu rezistenta ideii de nepoti, invocand fel si fel de motive, fie ca ar fi venit din partea mea sau a fratelui meu. Nu si nu!
Cand am ramas gravida cu primul copil a fost distrusa. Si nu a fost o sarcina neplanuita sa zici ca... Eram maritata, stia ca ne dorim un copil, ca nu am obtinut sarcina usor si totusi cand s-a intamplat a fost durerea de pe lume. Greseala mea atunci ca am lasat atitudinea ei sa ma afecteze si asta mi-a dat peste cap tot sistemul. M-am stresat, am plans, mi-am facut o mie de ganduri. Mi-o doream pe mama alaturi de mine dar emotional a fost distanta si rece si din cauza asta nu m-am putut bucura cum trebuie de sarcina. Cand a venit bebe evident ca totul s-a schimbat, ca asa se intampla mereu dar sunt unele goluri care din pacate nu mai pot fi umplute niciodata. Nici acum nu ma sustine, desi stie cat ne dorim, de cand incercam si prin cate trecem sa avem un bebe. Tot incearca sa imi dea motive sa renunt dar mi-am invatat lectia si mi-am intarit imunitatea fata de reactiile ei. Ti-am spus toate astea pentru ca vreau sa iti spun din toata inima sa incerci sa nu lasi negativismul ei sa strice momentele incredibil de frumoase prin care treci. Bucurati-va atat tu cat si sotul tau de tot ce se intampla si las-o pe mama sa zica ce are de zis. Pana la urma nu cu ea ai facut copilul. Crazy Si nu trebuie sa ai nici o indoiala ca mai devreme sau mai tarziu se va da pe brazda! SimplyLove pupici

Gravidute proaspete, permiteti-mi sa va felicit inca o data pentru bulinute si pentru beta de invidiat! Sa auzim numai de la bine in sus si de acum in colo! computerlove

Meme, iubita, sa stii ca m-am gandit la tine zilele astea, chiar am intrat duminica cum am facut ochi ca sa vad vesti de la tine. Imi pare tare rau ca nu a fost sa fie (sau poate totusi? flowers). Mergem inainte cu tupeu, da? Buddy1 pupici

Dragele mele dragi care fac parte din clubul ouatoarelor, sa dea Dumnezeu sa va vad pe toate toate cu testuletele pozitive peste vreo 2 saptamani asa! Va doresc succes si dragoste cat cuprinde! newclap majoreta

Am inceput si eu de azi o serie de teste de ovulatie (nu va spun de la ce firma ca ma bateti sic na, nevoia...). Nu stiu cat ma voi putea eu baza pe ele, dar m-a luat valul citindu-va pe voi. Momentan cam nesatisfacator. Crazy Am atasat aici (Blushing um, mentionez ca dara incolora care se poate vedea desupra testului este de la lipici, ca dovada a indemanarii mele fantastice de a lipi un bat pe o foaie Lol ): https://ibb.co/jbzPyv

No, si cam atat pentru seara asta, dar promit ca incerc sa intru cat de des pot, desi inca nu m-am dezaglomerat Hilar Dar mi-e urat asa sa ma instrainez de voi...

Va pup si va doresc o noapte pe sufletul ficaruia! pupici pupici computerlove
andrada1983
Scris: Wednesday, March 29, 2017 12:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Aura_Plum wrote:

Hai ca am intrat si eu sa fac o prezenta asa mai de Doamne ajuta ca tare zgarcita am fost in ultimul timp. Blushing

E o primavara in toata regula in clubuletul nostru, mi-e drag de voi de nu mai pot! computerlove

Laurici ciufulici, eu pe tine o sa te tot felicit inca vreo 3 zile si 3 nopti cel putin! O s-avem un nepoteeeel! yes Vezi ca n-am uitat de sarbatoare, da? hainoroc
Treaba cu mama care nu e de acord o inteleg pana in adancul sufletului, crede-ma. Mama mea a opus mereu rezistenta ideii de nepoti, invocand fel si fel de motive, fie ca ar fi venit din partea mea sau a fratelui meu. Nu si nu!
Cand am ramas gravida cu primul copil a fost distrusa. Si nu a fost o sarcina neplanuita sa zici ca... Eram maritata, stia ca ne dorim un copil, ca nu am obtinut sarcina usor si totusi cand s-a intamplat a fost durerea de pe lume. Greseala mea atunci ca am lasat atitudinea ei sa ma afecteze si asta mi-a dat peste cap tot sistemul. M-am stresat, am plans, mi-am facut o mie de ganduri. Mi-o doream pe mama alaturi de mine dar emotional a fost distanta si rece si din cauza asta nu m-am putut bucura cum trebuie de sarcina. Cand a venit bebe evident ca totul s-a schimbat, ca asa se intampla mereu dar sunt unele goluri care din pacate nu mai pot fi umplute niciodata. Nici acum nu ma sustine, desi stie cat ne dorim, de cand incercam si prin cate trecem sa avem un bebe. Tot incearca sa imi dea motive sa renunt dar mi-am invatat lectia si mi-am intarit imunitatea fata de reactiile ei. Ti-am spus toate astea pentru ca vreau sa iti spun din toata inima sa incerci sa nu lasi negativismul ei sa strice momentele incredibil de frumoase prin care treci. Bucurati-va atat tu cat si sotul tau de tot ce se intampla si las-o pe mama sa zica ce are de zis. Pana la urma nu cu ea ai facut copilul. Crazy Si nu trebuie sa ai nici o indoiala ca mai devreme sau mai tarziu se va da pe brazda! SimplyLove pupici

Gravidute proaspete, permiteti-mi sa va felicit inca o data pentru bulinute si pentru beta de invidiat! Sa auzim numai de la bine in sus si de acum in colo! computerlove

Meme, iubita, sa stii ca m-am gandit la tine zilele astea, chiar am intrat duminica cum am facut ochi ca sa vad vesti de la tine. Imi pare tare rau ca nu a fost sa fie (sau poate totusi? flowers). Mergem inainte cu tupeu, da? Buddy1 pupici

Dragele mele dragi care fac parte din clubul ouatoarelor, sa dea Dumnezeu sa va vad pe toate toate cu testuletele pozitive peste vreo 2 saptamani asa! Va doresc succes si dragoste cat cuprinde! newclap majoreta

Am inceput si eu de azi o serie de teste de ovulatie (nu va spun de la ce firma ca ma bateti sic na, nevoia...). Nu stiu cat ma voi putea eu baza pe ele, dar m-a luat valul citindu-va pe voi. Momentan cam nesatisfacator. Crazy Am atasat aici (Blushing um, mentionez ca dara incolora care se poate vedea desupra testului este de la lipici, ca dovada a indemanarii mele fantastice de a lipi un bat pe o foaie Lol ): http://tinypic.com/r/mt9mz5/9

No, si cam atat pentru seara asta, dar promit ca incerc sa intru cat de des pot, desi inca nu m-am dezaglomerat Hilar Dar mi-e urat asa sa ma instrainez de voi...

Hai ca dupa cum arata testuletul cred ca o sa te incadrezi in grup pana pe 31....daca nu prelungim :))
Tu baga carbuni de pe acum,macar de exercitiu Clap
Aura_Plum
Scris: Wednesday, March 29, 2017 12:09 AM
Nivel

andrada1983 wrote:

Hai ca dupa cum arata testuletul cred ca o sa te incadrezi in grup pana pe 31....daca nu prelungim :))
Tu baga carbuni de pe acum,macar de exercitiu Clap

Pai? Inainte cu spor, perseverenta, indemanare si talent! Lol Succes si tie Andrada! pupici
Aura_Plum
Scris: Wednesday, March 29, 2017 12:10 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:
Buna fetelor. Nu pricepeam eu de ce nu pot sa scriu ceva? ?? Seschimbase casa.... ras
Felicitari Laura, am un zâmbet pe buze de numa numa Bravoo
Bafta la toate care suntem aici înca, restul...... cam sar gradul....., asa ca haide?i si noi dupa ele ....
Clap

Azi diminea?a, m am trezit cu chin dar am reusitvaa fac analizele, o sa am raspunsul pe 6/04 tot atunci când o sa mi refaca pap test ul.
Apropo,citind pe undeva in spate, am vazut ca se zicea ceva cotiza?ie, de aia mi or facut si mie si aici,în italia, nu stiam cu ce se manânca, m au ars înauntru -asa ziceam eu ,pt ca era xxx ala, papiloma, si man.....
Ok si cu fizioteraia azi,mâine merg la ultima radiografie -asa cred eu, daca am inteles bine, oricum mâine o sa aflu mai multe.
Spre doar sa mi fie bine mâna, adica sa se vada în radiografie ca e totul ok si ca si revine sosul la locul lui,adica , ca începe sa se lipseasca bine. ... ca doar de aia , mi or pus placa/?ina aia de titanium plus 9 suruburi la mâna (încheietura ) hohot
Gossip
campfire
computerlove

Laura, mult succes! Sa termini cu bine toate analizele si sa primesti numai vesti bune!! majoreta
Dana_
Scris: Wednesday, March 29, 2017 12:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Aura_Plum wrote:

Am inceput si eu de azi o serie de teste de ovulatie (nu va spun de la ce firma ca ma bateti sic na, nevoia...). Nu stiu cat ma voi putea eu baza pe ele, dar m-a luat valul citindu-va pe voi. Momentan cam nesatisfacator. Crazy Am atasat aici (Blushing um, mentionez ca dara incolora care se poate vedea desupra testului este de la lipici, ca dovada a indemanarii mele fantastice de a lipi un bat pe o foaie Lol ): https://ibb.co/jbzPyv

Bine-ai revenit campfire Pai de ce sa te instrainezi de noi ?
Imi pare rau ca nici mama ta nu este de acord , dar bine zici ...noi ne dorim asa ca nu vom tine cont de parerea bunicilor .

Cu testul pozitiv se pare ca in seara asta ai treaba , succes !

Aura_Plum
Scris: Wednesday, March 29, 2017 12:47 AM
Nivel

Dana_ wrote:

Bine-ai revenit campfire Pai de ce sa te instrainezi de noi ?
Imi pare rau ca nici mama ta nu este de acord , dar bine zici ...noi ne dorim asa ca nu vom tine cont de parerea bunicilor .

Cu testul pozitiv se pare ca in seara asta ai treaba , succes !

Pai nu vreau sa ma instrainez ras Doar ca ma simteam aiurea ca nu am mai apucat sa scriu de mult. De citit mai citesc de pe telefon, fie ca sunt pe strada, in autobuz, la coada la paine...Lol Dar sa scriu de pe telefon nu ma descurc neam, pagina de postare se afiseaza alandala, mai fuge in sus si in jos, se mai reseteaza si ma chinuie psihic Haha iar calculatorul nu l-am mai deschis de vreo doua saptamani. Lasa ca asa cu treaba trece mai repede timpul pana la testare! Hilar

Mama e asa, o ciudatenie a naturii in felul ei dar eu o accept si o iubesc asa cum e si in ciuda faptului ca unele lucruri le percepem diametral opus, suntem foarte apropiate. Acum, copil nu sunt, am si eu familia mea, imi iau propriile decizii si imi asum responsabilitatea pentru ele. Stii vorba aia, fiecare cu...dance

Testul nu e inca pozitiv, dar noi bebelim oricum ca-i fain! Lol topai

Hai ca si tu acusi trebuie sa te apuci serios de treaba dupa cum vad... Clap

Pupici, o seara senina! pupici
Ami87
Scris: Wednesday, March 29, 2017 12:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/24/2015
Anelise wrote:

Mersi! pupici

Dana si Ralu.s, rezolvat! thumright

Si eu vreau pe listuta!!
Mul?umesc!
LAURA0202
Scris: Wednesday, March 29, 2017 12:59 AM
Nivel

Am atâtea idei/intrebari in cap.... nici nu pot sa adorm ....poate ca sunt prea preocupata si de faza cu mana de mâine si .... cica ma sem sa fac niste calcule acuma cu cm asta al meu care a fost ciudat luna asta, dar care a venit în final si a ?inut cam 3 zile si a 4 a zi .....slabe picaturi.
Sa începem cu gândurile mele :
1. Sigur la mine acolo jos-nu e nimica ce nu i bun. M a vazut un dr la Timisoara în octombrie -noiembrie, altul la Petro?ani luna asta si acum câteva zile iarasi m a vazut/vizitat/controlat alt dr in Italia.... Ce m a pus putin pe gânduri,a fost ca aici în Italia, am auzit vb intre ei , întreba unul pe altul daca sa ma trimita la endocrinolog si atunci i a raspuns celalalt dr ca sa mi dea trimitere la centrul de fertilitate ( dar eu si al meu fusesem deja acolo si nu a a propus IA ul pt care am avut o retinere eu,asa de început,ca ,al meu, nu prea parea sa aiba vreo re?inere.
2. Din ce am priceput eu pâna acuma ii ca. ..m o sa ma diagnotizez eu singura hohot
3. Faza cu endometrul meu ca ii mic, am reusit sa aflu ca ala ,are o marime si a cade în func?ie de ziua cm ului, mul?umita unei dr care mi facea ecograf complet la abdomen, când am intrebat o ce si cum ii cu endometrul ala.
3. Infec?ii mea cu gardenerella nu stiu sigur daca are dea face foarte mult cu infertilitatea..... (banuiesc ca o sa ne spuna mai multe la prima intalnire pt infert...
4. Cica, dupa dr partenerul meu ar trebui sa faca si el o analiza .. nu stiu cum i a zis , ca sa vada daca e si el infectat. O sa ne explice mai multe acolo banuiesc.
5. Oare, as putea sa mi si monitorizeze ocupat ia daca tot ii sa mergem acolo la clinica?
6. Poate as ai nimeri perioada când ov. Nu prea reusesc sa fac bine calculele dar .... cred ca as ovala chiar i perioada când ajung în ?ara, când am merge la clinica pe 10.04
(Pe 25 a venit cm; anul trecut am priceput / în?eles ca eu ov mai târziu, în z18. Acuma,nu stiu daca ii în fiecare luna la fel sau nu,oi vedea.
Ce zice ti voi , sa sun si sa iau si o programare pt ovulatie ? Ca, as fi în z17 când am merge pe 10 la clinica ( eu ajung pe 8.04 ziua de nastere a tatalui meu,care nu mai este printre noi ...din pacate,si ar fi z15 , si de obicei ,e zi/ seara de bebelit când ajungem unul langa altul, ca distan?a dintre noi ii mare înca (km mul?i ras )
O sa vina ziua când o sa termin si eu cu drumurile de Italia, sperând ca va merge ffff bine cu mâna.
Numai ca mai sunt mici probleme printre altele, de munca nu mai am si am si doua rate de achitat înapoi....plans
LAURA0202
Scris: Wednesday, March 29, 2017 1:07 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:
Am atâtea idei/intrebari in cap.... nici nu pot sa adorm ....poate ca sunt prea preocupata si de faza cu mana de mâine si .... cica ma sem sa fac niste calcule acuma cu cm asta al meu care a fost ciudat luna asta, dar care a venit în final si a ?inut cam 3 zile si a 4 a zi .....slabe picaturi.
Sa începem cu gândurile mele :
1. Sigur la mine acolo jos-nu e nimica ce nu i bun. M a vazut un dr la Timisoara în octombrie -noiembrie, altul la Petro?ani luna asta si acum câteva zile iarasi m a vazut/vizitat/controlat alt dr in Italia.... Ce m a pus putin pe gânduri,a fost ca aici în Italia, am auzit vb intre ei , întreba unul pe altul daca sa ma trimita la endocrinolog si atunci i a raspuns celalalt dr ca sa mi dea trimitere la centrul de fertilitate ( dar eu si al meu fusesem deja acolo si nu a a propus IA ul pt care am avut o retinere eu,asa de început,ca ,al meu, nu prea parea sa aiba vreo re?inere.
2. Din ce am priceput eu pâna acuma ii ca. ..m o sa ma diagnotizez eu singura hohot
3. Faza cu endometrul meu ca ii mic, am reusit sa aflu ca ala ,are o marime si a c
Scade în func?ie de ziua cm ului, ( vedea mai multi foliculi pe acolo...devi ??? Mai am inca ras multumita unei dr care mi facea ecograf complet la abdomen, când am intrebat o ce si cum ii cu endometrul ala.
3. Infectia mea cu gardenerella nu stiu sigur daca are dea face foarte mult cu infertilitatea..... (banuiesc ca o sa ne spuna mai multe la prima intalnire pt infert...
4. Cica, dupa dr partenerul meu ar trebui sa faca si el o analiza .. nu stiu cum i a zis , ca sa vada daca e si el infectat. O sa ne explice mai multe acolo banuiesc.
5. Oare, as putea sa mi si monitorizeze ovulatia, daca tot ii sa mergem acolo la clinica?
6. Poate as ai nimeri perioada când ov. Nu prea reusesc sa fac bine calculele dar .... cred ca as ovala chiar i perioada când ajung în ?ara, când am merge la clinica pe 10.04
(Pe 25 a venit cm;anul trecut am priceput / în?eles ca eu ov mai târziu, în z18. Acuma,nu stiu daca ii în fiecare luna la fel sau nu,oi vedea.
Ce zice ti voi , sa sun si sa iau si o programare pt ovulatie ? Ca, as fi în z17 când am merge pe 10 la clinica ( eu ajung pe 8.04 ziua de nastere a tatalui meu,care nu mai este printre noi ...din pacate,si ar fi z15 , si de obicei ,e ziua/ seara de bebelit când ajungem unul langa altul, ca distan?a dintre noi ii mare înca (km mul?i ras )
O sa vina ziua când o sa termin si eu cu drumurile de Italia, sperând ca va merge ffff bine cu mâna.
Numai ca mai sunt mici probleme printre altele, de munca nu mai am si am si doua rate de achitat înapoi....plans
LAURA0202
Scris: Wednesday, March 29, 2017 1:09 AM
Nivel

Scuza?i ca mi am mai scris si eu din gânduri aici ,macar o parte din ele...Cheek Kiss
computerlove
DianaM
Scris: Wednesday, March 29, 2017 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
andrada1983 wrote:

Bifat in grupul ouatoarelor :)))....pt cine se mai anunta,extindem perioada de clocit pana in data de 31 martie :)))

Fac si eu un out azi-maine cel tarziu hohot . Facem coada la testat in saptamana mare Clap majoreta topai
DianaM
Scris: Wednesday, March 29, 2017 7:57 AM
Nivel

Aura_Plum wrote:

computerlove ras
Imi place testul ala al tau, baga bebeleala zilele astea ca nu se stie de unde sare iepurasul ras hohot . Pup fata Cheek Kiss
DianaM
Scris: Wednesday, March 29, 2017 8:04 AM
Nivel

Andreea06 si Alina89, felicitari pentru beta!!! majoreta wav
Andreea06
Scris: Wednesday, March 29, 2017 8:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Buna neata aspirici!! Pff ce de postari, n-ati avut somn aseara sau am picat eu lata devreme? alcool

Acum stau linistita in pat putin, ca am pus progesteronul.

DianaM, multumeeeesc! Hai cu outul dance

Aura, ma bucur sa mai aud vesti de la tine. Ce tare tii tu evidenta la teste, super!! Eu nu cred ca exista un brand care sa fie mereu proaste testele, probabil o mai dau in bara sau la alea de sarcina nu arata linia ff clar, dar cat de firava e tot iti dai seama ca e pozitiv ca altfel n-ar fi DELOC! Asa ca da-i inainte cu oricare le-ai gasit.
Eu eram pregatita sa imi rog prietena din anglia sa imi aduca o groaza de teste gen 50 de ov si sarcina de pe amazon, ceva no name. Apai faceam si 2 intr-o zi sa verific daca trebuia Crazy

Laura, multa sanatate cu manuta!! Legat de infectie, nu stiu daca are legatura dar bine ar fi sa o tratezi ca nu o sa poti lua pastile multe asa, sa nu iti mai deregleze..

Sa dea Dumnezeu sa vedem muuulte teste cu 2 liniute, cat de firave asa, cum or fi sunt bune!! ca apoi au timp sa se coloreze. In saptamana mare.majoreta dance majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.