Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Fetele intrebare,poate ati mai patit careva dintre voi:s-a intamplat sa va doara sanii din 1dpo pana la menstra?Anul trecut la sfarsit am facut hormonalele,erau ok....acum cred ca o iau hormonii mei razna....ma gandesc . |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
|
Anelise wrote:Buna, fetele! Am lipsit o perioada si evident ca apelez la voi pentru noua listutza... Multumesc si va pup!
Si eu, te rog!
Facem chef de casa noua? |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| andrada1983 wrote:Fetele intrebare,poate ati mai patit careva dintre voi:s-a intamplat sa va doara sanii din 1dpo pana la menstra?Anul trecut la sfarsit am facut hormonalele,erau ok....acum cred ca o iau hormonii mei razna....ma gandesc .
Pe mine mereu incep sa ma doara sanii la ovulatie Pana vin uratii ma tot dor. |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Aura_Plum wrote:Si eu, te rog! Facem chef de casa noua?
Aurici sedere cat mai scurta |
|
| Aura_Plum wrote:Si eu, te rog! Facem chef de casa noua? Daca e rost de chefuiala ma bag si eu :)))) |
|
| laura513 wrote:Pe mine mereu incep sa ma doara sanii la ovulatie Pana vin uratii ma tot dor. Pfff ....am citit si eu ca e un semn ca am ovulat.Ma mai dureau de prin 6-7 dpo ,dar acum au devenit chiar nesimtiti :))))) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| Anelise wrote:Buna, fetele! Am lipsit o perioada si evident ca apelez la voi pentru noua listutza... Multumesc si va pup!
Si eu, si eu pe listuta!!! |
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Fetele treceti'ma si pe mine in grupul vostru oulatoarele sau cum l-a?i numit ! Si eu am avut in ziua 21 folicul de 23 si a spus dr ca ovulez in seara aceea sau a doua zi pe 22 deci . |
|
| Diana1489 wrote:Fetele treceti'ma si pe mine in grupul vostru oulatoarele sau cum l-a?i numit ! Si eu am avut in ziua 21 folicul de 23 si a spus dr ca ovulez in seara aceea sau a doua zi pe 22 deci . Bifat in grupul ouatoarelor :)))....pt cine se mai anunta,extindem perioada de clocit pana in data de 31 martie :))) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2017 Mesaje: 46
| andrada1983 wrote: Bifat in grupul ouatoarelor :)))....pt cine se mai anunta,extindem perioada de clocit pana in data de 31 martie :)))
In saptamana mare dam drumul la teste |
|
| ralu.s wrote:In saptamana mare dam drumul la teste |
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| ralu.s wrote:In saptamana mare dam drumul la teste Buna idee Ralu ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Dana000 e burtica! Cred ca o trimitem la casa ei! |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna fetelor. Nu pricepeam eu de ce nu pot sa scriu ceva? ?? Seschimbase casa.... Felicitari Laura, am un zâmbet pe buze de numa numa Bafta la toate care suntem aici înca, restul...... cam sar gradul....., asa ca haide?i si noi dupa ele ....
Azi diminea?a, m am trezit cu chin dar am reusitvaa fac analizele, o sa am raspunsul pe 6/04 tot atunci când o sa mi refaca pap test ul. Apropo,citind pe undeva in spate, am vazut ca se zicea ceva cotiza?ie, de aia mi or facut si mie si aici,în italia, nu stiam cu ce se manânca, m au ars înauntru -asa ziceam eu ,pt ca era xxx ala, papiloma, si man..... Ok si cu fizioteraia azi,mâine merg la ultima radiografie -asa cred eu, daca am inteles bine, oricum mâine o sa aflu mai multe. Spre doar sa mi fie bine mâna, adica sa se vada în radiografie ca e totul ok si ca si revine sosul la locul lui,adica , ca începe sa se lipseasca bine. ... ca doar de aia , mi or pus placa/?ina aia de titanium plus 9 suruburi la mâna (încheietura ) |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Anelise , mai scoate doua burtici sa ajung si eu pe locul 35
Sper sa ma incadrez si eu in grupul vostru , daca ovulez pana in 31..... azi am facut test dar inca nimic.
Ar fi super sa vina iepurasul la toate cu doua liniute si apoi clar party |
|
|