Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| neata aspirici active!
auris si dana, asteptam beta-urile! cum va mai simtiti, in afara de pipi excesiv ?
laura, nu iti pierde speranta, asteapta sa vezi si a doua analiza a logodnicului, insa decizia sa va schimbati stilul de viata trebuie aplicata oricum!
ma tot gandeam la myosun-ul asta, ca multe aspirici au ramas gravidute sub tratamentul cu myosun, oare chiar asa efectiv e? ca si laura, ma gandesc ca oare imi va prescrie si mie ?
eu am vorbit in weekend cu niste prieteni care au incercat 9 ani sa aiba copii, si m-au pus pe ganduri... au zis ca abia dupa ce a facut laparoscopia a ramas insarcinata, desi a amanat cat se poate, fiind o operatie... in fine, dr i-a zis ca avut trompele cu aspect ca de panza de paianjen, nu avea cum sa se intalneasca ovulul cu gigeii in veci... a zis ca si ea a facut eco cu substanta de contrast (ca mine), si a trecut lichidul, insa calitatea trompelor era varza oricum... ideea e ca m-a pus pe ganduri... acum o sa astept ce tratament imi mai da doctorita, o las sa vad ce zice ea, plus ca poate ne schimbam locurile de munca in vara, insa, in toamna, cand terminam cu nebunia, daca nu o sa imi propuna doctorita, am sa ii propun eu... pt linistea mea, ca alta solutie nu mai vad sincer, daca nu va functiona nici in lunile viitoare treaba cu injectia de spargere...
dar, cum spun mereu: mergem inainte :003:
va pup aspirici si viitoare mamici!
|