Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Aura_Plum wrote:

Multumesc Victory! pupici Inca nu m-am decis la cine sa merg. Mi-am facut asigurare la Groupama pentru Regina Maria, nu am nasterea inclusa sau alte spitalizari dar am toate consultatiile si analizele in ambulator si e exact ce imi trebuie. Mi-am facut programare la Bordas Radu si la Musetescu, merg asa orbeste si vad unde raman pana la urma. Mi-e greu sa schimb medicul dupa atatia ani, mai ales ca eram foarte multumita de el. Ai ceva recomandari pentru mine?ras Pupam burtica pupici

Sa nu uiti sa ii intrebi unde au ei nasteri de fel ca sa poti decide mai usor poate.. ca tot cu cel care iti supravegheaza sarcina tre sa nasti. Pupici hearts
meme
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
neata aspirici active!

auris si dana, asteptam beta-urile! cum va mai simtiti, in afara de pipi excesiv ras ?

laura, nu iti pierde speranta, asteapta sa vezi si a doua analiza a logodnicului, insa decizia sa va schimbati stilul de viata trebuie aplicata oricum!

ma tot gandeam la myosun-ul asta, ca multe aspirici au ramas gravidute sub tratamentul cu myosun, oare chiar asa efectiv e? ca si laura, ma gandesc ca oare imi va prescrie si mie ? ras

eu am vorbit in weekend cu niste prieteni care au incercat 9 ani sa aiba copii, si m-au pus pe ganduri... au zis ca abia dupa ce a facut laparoscopia a ramas insarcinata, desi a amanat cat se poate, fiind o operatie... in fine, dr i-a zis ca avut trompele cu aspect ca de panza de paianjen, nu avea cum sa se intalneasca ovulul cu gigeii in veci... a zis ca si ea a facut eco cu substanta de contrast (ca mine), si a trecut lichidul, insa calitatea trompelor era varza oricum... ideea e ca m-a pus pe ganduri... acum o sa astept ce tratament imi mai da doctorita, o las sa vad ce zice ea, plus ca poate ne schimbam locurile de munca in vara, insa, in toamna, cand terminam cu nebunia, daca nu o sa imi propuna doctorita, am sa ii propun eu... pt linistea mea, ca alta solutie nu mai vad sincer, daca nu va functiona nici in lunile viitoare treaba cu injectia de spargere...

dar, cum spun mereu: mergem inainte :003:

va pup aspirici si viitoare mamici!
Anelise
Scris: Tuesday, April 18, 2017 9:59 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.