Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 9:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Aura_Plum wrote:

Dana, si eu sunt in aceasi situatie cu mama si tocmai de aceea am preferat sa ii spun cat mai repede. Stii, pe principiul "rip off the band-aid", pentru ca se acumula stres, ca ce o sa zica, ca o sa se supere, ca o sa comenteze si ma macinam eu. Chiar daca stia ca incercam si am pregatit-o dinainte tot trist a fost, ca nu ne sustine. Dar asta e, macar nu mai stau cu gandul acolo. Curaj mami, ca nu esti copil, ai viata ta, familia ta, nu o lasa sa iti strice bucuria. Mamele noastre sunt mai alftel, no, dar ne iubesc si vor sa ne protejeze ele asa in felul lor...DistanceKiss

Inteleg ce zici , dar eu n-am pregatit-o deloc , va avea un soc foarte mare ...e tare ciudata , nu de putine ori am auzit-o spunand de x si y ce mame batrane ...sau ioi cati ani o sa aiba vecina x cand copilul va avea majoratul ,,,asta e parerea ei acum , dar cand aveam 20 ani nu m-a primit in casa , am fost considerata o **** ca numai alea fac copii la varsta aia si tigancile , drept urmare a venit doar la spital sa vada daca mai traiesc desi sigur aflase ca sunt intr-un travaliu foarte lung. E atat de trist , sincer nu as putea fi asa cu copilul meu , evident ca nu o sa-l sfatuiesc sa faca copii la 20 ani dar daca se intampla voi fi alaturi de el . E mama mea dar as vrea sa fie ultima persoana care afla , chiar nu ma simt bine , incerc sa evit
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Dana_ wrote:

Inteleg ce zici , dar eu n-am pregatit-o deloc , va avea un soc foarte mare ...e tare ciudata , nu de putine ori am auzit-o spunand de x si y ce mame batrane ...sau ioi cati ani o sa aiba vecina x cand copilul va avea majoratul ,,,asta e parerea ei acum , dar cand aveam 20 ani nu m-a primit in casa , am fost considerata o **** ca numai alea fac copii la varsta aia si tigancile , drept urmare a venit doar la spital sa vada daca mai traiesc desi sigur aflase ca sunt intr-un travaliu foarte lung. E atat de trist , sincer nu as putea fi asa cu copilul meu , evident ca nu o sa-l sfatuiesc sa faca copii la 20 ani dar daca se intampla voi fi alaturi de el . E mama mea dar as vrea sa fie ultima persoana care afla , chiar nu ma simt bine , incerc sa evit

Cheek Kiss

Imi pare rau sa aud ca ai asemenea situatie, dar serios, noi ne bucuram pentru tine! Si nici nu conteaza ca spune ca dupa 35 de ani sunt mame batrane! Noi facem copii cand dorim si cand se poate. Ce conteaza cati ani o sa am eu cand face el 18 ani? Sa fim seriosi. In plus, o femeie care are grija de ea poate sa arate foarte bine la orice varsta. Nu stiu de unde vine treaba asta cu "mama tanara". Peste tot in lume femeile fac copii si la varste mai inaintate si acolo nu este o problema, nu? Nu e ca si cum o sa mor la 50 de ani si las copilul singur pe drumuri.

Daca te streseaza reactia ei, o poti anunta dupa ce nasti :))) Sa fie o surpriza :))

Singurul lucru care ma intereseaza acum e sa fie sanatos bebe, sa nu existe probleme cu el.
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 10:11 PM
Nivel

Andia wrote:

Cheek Kiss

Imi pare rau sa aud ca ai asemenea situatie, dar serios, noi ne bucuram pentru tine! Si nici nu conteaza ca spune ca dupa 35 de ani sunt mame batrane! Noi facem copii cand dorim si cand se poate. Ce conteaza cati ani o sa am eu cand face el 18 ani? Sa fim seriosi. In plus, o femeie care are grija de ea poate sa arate foarte bine la orice varsta. Nu stiu de unde vine treaba asta cu "mama tanara". Peste tot in lume femeile fac copii si la varste mai inaintate si acolo nu este o problema, nu? Nu e ca si cum o sa mor la 50 de ani si las copilul singur pe drumuri.

Daca te streseaza reactia ei, o poti anunta dupa ce nasti :))) Sa fie o surpriza :))

Singurul lucru care ma intereseaza acum e sa fie sanatos bebe, sa nu existe probleme cu el.

Multumesc Andia Cheek Kiss
Da chiar m-am gandit sa mergem din nou in strainatate , macar asa 1 an si sa vin cu surpriza , dar nu e asa simplu ras

Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 10:13 PM
Nivel

Fetelor ma duc maine la analize si habar n-am care analiza ....la synevo sunt doua beta hcg ...e analiza aia cu 40 sau cu 67 ron? Aura anunta-ma please , sau fetele care stiu mai bine. MersiCheek Kiss
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Dana_ wrote:
Fetelor ma duc maine la analize si habar n-am care analiza ....la synevo sunt doua beta hcg ...e analiza aia cu 40 sau cu 67 ron? Aura anunta-ma please , sau fetele care stiu mai bine. MersiCheek Kiss

eu stiam ca aia de 40 - beta hcg total e markerul de sarcina

FREE BETA-HCG este pt altceva vad
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 11:07 PM
Nivel

Andia wrote:

eu stiam ca aia de 40 - beta hcg total e markerul de sarcina

FREE BETA-HCG este pt altceva vad

mersi Cheek Kiss
Victory
Scris: Monday, April 17, 2017 11:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Dana_ wrote:
Beta HCG trebuie sa ceri
Victory
Scris: Monday, April 17, 2017 11:32 PM
Nivel

Felicitari Dana si Aura! Asteptam BetaHCG uri frumoase maine! Aura, la ce doctor mergi pana la urma sa supravegheze sarcina?
Victory
Scris: Monday, April 17, 2017 11:33 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Eu am 13 saptamani si abia acum incepe sa se vada, la a 2 a sarcina, la prima nu se vedea nici la 5 luni....
LAURA0202
Scris: Tuesday, April 18, 2017 12:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Laura, unde s-a dus temperatura ta?

NuStiu
NuStiu
NuStiu NuImiPasa
NuImiPasa NuImiPasa

Ce vrei sa zic Andia?
Cray
La draq. ....
Habar n am ce si cum. Pt ca sincer... deranj/ discomfort / jena / în?epaturi. .... tot au fost de sunt satula de ele ....ca sa nu mai zic de senza?ia ca as fi pe problema. ....
M am saturat deja....
Habar n am ce si cum ?!
Cheek Kiss
Dana_
Scris: Tuesday, April 18, 2017 12:42 AM
Nivel

Victory wrote:
Felicitari Dana si Aura! Asteptam BetaHCG uri frumoase maine! Aura, la ce doctor mergi pana la urma sa supravegheze sarcina?

Multumesc Cheek Kiss
Va anunt maine cand primesc rezultatulpupici
Dana_
Scris: Tuesday, April 18, 2017 12:50 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

NuStiu
NuStiu
NuStiu NuImiPasa
NuImiPasa NuImiPasa

Ce vrei sa zic Andia?
Cray
La draq. ....
Habar n am ce si cum. Pt ca sincer... deranj/ discomfort / jena / în?epaturi. .... tot au fost de sunt satula de ele ....ca sa nu mai zic de senza?ia ca as fi pe problema. ....
M am saturat deja....
Habar n am ce si cum ?!
Cheek Kiss

Hai mai Laura nu mai fi trista , ti-am zis ca esti pe drumul cel bun dar trebuie sa nu te dai batuta Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Tuesday, April 18, 2017 12:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
LAURA0202 wrote:

NuStiu
NuStiu
NuStiu NuImiPasa
NuImiPasa NuImiPasa

Ce vrei sa zic Andia?
Cray
La draq. ....
M am saturat deja....
Habar n am ce si cum ?!
Cheek Kiss

Oricum, dupa mine,chiar luna asta,sigur nu se prinde nimica. ....Cray si acum de când am primit rezultatul cu analizele spermograma lui, mai ales ca nu e buna chiar deloc si ..... m a lasat cam jos cu totul , m a demoralizat mult si ca o paranteza, el care era convins ca problema e la mine,..... si m am dus in xxx locuri de m am saturat eu sincer ... " sa le o arat la to?i "hohot

Chiar am stat si m am tot gandit azi la faza ca poate eu, pe vremea când luam anticonceptionale ..... daca nu le luam , poate sau sigur tot nu ramâneam dar .... asta este, ce a fost ,a fost si acum ii prea târziu pt regrete...
Ceea ce ma stresaza cel mai mult ii .... ca parca se aseamana cu durerile care le cam am la ovulatie si ....tura asta, stiu sigur ca am ovulat, mie nu mi a fost frica de asta niciodata, mi a confirmat o si dr ala de la Gynatal, doar ca nu mi a putut spune, care a fost cel care a ovulat, mi se pare foarte ciudat asta, mai ales ca eram la clinica specializata pt persoane cu probleme de infertilitate dar ...... am mese mai de parte oricum . Miercuri, ne vom intoarce la Timi?oara si deabea astept ca sa mi ajunga si a doua analiza a lui,sincer. Sâmbata, plec înapoi si om vedea când am putea sa ajungem la o discu?ie cu un embriolog ...
Asta depinde si de disponibilitatea dr ului sau daca nu , vom merge luna viitoare când ma reîntorc eu. Nu cred ca asta ar fi o problema.
Ce nu prea mi place în schimb, la dr Grigora?, este ca el , nu prea crede i remediu naturale si atunci cred ca el nu o sa i dea un tratament natural...NuStiu
Am cautat eu pe net, ca sa vad mai exact la ce ii bun Myo sun ul ala... si ... ii ceva de ocupa?ie dar eu n am problema asta deloc.
La mine totul pare hormonal si ..... asta este, ce o sa mi deie , o sa mi deie si cu asta ii ok-zic eu. La el, din câte am vazut eu pe net si ati spus si voi în mare , doua chestii care nu prea vad eu cum le ar lasa : bautul si fumatul.......
Poate o sa si schimbe parerea când vom auzi interpretarea, analizelor lui.
Cât despre mine, trebe neaparat sa fac ceva, doua chestii mari si late :
1. Sa ma las de fumat
2. Sa ma las de Coca Cola
3. Sa slabesc neaparat . Sau sa reiau eu faza care am facut o odata , demult -sa nu mai manânc produse cu glutten, scurt si simplu ,sa vedem daca ma mai desumflu iara. ...
NuStiu
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Noapte buna!
Nu stiu daca mai e careva care sa nu aiba somn ca mine....
Cheek Kiss
campfire
Aura_Plum
Scris: Tuesday, April 18, 2017 1:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2017
Victory wrote:

Multumesc Victory! pupici Inca nu m-am decis la cine sa merg. Mi-am facut asigurare la Groupama pentru Regina Maria, nu am nasterea inclusa sau alte spitalizari dar am toate consultatiile si analizele in ambulator si e exact ce imi trebuie. Mi-am facut programare la Bordas Radu si la Musetescu, merg asa orbeste si vad unde raman pana la urma. Mi-e greu sa schimb medicul dupa atatia ani, mai ales ca eram foarte multumita de el. Ai ceva recomandari pentru mine?ras Pupam burtica pupici

Aura_Plum
Scris: Tuesday, April 18, 2017 1:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2017
Dana_ wrote:

Scuze Dana ca nu am raspuns mai repede, abia acum m-am pus in pat. Deci e Beta HCG, aia cu 40, da? Cheek Kiss Abia astept sa ne spui maine cat e si sa desfacem in sfarsit sampania ras hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.