Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 7:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
maria2013 wrote:

Dupa ceva ani de asteptare, nu prea iti mai vine sa zici multe...

Va veni si la voi fetelor . Luati ca exemplu pe Aura :) care a reusit dupa multi ani , deci nu e imposibil
Trebuie sa fiti optimiste
Andreea06
Scris: Monday, April 17, 2017 7:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andia wrote:
Am ramas putine pe aici se pare, chiar daca sunt multe fete pe listuta :(

Sa revenim la oile noastre, v-ati apucat deja sa va luati creme si sa aveti grija de burta, sani, fund si coapse? :P

Eu inca nu, dar ar trebui.. am observat la sanul drept niste firicele
rosii ca de vergeturi :( sub mamelon asa..

Aura, pfff asa des la baie?

Eu ma trezesc fara alarma la 6:30-7, in conditiile in care ma culc pe la 11 si ceva si in ultima ora nu mai beau mare lucru. Uneori am .. cum sa explic.. jet asa direct, alteori desi simt ca fac pe mine, abia de curge, asa incet... parca ceva e blocat. Cred ca de la balonare..
Inca ma rog sa nu apara greturile..
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 7:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
maria2013 wrote:

Asteptarea e amara si te seaca de orice urma de energie, stiu. Dar asta nu este un motiv sa te inchizi si sa nu mai comunici, dupa parerea mea. Toate trecem prin valuri de emotii, avem nenumarate intrebari, fie ca asteptam de 3 ani sau de 3 luni si de aceea suntem aici, sa ne descarcam, sa ne sfatuim, sa ne sustinem si sa ne incurajam. Nu? Buddy1
DianaM
Scris: Monday, April 17, 2017 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Hello, am revenit si euhearts ! Cum ati petrecut de Paste? Eu abia am ajuns acasa, am fost la Bucure?ti si a fost vremea foarte foarte nasoala, am dormit toti pe noi azi, n-am avut chef de nimic..uff Voi ok? Pupici la toate fetele cucuietele!!!Lol
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 8:11 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Nu cred ca are sens pt ca am multe urme deja in mod special pe burta , m-am obisnuit cu ele asta e
Stiu ca va fi f suparata si probabil nu vom avea multe discutii dupa aceea o perioada.

Dana, si eu sunt in aceasi situatie cu mama si tocmai de aceea am preferat sa ii spun cat mai repede. Stii, pe principiul "rip off the band-aid", pentru ca se acumula stres, ca ce o sa zica, ca o sa se supere, ca o sa comenteze si ma macinam eu. Chiar daca stia ca incercam si am pregatit-o dinainte tot trist a fost, ca nu ne sustine. Dar asta e, macar nu mai stau cu gandul acolo. Curaj mami, ca nu esti copil, ai viata ta, familia ta, nu o lasa sa iti strice bucuria. Mamele noastre sunt mai alftel, no, dar ne iubesc si vor sa ne protejeze ele asa in felul lor...DistanceKiss
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 8:21 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Eu inca nu, dar ar trebui.. am observat la sanul drept niste firicele
rosii ca de vergeturi :( sub mamelon asa..

Aura, pfff asa des la baie?

Eu ma trezesc fara alarma la 6:30-7, in conditiile in care ma culc pe la 11 si ceva si in ultima ora nu mai beau mare lucru. Uneori am .. cum sa explic.. jet asa direct, alteori desi simt ca fac pe mine, abia de curge, asa incet... parca ceva e blocat. Cred ca de la balonare..
Inca ma rog sa nu apara greturile..

Ce fain ca reusesti sa te pui la somn asa repede. Eu pot sa ma rog la toti zeii ca mai devreme de 2 tot nu adorm. Si la 7-8 sunt fresh Crazy

Eu am niste uleiuri vegetale pe care le foloseam in compozitiile cremelor pentru vergeturi si ma dau dupa baie pe burta si pe sani si, ce sa zic, pielea e elastica si faina, dar tot a crapat. Plus ca oricum am burta serioasa de la grasime, plus ca de la prima sarcina toata zona a ramas ca dupa razboi, deci nu ma prea agit acum nici eu, doar cat sa nu fie uscata...
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 8:23 PM
Nivel

DianaM wrote:
Hello, am revenit si euhearts ! Cum ati petrecut de Paste? Eu abia am ajuns acasa, am fost la Bucure?ti si a fost vremea foarte foarte nasoala, am dormit toti pe noi azi, n-am avut chef de nimic..uff Voi ok? Pupici la toate fetele cucuietele!!!Lol

Bine ai revenit, Di! Cheek Kiss Peste tot e urat, cred ca toata lumea ar fi dormit cu bale Crazy Cum ai petrecut?
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 8:26 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Va veni si la voi fetelor . Luati ca exemplu pe Aura :) care a reusit dupa multi ani , deci nu e imposibil
Trebuie sa fiti optimiste

Greu si frustrant dar nu pot descrie in cuvinte sentimentul pe care il ai cand vezi ca toata munca, analizele, procedurile, lacrimile si rugaciunile au dat roade intr-un final.

Sper din suflet ca fiecare din voi sa traiasca aceste emotii cat mai repede posibil. Perseverenta este cheia. floare2
DianaM
Scris: Monday, April 17, 2017 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Aura_Plum wrote:

Bine ai revenit, Di! Cheek Kiss Peste tot e urat, cred ca toata lumea ar fi dormit cu bale Crazy Cum ai petrecut?

Pai ieri pe zi acasa cu ai mei si aseara am plecat la soacra-mea la Bucure?ti, am stat azi noapte pana la 3 si ceva si dimineata la 8.30 ne-a trezit nepoata mea pe toti...are 2 anisori...Da' a fost ok pana la urma..computerlove
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 8:41 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Cred ca merge si cu ulei de masline simplu, masat cat sa intre in piele, ca inca nu este foarte cald afara. Ma gandesc ca mai conteaza si alimentatia, ca sa fie pielea sanatoasa si sa reziste la intindere asa. Am si eu niste vergeturi albe pe coapse dar sincer mie imi plac, adica nu m-am simtit niciodata complexata din cauza lor. Si prietenul meu are cateva si imi pare haios asa :)))

Imi pare rau ca nu va sustin mamele voastre :( Dar presupun ca mai apoi isi iubesc nepoteii, nu?
monica maria
Scris: Monday, April 17, 2017 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2016
maria2013 wrote:

Iti sustin ideea Maria, dupa cativa ani de asteptari parca nu prea mai ai cuvinte de spus!
LAURA0202
Scris: Monday, April 17, 2017 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Aura_Plum wrote:

Greu si frustrant dar nu pot descrie in cuvinte sentimentul pe care il ai cand vezi ca toata munca, analizele, procedurile, lacrimile si rugaciunile au dat roade intr-un final.

Sper din suflet ca fiecare din voi sa traiasca aceste emotii cat mai repede posibil. Perseverenta este cheia. floare2

Mna. ...numai ca te cam saturi când vezi ca luna trece si nimika. ... o iei de la capat, sperând ca intr o buna zi se va prin de ceva acolo. ... când? Cândva odata. ... într o zi....
Aici la Petro?ani ,ploua ca galeata :-(
Sa aveti o seara faina
campfire
Simonel
Scris: Monday, April 17, 2017 9:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2017
Cheek Kiss
LAURA0202 wrote:
mergi tot la gynatal la ce popescu raluca este super ++++...Da de la tr jiu

Florin Dorneanu de la Gynatal de la Timi?oara.
Tu, esti de la Tg Jiu?
Sincer,m as duce înca o data la dr. Grigora? sa vad el ce ar zice. M ar tenta si pe mine Myosun dar nu stiu daca vreun dr mi l ar recomanda, ca sa nu l iau de ca capul meu si sa fac mai rau mie ,ca si asa analizele mele hormonale din z2-3, z14 si z21, nu prea mi se par foarte ok.
ras
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 9:22 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Mna. ...numai ca te cam saturi când vezi ca luna trece si nimika. ... o iei de la capat, sperând ca intr o buna zi se va prin de ceva acolo. ... când? Cândva odata. ... într o zi....
Aici la Petro?ani ,ploua ca galeata :-(
Sa aveti o seara faina
campfire

Laura, unde s-a dus temperatura ta?
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 9:25 PM
Nivel

monica maria wrote:

Iti sustin ideea Maria, dupa cativa ani de asteptari parca nu prea mai ai cuvinte de spus!

Fetelor, sper ca nu m-ati inteles gresit, nu era un repros ca nu mai scrieti nimic. Eu inteleg perfect ca e greu. Doar speram ca aveti investigatii noi, rezultate noi si in final vesti bune cu bebelusi.

Sper sa reusim toate sa primim ceea ce ne dorim Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.