Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
similiasimi20
Scris: Monday, April 17, 2017 3:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2017
Dana_ wrote:

Cred ca este un chist . Cand mai mergi la dr sa nu pleci de acolo pana nu te lamureste
mersi mult...
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 3:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Aura_Plum wrote:

La Synevo fac. Poti sa te uiti la ei pe site, la centru din Brasov apare ca e inchis doar in perioada 15-16-17, dar cred ca asa e in toata tara. Maine la 8 sunt prezenta. ras Cum te simti?

Tot la synevo merg si eu dimineata , am vazut ca maine e deschis , mai greu cu trezirea ..ras

Sanii parca sunt de doua ori cat erau inainte ..nu glumesc chiar sunt ff mari greoi sensibili pe lateral . In rest am avut crampe ca la ciclu , aseara si dimineata au fost ceva mai deranjante , acum au trecut . Tu cum esti?
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 4:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Dana_ wrote:

Tot la synevo merg si eu dimineata , am vazut ca maine e deschis , mai greu cu trezirea ..ras

Sanii parca sunt de doua ori cat erau inainte ..nu glumesc chiar sunt ff mari greoi sensibili pe lateral . In rest am avut crampe ca la ciclu , aseara si dimineata au fost ceva mai deranjante , acum au trecut . Tu cum esti?

Eu n-am nici o treaba cu sanii. Cred ca ei nu au fost anuntati inca Lol Sunt chestii care ma supara, cum ar fi faptul ca mi-a scazut tensiunea la 8 cu 5 si sunt ametita sau ca nu ma pot odihni ca lumea ca ma trezesc noaptea din somn din ora in ora sa merg la baie. Dar stiam ca o sa patesc asta pentru ca oricum mergeam foarte des si inainte, acum doar e nivelul urmator. Cand ma trezesc sa merg la baie am impresia ca imi bubuie vezica si chiar ma sperii ca nu mai ajung, chiar daca a trecut doar o ora de la ultima vizita si sar din pat ca disperata sic Si na, iti dai seama ca nu am un somn adanc, continuu. Dar nu ma plang, din partea mea sa vina ca atata am asteptat simptomele astea hearts
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 5:25 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Eu n-am nici o treaba cu sanii. Cred ca ei nu au fost anuntati inca Lol Sunt chestii care ma supara, cum ar fi faptul ca mi-a scazut tensiunea la 8 cu 5 si sunt ametita sau ca nu ma pot odihni ca lumea ca ma trezesc noaptea din somn din ora in ora sa merg la baie. Dar stiam ca o sa patesc asta pentru ca oricum mergeam foarte des si inainte, acum doar e nivelul urmator. Cand ma trezesc sa merg la baie am impresia ca imi bubuie vezica si chiar ma sperii ca nu mai ajung, chiar daca a trecut doar o ora de la ultima vizita si sar din pat ca disperata sic Si na, iti dai seama ca nu am un somn adanc, continuu. Dar nu ma plang, din partea mea sa vina ca atata am asteptat simptomele astea hearts

Pai e bine ca avem ceva simptome , momentan nici eu nu ma plang dar parca vad ca voi avea greturi in curand , la prima sarcina a fost horror . Sunt norocoasa ca nu merg la baie des , poate pt ca beau putine lichide..nu stiu .

E cam liniste pe-aici ... cine mai testeaza ?
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Monday, April 17, 2017 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Simonel wrote:
Cheek Kiss buna laura cum se numeste doctorul la care ai mers??
m

Florin ..... nu mai stiu cum. Stai sa caut biletul de vizita pupici
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Hello!

Asta cu mersul la baie des nu incepe abia cand creste bobita nitel ca sa apese pe vezica si ce mai prinde pe acolo?

La mine a inceput de cand m-am ingrasat, ma enerveaza sa ma trezesc noaptea sau dimineata devreme cand imi e mai dulce somnul ca sa merg la baie.
LAURA0202
Scris: Monday, April 17, 2017 5:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Simonel wrote:
Cheek Kiss buna laura cum se numeste doctorul la care ai mers??

Florin Dorneanu de la Gynatal de la Timi?oara.
Tu, esti de la Tg Jiu?
Sincer,m as duce înca o data la dr. Grigora? sa vad el ce ar zice. M ar tenta si pe mine Myosun dar nu stiu daca vreun dr mi l ar recomanda, ca sa nu l iau de ca capul meu si sa fac mai rau mie ,ca si asa analizele mele hormonale din z2-3, z14 si z21, nu prea mi se par foarte ok.
ras
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 6:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Andia wrote:
Hello!

Asta cu mersul la baie des nu incepe abia cand creste bobita nitel ca sa apese pe vezica si ce mai prinde pe acolo?

La mine a inceput de cand m-am ingrasat, ma enerveaza sa ma trezesc noaptea sau dimineata devreme cand imi e mai dulce somnul ca sa merg la baie.

Uite ca m-ai facut curioasa sa fac o cautare mai amanuntita acum ca ai zis. ras Internetul zice ca: La scurt timp dupa ce ai devenit gravida, modificarile hormonale determina ca sangele sa circule mai rapid la nivelul rinichilor tai, ceea ce va face ca vezica urinara sa se umple mai des. In sarcina, volumul tau de sange creste cu 50% fata de perioada de dinainte, ceea ce va determina ca o cantitate mult mai mare de lichid sa fie procesata de rinichi. De asemenea, spre sfarsitul sarcinii vei simti ca uterul in crestere preseaza asupra vezicii urinare, ceea ce va complica si mai mult problema.
In plus vei remarca nevoia de a te scula des in timpul noptii pentru a urina. Aceasta se intampla deoarece, cand stai intinsa, parte din fluidul retinut la nivelul picioarelor in timpul zilei ajunge mai usor la inima si in final la vezica urinara.

Deci la inceput de la hormoni si spre final de la presiune bataus Si eu mergeam des dinainte din cauza multelor kilograme in plus. Acum e fain de tot Lol
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 6:32 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Uite ca m-ai facut curioasa sa fac o cautare mai amanuntita acum ca ai zis. ras Internetul zice ca: La scurt timp dupa ce ai devenit gravida, modificarile hormonale determina ca sangele sa circule mai rapid la nivelul rinichilor tai, ceea ce va face ca vezica urinara sa se umple mai des. In sarcina, volumul tau de sange creste cu 50% fata de perioada de dinainte, ceea ce va determina ca o cantitate mult mai mare de lichid sa fie procesata de rinichi. De asemenea, spre sfarsitul sarcinii vei simti ca uterul in crestere preseaza asupra vezicii urinare, ceea ce va complica si mai mult problema.
In plus vei remarca nevoia de a te scula des in timpul noptii pentru a urina. Aceasta se intampla deoarece, cand stai intinsa, parte din fluidul retinut la nivelul picioarelor in timpul zilei ajunge mai usor la inima si in final la vezica urinara.

Deci la inceput de la hormoni si spre final de la presiune bataus Si eu mergeam des dinainte din cauza multelor kilograme in plus. Acum e fain de tot Lol

Mercic de explicatie, eu nu cautasem inca. Am multe de invatat se pare :)) Te-ai scos, mai ales ca trebuie sa te hidratezi bine :P
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 6:34 PM
Nivel

Am ramas putine pe aici se pare, chiar daca sunt multe fete pe listuta :(

Sa revenim la oile noastre, v-ati apucat deja sa va luati creme si sa aveti grija de burta, sani, fund si coapse? :P
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 6:44 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Poate la mine nu se manifesta inca pentru ca nu am kg in plusCrazy , de mers merg dar nu f des iar noaptea nu m-am trezit deloc pt a merge la baie , ma trezeste pisica la 6.. are un obicei prost de a-mi da trezirea apoi merg din nou la somn , e aiurea ca nu pot dormi niciodata 8 ore fara intrerupere

ps nu-ti incape un pat in baie? sa fii mai aproape hohot
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 6:53 PM
Nivel

Andia wrote:

Sa revenim la oile noastre, v-ati apucat deja sa va luati creme si sa aveti grija de burta, sani, fund si coapse? :P

Eu sper sa ne aduceti si voi vesti bune cat de curandCheek Kiss

Legat de creme pt burta , eu am dat chix prima data ...nu am fost atenta si am ramas cu urme , asa ca la mine nu mai conteaza . Dar cine a avut grija inainte sau fetele aflate la prima sarcina ..e fff bine sa aiba grija.
Nu ma gandesc inca la astea , ma gandesc doar ca totul sa fie bine...si imi e groaza de mama , as vrea sa nu-i spun cat de mult pot..oare cand se vede burta ?( cat pot sa ascundCrazy ) ..nu am kg in plus si imi e teama ca se vede mai rapid
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 6:59 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Poate la mine nu se manifesta inca pentru ca nu am kg in plusCrazy , de mers merg dar nu f des iar noaptea nu m-am trezit deloc pt a merge la baie , ma trezeste pisica la 6.. are un obicei prost de a-mi da trezirea apoi merg din nou la somn , e aiurea ca nu pot dormi niciodata 8 ore fara intrerupere

ps nu-ti incape un pat in baie? sa fii mai aproape hohot

Asta cu patul in baie e buna :)) Bine ca nu ai zis de o plosca ceva :P

Legat de faptul ca ai urme de la prima sarcina, ce conteaza? Doar nu vrei si mai multe acum, nu? Pune mana si "cremuieste-te" :)))
Cred ca se vede abia de prin luna a treia incolo, mai ales ca nu ai kg in plus. De ce nu vrei sa ii spui?
maria2013
Scris: Monday, April 17, 2017 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Andia wrote:

Dupa ceva ani de asteptare, nu prea iti mai vine sa zici multe...
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 7:43 PM
Nivel

Andia wrote:

Asta cu patul in baie e buna :)) Bine ca nu ai zis de o plosca ceva :P

Legat de faptul ca ai urme de la prima sarcina, ce conteaza? Doar nu vrei si mai multe acum, nu? Pune mana si "cremuieste-te" :)))
Cred ca se vede abia de prin luna a treia incolo, mai ales ca nu ai kg in plus. De ce nu vrei sa ii spui?

Nu cred ca are sens pt ca am multe urme deja in mod special pe burta , m-am obisnuit cu ele asta e
Stiu ca va fi f suparata si probabil nu vom avea multe discutii dupa aceea o perioada.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.