Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, April 16, 2017 11:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Dana_ wrote:

Multumesc lixandraCheek Kiss
Doamne ajuta peste 2 sapt sa ne arati 2 liniute Hands

Multumesccomputerlove
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, April 16, 2017 11:10 PM
Nivel

Cheek Kiss
Andia wrote:

topai topai topai majoreta
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, April 16, 2017 11:11 PM
Nivel

alina89 wrote:

Esti pe drumul cel bun newclap Cheek Kiss

Da, sper din tot sufletul sa fie drumul cel bunCheek Kiss
Andia
Scris: Monday, April 17, 2017 12:07 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Dana_ wrote:

Multumesc Alina Cheek Kiss
Este exact cum zici tu , nu ma asteptam ...desi mi-am dorit enorm sa nu treaca multe luni , a fost cu noroc din a doua luna. Sotul meu e si acuma socat ..adica chiar nu credea ..asa rapid ..doar nu mai suntem asa tinerei si totusi ..se poate .
La prima sarcina au trecut 5 luni pana sa raman gravida , aveam 20 ani si nu doream o sarcina ..desi nu m-am protejat a durat ceva timp . Acum la varsta mea.. din a doua luna e chiar soc . Contrar articolelor de pe net nu cred ca fertilitatea scade drastic dupa 35 ani
Un lucru este cert fetelor , am "bagat pe foc" cand trebuia , chiar daca n-am avut chef in fiecare zi

Cheek Kiss

Yup, ti-am zis eu ca pt o cauza nobila merge sa te sacrifici putin Blushing

Gata, de maine intru la dieta. Dupa ziua de astazi ma simt ca un balon, nu se mai poate!
Simonel
Scris: Monday, April 17, 2017 2:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2017
Cheek Kiss buna laura cum se numeste doctorul la care ai mers??
LAURA0202 wrote:
Vin si eu de la Gynatal acuma, ca tot aveam programare pt infertilitate in cuplu si am anuntat ca nu poate veni el, ca i ceva .... la munca si macar am fost si i am povestit cate ceva de mine, mi a facut o eco si acum ma chinui sa atasez poza- daca reusesc-sper.ras
pe o parte is happy, pt ca stiti vorba aia? se intalneste om cu om dapai munte cu munte...
am cunoscut o pe Erika si stand acolo, asteptam sa se faca ora sa intru, povesteam si dintr una n tralta, ea ma intreaba daca nu s eu Laura de pe site si ca am avut ceva probleme? n am realizat eu despre ce site ii vorba, dar da, de pe forum - m am bucurat enorm de mult de asta, ca macar am cunoscut o persoana de aici. (eu as vrea sa o cunosc personal pe Crissy- care i dincolo acuma, mi a ramas draga de la inceput. poate poate intr o zi, mai sti? cum am cunoscut o pe Erika ---- asa fara sa ne fi gandit ca o sa ne cunoastem personal.
De doctor ce sa zic....????? m a lasat cu un gust amar ca ... endometrul, cica ii cam subtirel , parca 7 a zis, si .... nu poate sa mi spuna de pe care am ov, ii ok ca am ov- a intrebat cum urmez eu ov si i am zis ca am facut teste, i am spus ca alataieri era pozitiv si ieri seara negativ. M a intrebat de analize la sange si i am zis ca le am pe mail si o ramas ca i le trimit la secretara pe mail sau i le duc personal , cand va merge " al meu" sa faca ....doua chestii, spermograma parca si inca una . El, va vedea astea si dupa aceea mi a zis ca normal trebe sa monitorizeze macar o ovulatie ca sa aiba idee cat de cat despre ce ii vorba si atunci i am explicat si de faza cu IA care ni s ar fi propus in Italia si , a intrebat si daca am verificat trompele si i am zis ca da, DAR a durut super tare si de asta nu prea ma atrage IA ul.
ok, am ovulat, de pe care nu se stie dar .........Cray sigur nu se va prinde nimika - la endometrul asa subtirel,
Cray de 7.
tot atunci cand vorbeam de IA , el mi a zis ca din 5 cupluri, nu mai stiu exact dar ideea e ca fac IA - sincer, mie mi s a cam taiat firul cand am auzit ca iar e subtirel endometrul ala si ...... am si bagat pe foc cand trebuia dar ...... sanse..... cam degeaba, m a facut sa ma trezesc dr ul. plans
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 2:53 AM
Nivel

Andia wrote:

Yup, ti-am zis eu ca pt o cauza nobila merge sa te sacrifici putin Blushing

Gata, de maine intru la dieta. Dupa ziua de astazi ma simt ca un balon, nu se mai poate!

Ai dreptate Andia , a meritat sacrificiul ras

Daca poti tine dieta e super:)
Eu am luat-o usurel azi , imi e tare groaza de kg in plus , mi-au trebuit 10 ani sa dau jos multe kg ..sper sa nu se repete istoria.

Andreea06
Scris: Monday, April 17, 2017 10:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor si Hristos a Inviat!

Dana, felicitari, ma bucur ca Pastele ti-a adus asa o bucurie.

Eu mai am un test de ovulatieras Crazy , pe care l-am facut ieri la ora 15:00. Am bebelit inainte, ieri la ora 12:00. Si o sa mai bebelim astaziras
Cred ca aseara am ovulat pt. ca am avut niste dureri si o secrtie rozalie.
Sper ca e ok si ca ma incadrez.
Deci e primul meu test de ovulatie pozitiv de cand m-am apucat de proiectul bebe.

Va pup si sa aveti lumina in sufletele.

https://ibb.co/caHJfk

majoreta majoreta majoreta
Hai ca tre sa vina iepurasul intarziat Buddy1
lixandra_alexandra
Scris: Monday, April 17, 2017 11:02 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

majoreta majoreta majoreta
Hai ca tre sa vina iepurasul intarziat Buddy1

Cheek Kiss
Aseara am avut niste intepaturi la abdomenul inferior...si iar o secretie rozalie. E posibil totusi sa fi ovulat aseara?...nu am mai avut teste de ovulatie.

similiasimi20
Scris: Monday, April 17, 2017 11:35 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2017
Fetelor,care ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns??? Ce inseamna ovar drept cu o imagine transonica de 17mm??
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 11:49 AM
Nivel

Cheek Kiss
Aseara am avut niste intepaturi la abdomenul inferior...si iar o secretie rozalie. E posibil totusi sa fi ovulat aseara?...nu am mai avut teste de ovulatie.

Daaa , cred ca ai ovulat , am citit despre secretia rozalie care nu apare la toate femeile dar e semn ca a fost ovulatia. Super
Clap Cheek Kiss
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 11:54 AM
Nivel

similiasimi20 wrote:
Fetelor,care ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns??? Ce inseamna ovar drept cu o imagine transonica de 17mm??

Cred ca este un chist . Cand mai mergi la dr sa nu pleci de acolo pana nu te lamureste
lixandra_alexandra
Scris: Monday, April 17, 2017 2:17 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Daaa , cred ca ai ovulat , am citit despre secretia rozalie care nu apare la toate femeile dar e semn ca a fost ovulatia. Super
Clap Cheek Kiss

Da, probabil sambata a inceput, ca si atunci am avut secretie rozalie si aseara s-a finalizatras
Doamne, poate iese luna asta...imi doresc din suflet computerlove
Dana_
Scris: Monday, April 17, 2017 2:23 PM
Nivel

Da, probabil sambata a inceput, ca si atunci am avut secretie rozalie si aseara s-a finalizatras
Doamne, poate iese luna asta...imi doresc din suflet computerlove

Hands Cheek Kiss
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 2:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Dana_ wrote:

ras nu stiu cate teste dar multe cred ...ideea e sa iasa asa mai rosiatice cum e al tau ( care by the way arata super Bravoo )
Unde faci beta ? Oare e deschis marti?

Cheek Kiss

La Synevo fac. Poti sa te uiti la ei pe site, la centru din Brasov apare ca e inchis doar in perioada 15-16-17, dar cred ca asa e in toata tara. Maine la 8 sunt prezenta. ras Cum te simti?
Aura_Plum
Scris: Monday, April 17, 2017 2:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
meme wrote:
pupici Auris, nu am mai apucat sa iau alte teste cu nebunia de sarbatori, insa am aceleasi simptome ca in lunile anterioare, fara faimoasele intepaturi la ovare, deci sigur nu am ovulat, si nici nu am mai apucat sa prestam de miercuri, asa ca ramane sa astept si sper ca e un ciclu scurt de 26 zile, sa ajung cat mai repede la doctorita meaa...
Iti doresc multa rabdare pt cand ajungi la beta din nou, draga mea!

Danaaa, e ff pozitiv cel de azi, ai avut iepuras darnic

Paaai de ce n-ati mai prestat? Macar asa, de fun ras Te-au demoralizat testele? Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.