Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Am facut pozele destul de aproape , una cu blitz celelalte fara . Cu ochiu liber abia se vede linia , extrem de slabuta
Pozele sunt facute in intervalul 5-10 minute , acolo scrie ca se citeste pana la max 15 min
E pozitiv scumpaaaa, felicitari!! Al meu era mai slab de atata |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2017 Mesaje: 22
| Am mai gasit ceva!!! Ce inseamna douglas lichid??? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Auris, nu am mai apucat sa iau alte teste cu nebunia de sarbatori, insa am aceleasi simptome ca in lunile anterioare, fara faimoasele intepaturi la ovare, deci sigur nu am ovulat, si nici nu am mai apucat sa prestam de miercuri, asa ca ramane sa astept si sper ca e un ciclu scurt de 26 zile, sa ajung cat mai repede la doctorita meaa... Iti doresc multa rabdare pt cand ajungi la beta din nou, draga mea!
Danaaa, e ff pozitiv cel de azi, ai avut iepuras darnic |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Aura_Plum wrote:Hristos a inviat!! Dana, Toma necredinciosu' ce esti tu  De cate teste pozitive ai nevoie ca sa te convingi?  Deci si asta de azi e pozitiv, sa stii.  Dar hai ca mai stau un pic cu sampania in mana si nu o desfac pana nu faci beta ca sa fii si tu convinsa 100% Nici eu nu mai am rabdare pana la beta 2 si ma oftic ca nu am posibilitatea sa recoltez la 48 de ore. Mai e o vesnicie pana marti.  Dar ce, crezi ca eu sunt mai breaza?  Am fost azi la farmacie si mi-am mai luat 2 teste, ca sa am ce sa urmaresc azi si maine in lipsa de altceva. Uite, asta mi l-am facut acum, cu a n-a urina, dupa ce am venit de la mama de la masa https://ibb.co/iSeaAksimiliasimi20, eu pot sa spun ca ma numar printre norocoasele care au obtinuit sarcina dupa tratamentul cu Myo Sun. Incercam de 4 ani si tratamentul cu Myo Sun l-am inceput abia anul acesta, pe 9 martie. De cand l-am inceput am avut primul ciclu ovulator (monitorizat cu teste de ovulatie) si prin urmare, primul test de sarcina pozitiv in ziua 11 DPO  Deci la mine a fost un caz de-a dreptul fericit, am ramas din prima luna de tratament. Acum, e drept ca eu mai iau si alte tratamente (vezi semnatura mea) dar acelea le luam dinainte. Iti tin pumnii sa fie cu noroc si la tine! No, eu ma duc sa ma pregatesc ca urmeaza radul doi de sarmale  La pranz am fost la mama si la cina mergem la mama soacra. Va pup si va imbratisez dragele mele. Sa aveti o duminica frumoasa si linistita, alaturi de cei dragi!
nu stiu cate teste dar multe cred ...ideea e sa iasa asa mai rosiatice cum e al tau ( care by the way arata super ) Unde faci beta ? Oare e deschis marti?
|
|

| Andreea06 wrote:E pozitiv scumpaaaa, felicitari!! Al meu era mai slab de atata
Multumesc Andreea , m-am uitat la paginile anterioare sa vad testele tale , pare a fi cam la fel .
|
|

| meme wrote: Auris, nu am mai apucat sa iau alte teste cu nebunia de sarbatori, insa am aceleasi simptome ca in lunile anterioare, fara faimoasele intepaturi la ovare, deci sigur nu am ovulat, si nici nu am mai apucat sa prestam de miercuri, asa ca ramane sa astept si sper ca e un ciclu scurt de 26 zile, sa ajung cat mai repede la doctorita meaa... Iti doresc multa rabdare pt cand ajungi la beta din nou, draga mea! Danaaa, e ff pozitiv cel de azi, ai avut iepuras darnic
Multumesc meme
Va multumesc tuturor , sunteti foarte dragute si imi deschideti ochii , acum incep sa cred si eu ca e adevarat , 3 teste cu linie slaba nu pot fi toate fals pozitive , sper din suflet sa stea in burtica si sa decurga totul normal . Cine are rabdare bine face , e mai sigur , dar cate au rabdare ? Sotul e de parere ca liniile sunt prea slabe si imi zice ca m-am grabit , defapt el ma face sa am starea asta , adica sa nu prea cred ... nici nu-i spun ca merg la beta , poate o sa ma creada doar cand imi creste burta |
|

| Dana_ wrote:Multumesc meme Va multumesc tuturor , sunteti foarte dragute si imi deschideti ochii , acum incep sa cred si eu ca e adevarat , 3 teste cu linie slaba nu pot fi toate fals pozitive , sper din suflet sa stea in burtica si sa decurga totul normal . Cine are rabdare bine face , e mai sigur , dar cate au rabdare ?  Sotul e de parere ca liniile sunt prea slabe si imi zice ca m-am grabit , defapt el ma face sa am starea asta , adica sa nu prea cred ... nici nu-i spun ca merg la beta , poate o sa ma creada doar cand imi creste burta Nu are treaba ca e linia slaba, bebe e acolo, doar cand creste beta se va face rosie. Eu una n-am facut alte teste decat alea 2 si unul de ovulatie cand deja aveam beta mai mare si a iesit super pozitiv. Ideea e ca fiind sarcina mica, abia implantata, normal sa fie linie mai slaba.. daca chiar vrei mai repeta sapt viitoare, dar eu zic sa faci beta si sa ii dovedesti asa. Nu iti bate capul cu ce zice el, ca asa is barbatii.. noi stim mai multe :)
Cand nu am avut sarcina - adica tot timpul inainte - testele mele erau cu o linie, restul alllllbbbb de mi se acrise de el. Nici un firicel nimic.. |
|

| Andreea06 wrote: Nu are treaba ca e linia slaba, bebe e acolo, doar cand creste beta se va face rosie. Eu una n-am facut alte teste decat alea 2 si unul de ovulatie cand deja aveam beta mai mare si a iesit super pozitiv. Ideea e ca fiind sarcina mica, abia implantata, normal sa fie linie mai slaba.. daca chiar vrei mai repeta sapt viitoare, dar eu zic sa faci beta si sa ii dovedesti asa. Nu iti bate capul cu ce zice el, ca asa is barbatii.. noi stim mai multe :)
Cand nu am avut sarcina - adica tot timpul inainte - testele mele erau cu o linie, restul alllllbbbb de mi se acrise de el. Nici un firicel nimic..
Mi-am facut acum un test de ovulatie , linia de test e mai inchisa decat cea de control |
|

| Dana_ wrote:
Mi-am facut acum un test de ovulatie , linia de test e mai inchisa decat cea de control
Sa iti notezi ultimul CM pentru doctor |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor si Hristos a Inviat!
Dana, felicitari, ma bucur ca Pastele ti-a adus asa o bucurie.
Eu mai am un test de ovulatie , pe care l-am facut ieri la ora 15:00. Am bebelit inainte, ieri la ora 12:00. Si o sa mai bebelim astazi Cred ca aseara am ovulat pt. ca am avut niste dureri si o secrtie rozalie. Sper ca e ok si ca ma incadrez. Deci e primul meu test de ovulatie pozitiv de cand m-am apucat de proiectul bebe.
Va pup si sa aveti lumina in sufletele.
https://ibb.co/caHJfk |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor si Hristos a Inviat! Dana, felicitari, ma bucur ca Pastele ti-a adus asa o bucurie. Eu mai am un test de ovulatie  , pe care l-am facut ieri la ora 15:00. Am bebelit inainte, ieri la ora 12:00. Si o sa mai bebelim astazi Cred ca aseara am ovulat pt. ca am avut niste dureri si o secrtie rozalie. Sper ca e ok si ca ma incadrez. Deci e primul meu test de ovulatie pozitiv de cand m-am apucat de proiectul bebe. Va pup si sa aveti lumina in sufletele. https://ibb.co/caHJfk
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana_ wrote:Am facut pozele destul de aproape , una cu blitz celelalte fara . Cu ochiu liber abia se vede linia , extrem de slabuta
Pozele sunt facute in intervalul 5-10 minute , acolo scrie ca se citeste pana la max 15 min Testul este cat se poate de pozitiv. Cred ca iti e si greu de crezut fiind a doua luna de incercari nu? Abea va intraserati in ritm, nu? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor si Hristos a Inviat! Dana, felicitari, ma bucur ca Pastele ti-a adus asa o bucurie. Eu mai am un test de ovulatie  , pe care l-am facut ieri la ora 15:00. Am bebelit inainte, ieri la ora 12:00. Si o sa mai bebelim astazi Cred ca aseara am ovulat pt. ca am avut niste dureri si o secrtie rozalie. Sper ca e ok si ca ma incadrez. Deci e primul meu test de ovulatie pozitiv de cand m-am apucat de proiectul bebe. Va pup si sa aveti lumina in sufletele. https://ibb.co/caHJfk
Esti pe drumul cel bun |
|

Multumesc lixandra Doamne ajuta peste 2 sapt sa ne arati 2 liniute
|
|

| alina89 wrote: Testul este cat se poate de pozitiv. Cred ca iti e si greu de crezut fiind a doua luna de incercari nu? Abea va intraserati in ritm, nu?
Multumesc Alina Este exact cum zici tu , nu ma asteptam ...desi mi-am dorit enorm sa nu treaca multe luni , a fost cu noroc din a doua luna. Sotul meu e si acuma socat ..adica chiar nu credea ..asa rapid ..doar nu mai suntem asa tinerei si totusi ..se poate . La prima sarcina au trecut 5 luni pana sa raman gravida , aveam 20 ani si nu doream o sarcina ..desi nu m-am protejat a durat ceva timp . Acum la varsta mea.. din a doua luna e chiar soc . Contrar articolelor de pe net nu cred ca fertilitatea scade drastic dupa 35 ani Un lucru este cert fetelor , am "bagat pe foc" cand trebuia , chiar daca n-am avut chef in fiecare zi
|
|
|