Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andia
Scris: Sunday, April 16, 2017 12:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
Dana_ wrote:
Am facut pozele destul de aproape , una cu blitz celelalte fara . Cu ochiu liber abia se vede linia , extrem de slabuta

Pozele sunt facute in intervalul 5-10 minute , acolo scrie ca se citeste pana la max 15 min

In poze se vede ff clar as zice :)
Dana_
Scris: Sunday, April 16, 2017 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andia wrote:

In poze se vede ff clar as zice :)

Mersi Andia . Sper sa nu-mi vina menstruatia si merg la clinica marti sau miercuri cand e deschis .
Tare greu cu asteptarea asta ...Mai citesc si tot felu de prostii pe net care ma sperie , adevarul e ca testele ar trebui facute dupa intarzierea menstrei , dar unele suntem cam grabite

Tu cum esti , cand mai faci analize? Mai ai un pic si testezi si tu Cheek Kiss

Dana_
Scris: Sunday, April 16, 2017 12:29 PM
Nivel

similiasimi20 wrote:
Buna fetelor! Sunt noua pe aici si cred ca si putin disperata! Incerc de 3 ani sa fac un bebe si nimic.. doctorul mi-a prescris myo sun,ajuta la ceva?

Bina ai venit ! Iti doresc o sedere scurta aici la aspirante .
Ai facut analize ? Daca da sa ne scrii ceva rezultate
Cheek Kiss
Andia
Scris: Sunday, April 16, 2017 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Dana_ wrote:

Mersi Andia . Sper sa nu-mi vina menstruatia si merg la clinica marti sau miercuri cand e deschis .
Tare greu cu asteptarea asta ...Mai citesc si tot felu de prostii pe net care ma sperie , adevarul e ca testele ar trebui facute dupa intarzierea menstrei , dar unele suntem cam grabite

Tu cum esti , cand mai faci analize? Mai ai un pic si testezi si tu Cheek Kiss

Pai nu stiu daca mai fac analize. Teoretic, daca ovulatia a fost in ziua 17-18, ar trebui sa merg sapt viitoare (marti) pt analizele de "z21" doar ca sa vad cum e progesteronul in mod special, ca sa imi dau seama daca am cumva vreo deficienta de progesteron. Dar nu cred, ca ma dor sanii inca de la ovulatie, deci a crescut binisor. Si in ziua 20 era destul de mare.

Eu nu testez, astept cumintica sa imi vina menstra :P Oricum, am mai mult de o saptamana pana sa vina.
similiasimi20
Scris: Sunday, April 16, 2017 1:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2017
Dana_ wrote:

Bina ai venit ! Iti doresc o sedere scurta aici la aspirante .
Ai facut analize ? Daca da sa ne scrii ceva rezultate
Cheek Kiss
la colposcopie mi-a aparut o rana urâta ... hpv negativ pentru care mia dat ovule Kilon... la pap "modificari celulare reactive inflamatorii" si la eco trans Uter in avf si ovar stang cu foliculi mici... cam atat momentan
similiasimi20
Scris: Sunday, April 16, 2017 1:29 PM
Nivel

M-am uitat mai bn...Klion se numesc
similiasimi20
Scris: Sunday, April 16, 2017 1:36 PM
Nivel

Doctora mi-a garantat ca dupa 3 luni de myo-sun ma întorc la ea graviduta!! Sa aibe ea dreptate???
Dana_
Scris: Sunday, April 16, 2017 1:39 PM
Nivel

[quote=similiasimi20] la colposcopie mi-a aparut o rana urâta ... hpv negativ pentru care mia dat ovule Kilon... la pap "modificari celulare reactive inflamatorii" si la eco trans Uter in avf si ovar stang cu foliculi mici... cam atat momentan[/
quote]

Rana trebuie tratata , daca ai luat ovule e ok , si eu am avut o rana mica si s-a rezolvat .Uter avf e ok iar foliculi mici...depinde in ce zi ai fost , era bine sa-ti zica si dimensiuni sau cati sunt ..dar poti merge la monitorizari
M-am referit la analize hormonale , pt ca daca incerci de ani de zile ...in general acolo sunt problemele . Sau problema poate fi de la sotul tau . Daca poti citeste paginile anterioare .
In ziua 3 a cm sa-ti faci analize de sange , estradiol , prolactina , LH , FSH . tsh . Apoi alte analize in z14 si z21
Ce varsta ai ? Iti poti face si AMH pt rezerva ovariana , dar asta e in general peste 30 -35 ani
Daca ies toate analizele ok atunci trebuie sa faca si sotul tau spermograma

Dana_
Scris: Sunday, April 16, 2017 1:43 PM
Nivel

similiasimi20 wrote:
Docrora mi-a garantat ca dupa 3 luni de myo-sun ma întorc la ea graviduta!! Sa aibe ea dreptate???

Sper sa fie asa cum zice dr. Nu am luat myo sun dar poate iti zic fetele care stiu mai bine
similiasimi20
Scris: Sunday, April 16, 2017 1:43 PM
Nivel

Am doar 21 de ani iar sotul 29...mi-a garantat ca nu e grav si nu e nevoie de alte analize si totusi 3 ani e muuuult
Dana_
Scris: Sunday, April 16, 2017 1:48 PM
Nivel

similiasimi20 wrote:
Am doar 21 de ani iar sotul 29...mi-a garantat ca nu e grav si nu e nevoie de alte analize si totusi 3 ani e muuuult

Esti foarte tanara. Si sotul tau e tanar dar poate ar fi bine sa faca el spermograma

Parerea mea e sa nu te stresezi , sunteti tineri si nu e graba , o sa vina si la voi bebe sunt convinsa.

ps eu la 21 ani am nascut , e foarte frumos sa fii mamica tanara , daca esti pregatita bineinteles , eu n-am fost deloc pregatita si nu am avut rabdare cu bebe uff
similiasimi20
Scris: Sunday, April 16, 2017 2:17 PM
Nivel

Multumesc de incurajare!
Aura_Plum
Scris: Sunday, April 16, 2017 3:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Hristos a inviat!! pupici

Dana, Toma necredinciosu' ce esti tu Hilar De cate teste pozitive ai nevoie ca sa te convingi? sic Deci si asta de azi e pozitiv, sa stii. ras Dar hai ca mai stau un pic cu sampania in mana si nu o desfac pana nu faci beta ca sa fii si tu convinsa 100% hainoroc
Nici eu nu mai am rabdare pana la beta 2 si ma oftic ca nu am posibilitatea sa recoltez la 48 de ore. Mai e o vesnicie pana marti. Hilar Dar ce, crezi ca eu sunt mai breaza? Crazy Am fost azi la farmacie si mi-am mai luat 2 teste, ca sa am ce sa urmaresc azi si maine in lipsa de altceva. Uite, asta mi l-am facut acum, cu a n-a urina, dupa ce am venit de la mama de la masa ras https://ibb.co/iSeaAk

similiasimi20, eu pot sa spun ca ma numar printre norocoasele care au obtinuit sarcina dupa tratamentul cu Myo Sun. Incercam de 4 ani si tratamentul cu Myo Sun l-am inceput abia anul acesta, pe 9 martie. De cand l-am inceput am avut primul ciclu ovulator (monitorizat cu teste de ovulatie) si prin urmare, primul test de sarcina pozitiv in ziua 11 DPO yes Deci la mine a fost un caz de-a dreptul fericit, am ramas din prima luna de tratament. Acum, e drept ca eu mai iau si alte tratamente (vezi semnatura mea) dar acelea le luam dinainte. Iti tin pumnii sa fie cu noroc si la tine! Clap

No, eu ma duc sa ma pregatesc ca urmeaza radul doi de sarmale Lol La pranz am fost la mama si la cina mergem la mama soacra. essen

Va pup si va imbratisez dragele mele. Sa aveti o duminica frumoasa si linistita, alaturi de cei dragi! hearts pupici grup
Aura_Plum
Scris: Sunday, April 16, 2017 4:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Meme, cum esti iubita? Ai mai testat? pupici
similiasimi20
Scris: Sunday, April 16, 2017 4:14 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:
Hristos a inviat!! pupici

Dana, Toma necredinciosu' ce esti tu Hilar De cate teste pozitive ai nevoie ca sa te convingi? sic Deci si asta de azi e pozitiv, sa stii. ras Dar hai ca mai stau un pic cu sampania in mana si nu o desfac pana nu faci beta ca sa fii si tu convinsa 100% hainoroc
Nici eu nu mai am rabdare pana la beta 2 si ma oftic ca nu am posibilitatea sa recoltez la 48 de ore. Mai e o vesnicie pana marti. Hilar Dar ce, crezi ca eu sunt mai breaza? Crazy Am fost azi la farmacie si mi-am mai luat 2 teste, ca sa am ce sa urmaresc azi si maine in lipsa de altceva. Uite, asta mi l-am facut acum, cu a n-a urina, dupa ce am venit de la mama de la masa ras https://ibb.co/iSeaAk

similiasimi20, eu pot sa spun ca ma numar printre norocoasele care au obtinuit sarcina dupa tratamentul cu Myo Sun. Incercam de 4 ani si tratamentul cu Myo Sun l-am inceput abia anul acesta, pe 9 martie. De cand l-am inceput am avut primul ciclu ovulator (monitorizat cu teste de ovulatie) si prin urmare, primul test de sarcina pozitiv in ziua 11 DPO yes Deci la mine a fost un caz de-a dreptul fericit, am ramas din prima luna de tratament. Acum, e drept ca eu mai iau si alte tratamente (vezi semnatura mea) dar acelea le luam dinainte. Iti tin pumnii sa fie cu noroc si la tine! Clap

No, eu ma duc sa ma pregatesc ca urmeaza radul doi de sarmale Lol La pranz am fost la mama si la cina mergem la mama soacra. essen

Va pup si va imbratisez dragele mele. Sa aveti o duminica frumoasa si linistita, alaturi de cei dragi! hearts pupici grup
multumesc mult si felicitarii... sper ca in curand o sa fiu si eu la fel de bucuroasa... Paste fericit!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.