Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Saturday, April 15, 2017 10:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Sarbatori fericite!!

Dana, asteptam vesti majoreta
Dana_
Scris: Saturday, April 15, 2017 10:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Va doresc tuturor un Paste Fericit !
Cheek Kiss

Dana_
Scris: Saturday, April 15, 2017 10:54 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Sarbatori fericite!!

Dana, asteptam vesti majoreta

Am luat test dar nu l-am facut inca . Am ajuns tarziu acasa iar acum ne pregatim sa mergem din nou in oras la biserica .
Nu am gasit barza ultrasensibil din pacate , am luat un test din carrefour ...decat nimic sper sa fie bun asta nu stiu . Nu aveam timp sa caut mai multe farmacii pt ca m-am inatlnit cu ai mei si nu vreau sa afle nimic
Din cate imi aduc aminte si tu ai facut testul acela , parca mai erau si alte fete care l-au incercat. Scrie ca detecteaza 25 miu ,oare sa-l fac dimineata? In ce zi dpo l-ai facut?
similiasimi20
Scris: Saturday, April 15, 2017 11:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2017
Buna fetelor! Sunt noua pe aici si cred ca si putin disperata! Incerc de 3 ani sa fac un bebe si nimic.. doctorul mi-a prescris myo sun,ajuta la ceva?
Andia
Scris: Saturday, April 15, 2017 11:41 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
similiasimi20 wrote:
Buna fetelor! Sunt noua pe aici si cred ca si putin disperata! Incerc de 3 ani sa fac un bebe si nimic.. doctorul mi-a prescris myo sun,ajuta la ceva?

Buna si bine ai venit :) Eu nu am folosit, dar stiu ca se mai vorbea pe aici despre myo sun. Poti incerca sa dai un search pe forum si ai sa gasesti in paginile mai vechi mai multe informatii, asta pana iti raspunde cineva care a folosit sau inca foloseste asa ceva.
Andreea06
Scris: Sunday, April 16, 2017 7:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana_ wrote:

Am luat test dar nu l-am facut inca . Am ajuns tarziu acasa iar acum ne pregatim sa mergem din nou in oras la biserica .
Nu am gasit barza ultrasensibil din pacate , am luat un test din carrefour ...decat nimic sper sa fie bun asta nu stiu . Nu aveam timp sa caut mai multe farmacii pt ca m-am inatlnit cu ai mei si nu vreau sa afle nimic
Din cate imi aduc aminte si tu ai facut testul acela , parca mai erau si alte fete care l-au incercat. Scrie ca detecteaza 25 miu ,oare sa-l fac dimineata? In ce zi dpo l-ai facut?

Neata!!

L-am facut de indata ce barza s-a pozitivat, ca nu imi venea sa cred.. z15dpo
Cred ca tot de 25 era al meu, desi nu scria nicaieri pe prospect.. oricum era banda din aia subtire ca la testele de ovulatie.
Acela a iesit mai slaba linia a doua decat la barza. Si la beta aveam 69. Dar se vedea oricum, la tine asta conteaza sa mai vezi pe alt test pozitivarea nu? topai
LAURA0202
Scris: Sunday, April 16, 2017 8:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Hristos A Înviat!
Cheek Kiss

LAURA0202 attached the following image(s):
img-20170415-wa0002.jpg

similiasimi20
Scris: Sunday, April 16, 2017 8:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2017
Hristos a Inviat! Paste Fericit!!
meme
Scris: Sunday, April 16, 2017 10:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Dana_ wrote:

L-ai facut???
Andia
Scris: Sunday, April 16, 2017 10:31 AM
Nivel

Adevarat a inviat! DistanceKiss
alina89
Scris: Sunday, April 16, 2017 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Hristos a Inviat! Paste fericit si urmatorl Paste sa il sarbatorim toate cu pitici! coeur Cheek Kiss
Dana_
Scris: Sunday, April 16, 2017 11:48 AM
Nivel

Adevarat a inviat!

Dana_
Scris: Sunday, April 16, 2017 11:56 AM
Nivel

meme wrote:

L-ai facut???

Scuze fetelor , nu sunt matinala . Am facut testul , linia mi se pare aproape invizibila , nu stiu daca e de la uscare . Tot nu m-am convins . Acum cu sarbatorile nu stiu unde gasesc un test barza , peste tot e inchis , nu-mi ramane decat sa astept .
Azi trebuia sa-mi vina menstruatia si am ceva dureri specifice , nu foarte intense ( in general aveam niste dureri mari si trebuia sa iau indometacin ...nu recomand , este extrem de puternic ), sunt balonata si sanii sunt la fel de sensibili.
Atasez poze imediat ..

Andia
Scris: Sunday, April 16, 2017 11:59 AM
Nivel

Dana_ wrote:

Scuze fetelor , nu sunt matinala . Am facut testul , linia mi se pare aproape invizibila , nu stiu daca e de la uscare . Tot nu m-am convins . Acum cu sarbatorile nu stiu unde gasesc un test barza , peste tot e inchis , nu-mi ramane decat sa astept .
Azi trebuia sa-mi vina menstruatia si am ceva dureri specifice , nu foarte intense ( in general aveam niste dureri mari si trebuia sa iau indometacin ...nu recomand , este extrem de puternic ), sunt balonata si sanii sunt la fel de sensibili.
Atasez poze imediat ..

Hey, daca nu vine, nu mai lua teste, fa direct beta si scapi de o stare de incertitudine. Mai e putin oricum si se deschid clinicile.
Dana_
Scris: Sunday, April 16, 2017 12:10 PM
Nivel

Am facut pozele destul de aproape , una cu blitz celelalte fara . Cu ochiu liber abia se vede linia , extrem de slabuta

Pozele sunt facute in intervalul 5-10 minute , acolo scrie ca se citeste pana la max 15 min

Dana_ attached the following image(s):
zzz1.jpegzzz2.jpegzzz3.jpeg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.