Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Sarbatori fericite!!
Dana, asteptam vesti |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Va doresc tuturor un Paste Fericit !
|
|

| Andreea06 wrote:Sarbatori fericite!! Dana, asteptam vesti
Am luat test dar nu l-am facut inca . Am ajuns tarziu acasa iar acum ne pregatim sa mergem din nou in oras la biserica . Nu am gasit barza ultrasensibil din pacate , am luat un test din carrefour ...decat nimic sper sa fie bun asta nu stiu . Nu aveam timp sa caut mai multe farmacii pt ca m-am inatlnit cu ai mei si nu vreau sa afle nimic Din cate imi aduc aminte si tu ai facut testul acela , parca mai erau si alte fete care l-au incercat. Scrie ca detecteaza 25 miu ,oare sa-l fac dimineata? In ce zi dpo l-ai facut?
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2017 Mesaje: 22
| Buna fetelor! Sunt noua pe aici si cred ca si putin disperata! Incerc de 3 ani sa fac un bebe si nimic.. doctorul mi-a prescris myo sun,ajuta la ceva? |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| similiasimi20 wrote:Buna fetelor! Sunt noua pe aici si cred ca si putin disperata! Incerc de 3 ani sa fac un bebe si nimic.. doctorul mi-a prescris myo sun,ajuta la ceva?
Buna si bine ai venit :) Eu nu am folosit, dar stiu ca se mai vorbea pe aici despre myo sun. Poti incerca sa dai un search pe forum si ai sa gasesti in paginile mai vechi mai multe informatii, asta pana iti raspunde cineva care a folosit sau inca foloseste asa ceva.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:
Am luat test dar nu l-am facut inca . Am ajuns tarziu acasa iar acum ne pregatim sa mergem din nou in oras la biserica . Nu am gasit barza ultrasensibil din pacate , am luat un test din carrefour ...decat nimic sper sa fie bun asta nu stiu . Nu aveam timp sa caut mai multe farmacii pt ca m-am inatlnit cu ai mei si nu vreau sa afle nimic Din cate imi aduc aminte si tu ai facut testul acela , parca mai erau si alte fete care l-au incercat. Scrie ca detecteaza 25 miu ,oare sa-l fac dimineata? In ce zi dpo l-ai facut?
Neata!!
L-am facut de indata ce barza s-a pozitivat, ca nu imi venea sa cred.. z15dpo Cred ca tot de 25 era al meu, desi nu scria nicaieri pe prospect.. oricum era banda din aia subtire ca la testele de ovulatie. Acela a iesit mai slaba linia a doua decat la barza. Si la beta aveam 69. Dar se vedea oricum, la tine asta conteaza sa mai vezi pe alt test pozitivarea nu? |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Hristos A Înviat!
LAURA0202 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2017 Mesaje: 22
| Hristos a Inviat! Paste Fericit!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Dana_ wrote:
L-ai facut??? |
|
| Adevarat a inviat! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Hristos a Inviat! Paste fericit si urmatorl Paste sa il sarbatorim toate cu pitici! |
|

| Adevarat a inviat!
|
|

|
Scuze fetelor , nu sunt matinala . Am facut testul , linia mi se pare aproape invizibila , nu stiu daca e de la uscare . Tot nu m-am convins . Acum cu sarbatorile nu stiu unde gasesc un test barza , peste tot e inchis , nu-mi ramane decat sa astept . Azi trebuia sa-mi vina menstruatia si am ceva dureri specifice , nu foarte intense ( in general aveam niste dureri mari si trebuia sa iau indometacin ...nu recomand , este extrem de puternic ), sunt balonata si sanii sunt la fel de sensibili. Atasez poze imediat ..
|
|
| Dana_ wrote:
Scuze fetelor , nu sunt matinala . Am facut testul , linia mi se pare aproape invizibila , nu stiu daca e de la uscare . Tot nu m-am convins . Acum cu sarbatorile nu stiu unde gasesc un test barza , peste tot e inchis , nu-mi ramane decat sa astept . Azi trebuia sa-mi vina menstruatia si am ceva dureri specifice , nu foarte intense ( in general aveam niste dureri mari si trebuia sa iau indometacin ...nu recomand , este extrem de puternic ), sunt balonata si sanii sunt la fel de sensibili. Atasez poze imediat ..
Hey, daca nu vine, nu mai lua teste, fa direct beta si scapi de o stare de incertitudine. Mai e putin oricum si se deschid clinicile. |
|

| Am facut pozele destul de aproape , una cu blitz celelalte fara . Cu ochiu liber abia se vede linia , extrem de slabuta
Pozele sunt facute in intervalul 5-10 minute , acolo scrie ca se citeste pana la max 15 min Dana_ attached the following image(s):

|
|
|