Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:
Te cred Alina . Dupa beta ( daca e cu ochisori) o sa cred si eu. Nu stiu cine m-a pus sa caut Viola , adica am auzit eu cate ceva pe aici ca ar fi cele mai bune . Azi am citit povestea Aurei in urma cu 2 luni , apoi m-am apucat sa caut reviews (sunt si in Anglia testele astea ) , multe nu aveau pareri prea bune. Testul asta detecteaza de la 5mui , cica ar fi posibilitatea ca unele femei sa aiba 5mui tot timpul si de aia ar putea da gres. Chiar daca am repetat testul , fiind aceeasi marca inca ma abtin .
Aura ce simptome ai ? Pe mine ma apuca iar durerile de burta , usoare , dar spatele ma deranjeaza cam tare . Si parca imi bolboroseste burta . Iar sanii tot asa parca sunt cam mari si usor sensibili
Mai gasesti azi un alt test? Sa repeti maine cu prima urina. Asa nu stai pe ace pana la beta ;) Pupicei!
Sa aveti zile linistite in familie dragelor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:
Cred ca la tine este mai greu pentru ca mai si calatoresti si este posibil sa nu bebeliti cand e cazul. Daca te uiti pe graficul cu temperaturi, ai bifat acolo bebelit exact in ziua in care s-ar fi produs ovulatia, insa spuneau si fetele ca indicat este sa faci cu o zi inainte, ca sa aiba timp innotatorii sa ajunga unde trebuie. Din moment ce nu stii exact cand se produce ovulatia, mai bine incepi imediat ce se termina menstruatia si faci sex din doua in doua zile, sau chiar zilnic daca poti si daca EL nu are probleme (dar el cred ca are niste problemute, o sa va zica medicul ce si cum mai exact) :))
Sa stii ca ma bucur ca acum ai reusit sa iti iei temperatura si sa o notezi zi de zi. La mine chiar a trasat bine de data asta ovulatia. In lunile trecute nu chiar, a ratat cam cu 2 zile asa, insa stiu eu cand a fost oricum :))
Referitor la faptul ca progesteronul de z21 e mai mic decat era anul trecut, nu mi-as face griji, pt ca poate anul trecut cand il facusei ovulasei mai devreme si avusese timp sa creasca mai mult decat acum. Conteaza chiar si o zi la cresterea valorii progesteronului. Oricum in fiecare luna o sa fie diferite valorile hormonale, chit ca le faci in ziua 2-5, 14 si 21. In plus, nu te gandi ca trebuie sa faci inseminare sau FIV acum imediat, ca daca logodnicul tau are vreo problema, va trebui sa investigati sa vedeti de la ce este. Mie mi-au spus ca el trebuie sa repete peste o luna spermograma si daca iese tot prost sa faca analize de sange hormonale, eco testiculara si consult la urolog sau androlog.
Nu ii mai zice nimic acum si lasa-l sa se relaxeze, ca probabil i-ai vorbit mult zilele astea de analize si rezultate si doctori :)) Bucurati-va de perioada asta si vezi ce se intampla acum, poate nu mai vine rozica :)) Da, ar fi cam devreme sa iti vina acum menstra, la 6z dpo, nu cred ca vine :))
Referitor la faza cu bebelitul cu o zi mai repede, sincer, eu ma asteptam sa ovulez mai tarziu, cam prin z17-18 cum a mai fost anul trecut dar ........... n a fost asa. asta este. temperaturA am luat o , nu chiar la aceeasi ora, sa zic adevaril, au mai fost mici exceptii, de o ora maxim, fusul orar, Italia-Romania ii diferenta de o ora -poate si de asta oricum, sper din suflet sa nu mai trebuiasca sa ma mai intepe, ca luna asta ............ m au rupt, de 3 ori pt hormoni si a 4 a oara pt ca am vrut sa vad eu cum stau cu sanatatea. la bioclinica, anul trecut a fost un barbat care mi a luat sange si nu m a durut chiar asa tare, in schimb tura asta, a fost o tanti si care .... dupa ce mi a gasit vena, s a mai pus sa tot miste acul si a durut ca naiba nu i am mai zis nimika de faza cu dr si analize - referitor la ale lui, chiar nu, dar vad ca pe el , l a atins foarte mult si .... nu i ca imi spune ca nu s ar fi asteptat sau altceva , tine totul pt el-din pacate. faza care ii ca m am gandit la IA ? pt ca acolo la clinica, am cam priceput ca s ar face asta mai des si ma gandeam ca , dupa ce voi avea si al doilea rezultat al lui, sa sun si sa fac o programare cu embriologul si asta oricum in functie si de orarul lui la munca si sa fie pana in data de 21 pt ca eu plec inapoi pe 22. asta ar fi o varianta. 2. cand voi merge in Italia la gine.. pt prolactina marita, poate imi vor zice cam ce tratament ar trebui sa urmez eu. 3. cand as reveni in tara, dupa data de 13, as suna si la dr care ma vazuse inainte de accident anul trecut, el imi urmarise ov si astepta analizele hormonale de la mine-si poate ca n ar mai fi asa de .... laparoscopia aia- de care mi e frica sincer. apropo, la sfarsitul lui mai, o sa am si rezultatul la PAP test si om vedea daca e ceva si pe acolo. in 2010-2011, a fost faza cu papiloma ala turbat si care dupa ardere, conizare, dr care mi a facut asta in Italia mi a spus ca acuma as fi pregatita sa raman gravida, doar ca de atunci pana acuma ..... 0 rezultat. referitor la timpul de acuma, is cam ragusita si sper sa nu ma ia vreo raceala, si nu i faza ca umbclu mai dezbracata, ba din contra, ca babele cum zice si sora mea cateodata, eu tre sa am ceva la spate tot timpul, maieu bagat in pantaloni, ca "babele" cum zice sora mea dar macar nu ma doare spatle de la frig. apropo, simt spatele, in partea de jos ca ma cam doare/deranjeaza ... ca si atunci cand is pe problema, cm, numai ca .... si mie mi se pare cam repede, dupa 6 zile dpo dar ......ciudatenii exista, nu? aseara, ca si alalta seara, mi era cam frig - cred ca ii de atunci, seara cand am fost la pizza si era la un restaurant, unde eram pe terasa, si era malul apei la vreo 5-10 m dar ..... sper sa nu ma prinda vreo raceala, azi plecam la Petrosani si mi a zis matusa mea, sa ma imbrac mai gros ca acolo e rece, foarte frig cica. numai ca eu deja bagasem hainele mai groase in plase, genti ca sa le duc la Petrosani ca pana iarna viitoare n as mai avea nevoie de ele. miram as sa nu mai vina rozica, dar ceva e oricum . va pup pe toate si va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Laura, stiu ca e greu pentru un barbat sa accepte ca are o problema, dar crede -ma, de cele mai multe ori, e de preferat ca problema sa fie la ei. Astfel se poate rezolva mai usor decât la noi. La faza cu sarbatorile, da-i timp sa accepte ideea,vei vedea ca va fi bine! |
|

| Aura_Plum wrote:Laura, stii cum e, ce-i al tau e pus deoparte. In tot haosul asta sunt sigura ca exista un motiv pentru care bebe nu vrea sa vina si mie mi se pare ca tu esti pe drumul cel bun inspre a-l afla, acum ca te-ai apucat serios de analize. O sa-i dai de capat, nu te da batuta! Si ce victorie dulce va fi atunci. Crede-ma ca stiu cum e. Chiar daca nu sunt pe forum de asa mult timp si eu am dus o batalie lunga si obositoare pana la testul pozitiv si m-am simtit infranta si am cazut de nenumarate ori dar nu mi-am pierdut speranta. Fii tare si investigheaza cat poti tu de mult cauza, pana gasesti un raspuns concret si de acolo mai raman doar cativa pasti. Iti tin pumnii!
asa e iubita, stiu ca ce i al meu , e pus deoparte :-) stiu ca acuma suntem pe drumul bun pt ca in Italia, ni s a propus IA fara prea multe explicatii si mna.......... eu , sunt mai asa, adica vreau sa stiu ce ii - pt ca daca se poate rezolva- mai bine si sa nu ajung la IA fara nici o ezitare. Ma bucur ca a fost de acord el, sa o luam de la capat cu analizele, aici in Romania, numai cu specificatia ca "daca le refac si eu ". hmmmm, eu le am refacut; si norocul meu e ca inca fiind cu Italia, inainte inapoi, fac si acolo , analize la sange pt ca z 2-3 si z14 eram acolo, si doar z21, am facut o aici ( sper sa fie cineva mai bun daca va mai fi o tura viitoare sa am nevoie iar de analize la sange). pe mine, m a cam speriat faza cu laparoscopia mea, care ar fi indicat sa o fac candva, ca dr de aicu Grigorasu- ei incearca sa vada ce e inauntrul, pt ca nu e de ajuns ca lichidul trece. poate .....am scapat eu de operatia asta.... sper din suflet pt ca oricum, nu aveam de gand sa o fac in Romania, am vazut ce conditii jalnice sunt la spitalul de stat, cand am fost dusa la urgenta anul ttecut si cum se comporta cu tine. la privat, nu avem bani ca sa o fac acolo daca cumva va fi nevoie. o zi buna tuturor
|
|

| maria2013 wrote:Laura, stiu ca e greu pentru un barbat sa accepte ca are o problema, dar crede -ma, de cele mai multe ori, e de preferat ca problema sa fie la ei. Astfel se poate rezolva mai usor decât la noi. La faza cu sarbatorile, da-i timp sa accepte ideea,vei vedea ca va fi bine!
asa i Maria dar sincer cred ca el nu s ar fi asteptat ca el sa aiba ceva probleme.... ca are momente cand .... ejaculare precoce.... asta este, si am vazut amandoi ca e la baza stresul. cu tratamente sunt sigura ca se pot rezolva toate.
|
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:
Mai gasesti azi un alt test? Sa repeti maine cu prima urina. Asa nu stai pe ace pana la beta ;) Pupicei!
Sa aveti zile linistite in familie dragelor!
Aci merg in oras si o sa iau un test , nu stiu de care sa iau sa fie sigur . M-au apucat iar durerile de burta , sunt asemanatoare cu cele dinaintea menstruatiei , sunt tare balonata ...sotul zice sa asteptam cateva zile si daca nu vine atunci sa testez ...dar eu nu prea am rabdare
Sarbatori Fericite tuturor ! |
|

| Andia wrote:
O sa rezisti zilele astea asa, cand nu stii ceva sigur?
Nu prea am cum sa rezist , poate inca un test sau doua ma vor calma |
|

| Aura_Plum wrote:Hai mai ca nu e asa groaznic Viola. Doar pentru ca eu am patit-o (din neatentia mea) asta nu creeaza nici o statistica. Chiar nu cred ca ti-ar fi iesit ambele la fel de pozitive si mai ales in intervalul corect. Dar na, desfacem sampania fara alcool dupa beta atunci, bine? Ca si simptome, sunt asa maruntele, nimic care sa ma incomodeze prea tare. Poate doar durerea de cap care ma sacaie, e asa o senzatie de presiune si de azi dimineata nu m-a lasat deloc. Altfel mai am crampe la burtica care radiaza ba spre un ovar, ba spre celalalt, dar asa light. Sanii sunt tot ete fleosc  Nici o modificare in zona. E devreme, e timp de simptome Pup dragutele, sa aveti o noapte linistita!
Poate nu e asa groaznic dar am vazut mai multe reviews negative , in fine ..un alt test ma va lamuri mai bine
Esti norocoasa ca nu prea ai simptome |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana_ wrote:
Aci merg in oras si o sa iau un test , nu stiu de care sa iau sa fie sigur . M-au apucat iar durerile de burta , sunt asemanatoare cu cele dinaintea menstruatiei , sunt tare balonata ...sotul zice sa asteptam cateva zile si daca nu vine atunci sa testez ...dar eu nu prea am rabdare
Sarbatori Fericite tuturor !
Poti sa incerci un barza ultrasensibil azi si un surecheck maine. E imposibil sa fie un fals pozitiv la 3 marci diferite |
|

| alina89 wrote:Poti sa incerci un barza ultrasensibil azi si un surecheck maine. E imposibil sa fie un fals pozitiv la 3 marci diferite
Mersi Alina , iau barza ultrasensibil azi |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Dana_ wrote:Mersi Alina  , iau barza ultrasensibil azi
Dana, eu stiam ca doar barza da rezultate aiurea :)) In rest sunt bunicele, dar acum fiecare cu norocul lor. L-ai facut?
Aura, din ce oras esti tu? Sa mergem si noi la doctorul ala ahaha :))
Laura, nici al meu nu se astepta, mi-a zis ca el crede ca ii va iesi perfect spermograma si ca doar de gura mea a mers. Dar sunt multi barbati in situatia asta din cauza stilului nostru modern de viata, poluare, alimentatie aiurea, nopti nedormite, stres si sedentarism care afecteaza nu doar organele genitale ci si intregul organism si nu mai suntem asa de sanatosi. Asta se aplica si la femei, evident. Ba ce te faci ca al meu nu are nici o problema cand vine vorba de lugu lugu, deci clar nu se astepta sa fie vreo problema la el, ca nah, se simte sanatos, nu?
Insa trebuie sa fii intelegatoare si sa ii spui ca nu este asa de grav, ca veti merge la doctor si veti rezolva problema. Ti-am zis, in primul rand as repeta spermograma dar nu stiu unde sa mergeti voi, ca vad ca nu e deloc detaliata acolo unde ati facut-o. Neaparat medic embriolog bun. Noi pana atunci luam vitamine, el spermotrend, vitamina D3, vitamina C de 1500, conezima Q10, Omega 3, maca (nu stiu sigur daca e ok dar el a vrut-o) iar eu acid folic, coenzima Q10, vitamina D3, vitamina C, Omega 3 si maca. Insa trebuie sa i le dau eu zilnic, altfel uita de ele :)))
Nu este deloc incantat sa faca analize de sange, ca il inteapa, sa nu mai zic de mers la control la urolog si eco. Dar va merge intr-un final, macar nu refuza. Doar ca nu il bat la cap, il iau usor asa.
Mie mi-au zis ca nu sunt sanse nici de inseminare, doar FIV, unde sa aleaga spermatozoizii viabili, in starea in care este el acum. Dar eu nu am sa fac inca asa ceva, intai sa vedem cum si daca imbunatatim spermograma lui. Nu te lua dupa mine totusi, asta este alegerea noastra pentru moment. Uneori nu e bine sa astepti.
Ah, nu cred ca trebuie sa iti fie teama de laparoscopie, mai scriau fetele pe aici ca nu a fost nimic exceptional, si-au revenit repede. Plus ca in viata trebuie sa ne infruntam temerile :P (stiu ca iti e frica de anestezie).
|
|
| Sarbatori fericite tuturor!!
Sper sa nu plecati de tot de pe forum totusi, chiar daca e Pastele :))
In plus, eu trebuie sa vad ce face Dana, ha ha :)) Mai e cineva la testare in weekend acum? |
|

| Andia wrote:Sarbatori fericite tuturor!!
Sper sa nu plecati de tot de pe forum totusi, chiar daca e Pastele :))
In plus, eu trebuie sa vad ce face Dana, ha ha :)) Mai e cineva la testare in weekend acum?
Ce draguta esti . O sa testez cand ajung acasa mai spre seara si va tin la curent
|
|
| Dana_ wrote:Ce draguta esti  . O sa testez cand ajung acasa mai spre seara si va tin la curent
Pai mai merge sa testezi acum? Lasa pe maine dimineata, ca sa fie prima urina ff concentrata, sa nu strici testul degeaba si sa te bage si mai mult in ceata. Si cand simti ca nu mai rezisti, ne poti scrie aici ca sigur trebuie sa fim pe faza :))) Eu nu am treaba azi, o sa bantui tot pe aici, cred :)) Si pe facebook, sa vad daca mai e ceva cu Mara, stie Crissy ce spun :))) A, au uploadat "cartea" ei aseara :))) |
|

| Andia wrote:
Dana, eu stiam ca doar barza da rezultate aiurea :)) In rest sunt bunicele, dar acum fiecare cu norocul lor. L-ai facut?
Aura, din ce oras esti tu? Sa mergem si noi la doctorul ala ahaha :))
Laura, nici al meu nu se astepta, mi-a zis ca el crede ca ii va iesi perfect spermograma si ca doar de gura mea a mers. Dar sunt multi barbati in situatia asta din cauza stilului nostru modern de viata, poluare, alimentatie aiurea, nopti nedormite, stres si sedentarism care afecteaza nu doar organele genitale ci si intregul organism si nu mai suntem asa de sanatosi. Asta se aplica si la femei, evident. Ba ce te faci ca al meu nu are nici o problema cand vine vorba de lugu lugu, deci clar nu se astepta sa fie vreo problema la el, ca nah, se simte sanatos, nu?
Insa trebuie sa fii intelegatoare si sa ii spui ca nu este asa de grav, ca veti merge la doctor si veti rezolva problema. Ti-am zis, in primul rand as repeta spermograma dar nu stiu unde sa mergeti voi, ca vad ca nu e deloc detaliata acolo unde ati facut-o. Neaparat medic embriolog bun. Noi pana atunci luam vitamine, el spermotrend si vitamina C de 1500, conezima Q10, Omega 3, maca (nu stiu sigur daca e ok dar el a vrut-o) iar eu acid folic, coenzima Q10, vitamina C, Omega 3 si maca. Insa trebuie sa i le dau eu zilnic, altfel uita de ele :)))
Nu este deloc incantat sa faca analize de sange, ca il inteapa, sa nu mai zic de mers la control la urolog si eco. Dar va merge intr-un final, macar nu refuza. Doar ca nu il bat la cap, il iau usor asa.
Mie mi-au zis ca nu sunt sanse nici de inseminare, doar FIV, unde sa aleaga spermatozoizii viabili, in starea in care este el acum. Dar eu nu am sa fac inca asa ceva, intai sa vedem cum si daca imbunatatim spermograma lui. Nu te lua dupa mine totusi, asta este alegerea noastra pentru moment. Uneori nu e bine sa astepti.
Ah, nu cred ca trebuie sa iti fie teama de laparoscopie, mai scriau fetele pe aici ca nu a fost nimic exceptional, si-au revenit repede. Plus ca in viata trebuie sa ne infruntam temerile :P (stiu ca iti e frica de anestezie).
Da, mi e frica de anestezie pt ca am motivele mele. am fost in coma, am dormit- cum zic eu si m am trezit cand am vrut eu-nu cand or vrutdoctorii mai bine zis cand a vrut Doamne Doamne sa ma trezesc. cat despre el, e mai ..... retinut, nu se arata, ( si el a trecut prin aceeasi faza , ca si mine, a fost si el in coma, numai ca el a fost mai rapida trezirea lui, dupa 2 saptamani, pe cand a mea-trezirea, a fost mult mia lunga, mi au trebuit 2 luni si ceva si am si dormit o perioada si dupa aceea , era,m cu ochii deschisi, ma uitam intr un punct fix cica, asa mi s a spus, saracul tati, imi zicea ca tu, vedeai prin mine, cica ma uitam pe perete intr un punct fix, si de aia nu l vazusem) amintiri urate dar ma fac sa zambesc , ca mi l aduc aminte pe tati zicandu mi frazele alea. el, era in Italia, la noi cand eram eu in coma si s a intamplat ca si al meu sa ramana fara munca-lucra in constructii si el saracu, se astepta in orice secunda ca sa l sune de la spital ca sa i zica ........ca eu am plecta....... dar n a fost asa deloc . fiind situatia financiara nasoala , tati a plecta acasa excat cand eu dadeam semne ca ma trezesc si al meu , i a promis ca prima persoana cu care o sa vorbesc eu, cand ma trezesc o sa fie el si asa a si facut. Nu stiu nici eu ce limba vorbeam --- nu se intelegea nimika- tati mi a confirmat asta, dar eu cand i am auzit vocea lui la tel, ca mi tinea tel al meu la ureche, am inceput sa plang si atunci el mi a luat tel... scuzati ma ca v am povestit astea, nu are deaface cu problemele noastre dar asa am simtit eu sa va fac sa stiti si voi. si mna, revenind la poile noaste, sunt sigura ca nu s ar fi asteptat ca el sa aiba vreo problema, chiar mi a zis o in fata mai demult cand povesteam de faza cu proiectul bebe. nu i ca l bat la cap, sau ca l stresez, vom incerca sa avem o discutie de indata ce voi avea si al doilea raspuns la analiza si sigur se va gasi o solutie si pt noi doi. ceva era, si ma bucur ca suntem pe strada buna pt ca de atatia amar de ani, ar fi trebuit sa am macar 7 copii daca pu unul pe an, cum fac altele :-)
IA ul ne a fost propus direct in Italia dar nedandu ne prea multe explicatii. cand am vb de analizele lui, erau si gigei cu probleme dar erau si de aia sanatosi tun.om vedea noi exact, asa ioncet incet. ma bucur ca l am convins sa refacem tot in tara, cu toate ca el, imi spusese din Italia ca nu crede ca romanii is mai desptepti ca italienii, dar i am explicat cum am putut eu faza ca poate italienii cauta intr o parte si romanii in alta si se va ajunge la un rezultat care ii bun pt noi. Cica eu pregatesc bagajele ca plecam la Petrosani , cand vine el de la munca, numai ca eu tot senzatia aia o am, ca s uda, deranj/jena ....etc ca si cand as fi pe problema si umblu cu absorbentul in geanta pt orice eventualitate. nu stiu ce sa mai zic altceva. va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi voua|
|
|
|