Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, April 14, 2017 2:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lixandra_alexandra wrote:

Imediat cum termin sarmaleleCrazy hohot

That's the spirit!! hainoroc yes
Inawar
Scris: Friday, April 14, 2017 2:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
lixandra_alexandra wrote:

Yuhuuuuu!!!! O sa fiu o mica pacatoasa, dar e pentru o cauza deosebita!!!computerlove

da Lol
cumva mai tii minte data trecuta cand ai ramas cum ai facut? zilnic sau din 2 in 2 zile? sa stii sa aplici si acum ras
Cheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Friday, April 14, 2017 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Inawar wrote:

da Lol
cumva mai tii minte data trecuta cand ai ramas cum ai facut? zilnic sau din 2 in 2 zile? sa stii sa aplici si acum ras
Cheek Kiss

Pai au fost cateva zile la rand. Dar nu am facut teste de ovulatie, adica nu m-am mai stresatCrazy
Acum din ziua 12 tot muncimhohot
Am crezut ca luna asta nu ovulez. O sa-mi mai fac un test maine, sa vedem ce si cum.
Dana_
Scris: Friday, April 14, 2017 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Am mai facut un test , daca tot aveam doua la pachet...Asta e cu a doua urina , nu stiu daca conteaza ..acolo scrie ca de dimineata..
Ok acum m-am uitat la ceas , asadar am fost atentaras
Atasez poze facute asa - prima dupa 8 minute , a doua dupa 10 minute , a treia dupa 13 minute , a patra dupa 15 minute , apoi am facut praf si carcasa asta si i-am mai tras doua pozici in min 16
La instructiuni zice asa , ca rezultatul apare in 10-15 minute , si mai zice sa nu fie citit dupa 20 minute
Recunosc , am inceput sa tremur putin , sper din toata inima sa fie adevarat, sa nu am vedenii sau sa fie doua teste cu pacalici ( suntem in aprilie dar a trecut 1 )

Dana_ attached the following image(s):
8min.jpeg10min.jpeg13min.jpeg15min.jpeg16m.jpeg16m2.jpeg

lixandra_alexandra
Scris: Friday, April 14, 2017 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Dana_ wrote:
Am mai facut un test , daca tot aveam doua la pachet...Asta e cu a doua urina , nu stiu daca conteaza ..acolo scrie ca de dimineata..
Atasez poze facute asa - prima dupa 8 minute , a doua dupa 10 minute , a treia dupa 13 minute , a patra dupa 15 minute , apoi am facut praf si carcasa asta si i-am mai tras doua pozici in min 16
La instructiuni zice asa , ca rezultatul apare in 10-15 minute , si mai zice sa nu fie citit dupa 20 minute
Recunosc , am inceput sa tremur putin , sper din toata inima sa fie adevarat, sa nu am vedenii sau sa fie doua teste cu pacalici ( suntem in aprilie dar a trecut 1 )

Yuhuuu...felicitariCheek Kiss
alina89
Scris: Friday, April 14, 2017 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Dana_ wrote:

Am asa mari emotii pt voi fetelor. E o bucurie imensa sa vezi alea 2 liniute si le doresc tuturor aspiricilor sa cunoasca sentimentul asta cat mai curand coeur Cheek Kiss computerlove
Dana_
Scris: Friday, April 14, 2017 3:32 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Tu Dana scumpa, vezi ca a avut dreptate doctorul sa te sacaie la cap sa bebeliti des?
N-aveai tu chef, dar uiteeeeee!! E pozitiv, adica ce linie de uscare ca mie viola mi-a ramas alb tot, nici o umbra nica nici dupa zile intregi :))

Fugi si tu la beta - n-am apucat sa ajung la ultima pagina, daca ai cum sa mergi..

As fugi la beta dar nu stau in oras si nu stiu daca se poate face la orice ora ...nu trebuie dimineata pe nemancate?
Daca e deschis maine ma duc la Sante
Nu i-am zis sotului nimic , nici nu stiu ce sa fac , parca tot nu-mi vine sa cred
Dar ai dreptate doar un beta ma poate lamuripupici
LAURA0202
Scris: Friday, April 14, 2017 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Mi a ajuns rezultatul la progesteron,
hmmmm e mai mic acuma- din cate vad eu, fata de alalalt din noiembrie.
Progesteron...
8,92 ng/mL
28,366 nmol/L
Valori biologice de referinta:
ng/mL nmol/L
Faza foliculara ........ <= 1,40 (<= 4,452)
Faza luteala ........... 3,34 - 25,56 (10,621 - 81,281)
Menopauza .............. <= 0,73 (<= 2,321)
Femei insarcinate
Trimestrul I ....... 11,22 - 90,00 (35,680 - 286,200)
Trimestrul II ...... 25,55 - 89,40 (81,250 - 284,292)
Trimestrul III ..... 48,40 - 422,50 (153,912 - 1343,550)

Cheek Kiss
Andia
Scris: Friday, April 14, 2017 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
meme wrote:
Ada, draguta de tine, te inteleg la faza cu desenatul, ma bate si pe mine gandu :)) eu nici macar un test de ovulatie pozitiv nu am vazut inca

Laura, ar fi bine sa renunte la fumat logodnicul, pe cat posibil...

Andreea, ce bubulin/a dragut/a ai!!!

Crissy, cumpara haine roz linistita, si eu sufar de trauma asta din copilarie :)))

Andia, cam mic LH pt z 14, sigur ovulezi atunci?

Aurisssssss, fuguta la beta sa stim sigur, ce-i in mana nu-i minciuna, Doamne ajuta!!!

Exact draga mea. Ai spus tu bine, uita-te si la progesteron de ziua 14 ca nu insepuse deloc sa creasca astfel incat, eu din analize si temperaturi as spune ca am ovulat in ziua 17-18-19, cam asa. Eu am repetat analizele in ziua 20 ca si cum le-as fi facut in ziua 14 de fapt. Astfel incat, cele de "ziua 21" ar fi saptamana viitoare, undeva prin ziua 25-26 de fapt, nu?
Andia
Scris: Friday, April 14, 2017 3:37 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:
Neataaa pupici

Dana, te superi pe mine daca nu m-am tinut de promisiune si am testat mai repede pentru ca m-a mâncat undeva? Blushing

Edit: Hai ca nu am reusit sa atasez poza decât asa https://ibb.co/kZzowQ

Ce ziceti? E sau nu e? uff

Yay, se vede! Imi dai emotii :))

Ups, acum am vazut si rezultatul la beta!! Felicitari :*

Dana, felicitari si tie, cred ca e bebeu :) Ce tare ar fi.

Mai ramanem foarte putine pe aici in asteptare :(
DianaM
Scris: Friday, April 14, 2017 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Aura_Plum wrote:

Ai avut un feeling si nu mi-ai spus nimiiic Hilar pupici

Pai da ca imi ziceai tu ca ai simtit niste intepaturi si erai calma asa si linistita si concentrata sa gasesti un medic ok ( acum chiar trebuie sa il gase?ti urgent dupa Pa?te), erai zen asa....Si dupa ce am inchis mi-am zis....hmmm, stai sa vezi ca Aurica mea ne face o surpriza! Si asa a fosttopai . Tre sa dai de bautalcool , tot ziceam noi ca ne intalnim sa iti aduc teste de ovulatiehainoroc .

Domnu' Aura ce zice? iloveyou
Andreea06
Scris: Friday, April 14, 2017 4:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana_ wrote:

Nu ai vedenii newclap dance yes felicitaaaari!!
Andia
Scris: Friday, April 14, 2017 4:01 PM
Nivel

Dana_ wrote:

As fugi la beta dar nu stau in oras si nu stiu daca se poate face la orice ora ...nu trebuie dimineata pe nemancate?
Daca e deschis maine ma duc la Sante
Nu i-am zis sotului nimic , nici nu stiu ce sa fac , parca tot nu-mi vine sa cred
Dar ai dreptate doar un beta ma poate lamuripupici

Nu trebuie sa fie facut pe nemancate, ca este analiza hormonala. Cred ca poti sa cauti pe net datele de contact ale laboratorului si sa suni sa vezi daca mai e deschis astazi sau maine.
Aura_Plum
Scris: Friday, April 14, 2017 4:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
DianaM wrote:

Pai da ca imi ziceai tu ca ai simtit niste intepaturi si erai calma asa si linistita si concentrata sa gasesti un medic ok ( acum chiar trebuie sa il gase?ti urgent dupa Pa?te), erai zen asa....Si dupa ce am inchis mi-am zis....hmmm, stai sa vezi ca Aurica mea ne face o surpriza! Si asa a fosttopai . Tre sa dai de bautalcool , tot ziceam noi ca ne intalnim sa iti aduc teste de ovulatiehainoroc .

Domnu' Aura ce zice? iloveyou

Pai maaaaai mama omida care esti Lol De acum ma iau dupa tine. Tu ai intuit si ca o sa ovulez si ca sunt burtoasa inaintea mea Love Cum va fi vremea de Pasti? ras pupici

Domnul Aura sufla-n iaurt, cum s-ar zice. Lol S-ar bucura dar ma tot intreaba "si cand o sa stim sigur?" Eu ca esti nebun ca beta e sigur, nu mai e fals pozitiv, gata, dar el tot asa aerian e. Nu cred ca realizeaza. Abia astept sa vad cand il loveste si pe el. Lol Bine, ca si eu sunt asa, fluturas. N-am nici o treaba cu realitatea. Nu stiu ce-i cu noi de suntem asa zen. Cand a fost alarma falsa eram pe baricade, acum nu prea cred ca a patruns informatia calumea in creier...Lol

Va multumesc din suflet pentru urari, dragutele mele! hearts hearts Love Hai ca va iau pe toate de manuta cu mine, de cate un deget asa, si sarim la gravidute, vreti?computerlove
Dana_
Scris: Friday, April 14, 2017 5:57 PM
Nivel

Andia wrote:

Yay, se vede! Imi dai emotii :))

Ups, acum am vazut si rezultatul la beta!! Felicitari :*

Dana, felicitari si tie, cred ca e bebeu :) Ce tare ar fi.

Mai ramanem foarte putine pe aici in asteptare :(

Multumesc Andia , i-am zis adineauri sotului , adica i-am aratat testul si a facut niste ochi mari apoi zambind zice ..cat e de sigur? pai nici eu nu stiu cat e de sigur dar posibil sa fie . Sotul e de parere sa mai asteptam cateva zile , eu sincer nu stiu daca sa mai repet testul maine sau sa am rabdare pana sapt viitoare si sa merg atunci la beta.

Pai tre sa sarim toate gardul Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.