Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| DianaM wrote:Ok, deci eu am avut de ieri de cand am vb un feeling asa...Se pare ca am avut dreptate!!! Uraaaaaa!!!!  . Stii cat de mult ma bucur pt tine da?!Acum te rog eu din suflet sa nu te stresezi si agiti prea tare zilele astea! O saa vezi ca o sa fie bine!!!
Ai avut un feeling si nu mi-ai spus nimiiic |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Dana_ wrote:Am reusit sa pun poza pe calc . O sa repet testul, eventual fac un barza maine , chiar nu stiu cat de corect l-am citit , nu am fost prea atenta la timp dar in general imi fac cafeluta 3in1 destul de rapid
Mai am un test ca le-am luat asa 2 la pachet dar asta zice ca trebuie facut dimineata asa ca nu are rost sa incerc cu al doilea , doar de la alta firma ...si nu cred ca merg azi in oras . Poate e si prea devreme pt testare , sunt in z12 . Aseara m-au apucat niste dureri ca si la menstruatie , acum mi-au trecut ...e ciudat cum variaza crampele , durerile de burta si cele de sani , uneori da alteori ba
si eu zaresc acolo , inca o liniuta, asa ca ............?????? cred ca sunt doi iepurasi mai " smecheri" care au venit inainte de Paste. eu, una, nu mi fac iluzii desarte cu durerile/intepaturile/deranj/jena .... ce am simtit pt ca la analize de sange deja facute si cu endometrul subtire sunt sanse O ca sa sper si eu la ceva sincer. ca si cu rezultatul logodnicului meu, mi a cam dat cu firma n cap FELICITARI
|
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Auras, felicitari!!!! Vezi, Dumnezeu te iubeste!!!
Fetelor, am ai eu un test de ovulatie...dupa lupte seculare...ce ziceti???![]()
Incerc asa
https://ibb.co/dX3n6Q |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Aura_Plum wrote:Beta 20.33. Gata, pot sa ma bucur? E de bine?
FELICITARI INCA ODATA AURA!
IEPURASUL ASTA............
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| lixandra_alexandra wrote:Auras, felicitari!!!! Vezi, Dumnezeu te iubeste!!! Fetelor, am ai eu un test de ovulatie...dupa lupte seculare...ce ziceti??? ![]() Incerc asa https://ibb.co/dX3n6Q
Zicem sa bagi carbuni si azi si maine  |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| lixandra_alexandra wrote:Auras, felicitari!!!! Vezi, Dumnezeu te iubeste!!! Fetelor, am ai eu un test de ovulatie...dupa lupte seculare...ce ziceti??? ![]() Incerc asa https://ibb.co/dX3n6Q
Baga pe foc! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Aura_Plum wrote:Am ovulat in z21-22 si mai mult ca sigur s-a prins miercuri noapte, in data de 12 spre 13 pentru ca am simtit. Deci pentru sarcina asa micuta e bun beta? Sunt asa intr-o stare ca nu stiu ce se intampla in jurul meu... Eu zic ca da, dupa ce se implanteaza incepe sa se elibereze betaHCG in sange. Sotul va avea o surpriza frumoasa la trezire |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
arata pozitiv testul! |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Aura_Plum wrote:Am ovulat in z21-22 si mai mult ca sigur s-a prins miercuri noapte, in data de 12 spre 13 pentru ca am simtit. Deci pentru sarcina asa micuta e bun beta? Sunt asa intr-o stare ca nu stiu ce se intampla in jurul meu...
Stai cat se poate de linistita. Fara efort, fara carat, fara dat cu aspiratoru si spalat covoare.
Bea apa suficienta si repeta beta si marti daca luni nu e deschis (de preferat la acelasi laborator). Si enjoy toate celelalte simptome care te vor "lovi" treptat |
|

| alina89 wrote:Zicem sa bagi carbuni si azi si maine 
Hihi...nici nu ma mai asteptam luna asta la ceva
Asa fac... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Dana si Aura felicitari si sarcina u?oara!!!! Aura la 11 dpo câte ai tu e bine 20 sau 22 cat ti-a iesit la beta. si mie mi-a iesit 19.7 data trecuta. Dana sa stii ca testul tau arata exact cum arata al meu,tot viola portocaliu, probabil ca abia s-a implantat. Ma bucur mult pentru voi fetelor. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Am reusit sa pun poza pe calc . O sa repet testul, eventual fac un barza maine , chiar nu stiu cat de corect l-am citit , nu am fost prea atenta la timp dar in general imi fac cafeluta 3in1 destul de rapid
Mai am un test ca le-am luat asa 2 la pachet dar asta zice ca trebuie facut dimineata asa ca nu are rost sa incerc cu al doilea , doar de la alta firma ...si nu cred ca merg azi in oras . Poate e si prea devreme pt testare , sunt in z12 . Aseara m-au apucat niste dureri ca si la menstruatie , acum mi-au trecut ...e ciudat cum variaza crampele , durerile de burta si cele de sani , uneori da alteori ba
Tu Dana scumpa, vezi ca a avut dreptate doctorul sa te sacaie la cap sa bebeliti des? N-aveai tu chef, dar uiteeeeee!! E pozitiv, adica ce linie de uscare ca mie viola mi-a ramas alb tot, nici o umbra nica nici dupa zile intregi :))
Fugi si tu la beta - n-am apucat sa ajung la ultima pagina, daca ai cum sa mergi.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Aura_Plum wrote:Beta 20.33. Gata, pot sa ma bucur? E de bine?
E bine, e bebe mic mic. Repeta cand poti dupa sarbatori si e un site unde poti trece data si valoarea si calculeaza el cat % a crescut la 2 zile. Daca nu mergi tu fix la 2 zile, e f util. Puuuup mami! |
|

| Inawar wrote:arata pozitiv testul!
Yuhuuuuu!!!! O sa fiu o mica pacatoasa, dar e pentru o cauza deosebita!!! |
|

| Dana_ wrote:Baga pe foc!
Imediat cum termin sarmalele |
|
|