|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Ilie Valentina-Alexandra wrote:Buna fetelor. astazi este a 28 a zi si teoretic ar trebui sa mi vina. nu simt nimic, insa am facut de dimineata un test de sarcina d la barza si a iesit negativ :( oare este prea devreme?
Nu ar fi nici prea devreme, dar depinde cand ai ovulat... Parca tu spuneai ca merg la un medic la Regina Maria, sau ma lasa memoria? :)) |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/24/2017 Mesaje: 56
| cred ca pe 30-31, da am fost la costoiu elena |
| Andreea06 wrote:Cred ca toate avem momente si momente, se fel iti doresti ff mult dar sigur sunt si ganduri ca ce ma fac cu el, ca daca se loveste, ca ii trebuie aia si aia (chestii financiare), ca o sa fiu cu el toooooataaaa ziulica si n-o sa prea am timp de mine. Sunt temeri si ganduri ce se contrazic, dar in final, clar bebeii is bineveniti si doriti si noi... ne adaptam. Si o sa invatam... Si griji o sa avem toata viata - nu stiu daca ati vazut poza aceea pe internet cu mamica la pui mic, cu griji, mamica cand a crescut adolescent si iese in oras noaptea, sta iar treaza si cu griji.. si tot asa. Nu se termina niciodata
Multumesc frumos pentru acest mesaj. Da! Mi-e teama ca nu stiu ce o sa fac cu un bebe, doi sau trei cand si daca o sa ii am. Nu ma gandesc la partea financiara, cred ca m-as descurca oricum pentru ca am vazut si situatii mai grele si ei cresc, ajung oameni buni (sau nu) daca asa e sa fie. In plus, sunt genul de persoana care nu considera ca imediat ce apare un copil se sfarseste viata mea, ca trebuie sa renunt la mine, la dorintele mele, la viata mea si sa traiesc doar pentru si prin el. Dar clar va fi altfel, mai greu putin...
Am vazut persoane care au fost asa iar cand copiii au crescut si au plecat la casa lor... a ramas un mare gol in viata parintilor (a mamei mai exact).
Dar clar mi-e frica de nastere, brrr... Si nu e numai asta. |
| Ilie Valentina-Alexandra wrote:cred ca pe 30-31, da am fost la costoiu elena
Ai mai mers la ea de atunci? Ati facut un plan de monitorizare, tratament, ceva...? |
|
| Andia wrote:
Ai mai mers la ea de atunci? Ati facut un plan de monitorizare, tratament, ceva...?
nu, m-a chemat in a 7 a zi a cm, sa vada daca se mai vede acel polip sau nu. iti povesteam eu ca ea a zis ca daca exista el a actionat ca un fel de sterilet |
|
| Dana_ wrote:Hey , ai tu ceva banuileti ca ai ovulat daca ai refacut analizele
Da, uite... am ajuns la 37.0 cu temperatura :)) Acum nu stiu daca se si pastreaza pe la nivelul asta, dar in general cam asta e valoarea de dupa ovulatie la mine. Oricum, le-am repetat pe toate, sa vad cum s-au schimbat valorile. De data asta nu m-am mai ales cu ditamai vanataia pe mana, slava domnului. Am zis ca nu mai calc niciodata pe la clinica Regina Maria din Floreasca.
Dana, tu cand testezi? Sau astepti pur si simplu sa vezi daca vine menstra? Eu nu mai testez deloc in general, ca mi-am luat tzeapa cu vreo doua teste in trecut si mi-a ajuns :)) Uneori am mers chiar la beta direct si nimic... |
|
| Ilie Valentina-Alexandra wrote:
nu, m-a chemat in a 7 a zi a cm, sa vada daca se mai vede acel polip sau nu. iti povesteam eu ca ea a zis ca daca exista el a actionat ca un fel de sterilet
Ah, da da! Inseamna ca acum ori e bebe ori astepti sa vina menstra si imediat ce trece te duci la eco :) Ce bine ca nu te prinde ziua 5-7 de sarbatori :) Dar analizele hormonale le faci? Parca spuneai ca nu ai un numar nelimitat de eco in abonamentul tau de la clinica. Ma gandeam ca ar fi fost bine sa verifici si la alt medic dupa ce faci eco la ea. |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:
Da, uite... am ajuns la 37.0 cu temperatura :)) Acum nu stiu daca se si pastreaza pe la nivelul asta, dar in general cam asta e valoarea de dupa ovulatie la mine. Oricum, le-am repetat pe toate, sa vad cum s-au schimbat valorile. De data asta nu m-am mai ales cu ditamai vanataia pe mana, slava domnului. Am zis ca nu mai calc niciodata pe la clinica Regina Maria din Floreasca.
Dana, tu cand testezi? Sau astepti pur si simplu sa vezi daca vine menstra? Eu nu mai testez deloc in general, ca mi-am luat tzeapa cu vreo doua teste in trecut si mi-a ajuns :)) Uneori am mers chiar la beta direct si nimic...
Incerc sa ma abtin cu testarea , sper sa si reusesc . Din z7 ma deranjeaza sanii cand cum...uneori mai tare uneori mai putin sau chiar deloc , variaza . Am avut si ceva intepaturi , crampele variaza dar nu sunt dureroase . Acum urmaresc si eu zilele de dupa ovulatie , mi-am notat cate ceva , nimic special dar macar incerc sa-mi cunosc corpul mai bine . Nu pot sa asociez simptomele de acum cu cele precedente pt ca nu le-am bagat de seama niciodata , doar luna trecuta m-am simtit rau inainte de menstra si dupa cateva zile . Habar n-am daca are rost sa testez in z11
Am incercat sa fiu atenta la intepaturi mai ciudate care ar fi asociate cu implantarea , ce mi-am notat a fost in z6 un fel de intepatura mai jos de buric , in z8 iarasi ceva ce mi s-a parut mai ciudat si azi dimineata dupa ce m-am trezit , dar poate toate astea sunt normale si inainte de ciclu
Andreea tu in ce zi ai simtit implantarea ? Cat a durat , cateva secunde , minute , ore? |
|
| Dana_ wrote:Incerc sa ma abtin cu testarea , sper sa si reusesc . Din z7 ma deranjeaza sanii cand cum...uneori mai tare uneori mai putin sau chiar deloc , variaza . Am avut si ceva intepaturi , crampele variaza dar nu sunt dureroase . Acum urmaresc si eu zilele de dupa ovulatie , mi-am notat cate ceva , nimic special dar macar incerc sa-mi cunosc corpul mai bine . Nu pot sa asociez simptomele de acum cu cele precedente pt ca nu le-am bagat de seama niciodata , doar luna trecuta m-am simtit rau inainte de menstra si dupa cateva zile . Habar n-am daca are rost sa testez in z11 Am incercat sa fiu atenta la intepaturi mai ciudate care ar fi asociate cu implantarea , ce mi-am notat a fost in z6 un fel de intepatura mai jos de buric , in z8 iarasi ceva ce mi s-a parut mai ciudat si azi dimineata dupa ce m-am trezit , dar poate toate astea sunt normale si inainte de ciclu Andreea tu in ce zi ai simtit implantarea ? Cat a durat , cateva secunde , minute , ore?
Super, ai rabdare! Am tot avut si eu diverse simptome de zici ca se implanta ceva, dar degeaba, ca tot mi-a venit menstra. Ba aveam si greturi. Acum ma dor sanii de ieri asa as zice, dar probabil e de la ovulatie.
Chiar asa, poate ne povestesc fetele cum au simtit ele implantarea, sau daca au simtit ceva |
|
| Andia wrote:
Ah, da da! Inseamna ca acum ori e bebe ori astepti sa vina menstra si imediat ce trece te duci la eco :) Ce bine ca nu te prinde ziua 5-7 de sarbatori :) Dar analizele hormonale le faci? Parca spuneai ca nu ai un numar nelimitat de eco in abonamentul tau de la clinica. Ma gandeam ca ar fi fost bine sa verifici si la alt medic dupa ce faci eco la ea.
da, asa o sa fac. sa vedem ce o sa fie. tu ce mai faci? |
|
| Ilie Valentina-Alexandra wrote:
da, asa o sa fac. sa vedem ce o sa fie. tu ce mai faci?
Eu doar merg sa fac analizele hormonale, nu am mai fost la nici un medic ginecolog si nici la ecografie. As mai face un eco mai incolo ca sa vad daca nu cumva a reaparut pata aia alba care ma facea suspecta de polip endometrial. Oricum, mi-a spus medicul ca si daca nu disparea dupa prima menstra, nu m-ar fi trimis imediat sa il scot, ci mai asteptam inca o luna macar... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ilie Valentina-Alexandra wrote:Buna fetelor. astazi este a 28 a zi si teoretic ar trebui sa mi vina. nu simt nimic, insa am facut de dimineata un test de sarcina d la barza si a iesit negativ :( oare este prea devreme?
Depinde cand ai ovulat.. daca ai constant la 28 zile de fel ovulezi in z14.. deci e ok testat azi. Dar daca cumva ovulezi mai tarziu, gen z18, e devreme putin. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Multumesc fetelor pentru urari, sa fiti sanatoase si sa faceti cat mai repede puiuti micuti si draguti! |
|
| Dana_ wrote:Incerc sa ma abtin cu testarea , sper sa si reusesc . Din z7 ma deranjeaza sanii cand cum...uneori mai tare uneori mai putin sau chiar deloc , variaza . Am avut si ceva intepaturi , crampele variaza dar nu sunt dureroase . Acum urmaresc si eu zilele de dupa ovulatie , mi-am notat cate ceva , nimic special dar macar incerc sa-mi cunosc corpul mai bine . Nu pot sa asociez simptomele de acum cu cele precedente pt ca nu le-am bagat de seama niciodata , doar luna trecuta m-am simtit rau inainte de menstra si dupa cateva zile . Habar n-am daca are rost sa testez in z11 Am incercat sa fiu atenta la intepaturi mai ciudate care ar fi asociate cu implantarea , ce mi-am notat a fost in z6 un fel de intepatura mai jos de buric , in z8 iarasi ceva ce mi s-a parut mai ciudat si azi dimineata dupa ce m-am trezit , dar poate toate astea sunt normale si inainte de ciclu Andreea tu in ce zi ai simtit implantarea ? Cat a durat , cateva secunde , minute , ore?
In ziua 13 dpo, cred ca s-a fecundat dupa ovulatie in ziua urm, a fost o intepatura asa scurta, gen o secunda :) |
|
| Dragelor va prezint piticania mea de 8.1mm. E prima poza la eco si deja observ ca e fotogenic si avea si el/ea emotii ca mine ca asa ii batea inimioara.. parca alergau niste caluti
https://ibb.co/mRjyVk
Va doresc aceleasi emotii, iar pana atunci, liniste si bucurie in familie, de sarbatori. |
|
|