|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Crissy wrote:Noi suntem bine, am aflat ca bebe din burtica e fetita si am inceput sa cumpar lucrusoare roz Nu ma pricep sa interpretez spermograme dar nu pot sa nu remarc faptul e volumul e sub limita.. daca logodnicul fumeaza, consuma alcool si poarta chiloti stramti ar face bine sa renunte la toate astea. Ti-am zis de anestezie la nastere pentru ca e foarte posibil ca din cauza problemelor pe care le-ai avut sa nu poti naste natural sau poate bebe nu e in pozitie buna si atunci n-ai alta varianta. Parca imi aduc aminte ca ai spus si ca porti ochelari.. si asta poarte sa fie o problema. Te pup si ai grija de tine
Felicitariiii!!! |
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Andia wrote: Felicitari pt fetita sunt atat de dragalase acum sper ca nu iei doar lucrusoare roz Multumesc! Ba daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuult roz, glumesc! Ai mei in copilarie nu mi-au luat lucrusoare roz si cred ca am ramas cu traume |
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| lixandra_alexandra wrote:Felicitariiii!!! Multumesc! Cred ca trebuie sa mai scutur putin burtica pe aici de prafusor pffuuuuuuuuuuuuuu pfuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Haideti repede la gravidute |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Crissy wrote:Noi suntem bine, am aflat ca bebe din burtica e fetita si am inceput sa cumpar lucrusoare roz
Felicitari Crissy! si eu imi doresc o fetita si poate am noroc la sarcina viitoare
sa creasca mare si sanatoasa pana la termen |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| LAURA0202 wrote:buna iubita , sper ca tu si bobita ta sa fiti bine mersi mult pt cuvintele tale. tu si Meme ati spus foarte bine si m ati inteles mai bine. Is pe drumul cel bun. Ma apropii de final, adica deja ar trebui sa cam aflam cauza la noi. Am primit si rezultatul la analiza lu al meu, Deaconescu Constantin-Florian, 39 ani Petrila, HD Ora recoltarii: 07.11 Volum: 1.5 ml VN:2-6 ml Fluidificare: 30 minute VN:10-30 min Aspect: opalescent Nr/ml: 14 mio/ml VN >15 mio/ml Mobilitate: 21% bine mobile (PR) VN 50% bine si mediu mobile 7% mediu mobile 7%non-progresivi (NP) 65% imobile (IM) VN 50% imobile Morfologie: normala Leucocite: absente Hematii: absente Celule epiteliale: absente Obs: 2 zile de repaus sexual Dg: Oligoastenospermie. 1056/12.Apr.2017 Lect.Univ.Dr. Delia Hutanu
Laura, eu nu ma pricep la spermograme dar la sfarsit la diagnostic observ ca scrie Oligoastenospermie.... Intreaba te rog medical ce implica asta. Te pup! |
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
|
Felicitari ! Multumim pt praf , vreau si eu la gravidute |
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Parca insemna ca sunt cam putini si lenesi? Dar mie nu imi pare asa de rau rezultatul. Ma mai uit o data cand ajung la pc... Eu am fost sa imi refac "analizele de z14", presimt ca acum era un moment bun... |
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
da...da...da |
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:Parca insemna ca sunt cam putini si lenesi? Dar mie nu imi pare asa de rau rezultatul. Ma mai uit o data cand ajung la pc... Eu am fost sa imi refac "analizele de z14", presimt ca acum era un moment bun...
Hey , ai tu ceva banuileti ca ai ovulat daca ai refacut analizele
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Crissy felicitari pentru fetita!! ce bucurie! |
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| LAURA0202 wrote:buna iubita , sper ca tu si bobita ta sa fiti bine mersi mult pt cuvintele tale. tu si Meme ati spus foarte bine si m ati inteles mai bine. Is pe drumul cel bun. Ma apropii de final, adica deja ar trebui sa cam aflam cauza la noi. Am primit si rezultatul la analiza lu al meu, Deaconescu Constantin-Florian, 39 ani Petrila, HD Ora recoltarii: 07.11 Volum: 1.5 ml VN:2-6 ml Fluidificare: 30 minute VN:10-30 min Aspect: opalescent Nr/ml: 14 mio/ml VN >15 mio/ml Mobilitate: 21% bine mobile (PR) VN 50% bine si mediu mobile 7% mediu mobile 7%non-progresivi (NP) 65% imobile (IM) VN 50% imobile Morfologie: normala Leucocite: absente Hematii: absente Celule epiteliale: absente Obs: 2 zile de repaus sexual Dg: Oligoastenospermie. 1056/12.Apr.2017 Lect.Univ.Dr. Delia Hutanu Nu e rea spermograma Laura. E volumul cam mic dar asta si din cauza perioadei scurte de abstinenta. Nu este o spermograma detaliata dar daca a fost efectuata corect nu e cazul de griji prea mari. Imbunatatiti stilul de viata putin, poate ia si ceva suplimente si prestati la doua zile. De partea asta ati scapat. Eu nu cred ca sperma sotului tau e motivul infertilitatii voastre asa ca va trebui sa sapati mai adanc. Posibil medicul tau avea dreptate cu laparoscopia.. Eu sunt una din cele 2 despre care povestea Crissy..am facut hsg, am avut dureri crunte de am crezut ca aia e ultima investigatie pe care o voi mai face si desi rezultatul final a fost bun (trompe permeabile) 7 luni mai tarziu in timpul in urma laparoscopiei am aflat ca trompele mele de fapt nu mai sunt functionale si nici permeabile. Nu e musai sa fie asa in toate cazurile dar un HSG foarte dureros trebuie sa ne dea de gandit, mai ales daca nu se obtine sarcina in urmatoarele 3-6 luni si alte probleme serioase nu au fost inca depistate. ai spus ca iti este teama de anestezii, te inteleg avand in vedere istoricul tau. Fii puternica si acorda-ti timpul de care ai nevoie pentru a lua decizii cat mai intelepte |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Felicitari, Crissy! Pe lânga lucru?oarele roz, iti doresc sa aiba parte de o viata numai în roz, cu bucurii ?i multe satisfac?ii!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/24/2017 Mesaje: 56
| Buna fetelor. astazi este a 28 a zi si teoretic ar trebui sa mi vina. nu simt nimic, insa am facut de dimineata un test de sarcina d la barza si a iesit negativ :( oare este prea devreme? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Fetelor apropo de dr barbati eu personal am fost mult mai multumita de barbati decat de femei: explica mai cu calm si cel putin la mine la recoltat secretii in sarcina au lucrat foarte finut,nici nu am simtit,in schimb femeile mi s-au parut mult mai reci.Eu cand am pierdut prima sarcina am avut o dr la maternitate care mi-a vb ff urat.in timp ce intram in cabinet,eu si sotul plangeam ca bebe nu mai traieste,iar ea imi zicea pe un ton rece si restit : ce ai de plangi?in primele 3 luni se intampla sa pierzi sarcina.esti tanara,faci altul.. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Crissy wrote:Multumesc! Ba daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuult roz, glumesc! Ai mei in copilarie nu mi-au luat lucrusoare roz si cred ca am ramas cu traume
Esti criminala!! Abia acum m-am prins de faza cu traumele si mai citisem mesajul tau si acum o ora cred :))) |
|
|