|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| DianaM wrote:Neata fetelor! Eu am fost de dimineata la medicul de familie si mi-a dat antibiotic pentru ca mi-a fost foarte rau tot weekendul, tusesc foarte urat si ma doare capul incontinuu , dar evident ca pana nu stiu ceva clar nu incep sa iau antibioticul....Ieri am dormit mai toata ziua, nu m-am dat jos din pat decat sa mananc si la pipi. In rest simt in continuare presiunea aia pe sub burtica, merg la pipi un pic mai des ca de obicei, sanii ma dor asa o idee dar nu s-au intarit mai deloc....Nu cred ca sunt sperante de data asta, da' asta e..mai incercam .
Eeei, fii pozitiva, nu tre sa ai toate simptomele din lume. Cat mai ai pana testezi? Nici sa nu iti faci rau ca nu iei antibioticul.. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Andreea06 wrote:Eeei, fii pozitiva, nu tre sa ai toate simptomele din lume. Cat mai ai pana testezi? Nici sa nu iti faci rau ca nu iei antibioticul..
Nu e vorba ca sunt pozitiva, dar simt eu ca nu e nimic...Mai devreme de miercuri nu cred care sens sa testez, avand in vedere ca nu am niciun test sensibil. Sper sa nu fac mai rau daca nu iau antibioticul de azi dar nici nu vreau sa risc aiurea....Offf...am luat paracetamol da' nu isi mai face efectul.... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/24/2017 Mesaje: 56
| alexutza_88 wrote:?i eu tot la o doctorita de la Elias merg, are consulta?ii La regina maria. Mi-a dat nr ei de tel dinainte sa raman gravida, de cand am mers prima oara la ea. Când mai mergi, insista sa iti dea nr ei, e mai safe
Alina la ce medic mergi?
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| DianaM wrote:Nu e vorba ca sunt pozitiva, dar simt eu ca nu e nimic...Mai devreme de miercuri nu cred care sens sa testez, avand in vedere ca nu am niciun test sensibil. Sper sa nu fac mai rau daca nu iau antibioticul de azi dar nici nu vreau sa risc aiurea....Offf...am luat paracetamol da' nu isi mai face efectul....
Nu gasesti pe nicaieri Viola? Fiind în ziua 11 eu cred ca ar ie?i la.Viola ca e cel mai sensibil test. Nici sa stai asa bolnava nu cred ca e bine sa.nu iti agravezi starea |
|
| Ilie Valentina-Alexandra wrote:
Alina la ce medic mergi?
La Cristina vladu |
|
| alexutza_88 wrote:
Nu gasesti pe nicaieri Viola? Fiind în ziua 11 eu cred ca ar ie?i la.Viola ca e cel mai sensibil test. Nici sa stai asa bolnava nu cred ca e bine sa.nu iti agravezi starea
Nu gasesc pe nicaieri la mine in oras, din pacate! As gasi doar Barza ultrasensibil..Antibiotic mi-a dat Duomox, am citi pe prospect si nu e chiar atat de nasol si Eurespal, insa ala e clar nu daca e sarcina la inceput! Off, parca vad ca nici bebe nu e si nu incep nici tratamentul de teama si o sa imi fie si mai rau apoi. Cred ca o sa iau totusi Barza sesibil azi si vad incotro o apuc.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| DianaM wrote:Nu gasesc pe nicaieri la mine in oras, din pacate! As gasi doar Barza ultrasensibil..Antibiotic mi-a dat Duomox, am citi pe prospect si nu e chiar atat de nasol si Eurespal, insa ala e clar nu daca e sarcina la inceput! Off, parca vad ca nici bebe nu e si nu incep nici tratamentul de teama si o sa imi fie si mai rau apoi. Cred ca o sa iau totusi Barza sesibil azi si vad incotro o apuc..
E ok si barza acela, eu ala l-am facut si aveam beta 69.. |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote: da... dupa ce ca ne chinuim asa pe pereti mai si rad :)) eu i-am zis ca mai bine il tin pe post de dop pe el :)))
|
|
| DianaM wrote:Nu e vorba ca sunt pozitiva, dar simt eu ca nu e nimic...Mai devreme de miercuri nu cred care sens sa testez, avand in vedere ca nu am niciun test sensibil. Sper sa nu fac mai rau daca nu iau antibioticul de azi dar nici nu vreau sa risc aiurea....Offf...am luat paracetamol da' nu isi mai face efectul....
Hai Diana , curaj , nu e neaparat sa ai simptome ca sa fi gravida .
|
|
| Aura cum te prezinti ? Ceva simptome ? Pe mine ma deranjeaza sanii , de ieri mi se par f grei , sunt f sensibili la atingere. Bine ca nu mai am crampe , am avut in primele zile
|
|
| Dana_ wrote:
Hai Diana , curaj , nu e neaparat sa ai simptome ca sa fi gravida .
Poate sunt eu chioara de la raceala si din dorinta de a fi bobita vad o umbra. Ma trezeste si pe mine cineva la realitate? DianaM attached the following image(s):
|
|
| [quote=DianaM]
Poate sunt eu chioara de la raceala si din dorinta de a fi bobita vad o umbra. Ma trezeste si pe mine cineva la realitate? [/quote0]
Pai...faza e ca ?i eu vad umbra...e clearblue testul , nu?
|
|
| DianaM wrote:
Poate sunt eu chioara de la raceala si din dorinta de a fi bobita vad o umbra. Ma trezeste si pe mine cineva la realitate?
Ce tare ar fi sa ii dai o veste mare so?ului la nunta:D în locul tau as fugi la beta |
|
| alexutza_88 wrote:[quote=DianaM]
Poate sunt eu chioara de la raceala si din dorinta de a fi bobita vad o umbra. Ma trezeste si pe mine cineva la realitate? [/quote0]
Pai...faza e ca ?i eu vad umbra...e clearblue testul , nu?
Da clear blue. Aveau la farmacie aici langa mine doar barza de 20, sure check si clear blue. Cica si asta e cu aflare rapida... |
|
| DianaM wrote:Da clear blue. Aveau la farmacie aici langa mine doar barza de 20, sure check si clear blue. Cica si asta e cu aflare 0rapida...
Pai d aia am întrebat ca e foarte sigur clear blue
Deci ....te duci la beta? |
|
|