Clubul aspirantelor - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Saturday, April 8, 2017 4:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Andia wrote:
Hm, eu iarasi am o sangerare ciudata.

Hmm chiar ca e ciudat . Ar trebui sa mergi la dr .
DianaM
Scris: Saturday, April 8, 2017 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Ada, cum te prezinti?Cheek Kiss
korina
Scris: Saturday, April 8, 2017 5:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
andrada1983 wrote:

Multumesc Korina hearts va fi cum vrea Dumnezeu ,acum sau mai incolo.
Ce face mica printesa?Cred ca sunteti topiti de dragul ei hearts
Pupici pt micuta SimplyLove

Andrada printesica e putin mofturoasa ca are colici,dar sper sa-i mai treaca.Asa e suntem topiti dupa ea!Nu imi vine sa cred ca dupa atatea probleme in sarcina in sfarsit imi tin fetita in brate!Sincer nu credeam ca o sa ajungem cu bine la capat,dar D-zeu a fost alaturi de noi si nu ne-a lasat sa mai avem inca o pierdere!acum pot spune ca a meritat sa stau 30 de saptamani din 33 in pat,pt ca mai mult de 3 sapt adunate nu am stat in picioare.ieri a facut 5 saptamani!
Chiar daca e greu sa nu te dai batuta,ca o sa vina si ziua in care o sa iti ti si tu bebele in brate.
Ada D
Scris: Saturday, April 8, 2017 6:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2017
DianaM wrote:
Ada, cum te prezinti?Cheek Kiss

Eu sunt inca normal! E prima luna cand nu-mi mai provoc simptomele! Am avut ieri si alaltaieri niste dureri in partea de jos cam ca la menstruatie dar mai putin intense, ieri si azi am avut o stare de rau general si o stare de voma grava dar eu cred ca e si datorita faptului ca am lucrat cam mult zilele astea si nu prea am mancat la timp si gastrita imi joaca feste. Dureri de spate care cred ca sunt tot de la munca. sic

Dau vina pe munca pt tot ca nu vreau sa ma mai stresez, mai bine surprinsa decat dezamagita! Aaa si sanii ma dor putin pe lateral dar e normal la mine inainte de cm! Tu, cum esti??? Azi e la noi z9 dpo. Inca n am simtit nicio intepatura sau ceva specific
LAURA0202
Scris: Saturday, April 8, 2017 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
buna fetelor.
Cred ca asta e pozitiv, ce ziceti?
Test de ovulatie.
SimplyLove

LAURA0202 attached the following image(s):
img-20170408-wa0000.jpg

Dana_
Scris: Saturday, April 8, 2017 7:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
LAURA0202 wrote:
buna fetelor.
Test de ovulatie.
SimplyLove

Sunt incepatoare cu testele dar eu cred ca da pupici
Ami87
Scris: Saturday, April 8, 2017 8:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/24/2015
Aura_Plum wrote:

Ami, subscriu si eu la ce au spus fetele. Toate am trecut si trecem prin asta. Sunt luni in care incarcatura emotionala e atat de puternica incat in momentul in care aflu ca nu e bebe imi fuge pamantul de sub picioare si mi se face negru in fata ochilor. Intru pur si simplu intr-o stare din care nu ma poate scoate nimeni. Altele trec mai usor, sunt luni mai "resemnate" de la care oricum nu asteptam mare lucru. Intr-adevar, poate acum sunt mai resemnata si de cele mai multe ori accept mai usor un test negativ din simplul fapt ca m-am obisnuit, s-a creat o oarecare rutina, dar asta nu inseamna ca am incetat vreo secunda sa incerc, sa merg la medici, sa fac fel de fel de tratamente. Recunosc ca la inceput, in primul an cel putin, dezamagirile aveau un impact mai puternic, pentru ca m-as fi asteptat sa fie mai usor, ca nu puteam accepta ca am probleme s.a.md.
Avem voie sa o luam un pic razna, sa ne descarcam, sa punem la indoiala caile Domnului dar pana la urma, inevitabil mergem inainte.

Si inca ceva. Si eu am avut simptome asemanatoare cu ale tale cand am descoperit ca am pietre la fiere. De fapt in saptamana respectiva imi era chiar foarte rau, mi se facea greata de la orice mancam, aveam dureri ingrozitoare de cap si am stat pana in ultimul moment. Cand am ajuns la doctor m-a trimis direct la operatie. Te rog mergi la un medic sa te vada, mai ales daca vezi ca simptomele persista.

Iti doresc sa treaca norii repede repede si sa rasara din nou soarele pe strada ta! Cheek Kiss hearts Buddy1

Iti multumesc tare mult pentru vorbele frumoase pe care mi le-ai spus, ai descris perfect ceea ce simt.

Acum sunt mult mai bine, mi-am revenit foarte repede!!!
M-am decis s ao iau mai usor, si sa nu mai fiu asa grabita , sa am rabdare si sa ma axez pe altele, asa am facut in weekend si chiar functioneaza, sunt mai bine.

Din acest motiv doresc sa imi shcimb si jobul, stau f mult degeaba si incep sa ma gandesc la chestii, si asta e foarte rau pentru psihicul meu.

Va multumesc tuturor pentru sustinere, nu am crezut ca mai exista oameni buni la suflet, care sa inteleaga perfect prin ce trece un om, si sa stie ce sa spuna si cand, ca sa nu distruga omul...

Sunteti minunate toate!campfire computerlove
majoreta galerie pentru fetele care urmeaza la testat si pentru ouatoare :))) va puuup, un weekend minunat va doresc!!!hainoroc yes
DianaM
Scris: Saturday, April 8, 2017 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Ada D wrote:

Eu sunt inca normal! E prima luna cand nu-mi mai provoc simptomele! Am avut ieri si alaltaieri niste dureri in partea de jos cam ca la menstruatie dar mai putin intense, ieri si azi am avut o stare de rau general si o stare de voma grava dar eu cred ca e si datorita faptului ca am lucrat cam mult zilele astea si nu prea am mancat la timp si gastrita imi joaca feste. Dureri de spate care cred ca sunt tot de la munca. sic

Dau vina pe munca pt tot ca nu vreau sa ma mai stresez, mai bine surprinsa decat dezamagita! Aaa si sanii ma dor putin pe lateral dar e normal la mine inainte de cm! Tu, cum esti??? Azi e la noi z9 dpo. Inca n am simtit nicio intepatura sau ceva specific

La mine dureri mici pe sub burta de vreo 2 zile asa, sânii ma dor dar sunt de la Duphaston, nici eu nu am simtit nicio intepatura pe nimic...nu cred ca e luna mea...uff
Andreea06
Scris: Saturday, April 8, 2017 8:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
LAURA0202 wrote:
buna fetelor.
Test de ovulatie.
SimplyLove

Da, asa mi se pare, e mai intensa linia de test
meme
Scris: Saturday, April 8, 2017 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
LAURA0202 wrote:
buna fetelor.
Test de ovulatie.
SimplyLove

E pozitivvvv baga pe focccc!!
meme
Scris: Saturday, April 8, 2017 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Fetelor, eu sunt in z10, de maine incep testele de ovulatie... Insa am avut cred ca cel mi lung ciclu din viata mea... Pana acuma aveam prima zi light, 2-3 sange mult si restul pana la z7 secretii maro, care scadeau in intensitate... Acum insa sangele a tinut 5 zile si inca am secretii maronii... O fi o mica dereglare de la ovitrelle si progesteron... Insa ff ciudat oricum...
Nu cred ca voi ovula singura, sincer...dar macar fac testele sa am dovada cand merg la dr in mai ... Va pupacesc pe toate :*
LAURA0202
Scris: Saturday, April 8, 2017 9:48 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Sunt incepatoare cu testele dar eu cred ca da pupici

Si eu cred ca e pozitiv, din cum spun fetele pe aici si mirare 2 chestii:
1 ca era test la minut si lumea nu i mul?umita de ele
2 cred sau mai bine zis, sunt sigura ca e primul test e ov care l am facut în care i iese pozitiv. N a fost niciodata 2 linii si mai ales una mai accentuata ca cealalta Hilar
Am si bebelit cum a venit de la munca, chiar daca simteam dureri in dreptul ov ca atunci când îs la ov, numai ca. ...sincer ... nu mi mai ardea mei de bebelit cu dureri....
Sa speram ca maine voi mai fi in stare sa fac ceva newclap
Daca nu ma doare iara de ma face sa mi piara cheful
ras
andrada1983
Scris: Saturday, April 8, 2017 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
korina wrote:

Andrada printesica e putin mofturoasa ca are colici,dar sper sa-i mai treaca.Asa e suntem topiti dupa ea!Nu imi vine sa cred ca dupa atatea probleme in sarcina in sfarsit imi tin fetita in brate!Sincer nu credeam ca o sa ajungem cu bine la capat,dar D-zeu a fost alaturi de noi si nu ne-a lasat sa mai avem inca o pierdere!acum pot spune ca a meritat sa stau 30 de saptamani din 33 in pat,pt ca mai mult de 3 sapt adunate nu am stat in picioare.ieri a facut 5 saptamani!
Chiar daca e greu sa nu te dai batuta,ca o sa vina si ziua in care o sa iti ti si tu bebele in brate.

Kori,nu ma dau batuta,am incredere ca Dumnezeu ne va rasplati asteptarea .
Multe saptamani si lunite inainte sanatoase ii doresc printesei voastre .Colicii o sa treaca,dar am inteles ca este ceai pt colici,ii drept ca unele mamici ziceau ca e apa de ploaie,dar poate depinde de la bebe la bebe.Mai poti sa o tii pe burtica pe burtica ta,am inteles ca ajuta mult.
Pup printesica frumoasa computerlove
LAURA0202
Scris: Saturday, April 8, 2017 10:01 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Da, asa mi se pare, e mai intensa linia de test

Mersi Andreea06, sper doar sa mai putem face si mâine ceva....sa nu fie durerile prea ei mari.
Deci....? Se pare ca. .. e luna mea.... faza cu ouatoarele, cine mi se mai alatura ?
Vreau sa caut in tabel sa pun si faza ca am bebelit ceva azi , parca era ceva si ziua devenea verde.... sa caut întâi
Blushing
LAURA0202
Scris: Saturday, April 8, 2017 10:07 PM
Nivel

Cheek Kiss
meme wrote:

E pozitivvvv baga pe focccc!!

Cheek Kiss
SimplyLove
topai
Am bagat si sper sa mai bag si mâine si luni mâine si luni diminea?a, o sa merg la dr si o sa vad ce mi spune si daca mi face si o eco....atunci o sa mi zica exact cum e situa?ia.
As putea începe sa mi fac o cana de ceai de cretisoara? Ca. .... poate se va fixa luna asta ceva .....
Speram macar.
topai Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.