|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Dana_ wrote:Asa speram si eu sa fie din prima ..dar daca ma gandesc la prima sarcina nu a fost asa nici atunci , desi nu era planificata am ramas cam dupa 5 luni de cand eram impreuna, atunci am inceput sa iau anticonceptionale si le-am luat aiurea ..rezultand minunea  . Daca la 20 ani a trebuit ceva vreme atunci ce sa zic acum la 35 Noi suntem stresate de varsta ( eu si Ralu ) dar voi fetelor , majoritatea sunteti tinere si este timp , lasati stresul ca va veni bebe
Eu mor de ciuda ca l-am programat...am zis ca...daca ma apuc din August, gata, se lipeste.. Ete surpriza, ca s-a lipit in Ianuarie.. Sa vedem acum ce va fi |
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Dana_ wrote:Asa speram si eu sa fie din prima ..dar daca ma gandesc la prima sarcina nu a fost asa nici atunci , desi nu era planificata am ramas cam dupa 5 luni de cand eram impreuna, atunci am inceput sa iau anticonceptionale si le-am luat aiurea ..rezultand minunea  . Daca la 20 ani a trebuit ceva vreme atunci ce sa zic acum la 35 Noi suntem stresate de varsta ( eu si Ralu ) dar voi fetelor , majoritatea sunteti tinere si este timp , lasati stresul ca va veni bebe
Da... ce te faci cand te apuca la 35 de ani ca vrei vreo trei copii asa? :)))) Ma intreb daca mai am timp sa ii fac, hahaha :)) Acum ce sa zic, daca ar fi dupa mine, i-as face mai peste 10 ani asa.
Astazi am mers sa fac analizele hormonale de ziua 14, mai ales ca avand si sangerarea de acum doua zile si dureri de ovare chiar este posibil sa se intample fenomenul cam in perioada asta si nu mai tarziu :) Desigur, temperatura este mai scazuta, imi spune ca inca nu a fost ovulatia... Poate ma mobilizez si fac si o eco sapt care vine, sa vedem ce si cum mai e pe acolo :)) |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2015 Mesaje: 124
| meme wrote:pe mine m-au "calmat" cei 2 ani de asteptari si deceptii... si tot eu sunt cea care il sustine si pe sot... ce sa-i faci? Ami, stiu ca pare usor de zis, dar greu de facut, dar noi toate trecem prin acelasi lucru ca tine, unele de mai mult timp, cu mai multe incercari si suparari, altele de mai putin timp... ideea e ca stim ce vorbim cand iti spunem sa te linistesti... stiu ca dupa ovulatie, ai avut constant stari de rau, stari neobisnuite, create sau nu de dorinta arzatoare de a avea bebe... insa daca te invata ceva toata experienta asta e ca rabdarea e o virtute greu de obtinut... si orice iti spunem noi, trebuie sa te convingi tu singura... ai zis ca vei schimba jobul, deci poate nu e nici momentul oportun de bebe...stai linistita ca toate se vor aseza la timpul lor...cum le spuneam la fete lunile trecute: I asked for Strength ... And God gave me Difficulties to make me strong. I asked for Wisdom ... And God gave me Problems to solve. I asked for Courage ... And God gave me Danger to overcome. I asked for patience... And God gave me situations where I needed to wait. I received nothing I wanted ... And I received everything I needed!
Meme, mereu ma.surprinzi frumos cu vorbw intelepte!!
Mul?umesc! |

| lixandra_alexandra wrote:O sa vezi ca o sa se intample cand mai putin te astepti... In legatura cu aceste simptome, nu stiu daca ai auzit de "sarcina fantoma sau sarcina falsa". Cauta pe google si citeste putin. Eu asta cred ca se intampla la tine. Nu cred ca este ceva grav, doar dorinta foarte mare te face sa crezi ca este...dar nu este
Si eu cred asta. Sunr o nebuna.. |

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Ami87 wrote:
Si eu cred asta. Sunr o nebuna..
Nu esti nebuna, crede-ma ca toate trecem prin asta... Eu intr-o luna, mi-am facut test de sarcina dupa 2 zile de la ovulatie Asta nebunie
|
|

| Dana_ wrote:Ami , asa cum au zis fetele , trebuie sa te linistesti. Esti tanara si mai este timp , nu te ingrijora , va veni bebe cand te astepti mai putin .
Asa eate. Mul?umesc din suflet pt încurajari. Sunte?i minunate |
|
| Ami87 wrote:
Asa eate. Mul?umesc din suflet pt încurajari. Sunte?i minunate
Sigur o sa vina cand nu te astepti :) Eu una ma gandesc ca asa am timp sa imi pregatesc corpul mai bine, sa mai slabesc nitel, sa mananc mai sanatos, eventual ma gandesc si sa fac analizele de trombofilie (pentru ca observ ca foarte multe fete au probleme). Pe langa asta, ma pregatesc si mental pentru sarcina, nastere si statutul de mami :) |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:
Da... ce te faci cand te apuca la 35 de ani ca vrei vreo trei copii asa? :)))) Ma intreb daca mai am timp sa ii fac, hahaha :)) Acum ce sa zic, daca ar fi dupa mine, i-as face mai peste 10 ani asa.
Astazi am mers sa fac analizele hormonale de ziua 14, mai ales ca avand si sangerarea de acum doua zile si dureri de ovare chiar este posibil sa se intample fenomenul cam in perioada asta si nu mai tarziu :) Desigur, temperatura este mai scazuta, imi spune ca inca nu a fost ovulatia... Poate ma mobilizez si fac si o eco sapt care vine, sa vedem ce si cum mai e pe acolo :))
Pai de ce crezi ca vreau eu gemeni ? Sunt glumeata dar cred ca ar fi tare frumos ( si greu ) Ce sa facem , trec anii , unele se trezesc ca vor copii la batranete ...cum sunt eu de exemplu , am evitat sa fac atatia ani ...toata lumea ma intreba cand vine urmatorul .. . Cel mai rau imi pare de copilul meu care de nenumarate ori mi-a reprosat ca nu i-am facut un fratior . De cate ori ma simteam rau imi zicea " esti gravida?" si i-am dat replica pe care o aveam pregatita de fiecare data , i-am zis ca el nu va avea pt ca nu vreau ...Am avut si alt motiv ( inafara de frica de nastere ) eu de ex nu m-am inteles niciodata cu sora mea si de cand eram mica aveam chestia asta in cap...ce fain tre sa fie cand esti singur la parinti , ei bine eu vroiam invers iar copilul meu vroia un fratior , prieten de joaca , dar timpul a trecut ..e mare deja , cred ca acum ar avea un soc .
Bafta cu analizele |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
|
Andreea06 wrote:Buna dimineata! In formatie, care cui facem galerie? |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
|
Andreea06 wrote:Buna dimineata! In formatie, care cui facem galerie? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Pai de ce crezi ca vreau eu gemeni  ? Sunt glumeata dar cred ca ar fi tare frumos ( si greu  ) Ce sa facem , trec anii , unele se trezesc ca vor copii la batranete  ...cum sunt eu de exemplu , am evitat sa fac atatia ani ...toata lumea ma intreba cand vine urmatorul .. . Cel mai rau imi pare de copilul meu care de nenumarate ori mi-a reprosat ca nu i-am facut un fratior . De cate ori ma simteam rau imi zicea " esti gravida?" si i-am dat replica pe care o aveam pregatita de fiecare data , i-am zis ca el nu va avea pt ca nu vreau ...Am avut si alt motiv ( inafara de frica de nastere ) eu de ex nu m-am inteles niciodata cu sora mea si de cand eram mica aveam chestia asta in cap...ce fain tre sa fie cand esti singur la parinti , ei bine eu vroiam invers iar copilul meu vroia un fratior , prieten de joaca , dar timpul a trecut ..e mare deja , cred ca acum ar avea un soc . Bafta cu analizele
Lasa ca si eu am o surioara mica si mai stiu asa persoane cu 20 ani diferenta. Tot e dragut sa ai o surioara sau un fratior. Eu ma bucur mult ca o am pe sora mea cea mare. Nu stiu ce m-as face fara ea... de cand nu mai e mami, ea a fost asa, si mama si sora parca. Imi pare rau ca tu nu te-ai inteles cu sora ta.. ciondaneli sunt cand esti mic, dar apoi cand cresti, e bine sa ii ai aproape. |
|
| Dana_ wrote:Pai de ce crezi ca vreau eu gemeni  ? Sunt glumeata dar cred ca ar fi tare frumos ( si greu  ) Ce sa facem , trec anii , unele se trezesc ca vor copii la batranete  ...cum sunt eu de exemplu , am evitat sa fac atatia ani ...toata lumea ma intreba cand vine urmatorul .. . Cel mai rau imi pare de copilul meu care de nenumarate ori mi-a reprosat ca nu i-am facut un fratior . De cate ori ma simteam rau imi zicea " esti gravida?" si i-am dat replica pe care o aveam pregatita de fiecare data , i-am zis ca el nu va avea pt ca nu vreau ...Am avut si alt motiv ( inafara de frica de nastere ) eu de ex nu m-am inteles niciodata cu sora mea si de cand eram mica aveam chestia asta in cap...ce fain tre sa fie cand esti singur la parinti , ei bine eu vroiam invers iar copilul meu vroia un fratior , prieten de joaca , dar timpul a trecut ..e mare deja , cred ca acum ar avea un soc . Bafta cu analizele
Hai ca nu esti deloc batrana, termina cu prostiile :) Da, probabil ar fi fost mai bine sa fie copiii apropiati ca varsta, dar nici acum nu e rau :P Si mie imi este frica de nastere rau de tot... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| Alina, cum a fost la doctor? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Dana_ wrote:Pai de ce crezi ca vreau eu gemeni  ? Sunt glumeata dar cred ca ar fi tare frumos ( si greu  ) Ce sa facem , trec anii , unele se trezesc ca vor copii la batranete  ...cum sunt eu de exemplu , am evitat sa fac atatia ani ...toata lumea ma intreba cand vine urmatorul .. . Cel mai rau imi pare de copilul meu care de nenumarate ori mi-a reprosat ca nu i-am facut un fratior . De cate ori ma simteam rau imi zicea " esti gravida?" si i-am dat replica pe care o aveam pregatita de fiecare data , i-am zis ca el nu va avea pt ca nu vreau ...Am avut si alt motiv ( inafara de frica de nastere ) eu de ex nu m-am inteles niciodata cu sora mea si de cand eram mica aveam chestia asta in cap...ce fain tre sa fie cand esti singur la parinti , ei bine eu vroiam invers iar copilul meu vroia un fratior , prieten de joaca , dar timpul a trecut ..e mare deja , cred ca acum ar avea un soc . Bafta cu analizele Dana, cat are copilul tau acum? La fel a fost si la noi , de 4,5 ani fiica mea se roaga sa aiba o sora, ea are 9 ani. Cativa ani nu ne am dorit bebe 2, de fapt ne am dorit dar tot amanam asa.... si noi regretam ca am lasat sa treaca atatia ani. Din August 2016 ne am pus pe treaba, dupa multe peripetii in ian am ramas insarcinata, acum am 12 sapt. Daca ai sti ce fericita e fetita mea!!! |
|

| De azi bag regim. Cred ca am fierea incarcata, pt k imi e greata de mor si nu pot manca absolut nimic.
|
|
|