|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Ami87 wrote:Daca nu mimar fi venit, as fi in ziua 16 dpo
Ami draga mea, eu zic sa faci un beta hCG sa stii o treaba... Mie testul de ovulatie mi-a iesit extrem de pozitiv, asa de pozitiv ca abia de a mai ramas putin colorant pentru linia de test. Linia de control a iesit visinie si aia de test roz pal. Exact cum i-a iesit si Andreei.
Deci fa maine un hCG, ca sa stii daca simptomele astea ar putea fi de la tratament, de la vreo problema digestiva sau pur si simplu apar pe fond nervos. Am patit, mi-au trecut toate ca prin minune cand mi-au venit uratii si am realizat ca nu-s gravida. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2015 Mesaje: 124
| laura513 wrote:
Ami draga mea, eu zic sa faci un beta hCG sa stii o treaba... Mie testul de ovulatie mi-a iesit extrem de pozitiv, asa de pozitiv ca abia de a mai ramas putin colorant pentru linia de test. Linia de control a iesit visinie si aia de test roz pal. Exact cum i-a iesit si Andreei.
Deci fa maine un hCG, ca sa stii daca simptomele astea ar putea fi de la tratament, de la vreo problema digestiva sau pur si simplu apar pe fond nervos. Am patit, mi-au trecut toate ca prin minune cand mi-au venit uratii si am realizat ca nu-s gravida.
Asa voi face!. Ce vaoare ar trebui sa iasa? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Ami87 wrote:
Asa voi face!. Ce vaoare ar trebui sa iasa?
Daca e >15 e sarcina. Fetele daca gresesc corectati-ma va rog! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Cam asa, peste 15, dar asta cand e sarcina foarte mica, la ea ar trebui sa fie mai mare valoarea avand in vedere ca ar fi menstra peste sarcina....in jur de 100 ar fi perfect zic eu. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2017 Mesaje: 25
| Iasmina wrote:Multumesc bine ai venit.si eu sunt destul de noua pe forum dar le urmaresc pe fete de ceva timp si avem multe de invatat de la ele,asa ca forumul asta este un loc perfect pentru primit sfaturi si incurajari |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| DianaM wrote:
E un test de ovulatie negativ. De curiozitate am facut si eu unul astazi cand am ajuns acasa. Atasez si eu poza
Na, ca de curioasa a trebuit sa incerc si eu un test de ovulatie! Azi e z7 dpo, aici e si poza cu testul! Ada D attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| laura513 wrote:
Daca e >15 e sarcina. Fetele daca gresesc corectati-ma va rog!
Mai mare ca 1 stiu eu.. dar scrie acolo Ami, iti da valori de referinta. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Dana_ wrote:
Asta e bine atunci ! Crezi ca era de la ovulatie sau nu ? Cand mergi la un control sa intrebi de la ce putea fi sangerarea . Eu n-am avut niciodata sangerari decat la menstruatie
Nu cred ca era de la ovulatie, probabil ca e de la efort dar nu imi aduc aminte sa fi facut ceva ieri in mod special, dar m-am simtit foarte foarte obosita. Am mai patit asa inainte. Nu mai bat drumul pana la control ca sa intreb asa ceva ca nici ei nu stiu, or sa imi faca o eco ceva, or sa spuna ca totul arata minunat si o sa plec acasa fara sa aflu nimic nou :)) Mai mult ma oboseste alergatura asta intre casa, medic si birou.
A fost o perioada cand aveam mereu luna de luna spotting exact la mijlocul ciclului, deci presupun ca era ovulatia. Dar asta a trecut insa nu imi aduc aminte daca de la sine sau cand am inceput sa iau anticonceptionale. Medicii spuneau ca este normal, ca se mai intampla :)
Azi am mai avut niste dureri de ovare, ba stangul, ba dreptul si secretie albus de ou.
Eu va astept pe voi cu teste pozitive ca sa am si eu de ce ma bucura
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Andreea06 wrote:
Mai mare ca 1 stiu eu.. dar scrie acolo Ami, iti da valori de referinta.
Si eu stiu ca daca e mai mare de 5 :)) Depinde de laborator, dar iti dau ei valorile de referinta, exact :) |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andia wrote:Nu cred ca era de la ovulatie, probabil ca e de la efort dar nu imi aduc aminte sa fi facut ceva ieri in mod special, dar m-am simtit foarte foarte obosita. Am mai patit asa inainte. Nu mai bat drumul pana la control ca sa intreb asa ceva ca nici ei nu stiu, or sa imi faca o eco ceva, or sa spuna ca totul arata minunat si o sa plec acasa fara sa aflu nimic nou :)) Mai mult ma oboseste alergatura asta intre casa, medic si birou. A fost o perioada cand aveam mereu luna de luna spotting exact la mijlocul ciclului, deci presupun ca era ovulatia. Dar asta a trecut insa nu imi aduc aminte daca de la sine sau cand am inceput sa iau anticonceptionale. Medicii spuneau ca este normal, ca se mai intampla :) Azi am mai avut niste dureri de ovare, ba stangul, ba dreptul si secretie albus de ou. Eu va astept pe voi cu teste pozitive ca sa am si eu de ce ma bucura
Hmm secretie...deci esti aproape sau la ovulatie , fuga la bebelit |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Buna dimineata! In formatie, care cui facem galerie? |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Alina89, cum esti azi? |
|
Inregistrat: 3/27/2017 Mesaje: 46
| Ami,ce ai facut? |
|
Inregistrat: 3/27/2017 Mesaje: 46
| Fetelor,daca am ovulat pe 25-26 martie cand sa fac un test de sarcina? De ieri ma simt rau,sanii ma dor de cateve zile si dimineata mi s facut rau de la parfumul sotului,ma pune pe ganduri pt ca asa am patit in prima sarcina,nu suportam parfumul |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| DianaM wrote:Alina89, cum esti azi?
sunt mai bine, nu am mai avut scurgeri, crampe doar unele usoare.
am reusit sa obtin o programare azi si sper sa fie bine bobita
sa fi fost oare sangerarea si din cauza ecografiei transvaginale pe care am facut-o miercuri? m-a durut putin in timp ce o facea, dar era suportabila durerea |
|
|