Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stefy.any
Scris: Monday, January 23, 2017 4:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
mlt wrote:
acum am vb cu medicul si mi-a spus sa stau linistita ca ii ok....a spus ca pentru linistea mea sa merg si miercuri la analize si ca ne vedem vineri la programare!!

Nu stiu ce sa iti zic mlt! Poate n-ar fi rau sa mai repeti analiza sau sa mergi, asa cum a zis si Crissy si sa faci ecografie. Buddy1
Crissy
Scris: Monday, January 23, 2017 4:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
mlt wrote:
acum am vb cu medicul si mi-a spus sa stau linistita ca ii ok....a spus ca pentru linistea mea sa merg si miercuri la analize si ca ne vedem vineri la programare!!

Eu iti doresc din tot sufletul sa aiba dr tau dreptate si sa fie ok, vineri insista s-o caute bine peste tot!
Cory
Scris: Monday, January 23, 2017 4:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Fetelor sa ma treceti si pe mine la aspirici.Astazi am fost la control si sunt tare nedumerita.Mi-a spus ca am ovare micropolichistice,ca nu pun probleme dar mi-a dat sa iau anticonceptionale diane 35 trei luni plus niste ovule macromiror si antibiotice eficef.Cele din urma sa le incep de mâine dar întrebarea mea este urmatoarea:eu ieri am avut test de ovulatie pozitiv si am prestat.Daca se prinde ceva nu interfereaza cu medicamentele.Si in plus sa iau 3 luni anticonceptionale în condi?iile în care eu vreau bebe?plans
mlt
Scris: Monday, January 23, 2017 4:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/17/2017
eu nu inteleg o chesti.....daca la testele de sarcina se depisteaza hcg-ul 20 .....eu am facut test si a iesit poziti....in sange eu aveam doar 12.02 .....cum a iesit testul de sarcina la un nivel atat de scazut al beta hcg-ului....?
Crissy
Scris: Monday, January 23, 2017 4:38 PM
Nivel

Cory wrote:
Fetelor sa ma treceti si pe mine la aspirici.Astazi am fost la control si sunt tare nedumerita.Mi-a spus ca am ovare micropolichistice,ca nu pun probleme dar mi-a dat sa iau anticonceptionale diane 35 trei luni plus niste ovule macromiror si antibiotice eficef.Cele din urma sa le incep de mâine dar întrebarea mea este urmatoarea:eu ieri am avut test de ovulatie pozitiv si am prestat.Daca se prinde ceva nu interfereaza cu medicamentele.Si in plus sa iau 3 luni anticonceptionale în condi?iile în care eu vreau bebe?plans

Anticonceptionalele sunt tratamentul standard pt ovare polichistice doar ca nu rezolva decat partial problema, adica in mare parte doar pe perioada administrarii. Daca tu vrei bebe acum si ovarele micropolichistice nu te incurca, adica ovulezi cu ele ai sanse si asa la o sarcina.
Cory
Scris: Monday, January 23, 2017 4:56 PM
Nivel

Crissy wrote:

Anticonceptionalele sunt tratamentul standard pt ovare polichistice doar ca nu rezolva decat partial problema, adica in mare parte doar pe perioada administrarii. Daca tu vrei bebe acum si ovarele micropolichistice nu te incurca, adica ovulezi cu ele ai sanse si asa la o sarcina.

Oare ovarele micropolichistice nu erau cumva foliculii ovarieni daca eu sunt la ovula?ie.Mentionez ca mi-a facut eco simplu desi eu cerusem intravaginal.
Tania2105
Scris: Monday, January 23, 2017 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
mlt wrote:

Fetelor nu mai aveti incredere oarba in medicipale pale NuImiPasa Eu din ce stiam, trebuie sa se dubleze...Acum tu stii mai bine ce e ok si ce nu pt tine...E decizia ta...Sa speram ca va fi totul binehearts
Crissy
Scris: Monday, January 23, 2017 5:04 PM
Nivel

Cory wrote:

Oare ovarele micropolichistice nu erau cumva foliculii ovarieni daca eu sunt la ovula?ie.Mentionez ca mi-a facut eco simplu desi eu cerusem intravaginal.

se prea poate.. aspectul micropolichistic se vede cel mai bine la intravaginal

Crissy attached the following image(s):
ovar1.png

maria2013
Scris: Monday, January 23, 2017 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Mlt, ai facut analiza la acelasi laborator?
Personal, nu as astepta pana vineri. As cauta un medic unde sa fac eco sa ma asigur ca bebe e fixat bine unde trebuie.
Cory
Scris: Monday, January 23, 2017 5:09 PM
Nivel

Crissy wrote:

se prea poate.. aspectul micropolichistic se vede cel mai bine la intravaginal

Multumesc Crissy.O sa mai a?tept sa vad daca îmi vine menstra ?i apoi incep tratamentul.
Cory
Scris: Monday, January 23, 2017 5:11 PM
Nivel

mlt wrote:
eu nu inteleg o chesti.....daca la testele de sarcina se depisteaza hcg-ul 20 .....eu am facut test si a iesit poziti....in sange eu aveam doar 12.02 .....cum a iesit testul de sarcina la un nivel atat de scazut al beta hcg-ului....?

Eu as zice sa schimbi laboratorul pentru ca nu toate sunt serioase.
carlita
Scris: Monday, January 23, 2017 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
mlt wrote:

Asta ziceam si eu cand ai afisat primul beta! Esti sigura ca laboratorul unde ai recoltat da rezultate ok? NuStiu
stelutza
Scris: Monday, January 23, 2017 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
mlt wrote:

eu la o zi intarziere aveam 307 iar la 48 de ore era peste 700 la eco m-am programat dupa 10 zile si abia se vedea sarcina foarte mica sper sa aiba dreptate medicul si sa fie binecomputerlove eu zic sa incerci si la alt laboratorCheek Kiss
Mire
Scris: Monday, January 23, 2017 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
mlt wrote:

Pt linistea ta mai repeta beta de 2ori si vezi cum evolueaza.E ff mica sarcina, dar nu e ok sa nu se dubleze.
La eco nu prea are momentan ce sa se vada.
Doamne ajuta sa fie bine!!!
monica maria
Scris: Monday, January 23, 2017 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2016
Si uite ca am ajuns numarul 10, cand am intrat eram aproape de numarul 40, si uite ca in aproape 10 luni am ajuns in top 10, vreau sa trec la nivelul urmator??
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.