Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| carlita wrote:E musai sa facem ceva sa plecam ca prea am urcat in top! I-ai luat locul lui Crissy! Poate e cu noroc si pentru tine! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Bella, Doamne-ajuta sa reusesti din prima, sa nu apara nicio piedica pe traseu! Te rog sa ne tii la curent pas cu pas cu toata procedura! |
|
| stefy.any wrote:I-ai luat locul lui Crissy! Poate e cu noroc si pentru tine! Ai dreptate! Crissy, sper ca ai lasat locul prafuit! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita wrote:Crissy, ma uitam in semnatura ta si nu vad scris ... tu nu ai facut HSG? Nu am facut hsg, am fost chiar foarte suparata pe faza asta ca dr mea nu vroia hsg ci laparo si drilling |
|

| carlita wrote:Ai dreptate! Crissy, sper ca ai lasat locul prafuit! E plin de praf, chiar vroiam sa-ti spun ca esti pe locul norocos |
|
| Crissy wrote:E plin de praf, chiar vroiam sa-ti spun ca esti pe locul norocos No, ii buna treaba! Acum asteptam rezultatul! |
|

| Bella ce putin timp a mai ramas, sunt sigura ca o sa fie totul bine si o sa ai beta baban |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
|
Doamne ajuta!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Gravidutelor, n-ar fi rau sa mai treceti pe la noi, sa ne mai prafuiti din cand in cand! Pretty please!!! Vrem si noi sa va calcam pe urme! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2017 Mesaje: 51
| buna fetelor....vineri am avut beta hcg-ul 12.02 astazi am repetat si este 16.12....am vorbit la clinica unde am facut testul si mi-au spus ca si daca nu s-a dublat este bine ....ca as fi in saptamana 3 de sarcina si de acum incolo incepe sa se dubleze....au zis ca limitele sunt bune,cu medicul nu am reusit sa vorbesc ca ii in concediu....voi ce parere aveti?a mai patit cineva asa ceva? |
|

| mlt wrote:buna fetelor....vineri am avut beta hcg-ul 12.02 astazi am repetat si este 16.12....am vorbit la clinica unde am facut testul si mi-au spus ca si daca nu s-a dublat este bine ....ca as fi in saptamana 3 de sarcina si de acum incolo incepe sa se dubleze....au zis ca limitele sunt bune,cu medicul nu am reusit sa vorbesc ca ii in concediu....voi ce parere aveti?a mai patit cineva asa ceva? Uffff imi pare rau Cu cine ai vorbit de la clinica nu cred ca stie cu ce se mananca analiza asta si care este scopul dublarii valorii.. mergi de urgenta la dr si sa caute unde s-a pozitionat sarcina, la o valoare care creste si nu se dubleaza sunt extrem de mari sansele de extrauterina deci insista sa caute la trompe si ovare. |
|

Inregistrat: 12/27/2016 Mesaje: 65
| Anelise wrote:Ca de obicei, va rog sa ma ajutati un pic cu listuta - daca sunt aspirici noi sau burtici! Multumesc si va pup! buna di eu sunt o aspiranta insa intru mai rar fiindca lucrez 2 luni in alta tara 2 luni in romania si cum nici de data ata nu a fost sunt 2 luni la lucru...in martie ma intorc acasa si pot relua activitatea pt bebe :)...va multumesc si va doresc inca odata mult visatele 2liniute ..eu mai trebuie sa astept dar intru sa vad ce se intampla aici |
|
| la sarcina extrauterina nu ar trebui sa ai dureri?pentru ca eu nu am dureri.. |
|

| mlt wrote:la sarcina extrauterina nu ar trebui sa ai dureri?pentru ca eu nu am dureri? nu e obligatoriu, e inca foarte mica..
https://www.synevo.ro/hcg-total/ jos sub tabelul cu valori, la interpretare
Quote:In sarcina ectopica productia de HCG nu urmeaza patern-ul dintr-o sarcina normala (dublarea valorilor se înregistreaza mult mai lent, la >48 ore)4. Valorile anormale de HCG coroborate cu ecografia transvaginala pot detecta multe sarcini ectopice înainte de ruperea lor5. |
|
| acum am vb cu medicul si mi-a spus sa stau linistita ca ii ok....a spus ca pentru linistea mea sa merg si miercuri la analize si ca ne vedem vineri la programare!! |
|
|