Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
laura513 wrote:

Fa exact cum simti tu DistanceKiss Tu stii cel mai bine ce e ok ptr tine si bebe si ce nu.

Eu de Pasti ajung acasa si ma gandeam atunci sa le dau vestea alor mei. Oricum o sa se crizeze mama, ca ea nu prea e de acord sa am copii asa repede, ca nu avem o situatie, ca nu avem locul nostru, ca bla bla bla. Nici nu stiu cum sa-i spun... Mai ales ca testul a iesit pozitiv azi, de ziua mamei ei care nu prea mai e printre noi...

Dificila mama mai am, are noroc c-o iubesc ras Si sunt 100000% convinsa ca o sa fie terminata dupa copilasul care va veni pe lume, oricate mofturi va face acum.

V-ati mai confruntat fetelor cu situatii din astea? Parinti care sa nu vrea nepoti? Lol Ciudatenii ale naturii...

Felicitari Laura dance ! Sarcina usoara iti doresc Cheek Kiss

Nu esti singura cu bunici care nu vor nepoti ... cand am ramas gravida la 21 ani mama nici nu a vrut sa ma vada ( i-a zis tata cand eram in 4 luni) , a venit la spital dupa ce am nascut ....foarte trist , adevarul e ca noi nu am discutat niciodata deschis insa mi-as fi dorit sa fie alaturi de mine. In timp s-a schimbat si isi iubeste nepotul dar acum sincer imi este cel mai groaza ca se va repeta istoria , sper sa nu-si puna streangul ( glumesc) dar clar nu o sa-i convina . Realitatea e ca noi ii facem , nu ar trebui sa fie impotriva ..dar na..unii sunt mai ciudati
Anelise
Scris: Tuesday, March 28, 2017 6:39 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Andreea06
Scris: Wednesday, March 29, 2017 8:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor,

Ieri am fost la medicul de familie pentru a-mi reface urocultura. Am avut (sau inca am, sper sa nu) o infectie cu Klebsiella Pneumoniae. Din vorba in vorba a zis sa-mi dea si o trimitere la ginecologul din clinica, ca poate imi place de ea...si ca pot naste cu ea...in fine, nu m-am gandit sa ma mut de la dr. meu. M-am dus, am zis sa mai aud o parere...si mi-a zis ca sarcinile se pot pierde de la aceasta infectie. Eu sincer nu am gasit nicaieri pe internet acest lucru, medicul meu ginecolog, la fel mi-a zis ca nu de la infectie am pierdut sarcina, doar ca trebuie tratata.
Ati auzit sau citit cazuri de genul asta?

Intreb, pentru ca am inteles ca aceasta bacterie trece mai greu si sper din tot sufletul sa nu fie o legaturaCray

Va pup!!!Cheek Kiss

Uite lixandra, nu stiu daca ai vazut pe forum, ma mai uitam si am gasit un topic cu o mamica ce spunea ca baietelul ei a fost diagnosticat cu Klebsiella (nu zice si pneumoniae dar poate e aceeasi), daca vrei sa mai intrebi acolo:
http://forum.7p.ro/infectie-cu-klebsiella.aspx?g=posts&t=7798

Scuze Anelise, nu stiu de ce am putut posta aici, nu mi-am dat seama ca e casuta veche.
Ellis
Scris: Thursday, March 30, 2017 11:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/15/2017
Fetelor sunt in a 5-a zi de intarziere si înca 2 teste au iesit negative. Astept "uratii" care nu dau nici un semn. Daca nu vin pana duminica, luni ma teleportez de urgenta la ginecolog. Nu mai am nici o speran?a, dar in continuare am niste stari de gravideala foarte ciudate sau cine stie poate sunt de la întârzierea asta.
carlita
Scris: Thursday, March 30, 2017 12:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Ellis wrote:
Fetelor sunt in a 5-a zi de intarziere si înca 2 teste au iesit negative. Astept "uratii" care nu dau nici un semn. Daca nu vin pana duminica, luni ma teleportez de urgenta la ginecolog. Nu mai am nici o speran?a, dar in continuare am niste stari de gravideala foarte ciudate sau cine stie poate sunt de la întârzierea asta.

Ellis, s-a facut casuta noua! Scrie la casuta 57 de acum, ca aici nu mai verifica fetele mesajele!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.