Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
laura513 wrote:

Va fi matusa tanara sora-ta mica Lol Love

Da. E o scumpica oricum. Maica-sa mai putin... si din pacate din cauza asta nu il pot bucura pe tata cu vestea inca. Ma cam tem de energiile negative...
Sora ei a pierdut o sarcina vara trecut, chiar in primele sapt asa, ca a luat pastile de raceala, nu stia ca e.. Si imi pare rau pt ea, dar ma si tem sa nu fie cu ganduri rele spre mine.

Tati oricum e bunic deja.. o sa ii spun la 3 luni probabil. Sa ajungem pana acolo! Lumanari
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:26 PM
Nivel

carlita wrote:
laura513, felicitaaaari! Ma bucur de reusita ta! coeur Sa fie intr-un ceas bun!
Hai ca ncep sa se miste lucrurile, cred ca au inceput sa apara berzele! Si la beta rezultate super! Felicitari tuturor!
Ruby, cred ca ma poti include si pe mine in clubul ouatoarelor din per aia! computerlove

Vin vin berzele! Fabrica de bebelusi e pe profit luna asta, eu zic ca nu mai dureaza mult nici la voi. Clap majoreta majoreta dance majoreta majoreta
andrada1983
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Rubynne wrote:

daaa Andradutule...asa e...e frumoasa! Dar nu cred ca e nimic. Eu oricum sunt zen de multumire. Dar mai devreme de 10 aprilie nu testez, te anunt de pe acum DistanceKiss
Doamne ajuta sa fie si la tine ceva! Tu iei temp ceva?

Foarte bine ca eati zen si nu sti sigur daca e ceva sau nu,asa ca nu se stie.Eu nu iau tb,te astept sa testam impreuna pe 10 aprilie daca nu apare nici la mine.Pup
laura513
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:

Da. E o scumpica oricum. Maica-sa mai putin... si din pacate din cauza asta nu il pot bucura pe tata cu vestea inca. Ma cam tem de energiile negative...
Sora ei a pierdut o sarcina vara trecut, chiar in primele sapt asa, ca a luat pastile de raceala, nu stia ca e.. Si imi pare rau pt ea, dar ma si tem sa nu fie cu ganduri rele spre mine.

Tati oricum e bunic deja.. o sa ii spun la 3 luni probabil. Sa ajungem pana acolo! Lumanari

Fa exact cum simti tu DistanceKiss Tu stii cel mai bine ce e ok ptr tine si bebe si ce nu.

Eu de Pasti ajung acasa si ma gandeam atunci sa le dau vestea alor mei. Oricum o sa se crizeze mama, ca ea nu prea e de acord sa am copii asa repede, ca nu avem o situatie, ca nu avem locul nostru, ca bla bla bla. Nici nu stiu cum sa-i spun... Mai ales ca testul a iesit pozitiv azi, de ziua mamei ei care nu prea mai e printre noi...

Dificila mama mai am, are noroc c-o iubesc ras Si sunt 100000% convinsa ca o sa fie terminata dupa copilasul care va veni pe lume, oricate mofturi va face acum.

V-ati mai confruntat fetelor cu situatii din astea? Parinti care sa nu vrea nepoti? Lol Ciudatenii ale naturii...
andrada1983
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:32 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Deci deja suntem un club al ouatoarelor: tu, Andrada si eu Lol cine ni se alatura? Cautam ouatoare de perioada 22-25 martie Hilar

Esti mortala hohot
andrada1983
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:36 PM
Nivel

carlita wrote:
laura513, felicitaaaari! Ma bucur de reusita ta! coeur Sa fie intr-un ceas bun!
Hai ca ncep sa se miste lucrurile, cred ca au inceput sa apara berzele! Si la beta rezultate super! Felicitari tuturor!
Ruby, cred ca ma poti include si pe mine in clubul ouatoarelor din per aia! computerlove

Carlita computerlove
alexutza_88
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:

?i eu am un fix cu energiile negative....de aia o sa ?in secret pana la 3 luni, ?tiu doar persoanele de maxima încredere care ?tiu ca se bucura sincer. nici macar. Matu?a so?ului care locuie?te vis a vs de noi nu va afla pt ca în ianuarie am avut proasta inspira?ie sa ii spun , ?i a avut o reac?ie ciudata, nu a zis nici macar felicitari.
alexutza_88
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:37 PM
Nivel

laura513 wrote:

Fa exact cum simti tu DistanceKiss Tu stii cel mai bine ce e ok ptr tine si bebe si ce nu.

Eu de Pasti ajung acasa si ma gandeam atunci sa le dau vestea alor mei. Oricum o sa se crizeze mama, ca ea nu prea e de acord sa am copii asa repede, ca nu avem o situatie, ca nu avem locul nostru, ca bla bla bla. Nici nu stiu cum sa-i spun... Mai ales ca testul a iesit pozitiv azi, de ziua mamei ei care nu prea mai e printre noi...

Dificila mama mai am, are noroc c-o iubesc ras Si sunt 100000% convinsa ca o sa fie terminata dupa copilasul care va veni pe lume, oricate mofturi va face acum.

V-ati mai confruntat fetelor cu situatii din astea? Parinti care sa nu vrea nepoti? Lol Ciudatenii ale naturii...

Ei, nu cred sa nu vrea.. doar isi face griji ca stii cum is mamele. O sa vezi si tu, hihi.
Sa-i spui sa spuna merci ca esti la casa ta totusi, femeie decenta maritata, si nu s-a intamplat la 17 ani hohot alcool poate asa accepta mai usor vestea. Dar eu cred ca o sa se bucure de falt?
Mai e bunica, adica mai ai frati cu copilasi?
carlita
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Andreea06 wrote:

Vin vin berzele! Fabrica de bebelusi e pe profit luna asta, eu zic ca nu mai dureaza mult nici la voi. Clap majoreta majoreta dance majoreta majoreta

Asa zic si eu! Hai cu prafusorul Lol .... toate burticile! confeti confeti confeti repede pana nu ne muta Anelise in casuta noua, maturata! Cred ca de asta avem asa de multe burtici in casuta asta, ca am clocit aici! Victory
carlita
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
andrada1983 wrote:

Carlita computerlove

Cheek Kiss Hai cu buna dispozitie! Buddy1
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:42 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

?i eu am un fix cu energiile negative....de aia o sa ?in secret pana la 3 luni, ?tiu doar persoanele de maxima încredere care ?tiu ca se bucura sincer. nici macar. Matu?a so?ului care locuie?te vis a vs de noi nu va afla pt ca în ianuarie am avut proasta inspira?ie sa ii spun , ?i a avut o reac?ie ciudata, nu a zis nici macar felicitari.

Mai bine.. f ciudate persoanele acestea.. eu ma bucur asa tare pentru voi, desi nu v-am cunoscut niciodata dar suntem asa oameni si intelegem cum e sa iti doresti un copilas care e o binecuvantare si cum sa nu te bucuri..
De fel nu sunt superstitioasa, de ex chiar postez multe asa pe fb si nu imi e privat profilul, dar acum as vrea sa fie mai restrans si clar imi pare rau ca nu zic tatei inca, dar.... nu pot. El s-ar bucura clar, dar nu cred ca ar tine pentru el.
Si nici nasilor nostri nu am spus inca fiindca nasu e fratele sotiei varului meu.. si poate se afla si de la var la tata si ar fi urat sa afle asa. E o situatie.. dar toata lumea o sa inteleaga in final, tre sa creasca bebe intai si sa auzim inimioara si apoi!
Am vazut pe youtube inimioare ascultate si la 5s si 2z cat o sa am eu vineri, dar nu imi fac iluzii si oricum sotul nu vine atunci, parca nu as vrea sa ascult doar eu, pt prima data. Daca e sacul yolk is fericita!!
laura513
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:

Ei, nu cred sa nu vrea.. doar isi face griji ca stii cum is mamele. O sa vezi si tu, hihi.
Sa-i spui sa spuna merci ca esti la casa ta totusi, femeie decenta maritata, si nu s-a intamplat la 17 ani hohot alcool poate asa accepta mai usor vestea. Dar eu cred ca o sa se bucure de falt?
Mai e bunica, adica mai ai frati cu copilasi?

Tata e bunic, are un nepot si o nepoata pe drum. Mama nu. Asta pentru ca sor-mea e doar a lui tata, cu alta mama Lol

Sau rectific, tata are deja un nepot si inca doi pe drum, conform testului de azi. La mama va fi primul.
Tata se va bucura. Mama e mai zurlie Lol
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:50 PM
Nivel

laura513 wrote:

Tata e bunic, are un nepot si o nepoata pe drum. Mama nu. Asta pentru ca sor-mea e doar a lui tata, cu alta mama Lol

Sau rectific, tata are deja un nepot si inca doi pe drum, conform testului de azi. La mama va fi primul.
Tata se va bucura. Mama e mai zurlie Lol

O sa se bucure si ea.. ii poti lua ceva cu Buni pe el, sa vezi cum se emotioneaza toata SimplyLove Nu-ti face griji, stai linistita burticuta mica Cheek Kiss
andrada1983
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:51 PM
Nivel

carlita wrote:

Cheek Kiss Hai cu buna dispozitie! Buddy1

Daaa ,eu tot timpul sunt bine dispusa si cand nu sunt :))))Clap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.