Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Si inca ceva....seful meu, care are 65 de ani, va fi tatic Sa vezi si sa nu crezi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| DianaM wrote:Ce teste aiurea....La oview se vedea clar...Cred ca maine va fi pozitiv....
Asa mi-a iesit si mie la Minut si de aia nu am mai luat. Blue Cross au fost cele mai ok raport calitate-pret (14-16 lei o cutie de 5 teste + 1 de sarcina cadou).
Plus de asta, testul de la minut mi s-a si pozitivat aiurea dupa jumatate de ora. Mare atentie sa le citesti in intervalul din instructiuni, ca astea se modifica tare. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2015 Mesaje: 124
| alina89 wrote:a iesit betaaa2 beta1 : 474 mUI/mL facut pe 23.03 beta2: 5198.72 mUI/mL facut azi (28.03) am tocit butonul de refresh de la 1 pana acum
Felicitaaaaaari!!!! Sunt asa fericita pentru tineeee!!!!! Iuhuuuuu!!! Sa fie intrun ceas bun mamico.
Eu am o super veste!! Stiti ca va ziceam de prietena mea , care e însarcinata si nu stia daca sa il pastreze sau nu? Ei bine, m.a rugat sa ii botez bebelinul!!!!! Vai sunt cea mai fericita!!!
Ps. E normal sa ma manance sanii in ziua 7 dpo? Azi m.am simtit nai bine, am putut manca, insa obosita inca ma simt, simt parca as purta greutati la glezne :))) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| lixandra_alexandra wrote: Mda.. asa si tati meu, la 57 sau cam asa. Am o surioara vitrega de 4 anisori. Eu 28 ani acus, sor-mea 35 :) si nevasta-sa 33. viata... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2015 Mesaje: 124
| DianaM wrote:Ce teste aiurea....La oview se vedea clar...Cred ca maine va fi pozitiv....
Da sunt mai misto decat astea! |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| SorinaB wrote:
Uite cum au aratat ale mele. Facute unul dupa altul.
Imi pare linia mea a doua mai intensa decat se vedea la tine, de-aia tind sa cred ca e pe vine ovulatia . Ar fi ok sa fie maine ovulatia, medicul a zis sa incep din ziua 16 ca sigur ovulez pana atunci...eu ma gandesc sa aman pana in ziua 17...just in case... |
|
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor, Ieri am fost la medicul de familie pentru a-mi reface urocultura. Am avut (sau inca am, sper sa nu) o infectie cu Klebsiella Pneumoniae. Din vorba in vorba a zis sa-mi dea si o trimitere la ginecologul din clinica, ca poate imi place de ea...si ca pot naste cu ea...in fine, nu m-am gandit sa ma mut de la dr. meu. M-am dus, am zis sa mai aud o parere...si mi-a zis ca sarcinile se pot pierde de la aceasta infectie. Eu sincer nu am gasit nicaieri pe internet acest lucru, medicul meu ginecolog, la fel mi-a zis ca nu de la infectie am pierdut sarcina, doar ca trebuie tratata. Ati auzit sau citit cazuri de genul asta? Intreb, pentru ca am inteles ca aceasta bacterie trece mai greu si sper din tot sufletul sa nu fie o legatura Va pup!!!
Nu am auzit.. dar se depisteaza prin analiza de sange sau de urina? Adica poti verifica in vreun fel cand dispare? Ca sa stii o treaba. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| DianaM wrote:Imi pare linia mea a doua mai intensa decat se vedea la tine, de-aia tind sa cred ca e pe vine ovulatia . Ar fi ok sa fie maine ovulatia, medicul a zis sa incep din ziua 16 ca sigur ovulez pana atunci...eu ma gandesc sa aman pana in ziua 17...just in case...
zic sa bagi carbuni si azi si maine just in case... au mai fost ani cand a nins aproape de paste |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Andreea06 wrote:
Nu am auzit.. dar se depisteaza prin analiza de sange sau de urina? Adica poti verifica in vreun fel cand dispare? Ca sa stii o treaba.
Da, prin urina. Trebuie sa duc proba sapt. asta |
|
| Andreea06 wrote: Mda.. asa si tati meu, la 57 sau cam asa. Am o surioara vitrega de 4 anisori. Eu 28 ani acus, sor-mea 35 :) si nevasta-sa 33. viata...
Va fi matusa tanara sora-ta mica |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| laura513, felicitaaaari! Ma bucur de reusita ta! Sa fie intr-un ceas bun! Hai ca ncep sa se miste lucrurile, cred ca au inceput sa apara berzele! Si la beta rezultate super! Felicitari tuturor! Ruby, cred ca ma poti include si pe mine in clubul ouatoarelor din per aia! |
|
| laura513 wrote:Vai fetelor dragutelor, multumeeeeeeeeeeeeeeeeeesc din tot sufletul meu care momentan e mare cat un dirijabil si cam tot atat de sus Dupa testu pozitiv (format batz) am zis sa ii fac sotului cadou unul din ala caseta, frumos, si sa-l pastram ca amintire. Dar pana sa ajung sa fac toate astea am mai interactionat cu el de 2-3 ori si m-a intrebat ce-i cu mine si daca am "fumat" ceva Multumesc inca o data tuturor fetelor care s-au gandit la mine! Sunt ametita de fericire si de toate semtimentele amestecate la un loc! Hahaha, deci nu i-ai spus inca? Nu stiu cum reziiiiisti, ca si eu voiam dupa beta sa ii zic dar Doamne, abia puteam tine in mine alea 2-3h pana m-am vazut cu el. |
|
| lixandra_alexandra wrote:
Da, prin urina. Trebuie sa duc proba sapt. asta
Iti tinem pumnii sa se fi vindecat deja. |
|
| Multumesc Carlita Sper sa fie totul bine, suntem asa bucurosi ca ne e frica parca sa ne bucuram...
Spor tuturor ouatoarelor! Astept vesti cum ca ar aparea puisorii Luati teste de ovulatie fetelor, mai ales cele care n-ati incercat, ca ajuta sa stiti cand ovulati :) La mine-a fost cu noroc |
|
| Andreea06 wrote:Hahaha, deci nu i-ai spus inca? Nu stiu cum reziiiiisti, ca si eu voiam dupa beta sa ii zic dar Doamne, abia puteam tine in mine alea 2-3h pana m-am vazut cu el.
I-am dat testul caseta cadou :) Ambalat frumos. N-am putut sa rezist si prea ma invarteam ca nebuna prin casa, deja dadeam de banuit
Am facut si testul caseta pentru ca am avut noroc ca de ametita ce am fost dimineata nu apucasem sa arunc paharelul cu proba de urina Il uitasem in baie, jos, langa picioru de la chiuveta. Ups |
|
|