Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, March 28, 2017 4:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Si inca ceva....seful meu, care are 65 de ani, va fi taticCrazy Crazy Crazy
Sa vezi si sa nu creziras
laura513
Scris: Tuesday, March 28, 2017 4:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
DianaM wrote:
Ce teste aiurea....La oview se vedea clar...Cred ca maine va fi pozitiv....NuStiu

Asa mi-a iesit si mie la Minut si de aia nu am mai luat. Blue Cross au fost cele mai ok raport calitate-pret (14-16 lei o cutie de 5 teste + 1 de sarcina cadou).

Plus de asta, testul de la minut mi s-a si pozitivat aiurea dupa jumatate de ora. Mare atentie sa le citesti in intervalul din instructiuni, ca astea se modifica tare.
Ami87
Scris: Tuesday, March 28, 2017 4:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/24/2015
alina89 wrote:

a iesit betaaa2 Hilar

beta1 : 474 mUI/mL facut pe 23.03
beta2: 5198.72 mUI/mL facut azi (28.03)

am tocit butonul de refresh de la 1 pana acum newclap

Felicitaaaaaari!!!!
Sunt asa fericita pentru tineeee!!!!! Iuhuuuuu!!! Sa fie intrun ceas bun mamico.

Eu am o super veste!! Stiti ca va ziceam de prietena mea , care e însarcinata si nu stia daca sa il pastreze sau nu? Ei bine, m.a rugat sa ii botez bebelinul!!!!! Vai sunt cea mai fericita!!!

Ps. E normal sa ma manance sanii in ziua 7 dpo? Azi m.am simtit nai bine, am putut manca, insa obosita inca ma simt, simt parca as purta greutati la glezne :)))
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 4:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lixandra_alexandra wrote:
Si inca ceva....seful meu, care are 65 de ani, va fi taticCrazy Crazy Crazy
Sa vezi si sa nu creziras

Mda.. asa si tati meu, la 57 sau cam asa.
Am o surioara vitrega de 4 anisori. Eu 28 ani acus, sor-mea 35 :) si nevasta-sa 33. viata...
Ami87
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/24/2015
DianaM wrote:
Ce teste aiurea....La oview se vedea clar...Cred ca maine va fi pozitiv....NuStiu

Da sunt mai misto decat astea!
DianaM
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
SorinaB wrote:

Uite cum au aratat ale mele. Facute unul dupa altul.

Imi pare linia mea a doua mai intensa decat se vedea la tine, de-aia tind sa cred ca e pe vine ovulatia Hilar . Ar fi ok sa fie maine ovulatia, medicul a zis sa incep din ziua 16 ca sigur ovulez pana atunci...eu ma gandesc sa aman pana in ziua 17...just in case...DistanceKiss
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:01 PM
Nivel

Buna fetelor,

Ieri am fost la medicul de familie pentru a-mi reface urocultura. Am avut (sau inca am, sper sa nu) o infectie cu Klebsiella Pneumoniae. Din vorba in vorba a zis sa-mi dea si o trimitere la ginecologul din clinica, ca poate imi place de ea...si ca pot naste cu ea...in fine, nu m-am gandit sa ma mut de la dr. meu. M-am dus, am zis sa mai aud o parere...si mi-a zis ca sarcinile se pot pierde de la aceasta infectie. Eu sincer nu am gasit nicaieri pe internet acest lucru, medicul meu ginecolog, la fel mi-a zis ca nu de la infectie am pierdut sarcina, doar ca trebuie tratata.
Ati auzit sau citit cazuri de genul asta?

Intreb, pentru ca am inteles ca aceasta bacterie trece mai greu si sper din tot sufletul sa nu fie o legaturaCray

Va pup!!!Cheek Kiss

Nu am auzit.. dar se depisteaza prin analiza de sange sau de urina? Adica poti verifica in vreun fel cand dispare? Ca sa stii o treaba.
alina89
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
DianaM wrote:

Imi pare linia mea a doua mai intensa decat se vedea la tine, de-aia tind sa cred ca e pe vine ovulatia Hilar . Ar fi ok sa fie maine ovulatia, medicul a zis sa incep din ziua 16 ca sigur ovulez pana atunci...eu ma gandesc sa aman pana in ziua 17...just in case...DistanceKiss

zic sa bagi carbuni si azi si maine just in case... au mai fost ani cand a nins aproape de paste ras
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Andreea06 wrote:

Nu am auzit.. dar se depisteaza prin analiza de sange sau de urina? Adica poti verifica in vreun fel cand dispare? Ca sa stii o treaba.

Da, prin urina. Trebuie sa duc proba sapt. asta
laura513
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:17 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Mda.. asa si tati meu, la 57 sau cam asa.
Am o surioara vitrega de 4 anisori. Eu 28 ani acus, sor-mea 35 :) si nevasta-sa 33. viata...

Va fi matusa tanara sora-ta mica Lol Love
carlita
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
laura513, felicitaaaari! Ma bucur de reusita ta! coeur Sa fie intr-un ceas bun!
Hai ca ncep sa se miste lucrurile, cred ca au inceput sa apara berzele! Si la beta rezultate super! Felicitari tuturor!
Ruby, cred ca ma poti include si pe mine in clubul ouatoarelor din per aia! computerlove
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:22 PM
Nivel

laura513 wrote:
Vai fetelor dragutelor, multumeeeeeeeeeeeeeeeeeesc din tot sufletul meu care momentan e mare cat un dirijabil si cam tot atat de sus hearts
Dupa testu pozitiv (format batz) am zis sa ii fac sotului cadou unul din ala caseta, frumos, si sa-l pastram ca amintire. Dar pana sa ajung sa fac toate astea am mai interactionat cu el de 2-3 ori si m-a intrebat ce-i cu mine si daca am "fumat" ceva hohot

Multumesc inca o data tuturor fetelor care s-au gandit la mine! Sunt ametita de fericire si de toate semtimentele amestecate la un loc! computerlove

Hahaha, deci nu i-ai spus inca? topai Nu stiu cum reziiiiisti, ca si eu voiam dupa beta sa ii zic dar Doamne, abia puteam tine in mine alea 2-3h pana m-am vazut cu el. Crazy dance
Andreea06
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:23 PM
Nivel

Da, prin urina. Trebuie sa duc proba sapt. asta

Iti tinem pumnii sa se fi vindecat deja. Clap Cheek Kiss
laura513
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:23 PM
Nivel

Multumesc Carlita computerlove Sper sa fie totul bine, suntem asa bucurosi ca ne e frica parca sa ne bucuram... love

Spor tuturor ouatoarelor! Astept vesti cum ca ar aparea puisorii SimplyLove ras Luati teste de ovulatie fetelor, mai ales cele care n-ati incercat, ca ajuta sa stiti cand ovulati :) La mine-a fost cu noroc ras
laura513
Scris: Tuesday, March 28, 2017 5:24 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Hahaha, deci nu i-ai spus inca? topai Nu stiu cum reziiiiisti, ca si eu voiam dupa beta sa ii zic dar Doamne, abia puteam tine in mine alea 2-3h pana m-am vazut cu el. Crazy dance

I-am dat testul caseta cadou :) Ambalat frumos. N-am putut sa rezist si prea ma invarteam ca nebuna prin casa, deja dadeam de banuit Lol

Am facut si testul caseta pentru ca am avut noroc ca de ametita ce am fost dimineata nu apucasem sa arunc paharelul cu proba de urina hohot Il uitasem in baie, jos, langa picioru de la chiuveta. Ups Blushing
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.