Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| Andreea06 wrote:Eu cred ca se poate, nu stiu de testul de ovulatie dar vreau sa spun ca trstul de sarcina nu ar avea cum sa se pozitiveze decat dupa implantare, deci daca nu vine ciclul, testeaza in 2 zile
Ms Andreea, raman in schema deci! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Ada D wrote:
Ms Andreea, raman in schema deci!
si eu zic la fel sincer! depinde unde citesti dar implantarea se poate face la 3-7 zile, sau 10-12 zile dupa conceptie, fiecare organism e diferit! pana nu vin uratii sau ai test pozitiv, nu stii sigur |
|
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| meme wrote:si eu zic la fel sincer! depinde unde citesti dar implantarea se poate face la 3-7 zile, sau 10-12 zile dupa conceptie, fiecare organism e diferit! pana nu vin uratii sau ai test pozitiv, nu stii sigur
Multumesc Meme. Offf e grea tare asteptarea asta. Sa vad maine ce o mai fi... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea06 wrote:Daca nu raman luna asta cu bebica, o sa imi fac curaj sa merg sa scot o masea de minte care ma deranjeaza de ceva timp si asa am o groaaaza dr extractii ca nu m-am dus pana acum. Dar trebuie..
Vai de capul meu, la mine s-a facut anul de cand tot aman asta cu maselele de minte... Nu ma deranjeaza foarte tare, dar is crescute aiurea si imi ingramadesc dantura si mi-au frecat putin si maxilarul, ca uneori imi pocneste, iar dr de aici mi-a recomandat calduros sa scap de ele. Mama lor de masele de minte, nu puteau ele sa dispara pana la generatia noastra? Ca la noi s-a nimerit sa fie strutocamila, nici nu-s masele ca lumea, iesite frumos si functionale, dar nici nu s-au gandit sa dispara de tot, inca. Sa speram la copiii sau nepotii nostri ca nu or sa treaca prin asta
Curaj, Andreea! Daca nu e bebe luna asta, mergi si scapa de probleme ca e nasol cu problemele de dinti in sarcina |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:Daca nu raman luna asta cu bebica, o sa imi fac curaj sa merg sa scot o masea de minte care ma deranjeaza de ceva timp si asa am o groaaaza dr extractii ca nu m-am dus pana acum. Dar trebuie..
Andreea sa nu-ti fie groaza , asa eram si eu dar extractia a fost floare la ureche . Iti recomand cabinetul Anadent cred ca se numeste , in p-ta Mihai Viteazu undeva langa napolact , acolo mi-am scos doua masele de minte si a fost atat de rapid ca nici nu mi-am dat seama |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 43
| ...Buna ...aceiasi problema o am si eu sunt la o saptamana de la ovulatie si am dureri usoare in partea dreapta uneori chiar toata burta sani mi simt durerosi +in loc cam greoi fata de cum erau ....Nu vreau sa imi fac iluzi si niste teste de sarcina pt ca este devreme pt un test de sarcina pana la menstruatie mai este o saptamana ...tare sa vrea sa fie ceva cu ochi?orii . ....Voi ati pa?it asa ceva?........Andreea06 wrote:Daca nu ai ce face cu testele de sarcina si nu mai ai rabdare, poti face in cateva zile unul. Sau astepti menstruatia. Fii pozitiva pana atunci! Asa cum ar trebui sa fie si testele noastre |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| laura513 wrote:Vai de capul meu, la mine s-a facut anul de cand tot aman asta cu maselele de minte... Nu ma deranjeaza foarte tare, dar is crescute aiurea si imi ingramadesc dantura si mi-au frecat putin si maxilarul, ca uneori imi pocneste, iar dr de aici mi-a recomandat calduros sa scap de ele. Mama lor de masele de minte, nu puteau ele sa dispara pana la generatia noastra? Ca la noi s-a nimerit sa fie strutocamila, nici nu-s masele ca lumea, iesite frumos si functionale, dar nici nu s-au gandit sa dispara de tot, inca. Sa speram la copiii sau nepotii nostri ca nu or sa treaca prin asta Curaj, Andreea! Daca nu e bebe luna asta, mergi si scapa de probleme ca e nasol cu problemele de dinti in sarcina
Da, o sa merg sigur daca nu e bebe.. am auzit si eu ca e grav in sarcina ca nu ai voie pastile de durere, nu anestezie in primul si ultimul semestru, de preferat deloc dar cica in sem 2 poti lucra la dinti.. oricum eu tot sper sa fie bebe luna asta.. Desi asa as vrea sa mai si slabesc ca ma tem ca o sa ating suta cu sarcina |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:
Andreea sa nu-ti fie groaza , asa eram si eu dar extractia a fost floare la ureche . Iti recomand cabinetul Anadent cred ca se numeste , in p-ta Mihai Viteazu undeva langa napolact , acolo mi-am scos doua masele de minte si a fost atat de rapid ca nici nu mi-am dat seama
Multumesc, o sa ma interesez! Eu mergeam la md clinic undeva langa Olympus dinainte de Sora, e f ok dar f scump.. si chiar sunt binevenite recomandarile Sper sa fie si la mine asa usor! Am facut radiografie anul trecut si nu am incalcite radacinile sau ceva.
Si la mine ca la Laura e crescuta mai in dreapta sirului de masele, cum a avut loc banui.. |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Lidiutza85 wrote:
Sa ?tii ca nici eu nu ma a?teptam. În trecut am tinut diete mai stricte cu mult mai putina mâncare ?i nu am avut nicio problema. Sincer daca puteam îl ?ineam în continuare ca tare mult mi-a placut. Este o idee de regim foarte buna ?i îmi pare rau ca nu m-a Last stomacul pt ca mai aveam 5 kg de slabit
Scuze pt raspunsul tarziu ieri nu am putut sa mai intru. Poti in afara de fructe sa respecti principiile din dieta si sa nu amesteci alimentele si tot te ajuta f mult, daca zici ca doar 5 kg mai vrei sa slabesti. |
|
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Rubynne wrote:
Scuze pt raspunsul tarziu ieri nu am putut sa mai intru. Poti in afara de fructe sa respecti principiile din dieta si sa nu amesteci alimentele si tot te ajuta f mult, daca zici ca doar 5 kg mai vrei sa slabesti.
Cam asa fac. Tin un fel de men?inere dar fara fructele de dimineata. |
|
| Dana_ wrote:Am slabit 20 kg cu dieta disociata , seamana cu Rina . Asta se intampla in urma cu 4 ani iar de atunci am pus la loc doar 3 kg. In ianuarie am tinut din nou dieta pt ca vroiam sa am fix 50 kg , am reusit dar m-am dereglat . Nu stiu unde mi-a fost capul , ca sunt 50 sau 53 kg tot acolo e . Acum nu ma mai cantaresc. Nu va recomand dieta , daca aveti multe kg de dat jos eu zic ca le dati dupa ce vine bebe Trebuie un stil de viata sanatos , fara prajeli / fast food si toate prostiile . ps am eliminat painea de 4 ani si cred ca m-a ajutat sa nu iau acele kg inapoi
Din pacate unele din noi, cum sunt eu, trebuie sa dam jos kg ca sa vina bebe... , adica sa inceapa ovarele mele sa lucreze si asa pare ca incep la mine sa-si faca treaba dupa dieta si tratament |
|
| Lidiutza85 wrote:
Da corect. Ce legatura are testul de ovulatie cu ?
Are ca la inceputul sarcinii si LH este ridicat si da se pozitiveaza cum zice si BBy dar f aproape de ziua testarii. O fost aspirica acum mamica fericita de prin toamna, Georgy Gya a facut experimentul asta dupa ovulatie, pana la testul de sarcina pozitiv si da, a avut test de ov pozitiv cu o zi doua inainte, nu mai stiu exact! Nu mai stiu in ce casuta a povestit...de mult, cred acum un an cam asa! |
|
| lixandra_alexandra wrote:Da, astept. Asa simt ca trebuie sa fac. Si eu imi doresc sa raman repede, desi am o retinere. Si va doresc si voua sa 2 liniute cat mai repede
Faci un lucru f bun lasand corpul sa isi revina macar o luna! Mult succes! Doamne ajuta! |
|
| Lidiutza85 wrote:
Cam asa fac. Tin un fel de men?inere dar fara fructele de dimineata.
Super! Succes! |
|
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Rubynne wrote:
Are ca la inceputul sarcinii si LH este ridicat si da se pozitiveaza cum zice si BBy dar f aproape de ziua testarii. O fost aspirica acum mamica fericita de prin toamna, Georgy Gya a facut experimentul asta dupa ovulatie, pana la testul de sarcina pozitiv si da, a avut test de ov pozitiv cu o zi doua inainte, nu mai stiu exact! Nu mai stiu in ce casuta a povestit...de mult, cred acum un an cam asa!
Am în?eles. Mul?umesc frumos |
|
|