Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Friday, February 24, 2017 9:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
lixandra_alexandra wrote:

Cred ca am copiat eu gresitCheek Kiss

merge -multumesc dar tot nu sunt clarificata 100%
Big Surprise
LAURA0202
Scris: Friday, February 24, 2017 9:51 PM
Nivel

Nu are nici o legatura RH cu sarcina. Crede-ma pe cuvant. Cunosc persoane care erau foarte foarte fertile cu RH negativ. De ex. mama. Are 3 copii nascuti si cativa la doamne doamne. Trebuia doar sa se uite tata la ea si ramanea gravidahohot
Sa nu te gandesti la asta niciodata. Este vb doar ca daca partenerul are pozitiv si tu negativ trebuie supravegheata sarcina mai special.Cheek Kiss

Aici, ai dreptate, ca si exemplele care le am dat eu mai devreme cuo prietena de a mea, colega de liceu si matusa mea. sunt amandoua vi inca si au 2 copii sanatosi.
dar ............. nu se stie niciodata, exista si varianta ca sa nu fim compatibili noi doi si atunci............ daca eu vreau sa am "bobo" cu el- nici o sansa (decat sa ma duc cu altul ha, ha , ha - hohot - m ar omori daca i as face asta vreodata )
LAURA0202
Scris: Friday, February 24, 2017 9:58 PM
Nivel

Nu are nici o legatura RH cu sarcina. Crede-ma pe cuvant. Cunosc persoane care erau foarte foarte fertile cu RH negativ. De ex. mama. Are 3 copii nascuti si cativa la doamne doamne. Trebuia doar sa se uite tata la ea si ramanea gravidahohot
Sa nu te gandesti la asta niciodata. Este vb doar ca daca partenerul are pozitiv si tu negativ trebuie supravegheata sarcina mai special.Cheek Kiss

Lixandra-problema e ca eu nu reusesc sa raman si deja ma gandesc la toate variantele posibile
lixandra_alexandra
Scris: Friday, February 24, 2017 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
LAURA0202 wrote:

Lixandra-problema e ca eu nu reusesc sa raman si deja ma gandesc la toate variantele posibile

Stiu, si e normal sa te gandesti la toate variantele. Dar o sa fie bine...stii cum e vorba. Cand nu te astepti, atunci vineCheek Kiss
Simonel
Scris: Friday, February 24, 2017 11:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/23/2017
meme wrote:
..Asta nu sa spus ca nu am ovulatie ...am urmat luna trecuta în tratament cu clostibegyt timp de 7 zile si apoi am facut o injec?ie dar nu mi sau spart...Imi spui de tot ce analize ti.a dat in z13?

si atunci de unde stii ca nu ovulezi? :D analizele din ziua 13-14 ar trebui sa fie dubioase, pentru ca asa s-ar explica dc nu se sparg foliculii (sau poate cauza nespargerii e altceva, cine stie). sunt curioasa si eu cum imi vor iesi analizele in z13.
Simonel
Scris: Friday, February 24, 2017 11:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Cheek Kiss buna laura...tu din ce cauza nu ramâi?ti.ai facut analize,trompe?Sotul si
A facut?eu le.am facut toatesunt ok...numai ca am lipsa de ovulatie??

Stiu, si e normal sa te gandesti la toate variantele. Dar o sa fie bine...stii cum e vorba. Cand nu te astepti, atunci vineCheek Kiss
Dana_
Scris: Saturday, February 25, 2017 12:37 AM
Nivel

Fetelor , trebuie sa aveti rabdare , nu stiu de cat timp incercati sa aveti un bebe dar voi sunteti tinerele iar sansele sunt destul de mari , citeam pe net ca sansele sunt undeva pe la 85-90% in primul an de incercari la femeile sub 30 ani , apoi sansele scad ...asa ca la mine sansele sunt mai mici cred ca vreo 70% Crazy dar nu ma stresez , daca vrea Dzeu sa-mi mai dea un bebe il asteptam , adevarul e ca de-abia m-am hotarat si e prima luna cand incerc ...daca nu merge treaba intr-un an cred ca rezerva mea e gataNuStiu Sora mea a ramas din prima luna la varsta de 37 ani , stiu ca nu e imposibil dar nu se stie niciodata..
Daca trece mai mult de 1 an de cand incercati eu zic sa mergeti la analize mai amanuntite

Hai sa va zic o faza putin haioasa ...luna trecuta am mers sa-mi fac testul pap la care dr imi recomanda eco , fac si eco ...eram undeva inainte de ovulatie , si scrie nenea acolo pe hartie cate ceva ..ajung acasa si incerc sa interpretez eu ce scrie el acolo , folicul 16 mm , endometru , uter bla bla si dupa ce ma uit pe net invat si eu cate ceva ...habar n-aveam de toate astea ..cand am ramas gravi la 20 ani nu ma interesau acesti termeni . Ok am priceput ce sunt acesti termeni si hopa cuvantul folicul mi-a trezit asa ...o dorinta si vorbind cu sotul despre asta am inceput sa ma gandesc la un bebe . Acum chiar ne-am hotarat Lol

Am mai scris azi un mesaj dar s-a oprit netu cand sa dau save ....ce vroiam sa va mai zic este sa NU VA MAI STRESATI , va fi mult mai bine , bebe vine cand vrea el nu cand vrem noi

Dana_
Scris: Saturday, February 25, 2017 12:48 AM
Nivel

Am uitat sa va zic cum am ramas eu gravida , nu ne-am protejat desi nu vroiam copil atat de tanara dar dupa vreo 5 luni de relatie am zis sa iau anticonceptionale , si cum eu nu am agreeat niciodata pastilele ...am luat cateva apoi am sarit peste cate una si uita asa am ramas gravi in luna in care am inceput sa iau anticonceptionale . Intotdeauna m-am gandit ca nu e normal sa se intample asta , dar acum din contra ...observ ca unii dr recomanda un fel de tratament cu anticonceptionale pt o luna si apoi sansele sunt f mari dupa intreruperea pastilelor ...vorbiti cu dr poate va recomanda si voua , eu zic doar din ce citesc acum pe net Lol
Aura_Plum
Scris: Saturday, February 25, 2017 1:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
coeur Dragele mele, va multumesc din tot sufletul pentru ca m-ati sustinut si incurajat cu cuvinte frumoase astazi. Au fost un adevarat pansament pe rana!! grup computerlove Imi sunteti dragi tare de tot si ma simt onorata sa fac parte din acest grup de femei incredibile. Sunteti ca o gura de aer proaspat atat in momentele bune cat si in cele mai grele! Multumesc!Cheek Kiss

Am intrat un pic sa va salut, am citit toate raspunsurile voastre dar sunt cam amortita asa si in seara asta doar strig un mare multumesc pentru ca v-ati mobilizat sa imi faceti situatia mai usoara azi si sa va multumesc inca o dara pentru ca sunteti minunate! computerlove

Am luat azi o doza mai mare de metformin (doctorul mi-a dat schema asta de tratament in cazul in care CM depaseste 60 de zile si nu e bebe) pentru inducerea menstruatiei ca sa nu il lasam sa mearga mai departe de atat ca imi fura din timpul de inercari active. Deja mi-am pierdut 2 luni din anul curent intr-un singur ciclu, fara ovulatie. Luna asta il iau mai devreme ca deja am super confirmare ca nu e bebe si vreau sansa nouuaaa Crazy

Meme, ca ai intrebat, nu stiu cand ovulez sau daca ovulez la fiecare ciclu, dar nu ma mai prea intereseaza ca e un chin de toate zilele sa iti monitorizezi la cicluri atat de lungi. Am fost anul trecut timp de 3 luni pentru monitorizare la doctor, o luna inainte si doua dupa ce am inceput tratamentul cu metformin. Doua dintre ele n-am avut ovulatie si a treia am avut-o cam in ziua 20, si de cand ma stiu ovulez oricum foarte tarziu. Eram tot stresata si medicul mi-a spuns ca daca facem dragoste des si avem toata perioada acoperita, atunci prindem si ovulatia, cand si daca vrea sa aiba loc la ciclul respectiv. bataus Sunt deja multi ani si am lasat-o mai moale cu stresul si monitorizarile. Stiu ca sunt la zi cu toate analizele, stiu ca ovarele polichistice sunt nesimtite si comploteaza impotriva mea dar o sa castig si lupta asta intr-una din zile. O sa vad acum dupa ce incepe menstra daca ma decid sa iau luna asta clomifen sau nu, din ziua a 5-a. Sa vad cum ma simt cu doza marita de metformin. Tu cum esti azi?

Hai ca maine revin iar zen si fluturas, promit! bounce

Asteptatam testele pozitiiiive dragelor!! majoreta

Noapte buna va doresc!

LAURA0202
Scris: Saturday, February 25, 2017 11:00 AM
Nivel

Simonel wrote:
Cheek Kiss buna laura...tu din ce cauza nu ramâi?ti.ai facut analize,trompe?Sotul si
A facut?eu le.am facut toatesunt ok...numai ca am lipsa de ovulatie??

buna Simonel,
toate erau ok, si ale mele si ale lui. ovulez, asta stiu sigur. anul trecut, tocmai ce fusesem la un dr pt monitorizare si mi daduse analizele sa le fac in zile diferite si urma sa ma intalnesc cu el, cred ca a doua sau a treia zi DAR ..... S A INTAMPLAT CA, NENOROCITUL ALA, SA MA BAGE SUB MASINA LUI si ..... acuma oricum nu ar fi fost momentul. cu operatia mea la mana - incheietura (placa + 9 suruburi) si cu controalele, radiografiile care tre sa le cam fac lunuar....
Ca sa fiu mai linistita/impacata ( cu toate ca eram sigura ca nu i nimika ras ) am facut un test in dimineata asta si e NEGATIV.
CM a fost foarte scurt oricum, pe 23 cat de cat , pe 24 - foarte putin si acuma .............. nu mai este nimika-zic eu.NuImiPasa
Diana1489
Scris: Saturday, February 25, 2017 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Buna fetelor ! V'am citit in fiecare zi ,dar nu am scris nimic .
Eu am o nemurire :la un ciclu de 30 zile cum este posibil sa ovulez in ziua 14? Dupa monitorizare doctora mi'a spus ca urmeaza sa ovulez , eram ziua 13 la monitorizare si a spus ca o sa ovulez in ziua 14 . Într-adevar am sim?im ca am ovulat ca eu am o ovulatie mai dureroasa . Acum as fi a 8 a zi dpo ,nu am niciun simptom ,probabil nu s'a întâmplat minunea !
maria2013
Scris: Saturday, February 25, 2017 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Diana1489 wrote:
Buna fetelor ! V'am citit in fiecare zi ,dar nu am scris nimic .
Eu am o nemurire :la un ciclu de 30 zile cum este posibil sa ovulez in ziua 14? Dupa monitorizare doctora mi'a spus ca urmeaza sa ovulez , eram ziua 13 la monitorizare si a spus ca o sa ovulez in ziua 14 . Într-adevar am sim?im ca am ovulat ca eu am o ovulatie mai dureroasa . Acum as fi a 8 a zi dpo ,nu am niciun simptom ,probabil nu s'a întâmplat minunea !

Este cat de poate de normal. Ai faza luteala lunga (16 zile). Nu e nimic anormal.

maria2013
Scris: Saturday, February 25, 2017 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Peste 3-4 zile ai putea testa cu un test sensibil.
Cory
Scris: Saturday, February 25, 2017 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2017
Astazi m-am trezit cu sângerari si dureri de burta si spate.Am fost la urgenta, diagnostic sarcina oprita in evolutie.Am facut chiuretaj de urgenta pentru ca aveam sângerari puternice si mi de facea rau.Acum sunt acasa, trebuie sa iau antibiotice si vitamine si abia peste 3 luni sa mai incercam.Oricum de pare ca al 6 simt nu ma minte,am stiut de la început ca ceva e in neregula.Asa ca fetelor o sa ma retrag câteva saptamâni/luni ca sa ma refac fizic di psihic.Va pup si bafta multa tuturor.
LAURA0202
Scris: Saturday, February 25, 2017 1:27 PM
Nivel

Cory wrote:
Astazi m-am trezit cu sângerari si dureri de burta si spate.Am fost la urgenta, diagnostic sarcina oprita in evolutie.Am facut chiuretaj de urgenta pentru ca aveam sângerari puternice si mi de facea rau.Acum sunt acasa, trebuie sa iau antibiotice si vitamine si abia peste 3 luni sa mai incercam.Oricum de pare ca al 6 simt nu ma minte,am stiut de la început ca ceva e in neregula.Asa ca fetelor o sa ma retrag câteva saptamâni/luni ca sa ma refac fizic di psihic.Va pup si bafta multa tuturor.

Imi pare nespus de rau Cory, n am cuvinte , stiu ca sunt doar vorbe care noi incercam sa te tinem sus cu moralul DAR TREBE MERS MAI DEPARTE si stai linistita ca o sa vina si ziua cand vei avea o alta ocazie si ti vei strange angel bobita ta in brate. intr o zi, ....
te pup si fii tare.
iti doresc sa ai o zi frumoasa
Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.