Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Cory wrote:Eu sunt putin cam pe gânduri,azi am avut putin sânge pe hârtia igienica.Am pus utrogestan si vad ca nu mai am nimic. Oricum luni caut sa gasesc sa fac un ecograf ca ceva parca nu e in regula cu sarcina asta.
Incearca sa stai linistita zilele astea...Sper sa fiti bine dar din cate stiu eu o picatura acolo nu e panica mare. Nu te doare burta sau spatele nu? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| DianaM wrote:Incearca sa stai linistita zilele astea...Sper sa fiti bine dar din cate stiu eu o picatura acolo nu e panica mare. Nu te doare burta sau spatele nu?
Nu ma doare nimic mai deosebit ca pâna acum.Ce o fi o fi,eu sunt pregatita pentru orice s-ar intampla. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| DianaM wrote:
Treaba cu rh o stiu, nu stiam insa ca daca e negativ trebuie sa faci acest vaccin. Eu am rh pozitiv.
Rreferitor la RH negativ , cum sta treaba mai exact? eu am o prietena care a nascut doi copii, fum,osi, mari si sanatosi dar i s a facut vacconul acela. Matusa mea, cel putin 10 ani in urma daca nu mai multi, ea avea deja doua fete mari, si al treilea cand s a nascut, avea malformatii si era mort copilul ; mai bine a fost asa ..... suferea si ea si copilul daca s ar fi nascut viu-zoc eu. Eu, cred ca am O NEGATIV- asa mi scrie pe un card ce mi s a facut, cand mergeam sa donez sange in Italia, cred ca la rh se referea ca e negativ-zic eu. Femeile cu acest rh " cica" raman mai greu insarcinata, asa am auzit? numai ca nu stiu ce sa mai zic. voi ce ati spune? mersi mult
|
|

| DianaM wrote:Poate este peste sarcina....Daca se opreste de tot eu zic sa faci totusi un test de sarcina...Ce culoare are?
era ieri cam normal ca la cm pot spune -azi doar pe hartia igienica rozaliu as spune dar nu cred ca as putea sa fiu cu "bobo" dar ........... NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA-asa i. nu stiu daca are rost sa mai fac un test, sa vedem cum se prezinta in seara /noaptea asta si atunci dimineata, voi sti, daca l mai fac sau nu. mersi Diana. |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Cory wrote:Eu sunt putin cam pe gânduri,azi am avut putin sânge pe hârtia igienica.Am pus utrogestan si vad ca nu mai am nimic. Oricum luni caut sa gasesc sa fac un ecograf ca ceva parca nu e in regula cu sarcina asta. Cory ce fel de sange ai avut? Rosu aprins sau maroniu ? Si eu am avut acum doua zile putin si azi iar putin pe hartie. La mine e maro deschis, nu e sange curat.... Am inteles ca daca nu e mult e ok. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Cory wrote:
Nu ma doare nimic mai deosebit ca pâna acum.Ce o fi o fi,eu sunt pregatita pentru orice s-ar intampla.
Hey, totul o sa fie bine. Daca e?ti într-o 'pasa' mai grea încearca sa te ui?i la o comedie, bea un ceru?i, vorbe?te cu sotul....incearca sa te odihne?ti. Nu î?i face gânduri negre |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Cory wrote:Eu sunt putin cam pe gânduri,azi am avut putin sânge pe hârtia igienica.Am pus utrogestan si vad ca nu mai am nimic. Oricum luni caut sa gasesc sa fac un ecograf ca ceva parca nu e in regula cu sarcina asta. Stai in patut si nu fa efort! |
|

Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Mul?umesc mult pentru sfaturi fetelor.Victory era o picatura ro?ie.Va pup,ma pun la somnic. |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| LAURA0202 wrote:Rreferitor la RH negativ , cum sta treaba mai exact? eu am o prietena care a nascut doi copii, fum,osi, mari si sanatosi dar i s a facut vacconul acela. Matusa mea, cel putin 10 ani in urma daca nu mai multi, ea avea deja doua fete mari, si al treilea cand s a nascut, avea malformatii si era mort copilul ; mai bine a fost asa ..... suferea si ea si copilul daca s ar fi nascut viu-zoc eu. Eu, cred ca am O NEGATIV- asa mi scrie pe un card ce mi s a facut, cand mergeam sa donez sange in Italia, cred ca la rh se referea ca e negativ-zic eu. Femeile cu acest rh " cica" raman mai greu insarcinata, asa am auzit? numai ca nu stiu ce sa mai zic. voi ce ati spune? mersi mult
Sa-ti zic ce stiu eu. Daca partenerul are tot RH neg este ok, problema cand este pozitiv si copilul mosteneste RH pozitiv. Dar am gasit un articol foarte interesant unde scrie exact care sunt problemele http://www.perfecte.ro/planificarea-sarcinii/incompatibilitate-de-rh-intre-parteneri-afla-cand-este-posibila-o-sarcina-1.html.
|
|

| lixandra_alexandra wrote:
mersi mult. o sa incerc sa ma uit ca nu ma simt prea bine. poate ii de la drum -oboseala, mi e un pic rau si ma doare capul. ma pun un pic in pat. ( ca sa fie tot tacamul, ma mai doare si mana ) ASTA ESTE |
|

| LAURA0202 wrote:mersi mult. o sa incerc sa ma uit ca nu ma simt prea bine. poate ii de la drum -oboseala, mi e un pic rau si ma doare capul. ma pun un pic in pat. ( ca sa fie tot tacamul, ma mai doare si mana  ) ASTA ESTE
Ne cerem scuze, dar pagina pe care o cautati nu exista. ASTA MI O DAT CAND AM VRUT SA O DESCHID |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Laura vezi daca merge asta http://www.perfecte.ro/planificarea-sarcinii/incompatibilitate-de-rh-intre-parteneri-afla-cand-este-posibila-o-sarcina-1.html |
|

|
Cred ca am copiat eu gresit |
|

|
Mersi Dana, dar posibilitati ca sa ramai insarcinata daca ai rh negativ, nu prea vad . pe mine aia ma interesa si inca mai caut.....
|
|

| LAURA0202 wrote:Mersi Dana, dar posibilitati ca sa ramai insarcinata daca ai rh negativ, nu prea vad . pe mine aia ma interesa si inca mai caut.....
Nu are nici o legatura RH cu sarcina. Crede-ma pe cuvant. Cunosc persoane care erau foarte foarte fertile cu RH negativ. De ex. mama. Are 3 copii nascuti si cativa la doamne doamne. Trebuia doar sa se uite tata la ea si ramanea gravida Sa nu te gandesti la asta niciodata. Este vb doar ca daca partenerul are pozitiv si tu negativ trebuie supravegheata sarcina mai special. |
|
|