Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Friday, February 24, 2017 7:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Cory wrote:
Eu sunt putin cam pe gânduri,azi am avut putin sânge pe hârtia igienica.Am pus utrogestan si vad ca nu mai am nimic. Oricum luni caut sa gasesc sa fac un ecograf ca ceva parca nu e in regula cu sarcina asta.uff pale

Incearca sa stai linistita zilele astea...Sper sa fiti bine dar din cate stiu eu o picatura acolo nu e panica mare. Nu te doare burta sau spatele nu?Cheek Kiss
Cory
Scris: Friday, February 24, 2017 7:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
DianaM wrote:

Incearca sa stai linistita zilele astea...Sper sa fiti bine dar din cate stiu eu o picatura acolo nu e panica mare. Nu te doare burta sau spatele nu?Cheek Kiss

Nu ma doare nimic mai deosebit ca pâna acum.Ce o fi o fi,eu sunt pregatita pentru orice s-ar intampla.
LAURA0202
Scris: Friday, February 24, 2017 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
DianaM wrote:

Treaba cu rh o stiu, nu stiam insa ca daca e negativ trebuie sa faci acest vaccin. Eu am rh pozitiv.

Rreferitor la RH negativ , cum sta treaba mai exact?
eu am o prietena care a nascut doi copii, fum,osi, mari si sanatosi dar i s a facut vacconul acela.
Matusa mea, cel putin 10 ani in urma daca nu mai multi, ea avea deja doua fete mari, si al treilea cand s a nascut, avea malformatii si era mort copilul ; mai bine a fost asa ..... suferea si ea si copilul daca s ar fi nascut viu-zoc eu.
Eu, cred ca am O NEGATIV- asa mi scrie pe un card ce mi s a facut, cand mergeam sa donez sange in Italia, cred ca la rh se referea ca e negativ-zic eu.
Femeile cu acest rh " cica" raman mai greu insarcinata, asa am auzit? numai ca nu stiu ce sa mai zic.
voi ce ati spune?
mersi mult
DistanceKiss
LAURA0202
Scris: Friday, February 24, 2017 7:30 PM
Nivel

DianaM wrote:

Poate este peste sarcina....Daca se opreste de tot eu zic sa faci totusi un test de sarcina...Ce culoare are? Cheek Kiss

era ieri cam normal ca la cm pot spune -azi doar pe hartia igienica rozaliu as spune dar nu cred ca as putea sa fiu cu "bobo" dar ........... NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA-asa i.
nu stiu daca are rost sa mai fac un test, sa vedem cum se prezinta in seara /noaptea asta si atunci dimineata, voi sti, daca l mai fac sau nu.
mersi Diana.
Victory
Scris: Friday, February 24, 2017 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Cory wrote:
Eu sunt putin cam pe gânduri,azi am avut putin sânge pe hârtia igienica.Am pus utrogestan si vad ca nu mai am nimic. Oricum luni caut sa gasesc sa fac un ecograf ca ceva parca nu e in regula cu sarcina asta.uff pale
Cory ce fel de sange ai avut? Rosu aprins sau maroniu ? Si eu am avut acum doua zile putin si azi iar putin pe hartie. La mine e maro deschis, nu e sange curat.... Am inteles ca daca nu e mult e ok.
Lidiutza85
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2016
Cory wrote:

Nu ma doare nimic mai deosebit ca pâna acum.Ce o fi o fi,eu sunt pregatita pentru orice s-ar intampla.

Hey, totul o sa fie bine. Daca e?ti într-o 'pasa' mai grea încearca sa te ui?i la o comedie, bea un ceru?i, vorbe?te cu sotul....incearca sa te odihne?ti. Nu î?i face gânduri negre computerlove
NicoN
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Cory wrote:

Stai in patut si nu fa efort!
Cory
Scris: Friday, February 24, 2017 7:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2017
Mul?umesc mult pentru sfaturi fetelor.Victory era o picatura ro?ie.Va pup,ma pun la somnic.Cheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Friday, February 24, 2017 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
LAURA0202 wrote:

Rreferitor la RH negativ , cum sta treaba mai exact?
eu am o prietena care a nascut doi copii, fum,osi, mari si sanatosi dar i s a facut vacconul acela.
Matusa mea, cel putin 10 ani in urma daca nu mai multi, ea avea deja doua fete mari, si al treilea cand s a nascut, avea malformatii si era mort copilul ; mai bine a fost asa ..... suferea si ea si copilul daca s ar fi nascut viu-zoc eu.
Eu, cred ca am O NEGATIV- asa mi scrie pe un card ce mi s a facut, cand mergeam sa donez sange in Italia, cred ca la rh se referea ca e negativ-zic eu.
Femeile cu acest rh " cica" raman mai greu insarcinata, asa am auzit? numai ca nu stiu ce sa mai zic.
voi ce ati spune?
mersi mult
DistanceKiss

Sa-ti zic ce stiu eu. Daca partenerul are tot RH neg este ok, problema cand este pozitiv si copilul mosteneste RH pozitiv. Dar am gasit un articol foarte interesant unde scrie exact care sunt problemele http://www.perfecte.ro/planificarea-sarcinii/incompatibilitate-de-rh-intre-parteneri-afla-cand-este-posibila-o-sarcina-1.html.

Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Friday, February 24, 2017 8:27 PM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:

Sa-ti zic ce stiu eu. Daca partenerul are tot RH neg este ok, problema cand este pozitiv si copilul mosteneste RH pozitiv. Dar am gasit un articol foarte interesant unde scrie exact care sunt problemele http://www.perfecte.ro/planificarea-sarcinii/incompatibilitate-de-rh-intre-parteneri-afla-cand-este-posibila-o-sarcina-1.html.

Cheek Kiss

mersi mult.
o sa incerc sa ma uit ca nu ma simt prea bine. poate ii de la drum -oboseala, mi e un pic rau si ma doare capul.
ma pun un pic in pat. ( ca sa fie tot tacamul, ma mai doare si mana plans )
ASTA ESTE
LAURA0202
Scris: Friday, February 24, 2017 8:29 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

mersi mult.
o sa incerc sa ma uit ca nu ma simt prea bine. poate ii de la drum -oboseala, mi e un pic rau si ma doare capul.
ma pun un pic in pat. ( ca sa fie tot tacamul, ma mai doare si mana plans )
ASTA ESTE

Ne cerem scuze, dar pagina pe care o cautati nu exista. ASTA MI O DAT CAND AM VRUT SA O DESCHID
Dana_
Scris: Friday, February 24, 2017 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
lixandra_alexandra
Scris: Friday, February 24, 2017 9:32 PM
Nivel

LAURA0202
Scris: Friday, February 24, 2017 9:34 PM
Nivel

lixandra_alexandra
Scris: Friday, February 24, 2017 9:41 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Mersi Dana, dar posibilitati ca sa ramai insarcinata daca ai rh negativ, nu prea vad .
pe mine aia ma interesa si inca mai caut.....
Cheek Kiss

Nu are nici o legatura RH cu sarcina. Crede-ma pe cuvant. Cunosc persoane care erau foarte foarte fertile cu RH negativ. De ex. mama. Are 3 copii nascuti si cativa la doamne doamne. Trebuia doar sa se uite tata la ea si ramanea gravidahohot
Sa nu te gandesti la asta niciodata. Este vb doar ca daca partenerul are pozitiv si tu negativ trebuie supravegheata sarcina mai special.Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.