Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aura_Plum
Scris: Friday, February 24, 2017 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
Beta <0.1 pale uff Cray Cray Cray

Hai ca mi-a tras testul ala o pacaleala de toate zilele si toate noptile. Offf...
Lidiutza85
Scris: Friday, February 24, 2017 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2016
Aura_Plum wrote:

Hai ca mi-a tras testul ala o pacaleala de toate zilele si toate noptile. Offf...

Offff....ca dracu. Sincer nu ma a?teptam. Imi pare rauuff
Mire
Scris: Friday, February 24, 2017 3:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Aura_Plum wrote:

Pfff..si era asa de vizibila liniuta.
Aura_Plum
Scris: Friday, February 24, 2017 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2017
Mire wrote:

Pfff..si era asa de vizibila liniuta.

Da Mire, tocmai de-aia m-a si luat valul asa de tare, ca invalid nu era si liniuta se conturase chiar bine. Am tremrat de bucurie, situl era si el in al noulea cer, am stat aseara impreuna sa ne facem planuri, am citit articole cu sarcina pe saptamâni. Eram in al noulea cer. Si uite ca...
alexutza_88
Scris: Friday, February 24, 2017 4:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Aura_Plum wrote:

Stiam ca testele dau rateuri doar ca fals negative, uite ca mai descoperim noi 'calitati' ale lor...
Nu te descuraja, fii optimista, vine primavara si natura renaste, poate va aduce si bucurii unora Cheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Friday, February 24, 2017 4:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Aura_Plum wrote:

uff Imi pare rau sa aud asta!!! Fii optimista, o sa fie bine!!!Cheek Kiss
meme
Scris: Friday, February 24, 2017 4:30 PM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Aura_Plum wrote:

ne-a pacalit si pe noi!!! am auzit destul de des de fals negativ, dar de fals pozitiv, mai ales de la viola (asa era, nu?), niciodata...imi imaginez ca e dezamagitor, dar macar acuma stii una buna...

of, de ce trebuie sa trecem prin astea? :(
meme
Scris: Friday, February 24, 2017 4:35 PM
Nivel

aura, si vad in semnatura ta ca ai ciclu de 60 zile Big Surprise pai, si de unde stii cand ovulezi?
Victory
Scris: Friday, February 24, 2017 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Aura_Plum wrote:

Da Mire, tocmai de-aia m-a si luat valul asa de tare, ca invalid nu era si liniuta se conturase chiar bine. Am tremrat de bucurie, situl era si el in al noulea cer, am stat aseara impreuna sa ne facem planuri, am citit articole cu sarcina pe saptamâni. Eram in al noulea cer. Si uite ca...
Aura nici nu stii cat de rau imi pare!!! W primul test Viola de care aud fals pozitiv! Daca ti l arat pe al meu, era mult, mult mai vag .... Dar lasa, curaj, nu dispera, stie Doamne Doamne ce face, copilasul tau are alta data de nastere, atata tot! Rabdare si Doamne ajuta, va fi bine!
Lidiutza85
Scris: Friday, February 24, 2017 4:43 PM
Nivel

Partea cea mai proasta din toata treaba de ti s-a întâmplat Aura este ca ne dorim atât de mult un copil încât atunci când apare un test pozitiv deja ne visam cu un copila? în brate. Offff ?i se întâmpla una ca asta ?i ne da peste cap de nu-i adevarat. Singura parte buna din toata treaba asta este ca ne avem una pe alta. Avem mai multi umeri pe care sa plângem. Umeri care în?eleg cu adevarat prin ce trecem. campfire
Asa ca....draga mea, capul sus o sa fie binepupici
meme
Scris: Friday, February 24, 2017 4:47 PM
Nivel

Lidiutza85 wrote:
Partea cea mai proasta din toata treaba de ti s-a întâmplat Aura este ca ne dorim atât de mult un copil încât atunci când apare un test pozitiv deja ne visam cu un copila? în brate.

cand mi-a intarziat in iarna ciclu o zi, si am facut un test de sarcina, care evident era negativ, eu inca visam si speram ca poate nu a fi asa, pana au venit uratii, evident...deci, da, ai dreptate... asta facem :( si stim ca e gresit, si totusi nu ne putem abtine... las ca va rasari soarele si pe strada noastra, incet, incet, tot la cate una :D
Lidiutza85
Scris: Friday, February 24, 2017 4:49 PM
Nivel

meme wrote:

cand mi-a intarziat in iarna ciclu o zi, si am facut un test de sarcina, care evident era negativ, eu inca visam si speram ca poate nu a fi asa, pana au venit uratii, evident...deci, da, ai dreptate... asta facem :( si stim ca e gresit, si totusi nu ne putem abtine... las ca va rasari soarele si pe strada noastra, incet, incet, tot la cate una :D

Ma regasesc în ce ai spun. Trebuie sa se întâmple minunea pt noi toate....trebuiecomputerlove
DianaM
Scris: Friday, February 24, 2017 5:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Aura_Plum wrote:

Deci nu imi vine sa cred...Cred totusi ca este linia de uscare cumva, ma gandesc ca n-a aparut in timpul recomandat pe prospect...Alta explicatie nu gasesc...Imi pare foarte rau....pale
Cory
Scris: Friday, February 24, 2017 6:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2017
Aura_Plum wrote:

Doamne la mine nici testul barza nu mi-a dat fals pozitiv.L-ai citit in 15-20 de minute?Nu am auzit de Viola sa dea rezultate false
Cory
Scris: Friday, February 24, 2017 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2017
Eu sunt putin cam pe gânduri,azi am avut putin sânge pe hârtia igienica.Am pus utrogestan si vad ca nu mai am nimic. Oricum luni caut sa gasesc sa fac un ecograf ca ceva parca nu e in regula cu sarcina asta.uff pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.