Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Beta <0.1 
Hai ca mi-a tras testul ala o pacaleala de toate zilele si toate noptile. Offf... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
|
Offff....ca dracu. Sincer nu ma a?teptam. Imi pare rau |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
|
Pfff..si era asa de vizibila liniuta. |
|

Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Mire wrote:
Pfff..si era asa de vizibila liniuta.
Da Mire, tocmai de-aia m-a si luat valul asa de tare, ca invalid nu era si liniuta se conturase chiar bine. Am tremrat de bucurie, situl era si el in al noulea cer, am stat aseara impreuna sa ne facem planuri, am citit articole cu sarcina pe saptamâni. Eram in al noulea cer. Si uite ca... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
|
Stiam ca testele dau rateuri doar ca fals negative, uite ca mai descoperim noi 'calitati' ale lor... Nu te descuraja, fii optimista, vine primavara si natura renaste, poate va aduce si bucurii unora |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
Imi pare rau sa aud asta!!! Fii optimista, o sa fie bine!!! |
|

Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
|
ne-a pacalit si pe noi!!! am auzit destul de des de fals negativ, dar de fals pozitiv, mai ales de la viola (asa era, nu?), niciodata...imi imaginez ca e dezamagitor, dar macar acuma stii una buna...
of, de ce trebuie sa trecem prin astea? :( |
|

| aura, si vad in semnatura ta ca ai ciclu de 60 zile pai, si de unde stii cand ovulezi? |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Aura_Plum wrote:
Da Mire, tocmai de-aia m-a si luat valul asa de tare, ca invalid nu era si liniuta se conturase chiar bine. Am tremrat de bucurie, situl era si el in al noulea cer, am stat aseara impreuna sa ne facem planuri, am citit articole cu sarcina pe saptamâni. Eram in al noulea cer. Si uite ca...
Aura nici nu stii cat de rau imi pare!!! W primul test Viola de care aud fals pozitiv! Daca ti l arat pe al meu, era mult, mult mai vag .... Dar lasa, curaj, nu dispera, stie Doamne Doamne ce face, copilasul tau are alta data de nastere, atata tot! Rabdare si Doamne ajuta, va fi bine! |
|
| Partea cea mai proasta din toata treaba de ti s-a întâmplat Aura este ca ne dorim atât de mult un copil încât atunci când apare un test pozitiv deja ne visam cu un copila? în brate. Offff ?i se întâmpla una ca asta ?i ne da peste cap de nu-i adevarat. Singura parte buna din toata treaba asta este ca ne avem una pe alta. Avem mai multi umeri pe care sa plângem. Umeri care în?eleg cu adevarat prin ce trecem. Asa ca....draga mea, capul sus o sa fie bine |
|

| Lidiutza85 wrote:Partea cea mai proasta din toata treaba de ti s-a întâmplat Aura este ca ne dorim atât de mult un copil încât atunci când apare un test pozitiv deja ne visam cu un copila? în brate.
cand mi-a intarziat in iarna ciclu o zi, si am facut un test de sarcina, care evident era negativ, eu inca visam si speram ca poate nu a fi asa, pana au venit uratii, evident...deci, da, ai dreptate... asta facem :( si stim ca e gresit, si totusi nu ne putem abtine... las ca va rasari soarele si pe strada noastra, incet, incet, tot la cate una :D |
|
| meme wrote:
cand mi-a intarziat in iarna ciclu o zi, si am facut un test de sarcina, care evident era negativ, eu inca visam si speram ca poate nu a fi asa, pana au venit uratii, evident...deci, da, ai dreptate... asta facem :( si stim ca e gresit, si totusi nu ne putem abtine... las ca va rasari soarele si pe strada noastra, incet, incet, tot la cate una :D
Ma regasesc în ce ai spun. Trebuie sa se întâmple minunea pt noi toate....trebuie |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
|
Deci nu imi vine sa cred...Cred totusi ca este linia de uscare cumva, ma gandesc ca n-a aparut in timpul recomandat pe prospect...Alta explicatie nu gasesc...Imi pare foarte rau.... |
|

Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
|
Doamne la mine nici testul barza nu mi-a dat fals pozitiv.L-ai citit in 15-20 de minute?Nu am auzit de Viola sa dea rezultate false |
|

Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Eu sunt putin cam pe gânduri,azi am avut putin sânge pe hârtia igienica.Am pus utrogestan si vad ca nu mai am nimic. Oricum luni caut sa gasesc sa fac un ecograf ca ceva parca nu e in regula cu sarcina asta. |
|
|