Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
meme
Scris: Friday, February 24, 2017 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Aura_Plum wrote:

Da... Le-am facut pe amandoua exact la fel. La cate sute de teste am facut la viata mea, cred ca nici sa ma chinui nu le-as gresi. Cred, na, acum tot ce e posibil, doar ca si daca am gresit ceva, nu as putea sa iti spun ce ca n-am idee..

sa ne spui cand ai rezultatele beta, atunci vei sti una sigura si buna!
Cory
Scris: Friday, February 24, 2017 2:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Aura_Plum wrote:
Fetelor, testul de azi e clar negativ. Nici macar o umbra, o idee de a doua liniuta. Cray Cray Cray

Aura am vazut ca ai fost des la toaleta azi noapte.Urina clar e diluata ?i posibil de acolo ?i testul negativ.Aflam sigur la beta.
meme
Scris: Friday, February 24, 2017 2:45 PM
Nivel

Cory wrote:

Aura am vazut ca ai fost des la toaleta azi noapte.Urina clar e diluata ?i posibil de acolo ?i testul negativ.Aflam sigur la beta.

sa stii ca si eu m-am gandit la asta, mai ales ca fiind foarte mica, nivelul hormonal e inca mica, apai daca mai e si diluat...
Cory
Scris: Friday, February 24, 2017 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2017
meme wrote:

sa stii ca si eu m-am gandit la asta, mai ales ca fiind foarte mica, nivelul hormonal e inca mica, apai daca mai e si diluat...

Testul arata ca al meu si analiza beta era de 19,7 deci foarte mica.Iti dai seama ca în urina era doar o urma de hcg.
meme
Scris: Friday, February 24, 2017 2:51 PM
Nivel

Cory wrote:

Testul arata ca al meu si analiza beta era de 19,7 deci foarte mica.Iti dai seama ca în urina era doar o urma de hcg.

exact! fara sa dau sperante false, dar e imposibil sa ai un test pozitiv ieri, si azi negativ. singura diferenta e urina diluata.
Aura_Plum
Scris: Friday, February 24, 2017 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2017
Cory wrote:

Asa e Cory, am tot fost azi noapte si azi dimineata am dormit doar 3 ore, dar chiar negativ de-a dreptul? Si ieri l-am facut tarziu in zi si ma gandesc ca urina era diluata, dar daca testul are aceasi sensibilitate nu trebuia sa iasa macar la fel?
DianaM
Scris: Friday, February 24, 2017 2:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Aura_Plum wrote:

Asa e Cory, am tot fost azi noapte si azi dimineata am dormit doar 3 ore, dar chiar negativ de-a dreptul? Si ieri l-am facut tarziu in zi si ma gandesc ca urina era diluata, dar daca testul are aceasi sensibilitate nu trebuia sa iasa macar la fel?

Ce simptome ai azi?Cheek Kiss
inna19
Scris: Friday, February 24, 2017 2:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Va salut si eu !
Am un bb de 1an3s sine gandim la bb 2. Sapt. viitoare merg la dr sa vedem dc totil e ok, apoi ma inscriu si eu pe lista.
Ma bucur sa vad ca inca e activitate pe forum. Mi-a prins bine sederea aici cand il asteptam pe bb 1. Am inteles xa a-ti facut grup pe facebook, imi spuneti va rog si mie cum se numesre ?
Ca pup pe toate si sper sa primiti de martisor cel mai frumos cadou !
Aura_Plum
Scris: Friday, February 24, 2017 2:59 PM
Nivel

DianaM wrote:

Ce simptome ai azi?Cheek Kiss

Azi mi-e rau de-a dreptul, dar asta poate fi pusa pe seama faptului ca sunt nedormita si s-a adunat oboseala si m-am si consumat foarte mult...
DianaM
Scris: Friday, February 24, 2017 3:02 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Azi mi-e rau de-a dreptul, dar asta poate fi pusa pe seama faptului ca sunt nedormita si s-a adunat oboseala si m-am si consumat foarte mult...

Te inteleg perfect! La mine mai putem adauga urinari frecvente azi si presiune pe sub burtica...

Am rugat-o pe cumnata mea sa ia test Viola, vine maine in vizita la mine...cred ca il fac duminica dimineata cu prima urina...NuStiu
Crissy
Scris: Friday, February 24, 2017 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
inna19 wrote:
Va salut si eu !
Am un bb de 1an3s sine gandim la bb 2. Sapt. viitoare merg la dr sa vedem dc totil e ok, apoi ma inscriu si eu pe lista.
Ma bucur sa vad ca inca e activitate pe forum. Mi-a prins bine sederea aici cand il asteptam pe bb 1. Am inteles xa a-ti facut grup pe facebook, imi spuneti va rog si mie cum se numesre ?
Ca pup pe toate si sper sa primiti de martisor cel mai frumos cadou !

Hey! Sa-ti creasca mare puiutul si sa fie sanatos! computerlove Hai repede repede cu bebe 2 hearts
Aura_Plum
Scris: Friday, February 24, 2017 3:10 PM
Nivel

DianaM wrote:

Te inteleg perfect! La mine mai putem adauga urinari frecvente azi si presiune pe sub burtica...

Am rugat-o pe cumnata mea sa ia test Viola, vine maine in vizita la mine...cred ca il fac duminica dimineata cu prima urina...NuStiu

Doamne ajuta, Diana! Iti tin pumnii!!Hai ca facem aici harcea parcea, dar macar sa iasa si ceva bun. Daca nu e la mine, atunci adu-ne tu primavara. :)
meme
Scris: Friday, February 24, 2017 3:11 PM
Nivel

inna19 wrote:
Va salut si eu !
!

bine ai (re)venit, mami :) impartaseste-ne din experienta ta cu bebe 1 :D
DianaM
Scris: Friday, February 24, 2017 3:13 PM
Nivel

Aura_Plum wrote:

Doamne ajuta, Diana! Iti tin pumnii!!Hai ca facem aici harcea parcea, dar macar sa iasa si ceva bun. Daca nu e la mine, atunci adu-ne tu primavara. :)

Sa te auda Dumnezeu! Stii cum sunt acum? Acum ma gandesc ca daca m-a durut burta acum 2 zile si nu mi-a venit pana acum clar e ceva acolo si ma entuziasmez si peste 5 minute imi aduc aminte ca nu ma dor sanii deloc si clar nu are cum sa fie!!! Trebuie sa iau o pauza, oboseala isi spune cuvantul si o iau pe campii...

Astept rezultatul tau cu sufletul la gura....majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta Hands Hands Hands Hands
Mire
Scris: Friday, February 24, 2017 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Aura_Plum wrote:

Inca n'ai primit rez la beta? Tinem pumnii!!!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.