Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Astazi ce test ai facut? Tot viola sau alta marca? |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
Fa si alt tesr. Sure check |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Inawar wrote: Astazi ce test ai facut? Tot viola sau alta marca?
Tot Viola, al doilea din pachet. Nu inteleg nimic. M-am bucurat asa de tare si cand am vazut ca azi nu mai apare a doua parca mi-a dat cineva cu parul. |
|
| Aura_Plum wrote:Tot Viola, al doilea din pachet. Nu inteleg nimic. M-am bucurat asa de tare si cand am vazut ca azi nu mai apare a doua parca mi-a dat cineva cu parul. Ciudat.. |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Aura_Plum wrote:Tot Viola, al doilea din pachet. Nu inteleg nimic. M-am bucurat asa de tare si cand am vazut ca azi nu mai apare a doua parca mi-a dat cineva cu parul.
Mai bine ai face si beta...nu stiu ce sa zic.... |
|
| lixandra_alexandra wrote: Fa si alt tesr. Sure check
M-am imbracat si am fost sa fac beta acum jumate de ora, ca sa stiu una si buna. Astept rezultatele. Am plans intruna de cand am vazut testul, si la laborator, si pe strada. M-a izbit tare chestia asta ca mi-am dat frau liber emotiilor ieri fara nici o rezerva... |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Aura_Plum wrote:
M-am imbracat si am fost sa fac beta acum jumate de ora, ca sa stiu una si buna. Astept rezultatele. Am plans intruna de cand am vazut testul, si la laborator, si pe strada. M-a izbit tare chestia asta ca mi-am dat frau liber emotiilor ieri fara nici o rezerva...
O sa fie bine. Sigur e o problema cu testul de azi. Adica stiu ca viola e f. bun. Si daca ai vazut ca e pozitiv aseara, era normal sa te bucuri. Asteapta beta si o sa vezi ca o sa fie bine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| Tare ciudat, Aura. Chiar parea pozitiv...cum o fi posibil? Asteptam beta, pana atunci nu e nimic sigur. |
|
| lixandra_alexandra wrote:O sa fie bine. Sigur e o problema cu testul de azi. Adica stiu ca viola e f. bun. Si daca ai vazut ca e pozitiv aseara, era normal sa te bucuri. Asteapta beta si o sa vezi ca o sa fie bine
Imi pun o tona de intrebari. Ce l-ar fi determinat pe cel de ieri sa iasa pozitiv daca nu era? Dar pe cel de azi sa iasa negativ? |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Aura_Plum wrote:
Imi pun o tona de intrebari. Ce l-ar fi determinat pe cel de ieri sa iasa pozitiv daca nu era? Dar pe cel de azi sa iasa negativ?
Tot asa greu s-a uscat? |
|
| DianaM wrote:
Tot asa greu s-a uscat?
Nu...:( La asta m-am gandit si eu, ca cel de ieri trebuie sa fi avut ceva ca azi s-a colorat repede linia de control si asa a ramas, nu s-a mai "gandit" atat... |
|
| De aici de la fete stiam de teste fals pozitive care aveau linia de uscare, dar era vorba de barza si mai unul parca... Viola era unul din cele sigure. Testul de sange e cel mai sigur, cand primesti rezultatul? |
|
| Inawar wrote:De aici de la fete stiam de teste fals pozitive care aveau linia de uscare, dar era vorba de barza si mai unul parca... Viola era unul din cele sigure. Testul de sange e cel mai sigur, cand primesti rezultatul? Candva astazi, nu stiu exact... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Aura_Plum wrote: Candva astazi, nu stiu exact...
ai respectat intocmai instructiunile de folosire a testului? |
|
| meme wrote:
ai respectat intocmai instructiunile de folosire a testului?
Da... Le-am facut pe amandoua exact la fel. La cate sute de teste am facut la viata mea, cred ca nici sa ma chinui nu le-as gresi. Cred, na, acum tot ce e posibil, doar ca si daca am gresit ceva, nu as putea sa iti spun ce ca n-am idee.. |
|
|