Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Lidiutza85 wrote:Eu declar ziua 1. M-am saturat de ea de numa. Imi pare rau pt z1. Poate luna viitoare e cu noroc |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
|
Cred ca pot spune Bravo / Felicitari ca dupa ce am mai vazut pe aici cred ca e pozitiv. Ma bucur pt tine. Eu ....... Z2 . Am facut bine ca n am facut test degeaba,am avut eu dreptate ca nu era nimica. Oricum ieri a fost ceva mai mult dar azi pare ca .... gata, dar totusi doar 2 zile? Bun si asa. Va urez o zi buna tuturor. Merg sa l salut pe tati si azi ca plecam inapoi la Timi?oara.
|
|

| Aura_Plum wrote:Il pun, dar un pic mai tarziu ca sunt sora de suferinta cu tine, nici eu n-am inchis un ochi azi noapte si nu e valabila "prima urina de dimineata" ca am fost cel putin din ora in ora la toaleta. Trebuie sa ma chinui sa dorm cateva ore ca ma dor toate. Tu n-ai dormit ca ti-a fost rau sau tot asa, erai fresh si nu puteai sa adormi? Pup Odihna placuta si asteptam II liniute care sigur isi vor face aparitia si astazi! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Inawar wrote:Imi pare rau pt z1. Poate luna viitoare e cu noroc
Offff....mereu e luna viitoare |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Inawar wrote:Imi pare foarte rau ca pana la urma a trebuit sa faci chiuretaj La rh negativ si sotul pozitiv nu trebuia sa faci tratament de la inceput? Pana la urma asta a fost cauza? Te pup si recuperare rapida!
Normal se asteapta sa vada aca organismul produce anticorpi, daca nu se face acest vaccin. Nu, nu are legatura cu pierderea, cu atat mai putin ca e prima sarcina. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| LAURA0202 wrote:Cred ca pot spune Bravo / Felicitari ca dupa ce am mai vazut pe aici cred ca e pozitiv. Ma bucur pt tine. Eu ....... Z2 . Am facut bine ca n am facut test degeaba,am avut eu dreptate ca nu era nimica. Oricum ieri a fost ceva mai mult dar azi pare ca .... gata, dar totusi doar 2 zile? Bun si asa. Va urez o zi buna tuturor. Merg sa l salut pe tati si azi ca plecam inapoi la Timi?oara.
Poate este peste sarcina....Daca se opreste de tot eu zic sa faci totusi un test de sarcina...Ce culoare are? |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| lixandra_alexandra wrote:
Pai eu am rh neg si sotul pozitiv. In caz de chiuretaj se face acest vaccin. Mi-a zis si medicul de familie ieri cand i-a dat trimiterea sotului sa-i aminteasca dr. Ginecoloc de acest lucru
Si ti a facut vaccinul? |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Inawar wrote:Imi pare foarte rau ca pana la urma a trebuit sa faci chiuretaj La rh negativ si sotul pozitiv nu trebuia sa faci tratament de la inceput? Pana la urma asta a fost cauza? Te pup si recuperare rapida! Trebuie sa faci anticorpi rh, eu i am facut de doua ori pana acum si zicea dr ca mai tre sa ii dozez odata...tre sa fie absenti! |
|

| NicoN wrote: Si ti a facut vaccinul?
Astazi il fac. Il cumpara sotul si si diseara il fac. |
|

| Inawar wrote:Imi pare foarte rau ca pana la urma a trebuit sa faci chiuretaj La rh negativ si sotul pozitiv nu trebuia sa faci tratament de la inceput? Pana la urma asta a fost cauza? Te pup si recuperare rapida!
Multumesc Inawar.
Te pup si sa ai sarcina uaoara |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Aura_Plum wrote:Hai ca va astept dragelor, nu plec fara voi.  Facem galerie pentru urmatorul val de testare? Diana, sambata sau luni cel tarziu fac si beta. Inca am emotii pentru re-testare, sa fie tot 2 liniute si sa nu fie eronat asta dubios de azi. Felicitari Aura ! Cand mergi la beta? |
|

| lixandra_alexandra wrote:Multumesc Inawar. Te pup si sa ai sarcina uaoara Multumesc, sper sa fie usoara in continuare desi ieri am vomitat. A fost a doua oara, prima data a fost la 8 saptamani. Astept cu emotii si nerabdare sa treaca 2 saptamani si sa fac ecografia de 12 saptamani sa vad ca totul e bine.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Fetelor, testul de azi e clar negativ. Nici macar o umbra, o idee de a doua liniuta. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
|
|
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
|
. Nu inteleg......... |
|
|