Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Simonel wrote: buna de am facut analizele si trompele toate sunt bune sotul si.a facut si el si au iesit analizele bune. ..doar la mine e problema ovulatie ....incercam re un an de zile si nimic
si atunci de unde stii ca nu ovulezi? :D analizele din ziua 13-14 ar trebui sa fie dubioase, pentru ca asa s-ar explica dc nu se sparg foliculii (sau poate cauza nespargerii e altceva, cine stie). sunt curioasa si eu cum imi vor iesi analizele in z13. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Gata fetelor, sunt din nou aspirica, acum sunt in cautare de vaccin Rophylac si sper sa-l fac astazi ca e cam urgent. Va pup!!! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| lixandra_alexandra wrote:Gata fetelor, sunt din nou aspirica, acum sunt in cautare de vaccin Rophylac si sper sa-l fac astazi ca e cam urgent. Va pup!!!
Cum te simti? |
|

| DianaM wrote: Cum te simti?
Sunt foarte bine fizic...imi era foarte frica de chiuretaj, dar medicul mi-a spus clar ca nu ma lasa sa-mi faca anestezie locala si bine a facut. Am facut anetezie totala si nu nu stiu nimic ce s-a intamplat. M-am trezit in salon si acum sunt ok. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| lixandra_alexandra wrote:Gata fetelor, sunt din nou aspirica, acum sunt in cautare de vaccin Rophylac si sper sa-l fac astazi ca e cam urgent. Va pup!!! Sanatate multa si ai grija de tine. Ma bucur ca te simti bine. Nu te ingrijora, visul tau trebuie sa devina realitate curand. |
|

| lixandra_alexandra wrote:Sunt foarte bine fizic...imi era foarte frica de chiuretaj, dar medicul mi-a spus clar ca nu ma lasa sa-mi faca anestezie locala si bine a facut. Am facut anetezie totala si nu nu stiu nimic ce s-a intamplat. M-am trezit in salon si acum sunt ok.
E importanta si partea asta sa stii...eu cand am facut intreruperea mi-a facut anestezie locala si am simtit tot...a fost cumplit...
Pentru ce ai nevoie de vaccin? |
|
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| lixandra_alexandra wrote:Gata fetelor, sunt din nou aspirica, acum sunt in cautare de vaccin Rophylac si sper sa-l fac astazi ca e cam urgent. Va pup!!!
Multa sanatate î?i doresc. |
|
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Eu declar ziua 1. M-am saturat de ea de numa. |
|

| DianaM wrote:E importanta si partea asta sa stii...eu cand am facut intreruperea mi-a facut anestezie locala si am simtit tot...a fost cumplit... Pentru ce ai nevoie de vaccin?
Pai eu am rh neg si sotul pozitiv. In caz de chiuretaj se face acest vaccin. Mi-a zis si medicul de familie ieri cand i-a dat trimiterea sotului sa-i aminteasca dr. Ginecoloc de acest lucru |
|

| lixandra_alexandra wrote:
Pai eu am rh neg si sotul pozitiv. In caz de chiuretaj se face acest vaccin. Mi-a zis si medicul de familie ieri cand i-a dat trimiterea sotului sa-i aminteasca dr. Ginecoloc de acest lucru
In fiecare zi invat ceva nou..nu am stiut de treaba asta! |
|

| DianaM wrote:In fiecare zi invat ceva nou..nu am stiut de treaba asta!
Da, este foarte important acest rh. De asta se fac analizele de grupa si rh si pentru ait ca sa stie medicul |
|

| Lidiutza85 wrote:Multa sanatate î?i doresc.
Multumesc |
|

Da, este foarte important acest rh. De asta se fac analizele de grupa si rh si pentru ait ca sa stie medicul
Treaba cu rh o stiu, nu stiam insa ca daca e negativ trebuie sa faci acest vaccin. Eu am rh pozitiv. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| lixandra_alexandra wrote:Sunt foarte bine fizic...imi era foarte frica de chiuretaj, dar medicul mi-a spus clar ca nu ma lasa sa-mi faca anestezie locala si bine a facut. Am facut anetezie totala si nu nu stiu nimic ce s-a intamplat. M-am trezit in salon si acum sunt ok. Imi pare foarte rau ca pana la urma a trebuit sa faci chiuretaj La rh negativ si sotul pozitiv nu trebuia sa faci tratament de la inceput? Pana la urma asta a fost cauza? Te pup si recuperare rapida! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
Medicul a zis ca e oprita din evolutie. Acum caut sa-mi fac o ecografie de urgenta. A zis ca ne vedem azi pt. chiuretaj.
Îmi pare rau pt tine dar curaj si vei trece si peste asta Capul sus. O sa fie bine. Te pup si ai grija de tine.
|
|
|