Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lixandra_alexandra
Scris: Monday, February 27, 2017 12:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Crissy wrote:

Eu le-am facut doar pe cele genetice si nici nu sunt toate dupa cum spune dr hematolog cu care am discutat si care m-a luat la 13-14 ca mi-am permis sa ma gandesc si sa-mi fac analize de capul meu. Am ales pachetul de trombofilii genetice de la Bioclinica (n-am Synevo aici) pt ca mi se parea ca verifica suficiente mutatii si pentru ca astea genetice le faci doar o singura data in viata. As fi facut eu mai multe dar financiar nu-mi permiteam, am aflat insa informatii pretioase si pe baza lor la morfologia de trimestrul 1 mi-a iesit risc destul de mare de preeclamsie, risc pe care trebuie sa-l tin in frau prin extra aport hidric, Aspirin cardio si repetarea periodica a D-dmeriilor totul bineinteles corelat si cu monitorizare ecografica unde daca se observa un deficit de crestere la bebe trec automat pe injectii cu anticoagulante. Marele meu noroc si avantaj in toata faza asta este ca procentual am sanse destul de mari sa nu am probleme avand in vedere ca am fost inspirata si am inceput sa iau Aspenter chiar de cand am avut testul de sarcina pozitiv adica cu vreo saptamana jumate inainte sa-mi recomande dr.
In privinta analizelor daca ai fost fumatoare, daca ai luat anticonceptionale perioade mai lungi de timp eu ti-as recomanda sa-ti faci tot profilul de trmbofilie adica si cele dobandite (homocisteina, proteina c etc) si pe langa asta si profilul sindromului antifosfolipidic https://www.synevo.ro/profil-sindrom-antifosfolipidic/ . Probabil te vor costa undeva in jur de 1500-2000 ron dar pe care daca ii ai si poti eu zic ca merita sa-i investesti ca pe viitor sa stii ce ai de facut.

Multumesc pentru raspuns. Mi-as dori din suflet sa-mi recomande si medicul sa fac ceva analize. M-am uitat si eu un pic si intradevar sunt foarte multe de facut. O sa astept sa vedem ce fac la control peste 2 saptamani si pe urma ma decid. Am luat anticonceptionale foarte mult timp. Cred ca vreo 8 ani. As vrea sa stiu de la inceput daca este ceva, pentru ca nu vreau sa mai trec prin asa ceva...
Cheek Kiss
Crissy
Scris: Monday, February 27, 2017 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
lixandra_alexandra wrote:

Multumesc pentru raspuns. Mi-as dori din suflet sa-mi recomande si medicul sa fac ceva analize. M-am uitat si eu un pic si intradevar sunt foarte multe de facut. O sa astept sa vedem ce fac la control peste 2 saptamani si pe urma ma decid. Am luat anticonceptionale foarte mult timp. Cred ca vreo 8 ani. As vrea sa stiu de la inceput daca este ceva, pentru ca nu vreau sa mai trec prin asa ceva...
Cheek Kiss

Daca ginecologul nu-ti recomanda, mergi la un hematolog si ceri sa ti le dea sau poate la medicul de familie care chiar daca nu-ti poata da trimitere dar macar iti poate spune ce analize sa faci din astea. Ai grija de tine Cheek Kiss
SorinaB
Scris: Monday, February 27, 2017 1:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2016
Ada D wrote:
Buna fetelor! Dupa cum v-am povestit datile trecute, eu o am facut analizele hormonale si de maine incep monitorizarea ovulatiei (maine e a 10-a zi). Eu stiu ca ovulez in a 12-a dupa calculele mele deci acum sunt in perioada fertila. Intrebarea mea e daca am voie sa am contact sexual in perioada asta? Adica am prestat azi la prima ora si m-a sunat doctorul sa merg maine la control. E vreo problema? Eu nu prea pierd nicio ocazie cand stiu ca ma apropii de ovulatie.

E chiar recomandat sa ai contact in perioada asta.
Doar daca stii ca iti face lama sau PAP atunci nu ai voie sa ai contact.
Victory
Scris: Monday, February 27, 2017 1:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
meme wrote:

te-ai obosit in weekend? sau ce a declansat?
Poate m am obosit putin Nu stiu ce sa zic, n am facut mare efort, doar am stat mai mult pe scaun la masa, din motive de musafiri.... Nu stiu inca motivul, sper sa fie ok.... dureri nu am, sange nu mai curge....
Cory
Scris: Monday, February 27, 2017 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/19/2017
Victory ma rog la Dumnezeu sa fi bine si tu si bebe.stai linistita,nu te stresa si o sa fie bine.Eu ma fost azi la spital pt diagnostic:avort spontan incomplet,complicat prin hemoragie severa sau întârziata.
Ada D
Scris: Monday, February 27, 2017 1:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2017
SorinaB wrote:

E chiar recomandat sa ai contact in perioada asta.
Doar daca stii ca iti face lama sau PAP atunci nu ai voie sa ai contact.

Ms pt raspuns! Nu stiu decat ca trebuie sa merg intre zilele 9-11 pt control ca sa-mi monitorizeze ovulatia!
meme
Scris: Monday, February 27, 2017 1:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Ada D wrote:

Ms pt raspuns! Nu stiu decat ca trebuie sa merg intre zilele 9-11 pt control ca sa-mi monitorizeze ovulatia!

probabil ca la control iti va spune si cand sa bebeliti. si eu astept z13 sa merg sa vedem ce e de facut, si sa imi zica pe cand sa bebelim.
Lili Eu
Scris: Monday, February 27, 2017 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Buna aspirici! am ajuns si noi acasuta de eri. pana acum suntem un cumintel papam si dormim 3-4 oreSimplyLove fetelor sa nu renuntati la visul vostru de a deveni mame, atunci cand va veni momentul sa fiti mame o sa realizati ca efortul vostru va fi rasplatit pe deplin coeur sa dea DD ca visul vostru sa devina curand reslitate

Lili Eu attached the following image(s):
pano_20170227_125721.jpgpano_20170227_125654.jpgpano_20170227_125638.jpgpano_20170226_203840.jpg

lixandra_alexandra
Scris: Monday, February 27, 2017 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Crissy wrote:

Daca ginecologul nu-ti recomanda, mergi la un hematolog si ceri sa ti le dea sau poate la medicul de familie care chiar daca nu-ti poata da trimitere dar macar iti poate spune ce analize sa faci din astea. Ai grija de tine Cheek Kiss

Asa voi face. multumesc !!!Cheek Kiss
Victory
Scris: Monday, February 27, 2017 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Cory wrote:
Victory ma rog la Dumnezeu sa fi bine si tu si bebe.stai linistita,nu te stresa si o sa fie bine.Eu ma fost azi la spital pt diagnostic:avort spontan incomplet,complicat prin hemoragie severa sau întârziata.
Doamne ajuta, multumesc!
alexutza_88
Scris: Monday, February 27, 2017 3:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Imi pare rau ca zilele acestea unele dintre aspirici au trecut prin momente grele. Se pare ca inceputul de an nu a fost norocos pentru multe dintre noi, din pacate. Sper sa recuperam pe parcurs.
Eu sunt dezamagita pentru ca testele de ovulatie nu s-au pozitivat deloc luna aceasta, sunt deja in ziua 17. Am avut mucusul specific, insa liniuta intensa nu a aparut pe test, doar o linie pala. Nu trageam sperante la o sarcina din cauza endometrului, dar macar naiba, ovulatia sa se produca.....miercuri ajung la monitorizare dar am asa o stare proasta....nu-mi ajungea endometrul, colac peste pupaza si ovulatia.
Anna21
Scris: Monday, February 27, 2017 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/12/2016
alexutza_88 wrote:
Imi pare rau ca zilele acestea unele dintre aspirici au trecut prin momente grele. Se pare ca inceputul de an nu a fost norocos pentru multe dintre noi, din pacate. Sper sa recuperam pe parcurs.
Eu sunt dezamagita pentru ca testele de ovulatie nu s-au pozitivat deloc luna aceasta, sunt deja in ziua 17. Am avut mucusul specific, insa liniuta intensa nu a aparut pe test, doar o linie pala. Nu trageam sperante la o sarcina din cauza endometrului, dar macar naiba, ovulatia sa se produca.....miercuri ajung la monitorizare dar am asa o stare proasta....nu-mi ajungea endometrul, colac peste pupaza si ovulatia.

Hei curaj, eu am ramas insarcinata cu ovulatie in ziua 24. Eram la fel de dezamagita ca tine ca nu ovulez. Si uite ca sunt burtica. DistanceKiss
Crissy
Scris: Monday, February 27, 2017 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Lili Eu wrote:
Buna aspirici! am ajuns si noi acasuta de eri. pana acum suntem un cumintel papam si dormim 3-4 oreSimplyLove fetelor sa nu renuntati la visul vostru de a deveni mame, atunci cand va veni momentul sa fiti mame o sa realizati ca efortul vostru va fi rasplatit pe deplin coeur sa dea DD ca visul vostru sa devina curand reslitate

Ce scumpete mica!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si ma bucur mult de tot ca in sfarsit ti s-a indeplinit visul! computerlove
Mire
Scris: Monday, February 27, 2017 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor,

Eu cum stau acum si le cocCrazy , as vrea sa-mi fac niste investigatii.
Medicul a zis ca nu se pune problema de trombofilie, dar sincer as vrea sa scrie negru pe alb acest lucru, pentru ca nu as vrea sa fie nevoie sa mai pierd vreo sarcina pentru a face investigatii in plus. El a zis ca imi da niste analize suplimentare.
Imi puteti spune, din cele care ati facut astfel de analize, ce ati facut mai exact?
Ma uit acum pe internet si sunt foarte multe...

Multumesc!Cheek Kiss

Eu le-am facut pe cele de trombofilie de baza.M-au ajuns 1000-1100de lei parca.Dar am vrut, pt linistea mea.Am avut sangerari la inceputul sarcinii si medicul era sceptic in privinta vreunei mutatii.Din fericire, daca se poate spune asa, mi-a iesit prezenta una din cele mai usoare si intalnite, si nu necesita tratament suplimentar.
Eu te-as sfatui sa le faci totusi, sa fii impacata.
Mire
Scris: Monday, February 27, 2017 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Lili Eu wrote:

Bebel frumusel!!Te pupam!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.