|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| Victory wrote: Nu stiu, nici nu s a pus problema de inimioara ieri ar fi prea devreme cica.....Nu stiu.... Sa de a Dzeu sa fie bebe bine ca avem noi timp sa o ascultam..... merci pt ....Aspenter
Dupa 6 saptamani se poate auzi inimioara, eu am fost la 6s4z dupa um si am auzit inimioara. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1019
| Dana000 wrote:Lixandra iti doresc multa putere sa treci peste acest impas. Noi te sustinem moral, dar tu stii cel mai bine ce e in inima ta. Ai grija de tine si in curand o sa ti se indeplineasca visul. Stii vorba aia, Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce.
Multumesc Dana,
Ma uit din 5 in 5 min pe site sa vad rezultatul Desi stiu ca nu o sa fie unul pozitiv. Dar vreau sa stiu ce e de facut in viitor. Asa este. Asta este o incercare de la Dumnezeu si nu o sa ma las doborata. Pentru ca stiu ca ce e al meu e pus deoparte.
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| lixandra_alexandra wrote:Multumesc Dana, Ma uit din 5 in 5 min pe site sa vad rezultatul Desi stiu ca nu o sa fie unul pozitiv. Dar vreau sa stiu ce e de facut in viitor. Asa este. Asta este o incercare de la Dumnezeu si nu o sa ma las doborata. Pentru ca stiu ca ce e al meu e pus deoparte.
stii ca noi te sustinem, si aici vei gasi toata intelegerea de care ai nevoie... indiferent de rezultat, nu e usor prin ce trebuie sa treci... am citit zilele trecute un citat in engleza, in care m-am regasit cu totul:
I asked for strength and God gave me difficulties to overcome.
I asked for wisdom and God gave me problems to solve.
I received nothing I wanted I received everything I needed.
|

| meme wrote:stii ca noi te sustinem, si aici vei gasi toata intelegerea de care ai nevoie... indiferent de rezultat, nu e usor prin ce trebuie sa treci... am citit zilele trecute un citat in engleza, in care m-am regasit cu totul: I asked for strength and God gave me difficulties to overcome. I asked for wisdom and God gave me problems to solve. I received nothing I wanted I received everything I needed.
E, uite asta m-a emotionat foarte tare! Asa este...doar ca trebuie sa realizam lucrul asta.
Va multumesc din suflet! |
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| alexutza_88 wrote:
Si vinul rosu trebuie consumat doar pana la ovulatie? Ca sa stiu cum ma sacrific :))) Multumesc pentru sfaturi, imi sunteti de mare ajutor!
Nu neaparat, dar te ajuta la cresterea libidoului, si e bun si pentru sot, creste cantitatea si calitatea spermei. De exemplu, al meu sot e bautor de bere, care nu e asa de indicata daca vrei sa concepi un bebe. Si l-am convis sa inlocuiasca berea care o bea seara cu 2-3 pahare de vin rosu. Alte ajutoare ar fi acidul folic, coenzima Q10, vitamina C (si pt tine si pt sot). |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| lixandra_alexandra wrote:Multumesc din suflet Korina, desi cred ca stim cu toatele raspunsul de azi, dar eu nu vreau sa-mi fac sperante. Asa a fost sa fie, si mergem inainte, chiar daca o particica din sufletul mereu mereu va fi distrus. Imi pare rau prin ce ai trecut, si ma bucur ca Dumnezeu a fost langa tine si ti-a dat un puiut. Acum pot intelege si eu aceasta suferinta Sa fiti sanatosi, amandoi si fericiti. Multumim Lixandra!! |

| Fetelor, mi-a iesit Beta - 74785 Deci sa vedem acum ce e de facut.
Va tin la curent dupa ce vorbesc cu doctorul.
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| lixandra_alexandra wrote:Fetelor, mi-a iesit Beta - 74785 Deci sa vedem acum ce e de facut. Va tin la curent dupa ce vorbesc cu doctorul.
A crescut se pare. Doamne ajuta sa fie bine! Mergi si la eco azi ? |
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| lixandra_alexandra wrote:Fetelor, mi-a iesit Beta - 74785 Deci sa vedem acum ce e de facut. Va tin la curent dupa ce vorbesc cu doctorul.
A crescut. Asta nu poate fi un semn rau.... |

| Lidiutza85 wrote:A crescut. Asta nu poate fi un semn rau....
Sincer ma asteptam sa scada. Dar nu trebuia sa se dubleze? |
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| lixandra_alexandra wrote:Sincer ma asteptam sa scada. Dar nu trebuia sa se dubleze?
Eu ?tiam ca nu se mai dubleaza dupa un timp. Oricum e?ti în grafic cu hcg-ul adica e normal pt 9 saptamâni. Sper sa fie bine. Bafta la doctor |
Inregistrat: 1/13/2017 Mesaje: 120
| DianaM wrote:Buna dimineata fetelor! Lixandra, asteptam vesti de la tine cu sufletul la gura! Azi trebuie sa vedem cel putin un test pozitiv! In alta ordine de idei, am si eu nevoie de sfatul vostru. Cred ca am deslusit ziua in care am ovulat( sau cel putin asa cred), pentru ca de atunci sunt tare constipata. Am incercat toate metodele posibile si nimic( inclusiv combinatii dubioase de mancare..iaurt cu suc de portocale  ), iau miere pe stomacul gol in fiecare dimineata de vreo doua luni dar nimic nu are efect Am reusit azi noapte sa ma odihnesc cat de cat, burtica nu ma mai doare, a ramas doar o senzatie de presiune asa... O zi buna tuturor!
Sucul de prune face minuni |

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
Eu nu prea ma pricep...dar cred ca trebuia deja sa scada semnificativ. Du-te si la alt ecograf...parerea mea... |

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Alya wrote:Sucul de prune face minuni
|
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| lixandra_alexandra wrote:Sincer ma asteptam sa scada. Dar nu trebuia sa se dubleze?
Nu se mai dubleaza la varsta asta a sarcini. Din cate stiu eu creste pana aproape de 12s apoi incepe sa scada concentratia pe masura ce avanseaza sarcina.
Tin pumnii sa fie bine! :* |
|
|
|
|