|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| bby88 wrote:Sincer nu vreau sa supar pe nimeni dar mai mare prostie nu am auzit pana acum de la medic. Cum adica sa faci sex sa se cure?e? E cretin? Poti face o infec?ie sau mai rau. Cum adica mai e ceva acolo? Ce anume este ceva asta? Daca e ceva trebuie cura?at de medic sau dat antibiotic sa se elimine fara a te infecta sub nici o forma sex. Serios iubito tu nu ai nici o vina dar medici din astia nu trebuie sa profeseze. Cauta altul si stai cuminte fara sex in perioada asta. Crede-ma ca de ani de zile schimb medici pe banda rulanta si am întâlnit si incompeten?i care erau sa ma nenoroceasca. Fetele cu experien?a cred ca sunt de acord cu mine...auzi la el..."mai e ceva acolo si sa faci sex sa se curete"
Mi-a zis ca uterul e curat, se vede ceva " racait" acolo. Cel mai probabil s-a referit ca mai e ceva pe " teava" ( scuzati expresia)...Nu m-a chiuretat, mi-a zis ca sarcina s-a eliminat singura. Din cauza anilor de anticonceptionale pe care ii am la activ e normal sa curga mai putin in timp. Nu mi-a zis nimic de repaos sexual sau medicamente...Oricum va dati seama ca n-am niciun chef de sex acum...acum cateva zile eram insarcinata si acum nu mai sunt! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| DianaM wrote:Mi-a zis ca uterul e curat, se vede ceva " racait" acolo. Cel mai probabil s-a referit ca mai e ceva pe " teava" ( scuzati expresia)...Nu m-a chiuretat, mi-a zis ca sarcina s-a eliminat singura. Din cauza anilor de anticonceptionale pe care ii am la activ e normal sa curga mai putin in timp. Nu mi-a zis nimic de repaos sexual sau medicamente...Oricum va dati seama ca n-am niciun chef de sex acum...acum cateva zile eram insarcinata si acum nu mai sunt!
Draguta mea, bby88 are mare dreptate. E cea mai mare imbecilitate din partea unui doctor sa recomande asa ceva. Nu suntem doctori, se presupune ca nu suntem chiar in masura sa dam sfaturi, insa e prea de tot. Cum sa recomanzi sex in astfel de caz??OMG..mare ti-e gradina Doamne... Te rog mult, incearca sa mai mergi la un alt doctor pentru o alta parere, iti zic si de ce: daca cumva ramane ceva acolo si nu se elimina complet, faci complicatii, doamne fereste. Nu iti trebuie vreo infectie acum. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Alexandra88 wrote:Nu am facut nici o analiza hormonala din pacate Dr nu m-a trimis, tocmai de aceea nu sunt prea multumita. Il voi schimba din Martie. ..sper sa fie cu noroc. Multumesc Tu ce tratament ai facut ? Exact asa era si la mine, foliculii se dezvoltau frumos dar endometrul era pana in 10 mm, nici nu mai stiu ce sa zic.......am Incredere ca noul Dr va fi mai implicat si ii vom da de capat infertilitatii
asa am avut si eu tot cu closty stimulare iar doctorul meu mi a dat imediat cycloproginova 2/zi doar pastilele albe..m a ajutat f mult la ingrosarea endometrului. |

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| alexutza_88 wrote:Draguta mea, bby88 are mare dreptate. E cea mai mare imbecilitate din partea unui doctor sa recomande asa ceva. Nu suntem doctori, se presupune ca nu suntem chiar in masura sa dam sfaturi, insa e prea de tot. Cum sa recomanzi sex in astfel de caz??OMG..mare ti-e gradina Doamne... Te rog mult, incearca sa mai mergi la un alt doctor pentru o alta parere, iti zic si de ce: daca cumva ramane ceva acolo si nu se elimina complet, faci complicatii, doamne fereste. Nu iti trebuie vreo infectie acum.
O sa merg la cer si alta parere...of...abia astept sa treaca perioada asta... |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| DianaM wrote:O sa merg la cer si alta parere...of...abia astept sa treaca perioada asta...
O sa treaca...incearca sa gandesti pozitiv, nu a fost sa fie de data aceasta, si intr-un fel mai bine ca s-a intamplat acum decat mai tarziu. Fii tare, gandeste-te ca alte femei saracele au suferit mult mai mult, sarcini oprite in evolutie la 3 luni sau mai mult, etc. Pierderea e aceeasi, insa trauma e mult mai mare la o sarcina avansata.
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/20/2016 Mesaje: 74
| Lili Eu wrote: Eu zic sa nu iti faci sperante la foliculul ne spart ptr ca e deja batran si e chist deja. doar sa il mai prinzi pe cel care sa spart deja...doamne ajuta...
Eu asta sper, sa il fi prins pe cel spart. Daca s-a vazut corpul galben si mie calendarul imi arata ca azi as fi la ovulatie, ma gandesc ca am ovulat poate azi noapte corpul galben cat timp este prezent in ovar dupa ovulatie?? Stiti cumva? |
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Alexandra88 wrote:Eu asta sper, sa il fi prins pe cel spart. Daca s-a vazut corpul galben si mie calendarul imi arata ca azi asi fi la ovulatie, ma gandesc ca am ovulat poate azi noapte  corpul galben cat timp este prezent in ovar dupa ovulatie?? Stiti cumva? Daca s-a spart aseara ai avea ?anse dar nu foarte mari daca abia azi ai prestat (ovulul traie?te maxim 12-24. Corpul galben ramâne pana la urmatorul ciclu acolo deci e posibil sa fi ovulat si mai demult. Oricum Felicitari pentru HSG si daca nu se întâmpla luna asta luna viitoare sper sa ai spor si sa nu mai aveti nici o piedica. Monitorizari ai facut pana acum? Scuze daca ai mai spus |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Crissy wrote:hai mai carlita pai ce facem noi aici? Facem ce facem luna de luna pana ne primim cadoul, care, de cele mai multe ori, se lasa adteptat. Cred ca maine o sa declar z1. |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Alexandra88 wrote:Eu asta sper, sa il fi prins pe cel spart. Daca s-a vazut corpul galben si mie calendarul imi arata ca azi as fi la ovulatie, ma gandesc ca am ovulat poate azi noapte  corpul galben cat timp este prezent in ovar dupa ovulatie?? Stiti cumva? Nu te baza pe diverse aplica?ii pentru telefonul mobil! Ele sunt toate simple statistici, nu cunosc corpul tau. Cea mai sigura e monitorizarea ecografica a ovulatiei. Nici macar testele nu confirma ca s-a produs ovulatia. Ele doar arata un nivel crescut al hormonului luteinizant (LH) |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Fetele cum sunte?i ? Mie nu mi-a venit Rosa , o astept de doua zile . Tb este de 36,9 .. nu mai întreg nimic ! Crede?i ca daca as fi însarcinata este posibil sa nu se vada la test ? A?i mai patit asa? |
| carlita wrote:Facem ce facem luna de luna pana ne primim cadoul, care, de cele mai multe ori, se lasa adteptat. Cred ca maine o sa declar z1.
|
|

| maria2013 wrote: Nu te baza pe diverse aplica?ii pentru telefonul mobil! Ele sunt toate simple statistici, nu cunosc corpul tau. Cea mai sigura e monitorizarea ecografica a ovulatiei. Nici macar testele nu confirma ca s-a produs ovulatia. Ele doar arata un nivel crescut al hormonului luteinizant (LH)
Asa este! Luna trecuta mi-am facut test de ovulatie in ziua in care imi arata calendarul si mi-a iesit pozitiv, in urmatoarea zi am mers la medic si foliculul era intact,deci ovulatia nu s-a produs Acum nu am avut nici un simptom dar la ecog raf se vedea corpul galben deci am ovulat deja..... Este posibil ca HSG ul de luni sa fi influentat ovulatia in vre-un fel? |
|

| bby88 wrote:Daca s-a spart aseara ai avea ?anse dar nu foarte mari daca abia azi ai prestat (ovulul traie?te maxim 12-24. Corpul galben ramâne pana la urmatorul ciclu acolo deci e posibil sa fi ovulat si mai demult. Oricum Felicitari pentru HSG si daca nu se întâmpla luna asta luna viitoare sper sa ai spor si sa nu mai aveti nici o piedica. Monitorizari ai facut pana acum? Scuze daca ai mai spus
Am facut stimulari anul trecut in Martie, Aprilie si iulie, cu monitorizari si totusi, nu am ramas insarcinata. Anul acesta am decis sa reiau tratamentele si cand am mers la dr a zis sa vedem ce se intampla fara stimulari, si m-a trimis la HSG. Ieri ,dupa cum am zis ,am mers cu rezultatul la dr si la eco vaginal s-a vazut corpul galben, deci am ovulat fara aport extern (sa zic asa) |
|
| Asta e foarte bine. Ideea e sa stii si cand ovulezi..Aplicatia din telefon e valabila doar daca ai ciclu ceas fara exceptie si ti-a fost confirmata de medic ovulatia in aceeasi zi.. Poi incerca o luna de monitorizari fara stimulare sau pur si simplu sa prestati mai des pana apropape de urmatorul ciclu ca sa fiti siguri ca ati acoperit perioada fertila. Luna viitoare fiind prima dupa HSG ai sanse ceva mai mari pentru ca sunt trompele libere si substanta care a fost introdusa in trompe s spuna ca se face ceva mai alunecoase o perioada. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| buna fetele, eu ar trebui sa testez dar imi e frica de rezultat. ma gandeam sa fac direct beta?!?!?!? nici nu stiu ce sa fac. nu am nici un simptom doar ca in z9dpo am simtit o intepatura mai puternica si am presupus ca e implantarea....dar nu ar trebui sa urmeze niste simtome? |
|
|