|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Off, Carlita, nu îmi mai place graficul tau azi... |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Îmi pare tare rau... Sper sa fii ok curând. |
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| carlita wrote:DianaM, asteptam vestile cu sufletul la gura! Bella, facem progrese! Hai ca inaintam incet, dar sigur!
Deci: avort menstrual clar! Mai am chestii de eliminat, mi-a zis sa bebelesc in seara asta si cu siguranta maine o sa mai curga. Alte analize a zis sa nu fac momentan pentru ca arata totul mult prea bine, inclusiv ovarele cu foliculii lor( asa s-a exprimat) iar endometrul este ok pentru perioada lunii in care ma aflu. M-a rugat sa mai incerc macar doua luni pentru ca el imi garanteaza ca in maxim doua luni voi ramane din nou si daca dupa astea doua luni tot nu raman, incepem analize amanuntite. Si ca abia dupa 1 an de incercari daca nu ramai se fac analize suplimentare. Eu m-am mai linistit putin. Voi ce parere aveti? |
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
|
Imi pare tare rau....fii tare!! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| DianaM wrote:Deci: avort menstrual clar! Mai am chestii de eliminat, mi-a zis sa bebelesc in seara asta si cu siguranta maine o sa mai curga. Alte analize a zis sa nu fac momentan pentru ca arata totul mult prea bine, inclusiv ovarele cu foliculii lor( asa s-a exprimat) iar endometrul este ok pentru perioada lunii in care ma aflu. M-a rugat sa mai incerc macar doua luni pentru ca el imi garanteaza ca in maxim doua luni voi ramane din nou si daca dupa astea doua luni tot nu raman, incepem analize amanuntite. Si ca abia dupa 1 an de incercari daca nu ramai se fac analize suplimentare. Eu m-am mai linistit putin. Voi ce parere aveti?
?i eu zic ca totul o sa fie bine.Sunt sigura ca o sa vina bebe curând. |
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| DianaM wrote:Deci: avort menstrual clar! Mai am chestii de eliminat, mi-a zis sa bebelesc in seara asta si cu siguranta maine o sa mai curga. Alte analize a zis sa nu fac momentan pentru ca arata totul mult prea bine, inclusiv ovarele cu foliculii lor( asa s-a exprimat) iar endometrul este ok pentru perioada lunii in care ma aflu. M-a rugat sa mai incerc macar doua luni pentru ca el imi garanteaza ca in maxim doua luni voi ramane din nou si daca dupa astea doua luni tot nu raman, incepem analize amanuntite. Si ca abia dupa 1 an de incercari daca nu ramai se fac analize suplimentare. Eu m-am mai linistit putin. Voi ce parere aveti? Eu sunt de parere ca are dreaptate cu asteptatul inca putin, incerci doar din octombrie si ai ramas destul de repede deci ai sanse destul de mari ca in cele 2 luni sa ramai din nou |
| Uff, curaj la urmatoarea incercare sigur o sa se prinda si o ramana cu tine 9 luni cat aveai endometrul la inseminare? |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| maria2013 wrote:Off, Carlita, nu îmi mai place graficul tau azi... mie nu-mi place de câteva zile.... e pe-aproape roza |
| carlita wrote:mie nu-mi place de câteva zile.... e pe-aproape roza hai mai carlita pai ce facem noi aici? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/20/2016 Mesaje: 74
| Am fost azi la dr cu rezultatul HSG, si azi imi arata calendarul ca ovulez....se pare ca am ovulat deja Eu nu mai stiu ce se intampla cu mine. S- a vazut corpul galben pe ovarul drept si inca un folicul cica de luna trecuta care nu s-a spart. Din pacate endometrul e doar de 7 mm. Luna asta am luat doar myo-sun, fara stimulare. Am bebelit azi, mai beblim si maine si fie ce o vreo Doamne Doamne! Pupici
Alya si Diana M imi pare rau pt voi, dar capul sus ca incepe o luna noua |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| DianaM wrote:Deci: avort menstrual clar! Mai am chestii de eliminat, mi-a zis sa bebelesc in seara asta si cu siguranta maine o sa mai curga. Alte analize a zis sa nu fac momentan pentru ca arata totul mult prea bine, inclusiv ovarele cu foliculii lor( asa s-a exprimat) iar endometrul este ok pentru perioada lunii in care ma aflu. M-a rugat sa mai incerc macar doua luni pentru ca el imi garanteaza ca in maxim doua luni voi ramane din nou si daca dupa astea doua luni tot nu raman, incepem analize amanuntite. Si ca abia dupa 1 an de incercari daca nu ramai se fac analize suplimentare. Eu m-am mai linistit putin. Voi ce parere aveti?
Toate bune si frumoase Diana, dar cum e posibil doctorul sa-ti recomande sa bebelesti, cand inca tu elimini..Ce inseamna sa bebelesti si maine o sa mai curga??? E o noutate pt mine...Mai nou asa se curata uterul dupa avort menstrual? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| DianaM wrote:Deci: avort menstrual clar! Mai am chestii de eliminat, mi-a zis sa bebelesc in seara asta si cu siguranta maine o sa mai curga. Alte analize a zis sa nu fac momentan pentru ca arata totul mult prea bine, inclusiv ovarele cu foliculii lor( asa s-a exprimat) iar endometrul este ok pentru perioada lunii in care ma aflu. M-a rugat sa mai incerc macar doua luni pentru ca el imi garanteaza ca in maxim doua luni voi ramane din nou si daca dupa astea doua luni tot nu raman, incepem analize amanuntite. Si ca abia dupa 1 an de incercari daca nu ramai se fac analize suplimentare. Eu m-am mai linistit putin. Voi ce parere aveti? Sincer nu vreau sa supar pe nimeni dar mai mare prostie nu am auzit pana acum de la medic. Cum adica sa faci sex sa se cure?e? E cretin? Poti face o infec?ie sau mai rau. Cum adica mai e ceva acolo? Ce anume este ceva asta? Daca e ceva trebuie cura?at de medic sau dat antibiotic sa se elimine fara a te infecta sub nici o forma sex. Serios iubito tu nu ai nici o vina dar medici din astia nu trebuie sa profeseze. Cauta altul si stai cuminte fara sex in perioada asta. Crede-ma ca de ani de zile schimb medici pe banda rulanta si am întâlnit si incompeten?i care erau sa ma nenoroceasca. Fetele cu experien?a cred ca sunt de acord cu mine...auzi la el..."mai e ceva acolo si sa faci sex sa se curete" |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bby88 wrote:Sincer nu vreau sa supar pe nimeni dar mai mare prostie nu am auzit pana acum de la medic. Cum adica sa faci sex sa se cure?e? E cretin? Poti face o infec?ie sau mai rau. Cum adica mai e ceva acolo? Ce anume este ceva asta? Daca e ceva trebuie cura?at de medic sau dat antibiotic sa se elimine fara a te infecta sub nici o forma sex. Serios iubito tu nu ai nici o vina dar medici din astia nu trebuie sa profeseze. Cauta altul si stai cuminte fara sex in perioada asta. Crede-ma ca de ani de zile schimb medici pe banda rulanta si am întâlnit si incompeten?i care erau sa ma nenoroceasca. Fetele cu experien?a cred ca sunt de acord cu mine...auzi la el..."mai e ceva acolo si sa faci sex sa se curete"
LOV U |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| bby88 wrote:Sincer nu vreau sa supar pe nimeni dar mai mare prostie nu am auzit pana acum de la medic. Cum adica sa faci sex sa se cure?e? E cretin? Poti face o infec?ie sau mai rau. Cum adica mai e ceva acolo? Ce anume este ceva asta? Daca e ceva trebuie cura?at de medic sau dat antibiotic sa se elimine fara a te infecta sub nici o forma sex. Serios iubito tu nu ai nici o vina dar medici din astia nu trebuie sa profeseze. Cauta altul si stai cuminte fara sex in perioada asta. Crede-ma ca de ani de zile schimb medici pe banda rulanta si am întâlnit si incompeten?i care erau sa ma nenoroceasca. Fetele cu experien?a cred ca sunt de acord cu mine...auzi la el..."mai e ceva acolo si sa faci sex sa se curete" Eu iti dau dreptate. eu cand am pierdut prima sarcina si tot asa nu sa eliminat tot am facut tratament cu antibiotic. nu tratament cu "sex" si in luna respectiva nu am avut voie sa bebelim beloc orice dr dupa o sarcina pierduta iti recomanda repaus sexual 30 de zile |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alexandra88 wrote:Am fost azi la dr cu rezultatul HSG, si azi imi arata calendarul ca ovulez....se pare ca am ovulat deja Eu nu mai stiu ce se intampla cu mine. S- a vazut corpul galben pe ovarul drept si inca un folicul cica de luna trecuta care nu s-a spart. Din pacate endometrul e doar de 7 mm. Luna asta am luat doar myo-sun, fara stimulare. Am bebelit azi, mai beblim si maine si fie ce o vreo Doamne Doamne! Pupici Alya si Diana M imi pare rau pt voi, dar capul sus ca incepe o luna noua Eu zic sa nu iti faci sperante la foliculul ne spart ptr ca e deja batran si e chist deja. doar sa il mai prinzi pe cel care sa spart deja...doamne ajuta... |
|
|