|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| maria2013 wrote: Poate este ?i acum bebe! Daca zici ca e?ti în z10 dupa ovulatie, cred ca sâmbata ai putea testa.
O sa testez si va anunt |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Cory wrote:
Da cam a?a ma dor,pe lateral dar sfârcurile nu mai sunt a?a sensibile.pana acum nu am avut sângerare de implantare dar ?tiu ca nu e obligatorie.La prima sarcina am avut.Multumesc mult de urari.Tu când ai testat?
Eu am testat in ziua 13 DPO si a iesit slab pozitiv. |
| DianaM wrote:
Eu am testat in ziua 13 DPO si a iesit slab pozitiv.
Testez sâmbata sau duminica ?i vedem,doar ca nu am in casa teste ff sensibile.Am un test barza ?i un ferlidona.Vedem ce o sa iasa. |
| Cory wrote:
Testez sâmbata sau duminica ?i vedem,doar ca nu am in casa teste ff sensibile.Am un test barza ?i un ferlidona.Vedem ce o sa iasa.
Mie mi-a iesit slab pozitiv dar destul de vizibil Sure Check, din cate am inteles sunt cele mai sigure si bune. Fetele spun pe aici ca Barza se intampla sa dea fals pozitive. Bafta multa! |
| DianaM wrote:Mie mi-a iesit slab pozitiv dar destul de vizibil Sure Check, din cate am inteles sunt cele mai sigure si bune. Fetele spun pe aici ca Barza se intampla sa dea fals pozitive. Bafta multa!
Daca or sa iasa pozitive,am sa mai iau unul bun pentru confirmare.Va pup |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/20/2016 Mesaje: 74
| Multumesc Pentru incurajari! Toate bune pana acum, si totusi bebele intarzie sa apara. Eu stiu ca nu ovulez, intrebarea este de ce, sI chiar si dupa 3 stimulari nici un rezultat......ceva problema tot este . Cum zicea Dr. ....infertilitatea e ca si un puzzle, deocamdata avem cateva piese bune, dar pana la rezolvarea lui mai avem nevoie de cateva .... Doamne ajuta tuturor |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
| Alexandra88 wrote:Multumesc Pentru incurajari! Toate bune pana acum, si totusi bebele intarzie sa apara. Eu stiu ca nu ovulez, intrebarea este de ce, sI chiar si dupa 3 stimulari nici un rezultat......ceva problema tot este . Cum zicea Dr. ....infertilitatea e ca si un puzzle, deocamdata avem cateva piese bune, dar pana la rezolvarea lui mai avem nevoie de cateva .... Doamne ajuta tuturor
Buna !Alexandra 88 , vad ca si tie ti s-a recomandat myo-sun, eu puteam sa iau ani de zile myo-sun si sa am sinechie uterina.
Lipsa ovulatiei inseamna o prolactina crescuta si estrogen scazut. Ai dozat acesti hormoni ?
Si eu am facut stimukari cu clostyl., am obtinut foliculi dar endometru mic ,cand lucrurile stau asa se spune ca nici ovocitele obtinute orin stimulare nu sunt de calitate.
Daca nu esti multumita de acest medic , mergi la altul, dacacesti multumita, mergi mai des, asa va cauta mai in amanunt unde exista problema.
Infertilitate inexplicabila nu exista , decat probleme necautate, negasite , nerezolvate.Pupici
Bafta fetelor ce urmeaza la testare.
Gravidutelor, sarcini usoare, fara probleme, cu rezultate bune la toate analizele |
|
| CARLA 8 wrote:Buna !Alexandra 88 , vad ca si tie ti s-a recomandat myo-sun, eu puteam sa iau ani de zile myo-sun si sa am sinechie uterina. Lipsa ovulatiei inseamna o prolactina crescuta si estrogen scazut. Ai dozat acesti hormoni ? Si eu am facut stimukari cu clostyl., am obtinut foliculi dar endometru mic ,cand lucrurile stau asa se spune ca nici ovocitele obtinute orin stimulare nu sunt de calitate. Daca nu esti multumita de acest medic , mergi la altul, dacacesti multumita, mergi mai des, asa va cauta mai in amanunt unde exista problema. Infertilitate inexplicabila nu exista , decat probleme necautate, negasite , nerezolvate.Pupici Bafta fetelor ce urmeaza la testare. Gravidutelor, sarcini usoare, fara probleme, cu rezultate bune la toate analizele
Nu am facut nici o analiza hormonala din pacate Dr nu m-a trimis, tocmai de aceea nu sunt prea multumita. Il voi schimba din Martie. ..sper sa fie cu noroc. Multumesc
Tu ce tratament ai facut ? Exact asa era si la mine, foliculii se dezvoltau frumos dar endometrul era pana in 10 mm, nici nu mai stiu ce sa zic.......am Incredere ca noul Dr va fi mai implicat si ii vom da de capat infertilitatii |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2017 Mesaje: 120
| Buna ziua fetelor... hcg 36 deci |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alexandra88 wrote:Multumesc Pentru incurajari! Toate bune pana acum, si totusi bebele intarzie sa apara. Eu stiu ca nu ovulez, intrebarea este de ce, sI chiar si dupa 3 stimulari nici un rezultat......ceva problema tot este . Cum zicea Dr. ....infertilitatea e ca si un puzzle, deocamdata avem cateva piese bune, dar pana la rezolvarea lui mai avem nevoie de cateva .... Doamne ajuta tuturor Eu te sfatuiesc sa treci pe mamcat nuci alune mieji de floarea soarelui seminte de susan toate crude fac minuni. eu am mancat inainte sa raman foarte multe si sincer cred ca a dat rezultate. ajuta foarte mult la srimularea ovarelor si in productia de ovule sanatoase. eu imi faCeam seara si suc de sfecla rosie telina morcov mar si portocale..e foarte bun. iti faci un sungur pahar si il bei proaspat pe stomacul gol eu faceam doua pahare si ptr al meu sot. si am baut cred doua luni un pahar pe zi. si am mai consumat si polen crud. nu polen uscat.cel crud e cel mai bun dar sa ai grija de unde il cumperi e bn sa il cumperi direct de la producator. sa fie pastrat la congelator. daca il cumperi dupa piata si nu e pastra cum trebuie e toxic. si dupa ce il cumperi il bagi in congelator... |
|
| Lili Eu wrote: Eu te sfatuiesc sa treci pe mamcat nuci alune mieji de floarea soarelui seminte de susan toate crude fac minuni. eu am mancat inainte sa raman foarte multe si sincer cred ca a dat rezultate. ajuta foarte mult la srimularea ovarelor si in productia de ovule sanatoase. eu imi faCeam seara si suc de sfecla rosie telina morcov mar si portocale..e foarte bun. iti faci un sungur pahar si il bei proaspat pe stomacul gol eu faceam doua pahare si ptr al meu sot. si am baut cred doua luni un pahar pe zi. si am mai consumat si polen crud. nu polen uscat.cel crud e cel mai bun dar sa ai grija de unde il cumperi e bn sa il cumperi direct de la producator. sa fie pastrat la congelator. daca il cumperi dupa piata si nu e pastra cum trebuie e toxic. si dupa ce il cumperi il bagi in congelator...
Merci mult LilI, noi mancam in general sanatos, imi plac tare mult nucile, midgalele,alunele, si o sa incerc si cu seminte iar freshurile sunt of idee geniala! Incercam si asta |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alexandra88 wrote:Merci mult LilI, noi mancam in general sanatos, imi plac tare mult nucile, midgalele,alunele, si o sa incerc si cu seminte iar freshurile sunt of idee geniala! Incercam si asta semintele fac minuni...sunt foarte bune ptr ovulatie. si incearca sa le consumi dimineata, da rezultate bune. seara nu prea da rezultat. eu cumparam mieji de la Lidal la punguta de 500 de grame si ii consumam asa cruzi imi puneam o mana sanatoasa in punguta amestecate cu nuci fructe uscate alune. si cand ajungeam la servici le mancam pe stomacul gol.nu puteam sa mananc acasa dar pe aste le mancam cand ajungeam acolo |
|
| Sa imi tineti pumnii, ma duc acum la doctor! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Alexandra88 wrote:Nu am facut nici o analiza hormonala din pacate Dr nu m-a trimis, tocmai de aceea nu sunt prea multumita. Il voi schimba din Martie. ..sper sa fie cu noroc. Multumesc Tu ce tratament ai facut ? Exact asa era si la mine, foliculii se dezvoltau frumos dar endometrul era pana in 10 mm, nici nu mai stiu ce sa zic.......am Incredere ca noul Dr va fi mai implicat si ii vom da de capat infertilitatii
Mergi in z3 si fa-le din proprie initiativa,apoi la ovulatie si in z7dpo doar progesteronul. Mi se par priomordiale Eu le-am facut inainte sa mi le recomande la sfatul fetelor de aici.Aveam prolactina f mare,am luat Vitex si chiar in luna aceea am si ramas gravida. Succes!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| DianaM, asteptam vestile cu sufletul la gura! Bella, facem progrese! Hai ca inaintam incet, dar sigur! |
|
|