Clubul aspirantelor - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexandra88
Scris: Tuesday, January 31, 2017 9:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/20/2016
Hello fetelor! Eu am fost ieri la HSG, vreau sa spun ca nu m-a durut deloc! Eram asa de stresata, nu am dormit deloc cu o noapte inainte. Sincer mai tare m-a deranjat ca trebuia sa merg la pipi ( trebuia vezica plina) hohot Am avut dureri mai spre seara, dar gen dureri de menstruatie putin mai intense, in rest totul oknewclap . Trompe permeabile, uter in dimensiuni normale, deci asta am taiat-o de pe lista... Am zis Dr ca speram cumva sa nu iasa analiza buna ca macar stiam ca de aici se explica infertilitatea, insa zicea Dr ca asta are fi fost cealalta mai proasta varianta. Acum sa vedem...Dr zicea ca poate are trebui repetata spermograma sotului, la un alt laborator . Va atasez spermograma sa va dati si voi cu parerea....computerlove DistanceKiss

Alexandra88 attached the following image(s):
20170131_210854-1.jpg

DianaM
Scris: Wednesday, February 1, 2017 8:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Buna dimineata coeur

Alya, ce ai facut ieri la doctor?

Fetelor, mie mi se opreste cm, am avut doar luni seara si ieri dimineata rosu, dar putin, apoi a fost putin maroniu, aproape deloc pe absorbant...mai mult pe hartie. Deci e clar ca ceva nu e in regula, abia astept sa ma duc la doctorpale .
Coralia
Scris: Wednesday, February 1, 2017 9:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/31/2017
Buna dimineata fetelor, mai am putin si o iau razna. Am CM regulat, 28 zile, sunt în a 10 a zi de întârziere si rezultatul testului a fost ... NEGATIV....Cray Voi aveti vreo explicatie pentru asta?
Mire
Scris: Wednesday, February 1, 2017 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Alexandra88 wrote:
Hello fetelor! Eu am fost ieri la HSG, vreau sa spun ca nu m-a durut deloc! Eram asa de stresata, nu am dormit deloc cu o noapte inainte. Sincer mai tare m-a deranjat ca trebuia sa merg la pipi ( trebuia vezica plina) hohot Am avut dureri mai spre seara, dar gen dureri de menstruatie putin mai intense, in rest totul oknewclap . Trompe permeabile, uter in dimensiuni normale, deci asta am taiat-o de pe lista... Am zis Dr ca speram cumva sa nu iasa analiza buna ca macar stiam ca de aici se explica infertilitatea, insa zicea Dr ca asta are fi fost cealalta mai proasta varianta. Acum sa vedem...Dr zicea ca poate are trebui repetata spermograma sotului, la un alt laborator . Va atasez spermograma sa va dati si voi cu parerea....computerlove DistanceKiss

Bravo!Ai scapat de o grija!hearts
Acum cu ajutorul lui Dumnezeu o sa vina si bebe!hearts
Diana1489
Scris: Wednesday, February 1, 2017 10:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Neata fetelor ! Eu am facut astazi un test ultrasensibil si este negativ , deci nu mai imi ramâne decât sa astept menstra care întârzie de doua zile . Boredom
DianaM
Scris: Wednesday, February 1, 2017 10:45 AM
Nivel

Diana1489 wrote:
Neata fetelor ! Eu am facut astazi un test ultrasensibil si este negativ , deci nu mai imi ramâne decât sa astept menstra care întârzie de doua zile . Boredom

Imi pare tare rau sorry
DianaM
Scris: Wednesday, February 1, 2017 10:47 AM
Nivel

DianaM wrote:
Buna dimineata coeur

Alya, ce ai facut ieri la doctor?

Fetelor, mie mi se opreste cm, am avut doar luni seara si ieri dimineata rosu, dar putin, apoi a fost putin maroniu, aproape deloc pe absorbant...mai mult pe hartie. Deci e clar ca ceva nu e in regula, abia astept sa ma duc la doctorpale .

Mi-a venit si mie rezultatul la beta 2, recoltat duminica:

Buna ziua,
Avem rugamintea sa va prezentati la noi in clinica pentru a repeta recolta,laboratorul mai cere o monstra de sange.
Mentionez ca nu va trebui sa mai platiti nimic.

Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Deci m-am lamurit si cu asta! nervi Macar nu m-au anuntat luni ca ma duceam sa repet...acum ce sens mai are?!
Mire
Scris: Wednesday, February 1, 2017 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
DianaM wrote:

Buna ziua,
Avem rugamintea sa va prezentati la noi in clinica pentru a repeta recolta,laboratorul mai cere o monstra de sange.

Deci m-am lamurit si cu asta! nervi Macar nu m-au anuntat luni ca ma duceam sa repet...acum ce sens mai are?!

Seriooos? Cat de neseriosi?!
bby88
Scris: Wednesday, February 1, 2017 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
DianaM wrote:

Buna ziua,

Diana stiu ca e ceva stres in plus dar eu in locul tau as merge sa fac beta din nou chiar daca m-as astepta sa fie 0 si poate nu mai are sens, mai ales ca spui ca deja s-a oprit menstruatia. Mergi si spune-le ca le faci si reclamatie ca medicul tau asteapta rezultatul mai repede NuImiPasa
maria2013
Scris: Wednesday, February 1, 2017 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Diana, la ce laborator ai facut analiza? Încearca sa faci la un laborator de încredere!
Bella1989
Scris: Wednesday, February 1, 2017 1:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Alexandra, ma bucur pentru ve?tile bune! Neavând probleme nici tu cu trompele, nici so?ul cu gigeii, testul pozitiv trebuie sa apara repede-repede!

DianaM, vad ca ai trecut prin multe zilele astea, si imi pare rau pentru ce ?i se întâmpla. Doar faza cu laboratorul mai lipsea in povestea asta... Foarte neserio?i! Eu ?tiu ca tu acum esti suparata pentru lucruri mai importante si nu mai dai a?a mare aten?ie gre?elii lor, dar pe viitor evita-i. Te imbratisez si mult curaj!

Alya, tu ce ai mai facut?
DianaM
Scris: Wednesday, February 1, 2017 1:03 PM
Nivel

bby88 wrote:

Diana stiu ca e ceva stres in plus dar eu in locul tau as merge sa fac beta din nou chiar daca m-as astepta sa fie 0 si poate nu mai are sens, mai ales ca spui ca deja s-a oprit menstruatia. Mergi si spune-le ca le faci si reclamatie ca medicul tau asteapta rezultatul mai repede NuImiPasa

Of...tre sa-l sun pe doctor iarasi si daca nu ma primeste ma duc cu forta diseara la el.Si maine dimineata la beta....nervi
DianaM
Scris: Wednesday, February 1, 2017 1:04 PM
Nivel

maria2013 wrote:
Diana, la ce laborator ai facut analiza? Încearca sa faci la un laborator de încredere!

Am facut la singurul laborator din oras care avea deschis duminica. Pe viitor fug de ei cat vad cu ochii!!!
DianaM
Scris: Wednesday, February 1, 2017 1:07 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Alexandra, ma bucur pentru ve?tile bune! Neavând probleme nici tu cu trompele, nici so?ul cu gigeii, testul pozitiv trebuie sa apara repede-repede!

DianaM, vad ca ai trecut prin multe zilele astea, si imi pare rau pentru ce ?i se întâmpla. Doar faza cu laboratorul mai lipsea in povestea asta... Foarte neserio?i! Eu ?tiu ca tu acum esti suparata pentru lucruri mai importante si nu mai dai a?a mare aten?ie gre?elii lor, dar pe viitor evita-i. Te imbratisez si mult curaj!

Alya, tu ce ai mai facut?

Mersi frumos Bella! Am intrat intr-o stare de iau totul ca atare fara sa ma mai consum ca altfel o iau razna...Parca au inceput loviturile si nu se mai opresc. Colac peste pupaza aseara m-am certat si cu al meu ca a venit acasa cu un laptop cica cadou pentru mine, vroia sa imi faca o surpriza si eu am facut o criza de nervi de ne-am certat!pale
Bella1989
Scris: Wednesday, February 1, 2017 1:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
carlita wrote:
Anna, tu ce faci? Cum esti? Ti-a confirmat medicul ca e fetita sau inca nu? Cheek Kiss
Bella, ai trecut de stimulare? A?teptam nouta?i! Clap Clap

Carlita, e?ti o dulcea?a! Sunt bine, mul?umesc de întrebare! Nu am ajuns înca la stimulare, înca sunt in perioada de inhibare. Mai am de facut 3 injectii, iar apoi voi face dozarile hormonale iar in func?ie de rezultate, doctorul va decide când încep stimularea... abia a?tept sa vad cum arata un profil hormonal dupa inhibare. :) Ma simt foarte bine, nu am efecte secundare de la diphereline... doar astazi m-am trezit pu?in transpirata si citisem ca si asta ar fi un efect... dar dorm foarte bine, de mult nu m-am mai odihnit a?a, sunt normala, nu sunt mai irascibila decât de obicei... sper sa o ?in tot asa... ce ma bucura este ca de?i nu am acele reac?ii ciudate la tratament, am raspuns repede la el. Mi-a venit ciclul dupa patru injectii, si de?i ini?ial ma speriasem tare, se pare ca este bine ca a venit, înseamna ca inhibarea s-a produs... Doamne ajuta! Mul?i, mul?i pupici si mul?umesc pentru sus?inere!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.