|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Crissy wrote:Vezi ca am lasat 2 tone de prafusor de burtica pe locul ala deci nu se accepta altceva decat testulet pozitiv! multumesc, multumesc ... eu tot sper, desi temp de azi dimineata ar putea fi si de la faptul ca mi-a fost foarte cald asta-noapte + parca simt cum ma ia gripa ... |
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita wrote: multumesc, multumesc ... eu tot sper, desi temp de azi dimineata ar putea fi si de la faptul ca mi-a fost foarte cald asta-noapte + parca simt cum ma ia gripa ... Ia un Fervex preventiv cat inca n-ar putea sa afecteze o eventuala bobita |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Crissy wrote:Ia un Fervex preventiv cat inca n-ar putea sa afecteze o eventuala bobita M-am gandit si eu sa iau un paracetamol simplu, just in case. |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Inawar wrote:
Sper sa fie tot asa, desi doctorita mi-a zis ca e posibil sa inceapa greturile din sapt 6 sau 7. Poate ti se face foame si de la vitamine, la cantar cum stai? :)
Exact.Dupa 6s au inceput la mine si m-au tinut pana la 13s ..cu varsaturi zilnice si nebunii. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2017 Mesaje: 51
| BUNA FETELOR....AM REPETAT DIN NOU BETA HCG-UL SI A INCEPTR SA CAPETE VALORI MAI MARI....BETA HCG 1-12.02......BETA HCG 2- 16.12.....BETA HCG 3-29.54.....LA LABORATOR AU SPUS CA E OK CRESTEREA SI CA E O SARCINA MAI MICA,CA POATE NU S-A FIXAT DECAT MAI TARZIU....VINERI MERG LA MEDIC .... |
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| mlt wrote:BUNA FETELOR....AM REPETAT DIN NOU BETA HCG-UL SI A INCEPTR SA CAPETE VALORI MAI MARI....BETA HCG 1-12.02......BETA HCG 2- 16.12.....BETA HCG 3-29.54.....LA LABORATOR AU SPUS CA E OK CRESTEREA SI CA E O SARCINA MAI MICA,CA POATE NU S-A FIXAT DECAT MAI TARZIU....VINERI MERG LA MEDIC ....
Iti tin pumnii, sa dea Domnu sa fie bine pana la urma! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| am venit de la eco am vazut nasucul manute picioruse e de bine am auzit inimioara am un copil zglobiu oricum mi-au dat lacrimile asa o bucurie am simtit merg maine sa fac si analiza la sange ,pentru imunitate puteti lua vitamina c .continui cu utrogestan si dupa ce termin femibion 1 iau 2 cam atat o sarcina usoara |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| mlt wrote:BUNA FETELOR....AM REPETAT DIN NOU BETA HCG-UL SI A INCEPTR SA CAPETE VALORI MAI MARI....BETA HCG 1-12.02......BETA HCG 2- 16.12.....BETA HCG 3-29.54.....LA LABORATOR AU SPUS CA E OK CRESTEREA SI CA E O SARCINA MAI MICA,CA POATE NU S-A FIXAT DECAT MAI TARZIU....VINERI MERG LA MEDIC .... Doamne ajuta! Nu repeti si vineri beta? |
| DianaM wrote:Iti tin pumnii, sa dea Domnu sa fie bine pana la urma! DUPA CALCULELE MELE SI TEORETIC GANDIN EU NUMAI IN DUPA ZIUA A 10 DPO SA FIXAT DE ACEEA NU MI-A IESIT TESTU BETA HCCG POZITIV IN ZIUA A 10...EU TOTUSI CRED CA E O SARCINA FOARTE MICA SI DE ACEEA A FOST DIFERENTA AIA....A MAI TRECUT CINEVA PRIN SITUATIA ASTA? |
| maria2013 wrote: Doamne ajuta! Nu repeti si vineri beta?
ASA AM ZIS CA O SA MERG SI VINERI DAR NU STIU DACA APUC CA MEDICUL MEU E LA CLUJ SI VA TREBUI SA PLEC DE DIMINEARA ....SA VAD DACA APUC! |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| mlt wrote: ASA AM ZIS CA O SA MERG SI VINERI DAR NU STIU DACA APUC CA MEDICUL MEU E LA CLUJ SI VA TREBUI SA PLEC DE DIMINEARA ....SA VAD DACA APUC!
Încearca sa ajungi! Medicul te va asigura cu privire la fixarea în uter, dar beta iti arata dezvoltarea copilului. |
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Mi-am facut programare la medic pe 10 februarie. Am vorbit cu el si i-am explicat in mare ce si cum...A zis ca intai sa ma vada si apoi vedem ce e de facut dar dupa parerea lui e ceva hormonal mai mult ca sigur. A zis ca oricum pana nu vine nebunia mai pot spera dar sa nu imi fac sperante prea mari sa nu fiu dezamagita . Acum am dat in extrema cealalta si ma rog sa imi vina mai repede sa stiu o treaba...Saracu' omu' meu, nu stiu cum de ma suporta uneori . O seara frumoasa tuturor! |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Mire wrote:
Exact.Dupa 6s au inceput la mine si m-au tinut pana la 13s ..cu varsaturi zilnice si nebunii.
Nuuu nu vreau. Cred ca va trebui sa am o punga in buzunar in caz ca sunt la lucru si nu apuc sa ajung la baie. Plus ca vreau sa anunt la 12 saptamani si incerc sa nu ies in evidenta, suntem multi colegi in birou |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| stelutza wrote:am venit de la eco am vazut nasucul manute picioruse e de bine am auzit inimioara am un copil zglobiu oricum mi-au dat lacrimile asa o bucurie am simtit merg maine sa fac si analiza la sange ,pentru imunitate puteti lua vitamina c .continui cu utrogestan si dupa ce termin femibion 1 iau 2 cam atat o sarcina usoara Ma bucur ca e totul bine si imi imaginez emotia. Iti scriam azi sa stai linistita si uite ca nu aveai de ce sa iti faci griji |
|
Inregistrat: 10/30/2016 Mesaje: 16
| mlt wrote: DUPA CALCULELE MELE SI TEORETIC GANDIN EU NUMAI IN DUPA ZIUA A 10 DPO SA FIXAT DE ACEEA NU MI-A IESIT TESTU BETA HCCG POZITIV IN ZIUA A 10...EU TOTUSI CRED CA E O SARCINA FOARTE MICA SI DE ACEEA A FOST DIFERENTA AIA....A MAI TRECUT CINEVA PRIN SITUATIA ASTA?
nu as vrea sa te sperii,dar eu am 2 sarcini oprite în evolu?ie...descoperite din cauza bhcg care nu se dubla,nici batut. Sa dea Dumnezeu la tine sa nu fie asa,ci doar sa fie mai micu?a momentan si sa creasca bine. Stai linistita ca e cel mai important. |
|
|