|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| maria2013 wrote: Se face fara trimitere, la o saptamâna de la ovulatie.
Chiar ma gandeam acum sa astept sa imi vina si sa imi fac programare la medic mai aproape de urmatoarea ovulatie, poate vede si foliculii mai bine..Offf... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/20/2016 Mesaje: 74
| lixandra_alexandra wrote:Buna seara fetelor, Astazi am fost la doctor care a confirmat sarcina Ma duc peste 2 saptamani, cand o sa se vada mai mult. V-am atasat prima poza...de care m-am indragostit (sunt nebuna, stiu)
Wow, ce frumos! Sarcina usoara si la termen |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| mlt wrote:eu nu inteleg o chesti.....daca la testele de sarcina se depisteaza hcg-ul 20 .....eu am facut test si a iesit poziti....in sange eu aveam doar 12.02 .....cum a iesit testul de sarcina la un nivel atat de scazut al beta hcg-ului....? Si mie mi s-a pozitivat testul minut cu toate ca in aceeasi zi, rezultatul la beta a fost doar 9,5 parca... In schimb la al doilea beta am avut rezultatul 95. Nu vreau sa te descurajez, dar ceva nu e bine..si n-as pune-o pe seama laboratorului. Oricat de nasol ar fi laboratorul respectiv, nu cred ca se pot face asemenea greseli.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| HOPE wrote: Si mie mi s-a pozitivat testul minut cu toate ca in aceeasi zi, rezultatul la beta a fost doar 9,5 parca... In schimb la al doilea beta am avut rezultatul 95. Nu vreau sa te descurajez, dar ceva nu e bine..si n-as pune-o pe seama laboratorului. Oricat de nasol ar fi laboratorul respectiv, nu cred ca se pot face asemenea greseli.
HOPE cum te simti? |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| stefy.any wrote:
Citind ce ai scris, am inceput sa caut si eu informatii despre asta. Se pare ca ai dreptate! Si eu am o valoare mare la AMH, 5,500 ng/mL. Tin minte ca la unul dintre controale prin 2010, ginecoloaga de atunci mi-a spus ca am ovare cu aspect polichistic. Ciudat e ca ultimii doi ginecologi care m-au vazut n-au zis nnimic de chestia asta...Oare sa fie si la mine problema asta...??
E posibil, multi medici nu dau importanta, nici mie nu mi-au zis toti de chestia asta, ideea e ca nu se trateaza, doar se amelioreaza din ce am citit. Mie ultima dr la care am fost mi-a recomandat Fertilovit PCOS , un complex puternic de vitamine care cica ar ameliora problema, sunt scumpicele, costa vreo 230 lei pe luna, nu am gasit mare lucru pe net despre ele/ reusita lor, insa sper sa functioneze.
|
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| lixandra_alexandra wrote:Buna seara fetelor, Astazi am fost la doctor care a confirmat sarcina Ma duc peste 2 saptamani, cand o sa se vada mai mult. V-am atasat prima poza...de care m-am indragostit (sunt nebuna, stiu)
Felicitari!!!! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
Bravo!! Felicitari! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Buna fetelor! Felicitari lixandra! Sunt în a 6 a zi dpo ?i am temperatura 37,3 . Crede?i ca este ceva acolo ? |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| lixandra_alexandra wrote:Buna seara fetelor, Astazi am fost la doctor care a confirmat sarcina Ma duc peste 2 saptamani, cand o sa se vada mai mult. V-am atasat prima poza...de care m-am indragostit (sunt nebuna, stiu) Nu esti nebuna, esti o mamica fericita care isi iubeste puiul! Sa-ti traiasca puisorul, sa fiti sanatosi! Si, din nou felicitari! |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
Multumesc din suflet. Imi doresc din toata inima ca toate fetele sa treaca prin ce trec eu acum. Se va intampla, sunt sigura si doresc asta cu toata fiinta mea! |
|
| Inawar wrote: Si eu am patit asa, dar am taiat din ea de pe telefon. Cum te simti?
Am taiat din ea dar nu tot nu merge. Ma simt f bine, doar mai obosita decat inainte. In rest, sper sa ma tina toata sarcina asa Tu esti bine, esti ok? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/5/2015 Mesaje: 77
| Buna fetelor, eu sunt un pic cu moralul la pamant, am tras o criza de plans, se pare ca tratamentul meu cu gonal nu a dat randament, am luat cinci zile, injectabil si din ziua 8 pana in ziua 11 foliculii nu au mai crescut, tot 1,2 sunt, au crescut strict pe perioada gonalului, dupa ce nu am mai luat, au stagnat. Asta este, ne ridicam si mergem mai departe. Felicitari noilor gravidute si sa avem si noi cat mai repede bebei nostri. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| erika10 wrote:Buna fetelor, eu sunt un pic cu moralul la pamant, am tras o criza de plans, se pare ca tratamentul meu cu gonal nu a dat randament, am luat cinci zile, injectabil si din ziua 8 pana in ziua 11 foliculii nu au mai crescut, tot 1,2 sunt, au crescut strict pe perioada gonalului, dupa ce nu am mai luat, au stagnat. Asta este, ne ridicam si mergem mai departe. Felicitari noilor gravidute si sa avem si noi cat mai repede bebei nostri. Treaba asta o patisem si eu la stimularea cu Closty, la cea cu Gonal nu l-am oprit decat cu 24 de ore inainte de a face injectia cu Pregnyl, iar cu 1-2 zile inainte de Pregnyl am facut si Menopur. Nu te descuraja, luna viitoare sper sa ai mai mult noroc! |
|
| Diana1489 wrote:Buna fetelor! Felicitari lixandra! Sunt în a 6 a zi dpo ?i am temperatura 37,3 . Crede?i ca este ceva acolo ?
Multumesc |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2017 Mesaje: 120
| Felicitari tuturor fetelor pentru testele + si pt cine l-a vazut pe bebe la purtator |
|
|