|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multumesc mult, fetele! Bun venit pentru noile aspirici si felicitari burticilor!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Anelise wrote:Multumesc mult, fetele! Bun venit pentru noile aspirici  si felicitari burticilor!!!
Multumim frumos pentru noua casuta |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| maria2013 wrote:Stelutza, tu nu esti tot burtica? da sunt am 11 saptamani implinite |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| stelutza wrote: da sunt am 11 saptamani implinite Super! Scuze, dar cu atâtea teste pozitive in ultima vreme, aproape am pierdut sirul :) Sarcina usoara sa ai! |
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| maria2013 wrote: Super! Scuze, dar cu atâtea teste pozitive in ultima vreme, aproape am pierdut sirul :) Sarcina usoara sa ai!
multumesc oricum mai stau pe aici ca fetele imi sunt dragi si am invatat multe aici |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| DianaM wrote:Multumim frumos pentru noua casuta Cu mult drag! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Sper sa nu supar pe nimeni ca nu-mi exprim bucuria pasirii in casuta noua! Vreau la alta sectiune!!! Dati-ma afara de aici! Faceti ceva! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Buma fete
Subscribe Carlita de trei ori Vad ca sunt pe locul 11 si ma apropii de top 10. Hai sa ne grabim putin aici
Va pup pe toate!!! Bafta la bebelit !!! |
|
| Crissy, ma uitam in semnatura ta si nu vad scris ... tu nu ai facut HSG? |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Mul?umim pentru casu?a noua! Fetelor, va doresc sa fie ultima casuta la aspirici! Mai ales tie, Carlita, ca ai zis-o a?a frumos... Sa ploua cu teste pozitive! |
|
| Bella1989 wrote:Mul?umim pentru casu?a noua! Fetelor, va doresc sa fie ultima casuta la aspirici! Mai ales tie, Carlita, ca ai zis-o a?a frumos... Sa ploua cu teste pozitive! ULTIMA sa fie!!! Am zis! Tu ce mai faci, draga mea? Recuperata total dupa laparo? Demarezi procedurile pt fiv?
|
|

Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| carlita wrote:Sper sa nu supar pe nimeni ca nu-mi exprim bucuria pasirii in casuta noua! Vreau la alta sectiune!!!  Dati-ma afara de aici!  Faceti ceva! Hai, Carlita! Capul sus! Eu sunt mai babuta ca tine pe meleagurile astea! Hai ca facem noi cumva sa plecam de aici! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| carlita wrote:ULTIMA sa fie!!! Am zis!  Tu ce mai faci, draga mea? Recuperata total dupa laparo? Demarezi procedurile pt fiv? Sunt bine. Multumesc de intrebare! Dupa laparo m-am recuperat, cu toate ca am ramas cu o sensibilitate la burtica, ma balonez foarte des si tind sa cred ca are legatura cu laparoscopia pentru ca inainte nu aveam problema asta... Insa in rest sunt bine, am facut si putin sport, puteam mai mult, dar m-am obisnuit lenesa. Miercuri incep injectiile cu diphereline pentru inhibare. Sunt foarte emotionata si ma stresez din orice... Astept sa primesc rezultatele la secretii si culturi col si innebunesc de fiecare data cand dau refresh si tot nu apar. Nu-mi vine sa cred ca peste doua zile incepe "distractia", sper sa ma simt bine pe perioada stimularii (si inhibarii) ca sa ajung la fiv pe cat posibil relaxata... Va spun de pe acum ca s-ar putea sa va stresez.
|
|

Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Haideti fetelor! La atac!!! |
|
| stefy.any wrote:Hai, Carlita! Capul sus! Eu sunt mai babuta ca tine pe meleagurile astea! Hai ca facem noi cumva sa plecam de aici! E musai sa facem ceva sa plecam ca prea am urcat in top! |
|
|