Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| maria2013 wrote:Laura, sper sa te recuperezi rapid, sa îti vezi linistita de viata. Trebuie sa vina si o perioada mai linistita!
Multumesc mult. Sper din suflet si eu sa se termine odata toate necazurile astea. Aseara,pe la 11 am luat un calmat si am dormit fara întrerupere 7-8 ore, chiar ma bucur. Va doresc o zi buna tuturor! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| LAURA0202 wrote:Multumesc mult Lili doar ca mi e oarecum si sa ma trezesc cu doua liniute pt ca eu ,la ce am în?eles de la dr,o sa cam fac raze si alte analize , rmn , tac sau atac si din ce stiu eu nu prea po?i sa fi graviduta când le faci. Oricum , pe mine ma intereseaza sa mi recuperez mâna si toate functiile ei pt ca n aveti idee cum este, cum te simti, înafara de dureri, când vezi ca nu po?i sa faci nimica doar cu o singura mana. Dr vor sa vada cum evolueaza oscioarele de la încheietura ca sa mi scoata suruburile dupa 6 luni -1 an , asta depinde totul de corpul meu. ( am pus o intrebare dr, daca n ar putea sa mi le lase acolo suruburile,placuta, nu de altceva dar n as mai vrea sa trec înca odata prin ceea ce am trecut pt ca n a fost deloc placut, si mi a spus ca intentia lor,a dr ,este ca sa vada cum se reface acolo, si sa le scoata pt ca Doamne feri daca as pa?i ceva iar la mâna, dupa aceea, nu s ar mai putea reface mâna la loc si m a cam speriat asta. Important este sa mi recuperez toate functiile mâinii, sa pot misca toate degetele, fara nici o problema, sa pot sa închid si sa deschid mâna fara probleme. Maine, fac o tura pana la iuby meu doar ca o sa fie doar pt 2 zile cred pt ca pe 30 trebe sa fiu la spital, la control, sa mi schimbe pansanentul si sa vada cum a reactionat mana mea la opera?ie, peste 14 zile îmi vor scoate si atele, ma gândeam ca în 2016, cusatura ar parea altfel dar iara ....m au cusut ca pe porc O sa vedem cum va fi peste o saptamana când voi merge la control. Va urez multa sanatate tuturor si mi pare rau ca eu vin sa stric buna dispozi?ie de aici cu problemele mele. Ca o paranteza, daca era sa ma las pe baza de din ?ara. .....ne stie cum era mâna mea dupa aceea, care trebuia operata pe 12 când am avut accidentul, nu dupa 11 zile. Om vedea ce s o alege cu mana mea, daca o sa pot sa recuperez totul. Va urez o seara placuta tuturor si o sa mai intru si pe aici, sa mai stiu si de voi dar doar in cazul in care mâna mi o va permite. Sper sa nu am iarasi dureri insuportabile care nu ma vor lasa sa ma odihnesc noaptea.
Totul va fi bine. O sa vezi. Suruburile ?i tija trebuiesc scoase. Tatal meu a trecut printr-o chestie asemanatoare. Recuperarea dupa a doua opera?ie a fost mult mai u?oara. Î?i doresc multa sanatate. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| LAURA0202 wrote:
Multumesc mult. Sper din suflet si eu sa se termine odata toate necazurile astea. Aseara,pe la 11 am luat un calmat si am dormit fara întrerupere 7-8 ore, chiar ma bucur. Va doresc o zi buna tuturor!
Sanatate multa Laura ! |
|

| Va imbratisez cu drag! Sarbatori frumoase in continuare! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Lili Eu wrote: Ce face bebe? Deocamdata e bine, multumesc de intrebare :) .. Abia astept urmatoarea eco..peste 2 sapt. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| HOPE wrote:Deocamdata e bine, multumesc de intrebare :)  .. Abia astept urmatoarea eco..peste 2 sapt. Ma bucur! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| LAURA0202 wrote:Multumesc mult Lili doar ca mi e oarecum si sa ma trezesc cu doua liniute pt ca eu ,la ce am în?eles de la dr,o sa cam fac raze si alte analize , rmn , tac sau atac si din ce stiu eu nu prea po?i sa fi graviduta când le faci......Important este sa mi recuperez toate functiile mâinii, sa pot misca toate degetele, fara nici o problema, sa pot sa închid si sa deschid mâna fara probleme. Maine, fac o tura pana la iuby meu doar ca o sa fie doar pt 2 zile cred pt ca pe 30 trebe sa fiu la spital, la control, sa mi schimbe pansanentul si sa vada cum a reactionat mana mea la opera?ie, peste 14 zile îmi vor scoate si atele, ma gândeam ca în 2016, cusatura ar parea altfel dar iara ....m au cusut ca pe porc O sa vedem cum va fi peste o saptamana când voi merge la control. Va urez multa sanatate tuturor si mi pare rau ca eu vin sa stric buna dispozi?ie de aici cu problemele mele. Ca o paranteza, daca era sa ma las pe baza de din ?ara. .....ne stie cum era mâna mea dupa aceea, care trebuia operata pe 12 când am avut accidentul, nu dupa 11 zile. Om vedea ce s o alege cu mana mea, daca o sa pot sa recuperez totul. Va urez o seara placuta tuturor si o sa mai intru si pe aici, sa mai stiu si de voi dar doar in cazul in care mâna mi o va permite. Sper sa nu am iarasi dureri insuportabile care nu ma vor lasa sa ma odihnesc noaptea. Draga Laura...imi pare atat de rau ca ai trecut prin asemenea momente grele, cum ai zis si tu intr-un mesaj anterior Dumnezeu nu ne da cat putem noi duce, Doamne fereste aa ne dea. Important e acum sa te axezi pe recuperarea mainii...eu zic ca e esential. Proiectul bebe trebuie clar sa il amani pana in momentul cand te vei recupera, pentru ca sigur vei face radiografii, tratament cu pastile care sunt incompatibile cu o sarcina etc. Doamne ajuta ca sa te recuperezi cat mai repede si sa reincepeti sa lucrati la bebe! Multa sanatate! |
|

Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Buna fetelorrr !!! Am un testulet poozitiiivv Ralucamarin attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
|
Wow Ce frumos! Inca o reusita cu stimulare usoara. In ce zi esti? Felicitari |
|

| bby88 wrote:Wow  Ce frumos! Inca o reusita cu stimulare usoara. In ce zi esti? Felicitari ziua 14 dupa ovitrelle ! E posibil sa nu il fi eliminat pe tot ? |
|

| Felicitari!!!! Sa dea Dzeu sa fie intr un ceas bun! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Ralucamarin wrote: ziua 14 dupa ovitrelle ! E posibil sa nu il fi eliminat pe tot ? Nuuuu. Ai bebe sigur Sarcina usoara |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Felicitari, fuguta la beta! |
|

| Crissy wrote: Felicitari, fuguta la beta!
maine ma duc ! Doamne ajuta |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Felicitari sarcina usoara!!!! |
|
|
|