Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Bella1989 wrote:Faci bine sa te relaxezi si sa te bucuri de sarbatori. Eu cred ca poti invata ceva din treaba asta si anume ca nu se intampla cand vrem noi, se intampla cand vrea Dumnezeu. Prietena ta s-a protejat si daca a fost sa fie tot s-a intamplat. Asa ca si la tine, si la noi toate, va veni la momentul potrivit. Noi facem tot ce ne sta in putinta, medicina moderna ne ajuta mult, dar minunea va veni cand vrea DD nu cand vrem noi...
Asa este. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| bby88 wrote:Feteeee a crescut de la 75 la 178  sper sa fie ok in continuare Luati prafusor proaspat Sarbatori fericiteeee Felicitariiii sarcina usoara si un bebe sanatos..... |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mire wrote:Creste,creste..deja se cunoaste burtica.Avem 15sapt astazi Am inceput sa ma simt mai bine, sa mananc, sa poftesc Voi cum sunteti?Ce repede trece timpu Ma bucur! sa ne pui pozica cu burtica in curand o sa simti minuea in burtica. la mine a miscat prima dara la 3 luni jumatate. noi suntem bine daca stam in casa azi am iesit si eu cu al meu la cumparaturi si am fost la un pas sa ma adune dupa jos... nu ne place la cumparaturi mi se face rau in magazine nu suport mirosu de magazin... am cumparat pe fuga ce aveam nevoie si am esit la aer...si imi doream sa ma uiti si eu pe la preturi sa vad ce imi mai trebuie de cumparat. dar pauza ca nu pot sa stau in magazin mai mult de 20 minute cred ca e mult si atat.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Felicitari noilor burticute! Sarbatori fericite tuturor! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Laura ce faci? Cum esti? Sa te intareasca Dumnezeu sa treci cu bine peste tot!
Sarbatori fericite fetelor va urez si eu! Sa va bucurati de Nasterea Domnului impreuna cu toti cei dragi si sa speram ca anul ce vine ne va ajuta sa avem si noi pruncii mult doriti!
|
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| bby88 wrote:Feteeee a crescut de la 75 la 178  sper sa fie ok in continuare Luati prafusor proaspat Sarbatori fericiteeee
FELICITARI!!!
|
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| bby88 wrote:Feteeee a crescut de la 75 la 178  sper sa fie ok in continuare Luati prafusor proaspat Sarbatori fericiteeee felicitari ?i sarcina u?oara ?i un bebelu? sanatos sarbatori fericite! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| bby88 wrote:Feteeee a crescut de la 75 la 178  sper sa fie ok in continuare Luati prafusor proaspat Sarbatori fericiteeee Felicitari bby!!! Ma bucur foarte mult pentru tine! O sa fie bine! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Craciun fericit, fetelor!!! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Lili Eu wrote: Laura cum esti azi?
Multumesc mult de intrebare. Oarecum mai bine as putea sa zicem ca m au operat în final astazi. Acum o sa vad daca o sa ma lase durerea sa dorm sau iar va trebui sa le cer clamate. O seara placuta va doresc tuturor
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| HOPE wrote:Felicitari bby!!! Ma bucur foarte mult pentru tine!  O sa fie bine!
FELICITARI
CRACIUN FERICIT TUTUROR. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Multa sanatate si cat mai multe teste pozitive pe viitor. Va pup pe toate si va imbratisez cu drag |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Fetele mele dragi, eu sunt foarte matinala azi... Încep pregatirile pentru Craciun si sunt convinsa ca nici voi nu ve?i intra prea mult pe aici, a?a ca va urez de acum sa ave?i un Craciun fericit alaturi de cei dragi! Bucura?i-va de sarbatori si încarca?i-va cu energie pozitiva pentru ca urmeaza un an important, anul in care ne vom îndeplini visul toate! Gravidute frumoase, sper sa va gândi?i si la noi si sa ne trimiteti prin Mo? Craciun mult praf de burtica sub brad! Va pup si va imbratisez pe toate! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Bella1989 wrote:Fetele mele dragi, eu sunt foarte matinala azi...  Încep pregatirile pentru Craciun si sunt convinsa ca nici voi nu ve?i intra prea mult pe aici, a?a ca va urez de acum sa ave?i un Craciun fericit alaturi de cei dragi! Bucura?i-va de sarbatori si încarca?i-va cu energie pozitiva pentru ca urmeaza un an important, anul in care ne vom îndeplini visul toate! Gravidute frumoase, sper sa va gândi?i si la noi si sa ne trimiteti prin Mo? Craciun mult praf de burtica sub brad! Va pup si va imbratisez pe toate! craciun fericit mult praf va trimit cu drag si eu si sper anul care vine sa se se-nplineasca toate dorintele si sa avem copiii sanatosi! |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Neata fetelor!!Va trimit mult prafusor de burtica sa se prinda la toate aspiricile ramase!!Pfuu,pfuu,pfuu!!! Sarbatori cat mai fericite sa aveti alaturi de cei dragi si sa vi se indeplineasca visul cat mai curand!! |
|
|
|