Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Thursday, December 22, 2016 11:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
O sa fie bine.trebuie sa ma pot duce la iuby meu înapoi ca si el se simte ca naiba când ma auzea plângând la tel.
Va urez toate cele bune si multumesc de gândurile bune
Noapte buna .
Sunt super obosita plus durerea de mâna. Va pup pe toate DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Friday, December 23, 2016 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
LAURA0202 wrote:
O sa fie bine.trebuie sa ma pot duce la iuby meu înapoi ca si el se simte ca naiba când ma auzea plângând la tel.
Va urez toate cele bune si multumesc de gândurile bune
Noapte buna .
Sunt super obosita plus durerea de mâna. Va pup pe toate DistanceKiss
Laura cum esti azi? computerlove
Lili Eu
Scris: Friday, December 23, 2016 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
bby88 wrote:
Multumesc fetelorhearts
Am mai mari emotii pt beta 2 decât pentru primulpale Va anun? maineiloveyou
Iti tin pumni sa vi cu beta mare azi dublu si un pic peste ....!Hands computerlove
bby88
Scris: Friday, December 23, 2016 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Lili Eu wrote:
Iti tin pumni sa vi cu beta mare azi dublu si un pic peste ....!Hands computerlove

Doamne ajuta! Multumesc DistanceKiss
Lidiutza85
Scris: Friday, December 23, 2016 2:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2016
Fetelor, azi am aflat ca o prietena de-a mea, care nu-si dorea un copil(si care se proteja pt treaba asta) a ramas insarcinata. O fi corect asa? Iar eu, in loc sa ma bucur pt ea, m-am intristat. Oare ce spune despre mine treaba asta?pale
Bella1989
Scris: Friday, December 23, 2016 2:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Lidiutza85 wrote:
Fetelor, azi am aflat ca o prietena de-a mea, care nu-si dorea un copil(si care se proteja pt treaba asta) a ramas insarcinata. O fi corect asa? Iar eu, in loc sa ma bucur pt ea, m-am intristat. Oare ce spune despre mine treaba asta?pale

Nu spune nimic despre tine treaba asta. Cred ca toate ne intristam cand femei din jurul nostru raman gravide de multe ori fara sa vrea, iar noi nu stim ce sa mai facem ca sa ramanem... Eu am povestit aici cat de "suparata" am fost pe o fata cand a ramas gravida...ras asta nu inseamna ca sunt rea, nu inseamna ca nu ma bucur pentru cei din jur, inseamna doar ca frustrarea asta e mare si oricat de rationale am incerca sa fim e imposibil nu fim invidioase sau sa nu ni se para ca noi am merita un copil mai mult decat altele, mai ales ca de cele mai multe ori cele care raman gravide asa usor nici macar nu si-l doresc... O sa vezi ca dupa ce digeri vestea, te vei bucura pentru ea si vei fi o prietena buna. Eu m-am bucurat pentru fata aceea cu toate ca in ziua in care a nascut am plans toata ziua si in nebunia mea i-am spus sotului ca "ala trebuia sa fie copilul meu".Lol
Lidiutza85
Scris: Friday, December 23, 2016 2:55 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Nu spune nimic despre tine treaba asta. Cred ca toate ne intristam cand femei din jurul nostru raman gravide de multe ori fara sa vrea, iar noi nu stim ce sa mai facem ca sa ramanem... Eu am povestit aici cat de "suparata" am fost pe o fata cand a ramas gravida...ras asta nu inseamna ca sunt rea, nu inseamna ca nu ma bucur pentru cei din jur, inseamna doar ca frustrarea asta e mare si oricat de rationale am incerca sa fim e imposibil nu fim invidioase sau sa nu ni se para ca noi am merita un copil mai mult decat altele, mai ales ca de cele mai multe ori cele care raman gravide din prima nici macar nu si-l doresc... O sa vezi ca dupa ce digeri vestea, te vei bucura pentru ea si vei fi o prietena buna. Eu m-am bucurat pentru fata aceea cu toate ca in ziua in care a nascut am plans toata ziua si in nebunia mea i-am spus sotului ca "ala trebuia sa fie copilul meu".Lol

Offff! Ai mare dreptate. Am incercat sa ma detasez oarecum. Luna asta de exemplu nici nu am mai urmarit ovulatia. Am stat linistita, m-am gandit sa trec peste sarbatorile astea fara sa stau sa ma gandesc: oi fi, n-oi fi....M-am gandit ca vine un an nou, din ianuarie o luam de la capat cu investigatiile...si poate,na, schimb anul...schimb norucul. Si pe cat am incercat sa raman de calma vestea asta m-a rascolit putin
bby88
Scris: Friday, December 23, 2016 2:57 PM
Nivel

Feteeee a crescut de la 75 la 178hainoroc sper sa fie ok in continuarehearts
Luati prafusor proaspat flowers
Sarbatori fericiteeeecraciun
Lidiutza85
Scris: Friday, December 23, 2016 3:00 PM
Nivel

bby88 wrote:

Bravo! Felicitari! O sa fie bine sigur. Multumim pt prafusor ca avem nevoiepupici pupici pupici

P.S. sarbatori fericite si tie
Tania2105
Scris: Friday, December 23, 2016 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
bby88 wrote:

Felicitariiiiiiiloveyou iloveyou iloveyou Vreau si eu praffffffhearts hearts hearts
Bella1989
Scris: Friday, December 23, 2016 3:04 PM
Nivel

Lidiutza85 wrote:

Offff! Ai mare dreptate. Am incercat sa ma detasez oarecum. Luna asta de exemplu nici nu am mai urmarit ovulatia. Am stat linistita, m-am gandit sa trec peste sarbatorile astea fara sa stau sa ma gandesc: oi fi, n-oi fi....M-am gandit ca vine un an nou, din ianuarie o luam de la capat cu investigatiile...si poate,na, schimb anul...schimb norucul. Si pe cat am incercat sa raman de calma vestea asta m-a rascolit putin

Faci bine sa te relaxezi si sa te bucuri de sarbatori. Eu cred ca poti invata ceva din treaba asta si anume ca nu se intampla cand vrem noi, se intampla cand vrea Dumnezeu. Prietena ta s-a protejat si daca a fost sa fie tot s-a intamplat. Asa ca si la tine, si la noi toate, va veni la momentul potrivit. Noi facem tot ce ne sta in putinta, medicina moderna ne ajuta mult, dar minunea va veni cand vrea DD nu cand vrem noi...Cheek Kiss
Bella1989
Scris: Friday, December 23, 2016 3:07 PM
Nivel

bby88 wrote:

Ce ma bucur pentru tine! Ti-am spus ca va fi mai mult decat dublu.coeur Un Craciun mai frumos ca asta nici nu se poate. Felicitari!computerlove
Mire
Scris: Friday, December 23, 2016 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Lili Eu wrote:
Mire ce face bubulina creste??? Lol computerlove

Creste,creste..deja se cunoaste burtica.Avem 15sapt astazi hearts
Am inceput sa ma simt mai bine, sa mananc, sa poftescLol
Voi cum sunteti?Ce repede trece timpu computerlove
Mire
Scris: Friday, December 23, 2016 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
DianaM wrote:
Fetelor, va urez Sarbatori Fericite, sa va bucurati de clipele petrecute alaturi de familie, sa va relaxati si sa aveti incredere ca va va veni si bebe, cel mai probabil cand ne asteptam mai putin Love . Eu intru in concediu de maine si abia miercuri o sa mai vin la serviciu iar acasa o sa fie nebunie zilele urmatoare.

Va pupacesc pe toate si sa va aduca Mosu' ce va doriti!

iloveyou Cheek Kiss

Doamne ajuta!Sarbatori fericite si sanatate multe!!Doamne Doamne sa iti indeplineasca dorintele!hearts
bby88
Scris: Friday, December 23, 2016 3:15 PM
Nivel

Multumesc fetelorcomputerlove Sa dea domnul sa treceti toate prin asta cat mai curandmajoreta iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.