Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| O sa fie bine.trebuie sa ma pot duce la iuby meu înapoi ca si el se simte ca naiba când ma auzea plângând la tel. Va urez toate cele bune si multumesc de gândurile bune Noapte buna . Sunt super obosita plus durerea de mâna. Va pup pe toate |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| LAURA0202 wrote:O sa fie bine.trebuie sa ma pot duce la iuby meu înapoi ca si el se simte ca naiba când ma auzea plângând la tel. Va urez toate cele bune si multumesc de gândurile bune Noapte buna . Sunt super obosita plus durerea de mâna. Va pup pe toate Laura cum esti azi? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| bby88 wrote:Multumesc fetelor Am mai mari emotii pt beta 2 decât pentru primul Va anun? maine Iti tin pumni sa vi cu beta mare azi dublu si un pic peste ....! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Lili Eu wrote: Iti tin pumni sa vi cu beta mare azi dublu si un pic peste ....! Doamne ajuta! Multumesc |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Fetelor, azi am aflat ca o prietena de-a mea, care nu-si dorea un copil(si care se proteja pt treaba asta) a ramas insarcinata. O fi corect asa? Iar eu, in loc sa ma bucur pt ea, m-am intristat. Oare ce spune despre mine treaba asta? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Lidiutza85 wrote:Fetelor, azi am aflat ca o prietena de-a mea, care nu-si dorea un copil(si care se proteja pt treaba asta) a ramas insarcinata. O fi corect asa? Iar eu, in loc sa ma bucur pt ea, m-am intristat. Oare ce spune despre mine treaba asta? Nu spune nimic despre tine treaba asta. Cred ca toate ne intristam cand femei din jurul nostru raman gravide de multe ori fara sa vrea, iar noi nu stim ce sa mai facem ca sa ramanem... Eu am povestit aici cat de "suparata" am fost pe o fata cand a ramas gravida... asta nu inseamna ca sunt rea, nu inseamna ca nu ma bucur pentru cei din jur, inseamna doar ca frustrarea asta e mare si oricat de rationale am incerca sa fim e imposibil nu fim invidioase sau sa nu ni se para ca noi am merita un copil mai mult decat altele, mai ales ca de cele mai multe ori cele care raman gravide asa usor nici macar nu si-l doresc... O sa vezi ca dupa ce digeri vestea, te vei bucura pentru ea si vei fi o prietena buna. Eu m-am bucurat pentru fata aceea cu toate ca in ziua in care a nascut am plans toata ziua si in nebunia mea i-am spus sotului ca "ala trebuia sa fie copilul meu". |
|
| Bella1989 wrote:Nu spune nimic despre tine treaba asta. Cred ca toate ne intristam cand femei din jurul nostru raman gravide de multe ori fara sa vrea, iar noi nu stim ce sa mai facem ca sa ramanem... Eu am povestit aici cat de "suparata" am fost pe o fata cand a ramas gravida... asta nu inseamna ca sunt rea, nu inseamna ca nu ma bucur pentru cei din jur, inseamna doar ca frustrarea asta e mare si oricat de rationale am incerca sa fim e imposibil nu fim invidioase sau sa nu ni se para ca noi am merita un copil mai mult decat altele, mai ales ca de cele mai multe ori cele care raman gravide din prima nici macar nu si-l doresc... O sa vezi ca dupa ce digeri vestea, te vei bucura pentru ea si vei fi o prietena buna. Eu m-am bucurat pentru fata aceea cu toate ca in ziua in care a nascut am plans toata ziua si in nebunia mea i-am spus sotului ca "ala trebuia sa fie copilul meu".
Offff! Ai mare dreptate. Am incercat sa ma detasez oarecum. Luna asta de exemplu nici nu am mai urmarit ovulatia. Am stat linistita, m-am gandit sa trec peste sarbatorile astea fara sa stau sa ma gandesc: oi fi, n-oi fi....M-am gandit ca vine un an nou, din ianuarie o luam de la capat cu investigatiile...si poate,na, schimb anul...schimb norucul. Si pe cat am incercat sa raman de calma vestea asta m-a rascolit putin |
|
| Feteeee a crescut de la 75 la 178 sper sa fie ok in continuare Luati prafusor proaspat Sarbatori fericiteeee |
|
| bby88 wrote:Feteeee a crescut de la 75 la 178 sper sa fie ok in continuare Luati prafusor proaspat Sarbatori fericiteeee
Bravo! Felicitari! O sa fie bine sigur. Multumim pt prafusor ca avem nevoie
P.S. sarbatori fericite si tie |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bby88 wrote:Feteeee a crescut de la 75 la 178 sper sa fie ok in continuare Luati prafusor proaspat Sarbatori fericiteeee
Felicitariiiiii Vreau si eu praffffff |
|
| Lidiutza85 wrote:
Offff! Ai mare dreptate. Am incercat sa ma detasez oarecum. Luna asta de exemplu nici nu am mai urmarit ovulatia. Am stat linistita, m-am gandit sa trec peste sarbatorile astea fara sa stau sa ma gandesc: oi fi, n-oi fi....M-am gandit ca vine un an nou, din ianuarie o luam de la capat cu investigatiile...si poate,na, schimb anul...schimb norucul. Si pe cat am incercat sa raman de calma vestea asta m-a rascolit putin
Faci bine sa te relaxezi si sa te bucuri de sarbatori. Eu cred ca poti invata ceva din treaba asta si anume ca nu se intampla cand vrem noi, se intampla cand vrea Dumnezeu. Prietena ta s-a protejat si daca a fost sa fie tot s-a intamplat. Asa ca si la tine, si la noi toate, va veni la momentul potrivit. Noi facem tot ce ne sta in putinta, medicina moderna ne ajuta mult, dar minunea va veni cand vrea DD nu cand vrem noi... |
|
| bby88 wrote:Feteeee a crescut de la 75 la 178 sper sa fie ok in continuare Luati prafusor proaspat Sarbatori fericiteeee Ce ma bucur pentru tine! Ti-am spus ca va fi mai mult decat dublu. Un Craciun mai frumos ca asta nici nu se poate. Felicitari! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Lili Eu wrote: Mire ce face bubulina creste???
Creste,creste..deja se cunoaste burtica.Avem 15sapt astazi Am inceput sa ma simt mai bine, sa mananc, sa poftesc Voi cum sunteti?Ce repede trece timpu |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| DianaM wrote:Fetelor, va urez Sarbatori Fericite, sa va bucurati de clipele petrecute alaturi de familie, sa va relaxati si sa aveti incredere ca va va veni si bebe, cel mai probabil cand ne asteptam mai putin . Eu intru in concediu de maine si abia miercuri o sa mai vin la serviciu iar acasa o sa fie nebunie zilele urmatoare. Va pupacesc pe toate si sa va aduca Mosu' ce va doriti!
Doamne ajuta!Sarbatori fericite si sanatate multe!!Doamne Doamne sa iti indeplineasca dorintele! |
|
| Multumesc fetelor Sa dea domnul sa treceti toate prin asta cat mai curand |
|
|