Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Thursday, December 22, 2016 9:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
LAURA0202 wrote:
Buna dimineata fetelor. M am trezit,dupa doar câteva ore de somn, zâmbetul pe buze este pu?in dar decat deloc , ii bun si asa. Probabil ca din cauza ca stiu ce ma ateapta, cica se poate sa ma ia la operatie dar nu acuma,sunt ultima pe lista, ori în finalul dimine?ii, ori în primele ore de dupa amiaza, sunt in asteptare, fara mâncare si nici macar apa nu pot sa beau plans plans
Sa speram ca nu ma ?in prea mult asa, singura chestie ii ca cica ar fi mai bine sa nu, dar pot macar sa merg la o ?igare topai
Macar atâta.

Neata! Acum am citit ce ai scris.. curaj. Daca medicii spun ca ni sunt riscuri e decizia ta. Acorda-ti o perioada in care sa te lini?te?ti si sa iei decizia buna pentru tine. Si eu am tot amânat opera?ia de?i nici nu aveam atâtea motive ca tine si uite ca la dou luni dupa se pare ca am ramas însarcinata. Important e sa te simti pregatita. Nu e graba.. multa sanatate Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Thursday, December 22, 2016 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
DianaM wrote:

Ai incredereCheek Kiss . O sa fie bine!!!!!! Trebuie sa fii optimista si o sa vezi ca o sa treci si peste asta. Stii ce se spune: Dumnezeu le da doar oamenilor puternici greutati pentru ca are incredere in ei si stie ca se vor descurca. Ai grija de tine coeur coeur

Multumesc , doar ca satu de multe ori si ma întreb daca or mai fi multe greutati/încercari pt ca deja, la prim cate am trecut,si sunt tânara,32 de ani pt înca putin doar ca experiente am mult prea multe pt varsta mea, capul sus si merg inainte, tre sa devin un pic puturoasa/ fricoasa ... si asa POATE NU MA VA MAI PUNE LA INCERCARI....NuStiu
Mire
Scris: Thursday, December 22, 2016 10:38 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Lili Eu wrote:
Ma bucur ca sunteti bine!! cu analizele nu te grabi inca le poti face din saptamana 9-10 de sarcina. cat despre compensat nu e mare lucru eu tot sa am fost la de de fam sa imi dea compemsat si aveam reducere 100 de lei si trebuiea sa astet o luna de zile sa le fac. si am dat bani din buzunar si am facut analizele m-am lasat pagubasa. primele analize te ajunge in jur de 800-900 lei si deaia zic asteapta sa vezi ca totu e bine apoi le poti face...computerlove

Exact.Nici eu nu mi-am mai batut capul...nu e mare diferenta si trebuie sa umblii o groaza.
Lidiutza85
Scris: Thursday, December 22, 2016 11:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2016
bby88 wrote:
Buna fetelor!
Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadouHands
Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie okiloveyou

Felicitari! Ma bucur foarte mult pt tine computerlove
Lidiutza85
Scris: Thursday, December 22, 2016 11:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2016
LAURA0202 wrote:

Multumesc , doar ca satu de multe ori si ma întreb daca or mai fi multe greutati/încercari pt ca deja, la prim cate am trecut,si sunt tânara,32 de ani pt înca putin doar ca experiente am mult prea multe pt varsta mea, capul sus si merg inainte, tre sa devin un pic puturoasa/ fricoasa ... si asa POATE NU MA VA MAI PUNE LA INCERCARI....NuStiu

Sincer si eu ma intreb de ce unii oameni trec prin atatea greutati. Viata de multe ori e nedreapta. Dar sa stii ca e si cu urcusuri si cu coborasuri. Asa ca, te rog, capul sus fii tare si optimista. Te pup si iti doresc numai bine in continuare pupici
Rubynne
Scris: Thursday, December 22, 2016 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
bby88 wrote:
Buna fetelor!
Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadouHands

FELICITARI! majoreta majoreta majoreta wav wav wav
Lili Eu
Scris: Thursday, December 22, 2016 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Mire wrote:

Exact.Nici eu nu mi-am mai batut capul...nu e mare diferenta si trebuie sa umblii o groaza.
Mire ce face bubulina creste??? Lol computerlove
DianaM
Scris: Thursday, December 22, 2016 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Fetelor, va urez Sarbatori Fericite, sa va bucurati de clipele petrecute alaturi de familie, sa va relaxati si sa aveti incredere ca va va veni si bebe, cel mai probabil cand ne asteptam mai putin Love . Eu intru in concediu de maine si abia miercuri o sa mai vin la serviciu iar acasa o sa fie nebunie zilele urmatoare.

Va pupacesc pe toate si sa va aduca Mosu' ce va doriti!

iloveyou Cheek Kiss
maria2013
Scris: Thursday, December 22, 2016 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
bby88 wrote:
Buna fetelor!

Felicitari! Ma bucur enorm pentru tine! Succes mâine la beta 2!
bby88
Scris: Thursday, December 22, 2016 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Multumesc fetelorhearts
Am mai mari emotii pt beta 2 decât pentru primulpale Va anun? maineiloveyou
maria2013
Scris: Thursday, December 22, 2016 6:20 PM
Nivel

bby88 wrote:
Multumesc fetelorhearts

Trebuie sa fie bine! Tinem pumnii!
Bella1989
Scris: Thursday, December 22, 2016 7:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
bby88 wrote:
Multumesc fetelorhearts

Stai lini?tita ca sigur e bine! Va fi mai mult decât dublu. computerlove
maria2013
Scris: Thursday, December 22, 2016 9:37 PM
Nivel

Laura, cum esti?
LAURA0202
Scris: Thursday, December 22, 2016 10:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Buna fetelor. Înca in asteptare ca trebuiau sa ma opereze azi si m au ?inut fara sa manânc si sa beau nici macar apa.
Au fost multe urgente si de asta m au amânat pe mâine.
În schimb,am cam plâns toata ziua,de când a venit chirurgul si mi a explicat ca mâna mea ii varza/praf si ca o sa mi puna o placuta de metal cu suruburi, care dupa un an mi le vor scoate.
plans
Bella1989
Scris: Thursday, December 22, 2016 10:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
LAURA0202 wrote:
Buna fetelor. Înca in asteptare ca trebuiau sa ma opereze azi si m au ?inut fara sa manânc si sa beau nici macar apa.
Au fost multe urgente si de asta m au amânat pe mâine.
În schimb,am cam plâns toata ziua,de când a venit chirurgul si mi a explicat ca mâna mea ii varza/praf si ca o sa mi puna o placuta de metal cu suruburi, care dupa un an mi le vor scoate.
plans

Off, Laura... Imi pare rau! pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.