Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| LAURA0202 wrote:Buna dimineata fetelor. M am trezit,dupa doar câteva ore de somn, zâmbetul pe buze este pu?in dar decat deloc , ii bun si asa. Probabil ca din cauza ca stiu ce ma ateapta, cica se poate sa ma ia la operatie dar nu acuma,sunt ultima pe lista, ori în finalul dimine?ii, ori în primele ore de dupa amiaza, sunt in asteptare, fara mâncare si nici macar apa nu pot sa beau Sa speram ca nu ma ?in prea mult asa, singura chestie ii ca cica ar fi mai bine sa nu, dar pot macar sa merg la o ?igare Macar atâta. Neata! Acum am citit ce ai scris.. curaj. Daca medicii spun ca ni sunt riscuri e decizia ta. Acorda-ti o perioada in care sa te lini?te?ti si sa iei decizia buna pentru tine. Si eu am tot amânat opera?ia de?i nici nu aveam atâtea motive ca tine si uite ca la dou luni dupa se pare ca am ramas însarcinata. Important e sa te simti pregatita. Nu e graba.. multa sanatate |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| DianaM wrote:Ai incredere . O sa fie bine!!!!!! Trebuie sa fii optimista si o sa vezi ca o sa treci si peste asta. Stii ce se spune: Dumnezeu le da doar oamenilor puternici greutati pentru ca are incredere in ei si stie ca se vor descurca. Ai grija de tine
Multumesc , doar ca satu de multe ori si ma întreb daca or mai fi multe greutati/încercari pt ca deja, la prim cate am trecut,si sunt tânara,32 de ani pt înca putin doar ca experiente am mult prea multe pt varsta mea, capul sus si merg inainte, tre sa devin un pic puturoasa/ fricoasa ... si asa POATE NU MA VA MAI PUNE LA INCERCARI.... |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Lili Eu wrote: Ma bucur ca sunteti bine!! cu analizele nu te grabi inca le poti face din saptamana 9-10 de sarcina. cat despre compensat nu e mare lucru eu tot sa am fost la de de fam sa imi dea compemsat si aveam reducere 100 de lei si trebuiea sa astet o luna de zile sa le fac. si am dat bani din buzunar si am facut analizele m-am lasat pagubasa. primele analize te ajunge in jur de 800-900 lei si deaia zic asteapta sa vezi ca totu e bine apoi le poti face...
Exact.Nici eu nu mi-am mai batut capul...nu e mare diferenta si trebuie sa umblii o groaza. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| bby88 wrote:Buna fetelor! Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadou Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie ok
Felicitari! Ma bucur foarte mult pt tine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| LAURA0202 wrote: Multumesc , doar ca satu de multe ori si ma întreb daca or mai fi multe greutati/încercari pt ca deja, la prim cate am trecut,si sunt tânara,32 de ani pt înca putin doar ca experiente am mult prea multe pt varsta mea, capul sus si merg inainte, tre sa devin un pic puturoasa/ fricoasa ... si asa POATE NU MA VA MAI PUNE LA INCERCARI....
Sincer si eu ma intreb de ce unii oameni trec prin atatea greutati. Viata de multe ori e nedreapta. Dar sa stii ca e si cu urcusuri si cu coborasuri. Asa ca, te rog, capul sus fii tare si optimista. Te pup si iti doresc numai bine in continuare |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| bby88 wrote:Buna fetelor! Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadou Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie ok
FELICITARI! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mire wrote:
Exact.Nici eu nu mi-am mai batut capul...nu e mare diferenta si trebuie sa umblii o groaza.
Mire ce face bubulina creste??? |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Fetelor, va urez Sarbatori Fericite, sa va bucurati de clipele petrecute alaturi de familie, sa va relaxati si sa aveti incredere ca va va veni si bebe, cel mai probabil cand ne asteptam mai putin . Eu intru in concediu de maine si abia miercuri o sa mai vin la serviciu iar acasa o sa fie nebunie zilele urmatoare.
Va pupacesc pe toate si sa va aduca Mosu' ce va doriti!
|
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| bby88 wrote:Buna fetelor! Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadou Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie ok Felicitari! Ma bucur enorm pentru tine! Succes mâine la beta 2! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Multumesc fetelor Am mai mari emotii pt beta 2 decât pentru primul Va anun? maine |
|
| bby88 wrote:Multumesc fetelor Am mai mari emotii pt beta 2 decât pentru primul Va anun? maine Trebuie sa fie bine! Tinem pumnii! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| bby88 wrote:Multumesc fetelor Am mai mari emotii pt beta 2 decât pentru primul Va anun? maine Stai lini?tita ca sigur e bine! Va fi mai mult decât dublu. |
|
| Laura, cum esti? |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna fetelor. Înca in asteptare ca trebuiau sa ma opereze azi si m au ?inut fara sa manânc si sa beau nici macar apa. Au fost multe urgente si de asta m au amânat pe mâine. În schimb,am cam plâns toata ziua,de când a venit chirurgul si mi a explicat ca mâna mea ii varza/praf si ca o sa mi puna o placuta de metal cu suruburi, care dupa un an mi le vor scoate. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| LAURA0202 wrote:Buna fetelor. Înca in asteptare ca trebuiau sa ma opereze azi si m au ?inut fara sa manânc si sa beau nici macar apa. Au fost multe urgente si de asta m au amânat pe mâine. În schimb,am cam plâns toata ziua,de când a venit chirurgul si mi a explicat ca mâna mea ii varza/praf si ca o sa mi puna o placuta de metal cu suruburi, care dupa un an mi le vor scoate. Off, Laura... Imi pare rau! |
|
|