Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| [quote=bby88]Buna fetelor! Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadou Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie ok ce bucurie la asa test frumos si beta sigur o sa fie bine gândește pozitiv ca Domnul ne binecuvântezea când nu ne asteptam abia aștept sa ne vedem burtici sa se vada001007: : |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Multumesc fetelor Sper sa fie ok |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| bby88 wrote:Multumesc fetelor Sper sa fie ok
Felicitari!!! |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Felicitari si sa dea Dumnezeu sa fie bebe acolo, un adevarat cadou de Craciun. |
|
| Buna fetelor. Deci ,pana la urma chiar o sa trebuiasca sa ma decid si eu de laparoscopia aia,de care mi e frica mie. Se pare ca intr adevar se intampla minunea dupa câtva timp. Oricum ,acuma sincer,mi e nu stiu cum pt ca dupa multa alergatura pe la spitale,ca în final sa ma opereze cineva;sunt internata, de azidupamasa in spital pt opera?ia la mana care sper sau nu ... Sa fie maine,pt ca daca nu ma iau repede la opera?iei e ca ..... o iau înspre casa. Mi e frica,ma doare mâna mai tare azi de când mi or desfacut pt câteva minute ghipsul, ca sa ma epileze pe mana si când mi am vazut mâna cum arata, ca de om mort,pe partea de jos,de la încheietura pâna la cot, culori verde-galben- mov si etc,ca sa nu mai zic ca atunci când m au ajutat sa ma spal pe mana si sa ma usuc,ca apoi sa mi puna ghipsul înapoi, pt ca e doar atela, m a luat cu friguri si cu plansete, si de durere si,si de faptul ca mâna mea,de la incheietura înspre degete ....nu mai pare o mâna normala . |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| LAURA0202 wrote:Buna fetelor. Deci ,pana la urma chiar o sa trebuiasca sa ma decid si eu de laparoscopia aia,de care mi e frica mie. Se pare ca intr adevar se intampla minunea dupa câtva timp. Oricum ,acuma sincer,mi e nu stiu cum pt ca dupa multa alergatura pe la spitale,ca în final sa ma opereze cineva;sunt internata, de azidupamasa in spital pt opera?ia la mana care sper sau nu ... Sa fie maine,pt ca daca nu ma iau repede la opera?iei e ca ..... o iau înspre casa. Mi e frica,ma doare mâna mai tare azi de când mi or desfacut pt câteva minute ghipsul, ca sa ma epileze pe mana si când mi am vazut mâna cum arata, ca de om mort,pe partea de jos,de la încheietura pâna la cot, culori verde-galben- mov si etc,ca sa nu mai zic ca atunci când m au ajutat sa ma spal pe mana si sa ma usuc,ca apoi sa mi puna ghipsul înapoi, pt ca e doar atela, m a luat cu friguri si cu plansete, si de durere si,si de faptul ca mâna mea,de la incheietura înspre degete ....nu mai pare o mâna normala . offff capu sus fi tare!!! sa iti de DD sanatate se treci cu bine peste! si noul an sa iti aduca sanatate si un bebelus.... |
|
| Dr mi a zis ca eu sunt o opera?ie de urgen?a, adica o sa ma bage,printre alte opera?ii si cica nu o sa mi faca anestezie totala, ci una locala Nu vreau locala pt ca o sa aud tot,chiar daca nu o sa simt nimica cum a zis el dar totusi.... Am explicat la infirmierii de pe aici,de ce nu as vrea sa stiu nimica. ( accidentul meu precedent cu perioada de 2-3 luni de coma, plus accidentul de acuma,când m am vazut sub fiare,între rotile masinii care a trecut peste mine .... si atunci m au sfatuit si ei ca diminea?a sa i povestesc si faza de la accidentul meu din 14 ianuarie 2006, la care eu n am mai dat importanta si fiind si speriata de ceea ce stiu ca ma asteapta. ... Acuma om vedea ce o fi maine si depinde daca si la ce ora ma vor chema la opera?ie. Sper sa reusesc sa dorm în noaptea asta cât de cat si ca totul va fi bine. Sincer? Mi e si frica sa mai sper. Jur Îmi pare rau ca va indispun dar totusi,mi am zis singura sa va mai spun si voua cum ma simt si cine stie daca maine,oi mai putea sau voi mai avea chef sa zic ceva la cineva..... cu toate ca. ..sunt câteva persoane care asteapta vesti de la mine. Nu ma mai atrage nimeni si nimica pt cea eu în cazuri dificile sau cu probleme singura persoana la care i as fi dat raportul ,cum vine vorba,era TATI MEU care acuma nu mai este si poate ma asteapta la /langa el. Oricum, a facut mami pe dracu n patru si a cumparat si locul de langa el,pt ea cica. .... dar... .. poate ca i l iau eu mai repede .... ( atâta de mult l am iubit si il iubesc pe tati,încât,când a scris datele lui pe cruce, ne a intrebat cate persoane vor mai fi scrise acolo, ca sa stie cum sa pozitioneze datele lui si .... dupa multa cearta si convingere din partea mea, vor fi 3 persoane tati,mami si eu cândva...
As vrea sa fiu langa tati sincer ca sa i spun doua cuvinte si sa ramân cu el pt totdeauna, via?a a fost nedreapta, ni l a luat la 64 de ani si pe mine nu a apucat sa ma vada,la casa mea,cu barbat si copii. Eu,de mica,am fost febletea lui pt ca si a dorit din tot sufletul o fata si eu eram prima care, crescand,am devenit cascadoarea lui tati,era sa mor de câteva ori pana acuma |
|
| Lili Eu wrote: offff capu sus fi tare!!! sa iti de DD sanatate se treci cu bine peste! si noul an sa iti aduca sanatate si un bebelus....
Mersi mult Lili doar ca acuma ,n as vrea decat sa fiu cu tati sincer,macar sa i povestesc prin ce trec eu si el sa mi dea un sfat/ o îndrumare, cum a facut INTOTDEAUNA |
|
| LAURA0202 wrote:
Mersi mult Lili doar ca acuma ,n as vrea decat sa fiu cu tati sincer,macar sa i povestesc prin ce trec eu si el sa mi dea un sfat/ o îndrumare, cum a facut INTOTDEAUNA
Trebuie sa fi tare daca tu te gandesti mereu in trecut nu poti sa mergi inainte....si daca tu te gandesti la el mereu nici el nu e bine acolo unde e cand vede ca tu esti trista...morti trebuie lasati in pace sa aibe liniste acolo unde sunt... stiu bine ce inseamna sa pierzi pe cineva drag eu am avut o sora care a murit cand avea 16 ani eu atunci aveam 9 ani nu o sa uti niciodata aceasta suferinta prin care am trecut... si mai ales suferinta prin care au trecut parinti mei... dar eu ma gandesc ca e bine acolo unde este si e ingerul meu pazitor.....prin cate am trecut in incercarea mea de a avea un bebe...mereu am simtit ca e langa mine si ma apara de tot ce e rau....si coincidenta sau nu o sa nasc in preajma datei in care a murit ea....poate e un semn de la ea eu asa gandesc... |
|
| Ai dreptate Lili. Eu cu tati eram unul si acelasi. Mami era si e cu sora mea. Si caracterele sunt la fel,ale lor cu ale mostre. Si eu,stiu si stiu sau cred/spre ca el acolo unde e acuma nu mai sufera, aia ma linisteste si pe mine. El,a fost ,este si va fi mereu langa mine. Stiu si ca el,de acolo,de sus, de unde este,el ma vede si nu vrea sa ma vada plangand/suferind . Ma mai apuca momente de astea dar dupa aceea, ma uit la cer si stiu ca el e acolo undeva si vb cu el,numai ca el nu poate sa mi raspunda, cateodata, poate e vreun semn/ gand de la el si ma calmeaza asa dintr o data. Incerc sa ma pun la somnic, sa vad daca reusesc sa adorm pu?in in noaptea asta. Pt ca peste câteva ore , poate voi avea noroc si ma si opereaza ca sa scap cât mai repede de frica asta . Si n plus, eu ,stiu ca vine o noua zi si intampin cu un zâmbet calduros de diminea?a. Va urez la toate o noapte cât mai placuta, în special ?ie Lili. |
|
| LAURA0202 wrote:Ai dreptate Lili. Eu cu tati eram unul si acelasi. Mami era si e cu sora mea. Si caracterele sunt la fel,ale lor cu ale mostre. Si eu,stiu si stiu sau cred/spre ca el acolo unde e acuma nu mai sufera, aia ma linisteste si pe mine. El,a fost ,este si va fi mereu langa mine. Stiu si ca el,de acolo,de sus, de unde este,el ma vede si nu vrea sa ma vada plangand/suferind . Ma mai apuca momente de astea dar dupa aceea, ma uit la cer si stiu ca el e acolo undeva si vb cu el,numai ca el nu poate sa mi raspunda, cateodata, poate e vreun semn/ gand de la el si ma calmeaza asa dintr o data. Incerc sa ma pun la somnic, sa vad daca reusesc sa adorm pu?in in noaptea asta. Pt ca peste câteva ore , poate voi avea noroc si ma si opereaza ca sa scap cât mai repede de frica asta . Si n plus, eu ,stiu ca vine o noua zi si intampin cu un zâmbet calduros de diminea?a. Va urez la toate o noapte cât mai placuta, în special ?ie Lili. Multumesc!!! iti tin pumni sa treci cu bine de operatie....si maine sa te trezesti cu zambetul pe buza ptr ca acolo sus e cineva care are grija de tine...maine vreau sa aud vesti bune de la tine...noapte buna... |
|
| Buna dimineata fetelor. M am trezit,dupa doar câteva ore de somn, zâmbetul pe buze este pu?in dar decat deloc , ii bun si asa. Probabil ca din cauza ca stiu ce ma ateapta, cica se poate sa ma ia la operatie dar nu acuma,sunt ultima pe lista, ori în finalul dimine?ii, ori în primele ore de dupa amiaza, sunt in asteptare, fara mâncare si nici macar apa nu pot sa beau Sa speram ca nu ma ?in prea mult asa, singura chestie ii ca cica ar fi mai bine sa nu, dar pot macar sa merg la o ?igare Macar atâta.
|
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| LAURA0202 wrote:Buna dimineata fetelor. M am trezit,dupa doar câteva ore de somn, zâmbetul pe buze este pu?in dar decat deloc , ii bun si asa. Probabil ca din cauza ca stiu ce ma ateapta, cica se poate sa ma ia la operatie dar nu acuma,sunt ultima pe lista, ori în finalul dimine?ii, ori în primele ore de dupa amiaza, sunt in asteptare, fara mâncare si nici macar apa nu pot sa beau Sa speram ca nu ma ?in prea mult asa, singura chestie ii ca cica ar fi mai bine sa nu, dar pot macar sa merg la o ?igare Macar atâta.
Ai incredere . O sa fie bine!!!!!! Trebuie sa fii optimista si o sa vezi ca o sa treci si peste asta. Stii ce se spune: Dumnezeu le da doar oamenilor puternici greutati pentru ca are incredere in ei si stie ca se vor descurca. Ai grija de tine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| LAURA0202 wrote:Buna dimineata fetelor. M am trezit,dupa doar câteva ore de somn, zâmbetul pe buze este pu?in dar decat deloc , ii bun si asa. Probabil ca din cauza ca stiu ce ma ateapta, cica se poate sa ma ia la operatie dar nu acuma,sunt ultima pe lista, ori în finalul dimine?ii, ori în primele ore de dupa amiaza, sunt in asteptare, fara mâncare si nici macar apa nu pot sa beau Sa speram ca nu ma ?in prea mult asa, singura chestie ii ca cica ar fi mai bine sa nu, dar pot macar sa merg la o ?igare Macar atâta. Off, Laura, acum am citit postarile tale de aseara... Inteleg ca esti speriata de operatie si inca suferi dupa pierdera suferita, dar incearca sa fii optimista. Viata merge mai departe! Se termina anul asta urat si va incepe unul frumos, cu impliniri si evenimente fericite. O sa ma gandesc la tine azi, sa ne spui cum esti dupa operatie. Si fii optimista!!! |
|
| LAURA0202 wrote:Buna dimineata fetelor. M am trezit,dupa doar câteva ore de somn, zâmbetul pe buze este pu?in dar decat deloc , ii bun si asa. Probabil ca din cauza ca stiu ce ma ateapta, cica se poate sa ma ia la operatie dar nu acuma,sunt ultima pe lista, ori în finalul dimine?ii, ori în primele ore de dupa amiaza, sunt in asteptare, fara mâncare si nici macar apa nu pot sa beau Sa speram ca nu ma ?in prea mult asa, singura chestie ii ca cica ar fi mai bine sa nu, dar pot macar sa merg la o ?igare Macar atâta. Bravoooo asa te vreau optimista! si gandestete ca totu va fi bine... |
|
|