Nivel: Membru
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 72
| Rubynne wrote:Camt a venit roza? buna diminea?a , da a venit roza si ieri fiind a doua zi de cm am recoltat toate analizele , mai putin cariotipul pt ca imi trebuia programare si nu am stiut.Cei de la Medlife au liber tocmai in februarie...Dr imi cauta ea un laborator bun sa il fac mai repede dar sa vedem cand ..si unde..eu am gasit la Synevo fara programare dar ea a spus sa astept pt ca acolo nu e tocmai ok... Atasamente: cerere11154192.pdf 140 KB, salvati 338 ori.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| camt wrote: buna diminea?a , da a venit roza si ieri fiind a doua zi de cm am recoltat toate analizele , mai putin cariotipul pt ca imi trebuia programare si nu am stiut.Cei de la Medlife au liber tocmai in februarie...Dr imi cauta ea un laborator bun sa il fac mai repede dar sa vedem cand ..si unde..eu am gasit la Synevo fara programare dar ea a spus sa astept pt ca acolo nu e tocmai ok...
Succes in continuare! cu rezultatele cand te duci la interpretat? |
|
| Rubynne wrote:Succes in continuare! cu rezultatele cand te duci la interpretat? tocmai ce mi-a ob?inut o programare pe 4 ianuarie , dupa ce ies toate rezultatele... |
|
|
Bravo! Ma bucur! Tinem pumnii! |
|
| Rubynne wrote:Bravo! Ma bucur! Tinem pumnii!
Sper sa fie bine |
|
| camt wrote:Sper sa fie bine
Ai incredere! Va fi bine! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Rubynne wrote:Carlita ce faci? Cum esti?...ai ovulat sau e pe cale sa se intample? Ruby, esti o draguta! Te pup! Inca n-am ovulat, dar imi iau temp in continuare sa vad daca ovulez sau daca se confirma lipsa foliculilor din z10. Luna asta am lasat-o lejer, a fost mai mult pauza. Tu cum esti? Se apropie ziua testarii si la tine! |
|
| carlita wrote:Ruby, esti o draguta! Te pup! Inca n-am ovulat, dar imi iau temp in continuare sa vad daca ovulez sau daca se confirma lipsa foliculilor din z10. Luna asta am lasat-o lejer, a fost mai mult pauza. Tu cum esti? Se apropie ziua testarii si la tine!
Pai m-ai bagat la idei cand am vazut ca nu ne mai scrii nimic...asteptam vesti bune . Eu sunt zen aparent ... cu moralul prost dar...merg inainte. La mine nu sunt sanse...cred ca am ovulat pe 10-11 Dec si sot am avut doar pe 10...si abia pe 13 seara acasa...asa ca sansele mele sunt - luna asta. Life goes on!
Astept sa vad ce faci!!!
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Rubynne wrote:Pai m-ai bagat la idei cand am vazut ca nu ne mai scrii nimic...asteptam vesti bune . Eu sunt zen aparent ... cu moralul prost dar...merg inainte. La mine nu sunt sanse...cred ca am ovulat pe 10-11 Dec si sot am avut doar pe 10...si abia pe 13 seara acasa...asa ca sansele mele sunt - luna asta. Life goes on! Astept sa vad ce faci!!! Nu am prea scris ca nu prea sunt in apele mele, am avut si foarte multa treaba... O sa imi revin la sarbatori, sper! O sa vad cum decurg lucrurile pe mai departe. Daca ai bebelit pana pe 10, sanse sunt! Nu trebuie sa ne pierdem speranta. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Buna fetelor! Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadou Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie ok bby88 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bby88 wrote:Buna fetelor! Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadou Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie ok |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| bby88 wrote:Buna fetelor! Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadou Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie ok Yuuuupiiiiii nu imi vine sa cred ma bucur enorm ptr tineeeeee..... deci laparoscopia a fost de mare ajutor la fel ca la mine eu dupa 2 luni de la laparoscopie am ramas....felicitari mami si sa fie intrun ceas bun si sa ajungeti cu bine la termennnnnn |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Multumesc Lili inca sunt rezervata pana la al doilea beta si la eco. Coincidenta sau nu tot a doua luna dupa laparo e si la mine |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| bby88 wrote:Multumesc Lili inca sunt rezervata pana la al doilea beta si la eco. Coincidenta sau nu tot a doua luna dupa laparo e si la mine stiuuuu sincer rad de una singura de bucurieeeee gandeste pozitiv ca totul va fi bineeeee |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| bby88 wrote:Buna fetelor! Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadou Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie ok Wow! Ce ma bucur! Chiar este o luna fermecata luna Decembrie! Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! |
|
|