Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
camt
Scris: Wednesday, December 21, 2016 9:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/2/2016
Rubynne wrote:
Camt a venit roza?

buna diminea?a ,
da a venit roza si ieri fiind a doua zi de cm am recoltat toate analizele , mai putin cariotipul pt ca imi trebuia programare si nu am stiut.Cei de la Medlife au liber tocmai in februarie...Dr imi cauta ea un laborator bun sa il fac mai repede dar sa vedem cand ..si unde..eu am gasit la Synevo fara programare dar ea a spus sa astept pt ca acolo nu e tocmai ok...

Atasamente:
cerere11154192.pdf 140 KB, salvati 338 ori.

Rubynne
Scris: Wednesday, December 21, 2016 11:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
camt wrote:

buna diminea?a ,
da a venit roza si ieri fiind a doua zi de cm am recoltat toate analizele , mai putin cariotipul pt ca imi trebuia programare si nu am stiut.Cei de la Medlife au liber tocmai in februarie...Dr imi cauta ea un laborator bun sa il fac mai repede dar sa vedem cand ..si unde..eu am gasit la Synevo fara programare dar ea a spus sa astept pt ca acolo nu e tocmai ok...

Succes in continuare! cu rezultatele cand te duci la interpretat? Cheek Kiss
camt
Scris: Wednesday, December 21, 2016 11:38 AM
Nivel

Rubynne wrote:

Succes in continuare! cu rezultatele cand te duci la interpretat? Cheek Kiss

tocmai ce mi-a ob?inut o programare pe 4 ianuarie , dupa ce ies toate rezultatele...pupici pupici pupici
Rubynne
Scris: Wednesday, December 21, 2016 11:43 AM
Nivel

camt wrote:

tocmai ce mi-a ob?inut o programare pe 4 ianuarie , dupa ce ies toate rezultatele...pupici pupici pupici

Bravo! Ma bucur! Tinem pumnii! DistanceKiss
camt
Scris: Wednesday, December 21, 2016 12:03 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Bravo! Ma bucur! Tinem pumnii! DistanceKiss

Sper sa fie bineuff uff
Rubynne
Scris: Wednesday, December 21, 2016 1:34 PM
Nivel

camt wrote:

Sper sa fie bineuff uff

Ai incredere! Va fi bine!Buddy1 DistanceKiss
carlita
Scris: Wednesday, December 21, 2016 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Rubynne wrote:
Carlita ce faci? Cum esti?...ai ovulat sau e pe cale sa se intample? DistanceKiss

Ruby, esti o draguta! Te pup!
Inca n-am ovulat, dar imi iau temp in continuare sa vad daca ovulez sau daca se confirma lipsa foliculilor din z10. Luna asta am lasat-o lejer, a fost mai mult pauza.
Tu cum esti? Se apropie ziua testarii si la tine! Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Wednesday, December 21, 2016 2:49 PM
Nivel

carlita wrote:

Ruby, esti o draguta! Te pup!
Inca n-am ovulat, dar imi iau temp in continuare sa vad daca ovulez sau daca se confirma lipsa foliculilor din z10. Luna asta am lasat-o lejer, a fost mai mult pauza.
Tu cum esti? Se apropie ziua testarii si la tine! Cheek Kiss

Pai m-ai bagat la idei cand am vazut ca nu ne mai scrii nimic...asteptam vesti bune ras .
Eu sunt zen aparent Blushing ... cu moralul prost dar...merg inainte. La mine nu sunt sanse...cred ca am ovulat pe 10-11 Dec si sot am avut doar pe 10...si abia pe 13 seara acasa...asa ca sansele mele sunt - luna asta. Life goes on!

Astept sa vad ce faci!!! majoreta majoreta majoreta

DistanceKiss
carlita
Scris: Wednesday, December 21, 2016 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Rubynne wrote:

Pai m-ai bagat la idei cand am vazut ca nu ne mai scrii nimic...asteptam vesti bune ras .
Eu sunt zen aparent Blushing ... cu moralul prost dar...merg inainte. La mine nu sunt sanse...cred ca am ovulat pe 10-11 Dec si sot am avut doar pe 10...si abia pe 13 seara acasa...asa ca sansele mele sunt - luna asta. Life goes on!

Astept sa vad ce faci!!! majoreta majoreta majoreta

DistanceKiss

Nu am prea scris ca nu prea sunt in apele mele, am avut si foarte multa treaba... O sa imi revin la sarbatori, sper! O sa vad cum decurg lucrurile pe mai departe.
Daca ai bebelit pana pe 10, sanse sunt! Nu trebuie sa ne pierdem speranta. grup
bby88
Scris: Wednesday, December 21, 2016 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Buna fetelor!
Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadouHands
Am emotii..mi se pare mic beta dar sper sa fie okiloveyou

bby88 attached the following image(s):
img_3409.jpgimg_3410.png

Crissy
Scris: Wednesday, December 21, 2016 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
bby88 wrote:
Buna fetelor!
Revin cu vesti...se pare ca am un test pozitiv. Am facut si beta astazi si ma rog ca vineri sa se dubleze si sa avem parte de cel mai frumos cadouHands

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 21, 2016 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
bby88 wrote:
Buna fetelor!
Yuuuupiiiiii nu imi vine sa cred ma bucur enorm ptr tineeeeee.....dance deci laparoscopia a fost de mare ajutor la fel ca la mine eu dupa 2 luni de la laparoscopie am ramas....felicitari mami si sa fie intrun ceas bun si sa ajungeti cu bine la termennnnnn coeur majoreta majoreta majoreta computerlove
bby88
Scris: Wednesday, December 21, 2016 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Lili Eu wrote:
Yuuuupiiiiii nu imi vine sa cred ma bucur enorm ptr tineeeeee.....dance deci laparoscopia a fost de mare ajutor la fel ca la mine eu dupa 2 luni de la laparoscopie am ramas....felicitari mami si sa fie intrun ceas bun si sa ajungeti cu bine la termennnnnn coeur majoreta majoreta majoreta computerlove

Multumesc Lilicomputerlove inca sunt rezervata pana la al doilea beta si la eco. Coincidenta sau nu tot a doua luna dupa laparo e si la mineLol
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 21, 2016 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
bby88 wrote:

Multumesc Lilicomputerlove inca sunt rezervata pana la al doilea beta si la eco. Coincidenta sau nu tot a doua luna dupa laparo e si la mineLol
stiuuuu sincer rad de una singura de bucurieeeeeHilar gandeste pozitiv ca totul va fi bineeeeehainoroc computerlove
Bella1989
Scris: Wednesday, December 21, 2016 7:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
bby88 wrote:
Buna fetelor!

Wow! Ce ma bucur! Chiar este o luna fermecata luna Decembrie! Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.