Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| NIco311985 wrote:Buna dimineata cred ca pot sa va trimit si eu praf de burtica mica mica abia maine am programare la beta dar asa arata testul meu de azi felicitari!!!!! Sarcina u?oara ?i frumoasa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna fetelor, Sper ca sunte?i toate bine si ma bucur pt noile burtici. Crissy-multumesc mult pt ca te ai gandit la mine. Nu sunt bine chiar deloc. Ajunsa în Italia ,mi or rupt mâna zic eu sa mi o puna la loc cum trebuia,dr din Timisoara mi or pus un ghips mic si ..... trebuiau sa ma fi operat de atunci cât era fractura înca proaspata DAR ..... au lasat asa . Ce sa zic altceva.... au trecut deja 8 zile si mâna mea nu va mai fi ca înainte NICIODATA. acuma astept sa ma sune ca sa ma opereze. Logodnicul meu ,a plecat în ?ara si ...umbla si el pe la avoca?i sa vedem ce ii de facut . Spitalul din Tm m a dezamagit foarte tare tura asta. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| LAURA0202 wrote:Buna fetelor, Sper ca sunte?i toate bine si ma bucur pt noile burtici. Crissy-multumesc mult pt ca te ai gandit la mine. Nu sunt bine chiar deloc. Ajunsa în Italia ,mi or rupt mâna zic eu sa mi o puna la loc cum trebuia,dr din Timisoara mi or pus un ghips mic si ..... trebuiau sa ma fi operat de atunci cât era fractura înca proaspata DAR ..... au lasat asa . Ce sa zic altceva.... au trecut deja 8 zile si mâna mea nu va mai fi ca înainte NICIODATA. acuma astept sa ma sune ca sa ma opereze. Logodnicul meu ,a plecat în ?ara si ...umbla si el pe la avoca?i sa vedem ce ii de facut . Spitalul din Tm m a dezamagit foarte tare tura asta. Offff, imi pare tare rau ca treci prin toata nebunia asta si ca ai de suferit atat. Incearca sa ai grija de tine si sa stai linistita, sper sa ai sarbatori fericite alaturi de logodnicul tau si sa te recuperezi cat mai repede. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2016 Mesaje: 72
| NIco311985 wrote:Buna dimineata cred ca pot sa va trimit si eu praf de burtica mica mica abia maine am programare la beta dar asa arata testul meu de azi
Felicitari! |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Vai Laura...imi pare atat de rau pt tot ce ai patit...si ca inca nu s-a terminat calvarul...sper ca totusi Doamne Doamne sa faca o minune si sa faci recuperare dupa operatie si sa nu mai ai probleme cu mana! Doamne ajuta! Ma gandesc la tine! |
|
| Carlita ce faci? Cum esti?...ai ovulat sau e pe cale sa se intample?
|
|
| Camt a venit roza? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna fetelor bafta celor care urmeaza la testat si celor cu 2 liniute sarcina usoara,azi am fost si eu la eco sarcina intrauterina 5-6 saptamani am vazut vezicula vitelina parca asa ,col inchis uter un pic cotractat am primit femibion utogestan si no-spa sa nu fac prea mult efort si merg peste o saptamana repet eco si am o gramada de analize de facut nu prea ii inteleg scrisul si oricum la cabinet am pierdut sirul,oare analizele le pot face compensat? eu va urez sarbatori fericite si sa vedeti multe berze eu de acum le trimit la voi |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| stelutza wrote:buna fetelor bafta celor care urmeaza la testat si celor cu 2 liniute sarcina usoara,azi am fost si eu la eco sarcina intrauterina 5-6 saptamani am vazut vezicula vitelina parca asa ,col inchis uter un pic cotractat am primit femibion utogestan si no-spa sa nu fac prea mult efort si merg peste o saptamana repet eco si am o gramada de analize de facut nu prea ii inteleg scrisul si oricum la cabinet am pierdut sirul,oare analizele le pot face compensat? eu va urez sarbatori fericite si sa vedeti multe berze eu de acum le trimit la voi Hey! Ce bine ca e ok bebe si e la locul lui Tine-te de tratament si sarcina usoara |
|
| Îmi cer scuze ca s a postat de 2 ori ceea ce am scris eu si greselile de ortografie sunt pt ca scriu de pe tel. O seara plăcută va doresc tuturor. |
|
| LAURA0202 wrote:Multumesc mult Crissy soi Rubby pt gânduri. Ideea ii ca logodnicul meu e în tara si eu am ramas aici singura pt operatie. Sigur Doamne Doamne ma va ajuta mai departe pt ca oricum,multumita lui mai sunt înca aici pe pamânt. Daca nu ma prindea între roti,ci sub roti,eram ..... pe lumea ailalta sigur. Oricum eu sunt pe o idee,Dumnezeu nu ti da mai multe, decât doar atâta cat poti duce; si de multe ori ma întreb daca or mai fi multe nenorociri ca astea? ??? |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Laura, ma rog sa fii puternica si sa depasesti cu bine perioada asta grea! Dupa furtuna vine vremea buna, Laura! Fruntea sus, trimitem gânduri bune! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| stelutza wrote:buna fetelor bafta celor care urmeaza la testat si celor cu 2 liniute sarcina usoara,azi am fost si eu la eco sarcina intrauterina 5-6 saptamani am vazut vezicula vitelina parca asa ,col inchis uter un pic cotractat am primit femibion utogestan si no-spa sa nu fac prea mult efort si merg peste o saptamana repet eco si am o gramada de analize de facut nu prea ii inteleg scrisul si oricum la cabinet am pierdut sirul,oare analizele le pot face compensat? eu va urez sarbatori fericite si sa vedeti multe berze eu de acum le trimit la voi Ma bucur ca sunteti bine!! cu analizele nu te grabi inca le poti face din saptamana 9-10 de sarcina. cat despre compensat nu e mare lucru eu tot sa am fost la de de fam sa imi dea compemsat si aveam reducere 100 de lei si trebuiea sa astet o luna de zile sa le fac. si am dat bani din buzunar si am facut analizele m-am lasat pagubasa. primele analize te ajunge in jur de 800-900 lei si deaia zic asteapta sa vezi ca totu e bine apoi le poti face... |
|
| maria2013 wrote:Laura, ma rog sa fii puternica si sa depasesti cu bine perioada asta grea! Dupa furtuna vine vremea buna, Laura! Fruntea sus, trimitem gânduri bune!
Ai dreptate Maria,dupa atâtea ploi/furtuni, stiu ca va rasari si soarele pe strada noastra. TREBUIE |
|
| LAURA0202 wrote:Ai dreptate Maria,dupa atâtea ploi/furtuni, stiu ca va rasari si soarele pe strada noastra. TREBUIE
Multumesc mult de gândurile bune pe care mi le transmite?i si sper ca diminea?a când voi merge iara la spital, sa fie intr un ceas bun. Macar daca mi spun o data sigura,atunci as putea sa mi fac si ei ganduri/ planuri si poate chiar as putea da dau o una la iuby meu sa mi petrec sarbatorile cu el si dupa ceea as reveni pt opera?ie DAR DECID DOCTORII,NU EU. Oricum as avea bilet timisoara-bergamo chiar pe 1 ian. Idee ea ii ca SE VA VEDEA,NU MAI ZIC SI NU MAI SPER NIMICA PT CA,SE PARE CA AM AVUT GURA SPURCATA CAND AM ZIS CAPANA DE ZIUA EA 2 FEBRUARIE NU VREAU SA LUCREZ,îmi trebuia si mie o pauza, oricum nu asa vroiam pauza, sa nu pot sa fac nimica,nici macar sa mi iau un servertel din pachetul ' de serverele sau sa mi desfac o portocala sa o manânc. Singura. Mna, asta este,se vor termina si astea intr o buna zi |
|
|